Merhaba arkadaşlar Ben bu iki model arasında kararsızım. Acaba sizce Philips 48PFS8109 mu yoksa Samsung UE48H6870 mi hangisini tercih etmeliyim ? veya bunların dışında fiyatı ve özelliği buna yakın kullandığınız başka bir TV de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
cevap vericek kimse yokmu arkadaşlar tavsiyesi olan yazsın lütfen, alıp kullananlar ne gibi sorun yaşıyor veya neyinden memnun...
Dün 55" 6870' i 2799 TL ye almadık. Bende ya Philips 8019 veya bunu alacağım. Keşke dün alsaydım ya Şimdi fiyat 3299 olmuş
niye almadınız ? evet bende ikisinden birini düşünüyorum hani Samsung curved haricinde 48H6500 serisi var düz olanı oda olabilir ama tavsiye almak ta fayda var tabii
48PFS8109 olur benim tercihim.Philips'in en gözde modellerinden.
evet ama 8109 dan çokta şikayet eden var anlamış değlim. Birde bu modelde kanal sıralaması filan yapılabiliyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: s_tem
cevap vericek kimse yokmu arkadaşlar tavsiyesi olan yazsın lütfen, alıp kullananlar ne gibi sorun yaşıyor veya neyinden memnun...
arkadaşım zahmet edip birer fiyatlı ve özellikli linkini atmamışsın insanlardan zahmet edip yorum yapmalarını bekliyorsun. bunu haketmelisin önce, yani link koy...
abıcım yaklasık 2 aydır tv bakıyorum epey arastırdım bılgı aldım . samsung 6870 modelı almanı tavsıye ederım ben ona karar verdım suan fıyatın dusmesını beklıyorum bır ara 2400 u sımdı tekrardan yukseldı. philips ıle samsung kıyaslanmaz . olsa olsa lg kıyaslanır . samsung 6870 ın tek eksık noktası gordugum kadarıyla akıllı kumandası olmayısı oda harıcı bır mouse yada mouse klawye ıle halledılebılecek bırseydır.
evet Samsung 48H6870 için olumlu yorumlar var. fakat akıllı kumanda olmayışı bence eksiklik fiyatının da yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum. Kampanyaları takip etmek gerekir.
bu ıkısı arasında kalıp 8109 almaya karar vermıstım. sonrasında 2015 modelleri yakın zamanda gelecegınden dolayı bır mıktar daha beklemekte fayda var dıye dusunuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme