Şimdi Ara

philips 46PFL9705 mi 47PFL7696 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu iki tv arasında kaldım ,Benim merak ettigim 9705 ve 7696 kullanan arkadaşların 3D ile ilgili görüşlerini yazmaları, kimi fpr pasif gözlük iyi diyor baş dönmesi bulantı yapmaz diyor, kimide aktif gözlük daha iyidir 3D yi full hd izlersin diyor..Philips 2011 model 8000 ve 9000 serilerinde aktif gözlük teknolijisi kullandı yine.. 7000 serisinde Fpr pasif gözlük kullandı, 2011 yılı Philipsin 9000 serisinde aktif gözlük kullandıysa bir sebebi vardır diyede düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectX -- 8 Kasım 2011; 1:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

Bugün yolum Capitol'e düşmüşken Philips bayisine uğradım. 7696 yoktu fakat 7606 vardı ellerinde. 9705 ile kıyaslayınca 3.000TL'ye 9705'i kaçırmayın ben derim, o bambaşka bir TV dedi bayi.

Metin Bey Ambilight tamamen zevk meselesi. Bazı başlıklarda bazı üyeler zifiri karanlıkta film seyrettiklerini Ambilight'ın da bu ambiansı bozduğundan bahsetmiş. Bu şekilde film izlemekten zevk alabilirsiniz. Ancak daha önce de söylediğim gibi 8-9 yıldır ailem ile yaşadığımız evde Philips'in ilk serilerinden Ambilight'lı 42'' plazmasını kullanıyoruz ve ben çok memnunum Ambilight'tan. Açınca TV'nin daha büyükmüş gibi algılanmasına sebep oluyor ve çevresini TV'nin içine dahil eder gibi bir göz yanılması yaratıyor gibi geliyor bana ki bu daha ilk nesil Ambilight. Yeni nesil ve 3 taraftan nasıl olur siz düşünün. Bu arada Media Markt'ta yanılmıyorsam 12 taksit ile alınca ayda 264 TL'ye geliyordu. Bu hesapla 3000'den 3.168TL'ye çıkmış oluyor fiyatı.

Aaa öyleyse taksit olayı güzel. Ben yarın bir tura çıkayım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: metind

quote:

Bugün yolum Capitol'e düşmüşken Philips bayisine uğradım. 7696 yoktu fakat 7606 vardı ellerinde. 9705 ile kıyaslayınca 3.000TL'ye 9705'i kaçırmayın ben derim, o bambaşka bir TV dedi bayi.

Metin Bey Ambilight tamamen zevk meselesi. Bazı başlıklarda bazı üyeler zifiri karanlıkta film seyrettiklerini Ambilight'ın da bu ambiansı bozduğundan bahsetmiş. Bu şekilde film izlemekten zevk alabilirsiniz. Ancak daha önce de söylediğim gibi 8-9 yıldır ailem ile yaşadığımız evde Philips'in ilk serilerinden Ambilight'lı 42'' plazmasını kullanıyoruz ve ben çok memnunum Ambilight'tan. Açınca TV'nin daha büyükmüş gibi algılanmasına sebep oluyor ve çevresini TV'nin içine dahil eder gibi bir göz yanılması yaratıyor gibi geliyor bana ki bu daha ilk nesil Ambilight. Yeni nesil ve 3 taraftan nasıl olur siz düşünün. Bu arada Media Markt'ta yanılmıyorsam 12 taksit ile alınca ayda 264 TL'ye geliyordu. Bu hesapla 3000'den 3.168TL'ye çıkmış oluyor fiyatı.

Beşiktaş Media Markt'a bir uğrayın o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam bu fiyattı bonus ile 12 taksitlisi. Teknosa'daki 7696'dan 40TL ucuza geliyordu aylık bazda, oradan aklımda bu şekilde kaldı. Hatta gitmişken bir de stok durumunu sorarsanız sevinirim. Kalmayacak gibiyse ay sonunu beklemeyim ben de :D

Edit: ay sonu derken kart kesim tarihini kastediyorum. 12'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilon82 -- 7 Kasım 2011; 20:39:37 >

• quote:

quote:

quote:

Beşiktaş Media Markt'a bir uğrayın o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam bu fiyattı bonus ile 12 taksitlisi. Teknosa'daki 7696'dan 40TL ucuza geliyordu aylık bazda, oradan aklımda bu şekilde kaldı. Hatta gitmişken bir de stok durumunu sorarsanız sevinirim. Kalmayacak gibiyse ay sonunu beklemeyim ben de :D

Ben Pendik te oturuyorum PENDORYA dakine bakcam ama stok ile ilgili de sorarım tabii :)

teşekkürler.

• ben geçen c.tesi fulya media markete akım koruyucu priz almaya gittiğimde tepeleme 46 9705 vardı ellerindekileri bitirmeye çalışıyorlardı herhalde,bu arada dünya para verip hevesle aldığımız tv,lerimize akım koruyucu prizi şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar elektrik gidip gelmelerinde panel zarar görebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Pendik te oturuyorum PENDORYA dakine bakcam ama stok ile ilgili de sorarım tabii :)

teşekkürler.

Teşekkürler Metin Bey, en olmadı İstanbul'un neresinde kalmışsa oradan gidip alıcam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

ben geçen c.tesi fulya media markete akım koruyucu priz almaya gittiğimde tepeleme 46 9705 vardı ellerindekileri bitirmeye çalışıyorlardı herhalde,bu arada dünya para verip hevesle aldığımız tv,lerimize akım koruyucu prizi şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar elektrik gidip gelmelerinde panel zarar görebilir.

Ergin Bey bizim milletçe böyle özelliklerimiz var. Milyarlık araba aırız 50TL'lik OGS pahalı gelir, milyarlık bilgisayar alırız 100TL'lik UPS almak fazla gelir, 3.000TL'ye TV aırız akım koruyucu parası bize koyar. Tabi kısıtlı bütçeler ile imkanlarımızı zorlayıp en iyisini elde etmeye çalışıyoruz haklı olarak. Çok haklısınız, gözle görülmeyen ama belki bizi 3.000TL'lik zarardan kurtaracak birşey akım koruyucu priz. TV alırken yanında almak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilon82 -- 8 Kasım 2011; 1:36:21 >

• Kesinlikle 9705 derim..... Ben de 46 almayı düşünüyorum darty de 2999 gordum fiyat içinde gözlük va transmitter varmı bilmiyom media marktaki fiyatı kaç su anda bilen arkdslar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Mercan -- 8 Kasım 2011; 2:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

Kesinlikle 9705 derim..... Ben de 46 almayı düşünüyorum darty de 2999 gordum fiyat içinde gözlük va transmitter varmı bilmiyom media marktaki fiyatı kaç su anda bilen arkdslar var mı

Transtmitter ve 1 adet gözlük var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

Kesinlikle 9705 derim..... Ben de 46 almayı düşünüyorum darty de 2999 gordum fiyat içinde gözlük va transmitter varmı bilmiyom media marktaki fiyatı kaç su anda bilen arkdslar var mı

Media Markt'ta da 2.999TL peşin fiyatı. 2 gözlük hediye fakat transmitter hediye değil.
  • Selamlar bugün media markta 46pfl9705 2999 10 taksit(world) 3 ay öteleme fırsatıyla. Ama limitim yetmedi o yüzden alamadım. Ama 3D performansı iyi değil arkadaşlar. LG nin pasif gözlüklüsü 3D de çokkk ilerde.

3D için düşünüyorsanız bir daha düşünün bence. Eşim LG yi daha çok beğendi. Şimdi onu tartışıyoz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar sizlere kesinlikle 46D7000 öneriyorum Sd yayında ki kalitesi mühteşem 3D konsunda kusur bulamadım xbox 360 ta direk 3D tanımlı olarak gördü Crysis 2 ,Call of duyt ops ve MW3 3D oynamak süper gerçekten ....

Az daha bütçe ayırın derim .. 9705 gördüm ..

xboxta mw3 3d olarak nasıl oynadınız? 2d>3d olayımı yoksa oyunda 3d ayarımı var? bende oynuyorum mw3 menüde öyle bir ayar göremedim. cyrsis 2 3D performansı çok iyiydi gerçekten..
  • quote:

Selamlar bugün media markta 46pfl9705 2999 10 taksit(world) 3 ay öteleme fırsatıyla. Ama limitim yetmedi o yüzden alamadım. Ama 3D performansı iyi değil arkadaşlar. LG nin pasif gözlüklüsü 3D de çokkk ilerde.

3D için düşünüyorsanız bir daha düşünün bence. Eşim LG yi daha çok beğendi. Şimdi onu tartışıyoz :)

Hocam nasıl test ettin 3D'yi? İzleme açısı falan etki ediyor mudur acaba? Benim için 3D çok büyük etken değil ama tam kafamda olayı bitirmişken beni yine şüphelere gark ettin o yüzden soruyorum

Bu arada pasif gözlük demişken bir de Philips'in pasif gözlükleri ile (7696 ya da 7606) kıyasla istersen LG'yi. Ne bilim istersen önyargı de ama ben LG'ye ısınamadım.

