Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6877K ve LG 42LM760S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS 47PFL6877K ve LG 42LM760S Arkadaşlar kaç gündür bu iki tv arasında kararsız kaldım Teknosa ve Kliksa'da iki ürünün fiatları birbirlerine çok yakın.Bir Arkadaşım PHILIPS 47PFL6097K aldı çok memnun bu cihazda spectra (2) var PHILIPS 47PFL6877K Spectra(3) var bu özellik Tv görüntüsüne bir canlılık ve güzellik katıyormuş oturma odamda LG LE 5500 var ve bu Tv çok memnunum şimdi Salona 47 inç ve 3D özellkli tv alacağım bu iki ürün arasında hangisini Tv tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanx27 -- 7 Aralık 2012; 17:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanx27

PHILIPS 47PFL6877K ve LG 42LM760S Arkadaşlar kaç gündür bu iki tv arasında kararsız kaldım Teknosa ve Kliksa'da iki ürünün fiatları birbirlerine çok yakın.Bir Arkadaşım PHILIPS 47PFL6097K aldı çok memnun bu cihazda spectra (2) var PHILIPS 47PFL6877K Spectra(3) var bu özellik Tv görüntüsüne bir canlılık ve güzellik katıyormuş oturma odamda LG LE 5500 var ve bu Tv çok memnunum şimdi Salona 47 inç ve 3D özellkli tv alacağım bu iki ürün arasında hangisini Tv tavsiye edersiniz.

Hocam ikisi de çok iyi televizyondur. Ambilght Spectra 3 için ayrı bir paragraf açmak gerek. Zira mükemmel bir şeydir. Ama öte yandan 760S'de iyidir. Kullanım amacında 3D tv öncelikli ise Philips almalısın. Zira 3D'si iyidir. Canlılığıda LG'ye göre üstündür.

• imzanızda lg lm760 var.philips i almaktan neden vazgeçtiniz acaba? kullandiğınız lg 760 ın eksi yönleri var mı acaba?
  • PHILIPS 47PFL6877K bu modeli eleyeceğim galiba Tv ısınma probleminden bahsetmiş bazı arkadaşlar LG Lm 760S acaba PHILIPS AMBLİHT Spectranın renk doğallığını verirmi Vatan ve Teknosaya gittim yoğunluktan dolayı 2 TV test etme imkanım olmadı çok kararsızım PHILIPS 7000 serisi hakkındada pek bilgim yok bu serinin fiyatını düşmesini beklemeye değermi bilmiyorum..
  • Bu 2 tvyi uzun sure arastırmıs biri olarak , lg nin magic kumandası ve smart tv ozelliği philipsden daha iyi ama goruntu kalitesi ve ozelikle sd yayın performansı 6877 de ust duzey amblight da cabası kumandasında klavye de mevcut bır cok eksiği guncelleme ile giderildi, tasarım ise eşit sayılır ama Lg daha iyi gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 taraflı Ambilight gerçekten çok cezbedici. 6877'de çift çekirdekli işlemci vardır, bu sayede görüntü daha akıcı, daha net ve daha canlıdır. Gelen yazılım ile birlikte 6877 'nin hemen hemen tüm sorunları çözülmüştür. Diğer arkadaşların da dediği gibi görüntü kalitesi çok iyi ve bir kere görünce akıl çelecek şekildedir. Televizyon kuzenimde olduğu ve hemen hemen tüm ayarlamaları ben yaptığım için şahsen kefil olurum 6877'ye diğer modele kıyasla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.