• spectra 3 için bile 9705 alınır evet bu model eski bir model usb altyazı falan desteklemez ama zaten 2011 hatta çıkacak olan 2012 ler ile görüntü farkı çok hatta hiç olmayacaktır her sene kasa değişir bir kaç özellik koyarlara ama görüntü kalitesi fark etmez. fiyatı gayet iyi çokta düşmez çünkü stok eritiyorlar 3d işine fazla takılma her iddaasına girerim 2 veya 3 kez izlersin ondan 3d özelliğine takılma.9705 al gitsin kafan fazla karışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

spectra 3 için bile 9705 alınır evet bu model eski bir model usb altyazı falan desteklemez ama zaten 2011 hatta çıkacak olan 2012 ler ile görüntü farkı çok hatta hiç olmayacaktır her sene kasa değişir bir kaç özellik koyarlara ama görüntü kalitesi fark etmez. fiyatı gayet iyi çokta düşmez çünkü stok eritiyorlar 3d işine fazla takılma her iddaasına girerim 2 veya 3 kez izlersin ondan 3d özelliğine takılma.9705 al gitsin kafan fazla karışmasın.

Kesinlikle katılıyorum. 3d ile ilk heves geçtikten sonra en fazla ayda, iki ayda 1 kere film ancak izler insan. Belki PS3 ya da Xbox ile ara sıra oyun oynarım diye düşünüyorum. USB sorununu zaten 100TL civarındaki media playerlar ile çözmek kolay. Benim tek beklediğim kartın kesilmesi :) Pazar günü muhtemelen gidip alırım diye düşünüyorum. Tabi stoklar tükenmemiş ise.

• quote:

quote:

Selamlar bugün media markta 46pfl9705 2999 10 taksit(world) 3 ay öteleme fırsatıyla. Ama limitim yetmedi o yüzden alamadım. Ama 3D performansı iyi değil arkadaşlar. LG nin pasif gözlüklüsü 3D de çokkk ilerde.

Hocam nasıl test ettin 3D'yi? İzleme açısı falan etki ediyor mudur acaba? Benim için 3D çok büyük etken değil ama tam kafamda olayı bitirmişken beni yine şüphelere gark ettin o yüzden soruyorum

Bu arada pasif gözlük demişken bir de Philips'in pasif gözlükleri ile (7696 ya da 7606) kıyasla istersen LG'yi. Ne bilim istersen önyargı de ama ben LG'ye ısınamadım.

3D ye gözlüğü takıp her açıdan baktım. Görüntüden istediğim sonucu alamadım. Hemen çıkartmak istedim gözlüğü(kişiye göre değişiyordur sanırım, hemen bir baş dönmesi oldu bende). Dikkatli bakmak zorunda kalıyosın TV ye bu da gözleri çok yoruyor. Bir de görüntü LG deki gibi gerçekçi değildi. Ama diğer özelliklerine tek kelime edemem hepsi süper.

Stoklarda biteceğini sanmam çünkü çok fazla var dedi M.MARKT taki eleman. 3D ye benim eşim takılıyor biraz yoksa benim için de o kadar önemli değil. Siz de almaya gittiğinizde tv nin 3D sini denemek istiyorum diye söylersiniz elemanlara, yardımcı oluyorlar.

Bence aklın karışmasın :) , kafanda varsa hiç başka şeyler düşünme.

• Valla ben az önce Darty'den siparişi verdim.
    3000 TL 8 taksit , yanında Transmitter ve 2 gözlük şeklinde.

Umarım hayırlısı olur ve bu TV'den fazlasıyla yararlanırız. :)
  • quote:

quote:

quote:

3D ye gözlüğü takıp her açıdan baktım. Görüntüden istediğim sonucu alamadım. Hemen çıkartmak istedim gözlüğü(kişiye göre değişiyordur sanırım, hemen bir baş dönmesi oldu bende). Dikkatli bakmak zorunda kalıyosın TV ye bu da gözleri çok yoruyor. Bir de görüntü LG deki gibi gerçekçi değildi. Ama diğer özelliklerine tek kelime edemem hepsi süper.

Stoklarda biteceğini sanmam çünkü çok fazla var dedi M.MARKT taki eleman. 3D ye benim eşim takılıyor biraz yoksa benim için de o kadar önemli değil. Siz de almaya gittiğinizde tv nin 3D sini denemek istiyorum diye söylersiniz elemanlara, yardımcı oluyorlar.

Bence aklın karışmasın :) , kafanda varsa hiç başka şeyler düşünme.

Eyvallah hocam cok sagol. Pazar gidip bakicam. 3D'yi de test edicem gidince mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Valla ben az önce Darty'den siparişi verdim.
    3000 TL 8 taksit , yanında Transmitter ve 2 gözlük şeklinde.

Umarım hayırlısı olur ve bu TV'den fazlasıyla yararlanırız. :)

Hayirli olsun, gule gule seyredin. Sanirim internet subesinden aldiniz. Magazalarda tek gozluk ve transmitter ile satiliyor. Oyle olunca da Media Markt'tan bir avantaji kalmiyor.
  • Arkadaşlar bu arada 2012 modeller ne zaman çıkar acaba? Malum evlilik Ocak sonu, eğer Ocak'ta 2012'ler çıkıp 2011'ler daha ucuzlayacaksa Ocak Ayı içinde de alabilirim. Yok 2012'lerin gelip 2011'lerin ucuzlaması bahar aylarını bulacaksa beklememin alemi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.