Şimdi Ara

Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
11.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız çözünürlük denetimini kaldırmış youtube uygulaması. belki yeni güncelleme ile geri gelir:(
  • Cüneyt RC C kullanıcısına yanıt
    Eski sürümü geri yükledim, Google Play Store güncellemelerini kapattım, şu anda eski sürümde gayet güzel çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konudaki kararsız olan arkadaşlar ne yaptı acaba bende aynı kararsızlıktayım şuanda? ve zannediyorum hepimizin pisikolojisi aynı , aynı modeller arasında kalmışız hep ? bu philips 49pus6581 alayım diyorum artık?
  • rapstar_bg kullanıcısına yanıt
    Al arkadaşım fiyat performans ürünü 8 aydır kullanıyorum oglum var 5 yaşında youtube kodi oyun herşey açıyor kapıyor hızlıca sıfır donma var

• Philips 49 pus6581 vatanda 2699 tl yazıyor maraş piazza mağaza açılışına özel. Yakın olanlar değerlendirebilir. Bilginiz olsun.

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kahramanmaras-piazza-avm/?gclid=CIv25vXa29UCFQbgGwodJ94IBQ

• frdbb kullanıcısına yanıt
    Cok uygun fiyat ben 8 ay once 2800 almistim ve tv den memnunum ilgileneneler kaçırmasın

• Ben de vatanın hafta sonu OEM indirim kapsamında önce 49 ince niyet edip sonra 55 inde karar kılıp 3200 e aldım. Evimde henüz çanak da internette yok. Trlefonınmu modem gösterip birkaç deneme yaptım. Oldukça güzel başarılı ve çok şık bir ürün. Heyecanla internetin bağlanmasını bekliyorum. Özellikle ip tv için.

• Peki bu tv yi kullananlar hareketli sahnelerde karalenme pixellesme oldugunun farkina varmadilarmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Peki bu tv yi kullananlar hareketli sahnelerde karalenme pixellesme oldugunun farkina varmadilarmi ?

Bizde 37PFL4606 model eski Philips TV var ve birebir aynı sorun bazen bazı kanallarda oluyor. Star HD, 360 HD gibi. Sanırım panel tarama hızı ile ilgili.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tvyi tam almak uzereydim ve son anda bir philips mazasindaki kendi demosu olan bilirsiniz bir kiz var kumsalda kosu yapiyor o videoyu izleyin citlerin oldugu yerde kosarken ayaklrina dikkatli bakin ve kumsaldada ayni ayaklarin etrafinda bildiginiz karelenmeler oluyo sanki goruntu islemcisi goruntuyu iyi isleyemiyor bi sikinti var ve belki oluyor yazilimsal yada donanimsal bilemem ama buyuk ihtimal android sistemin kasilamalarindan dolayida olabilir

• Ben 10 aydır kullanıyorum göze batan piksellesme yok rahatsız edici benim tv de smart özellikleri falan sorunsuz akilli tv leri sadece görüntü olarak değil internet kullanımı sırasında ki özellikleri ilede birlikte değerlendirmek lazim.

• Arkadaşlar tvye dün itibariyle çanak da bağladım. İnanın herşeyinden çok memnunum.

Bu tvyi seçmemdeki en önemli faktör android oluşu bu sayede DİLEDİĞİM uygulamayı apk dosyasını kendim bularak es file sayesinde yükleme biliyorum.

Futbol benim için çok öenmli milli maçta müthiş performans verdi. Smart kısmı da oldukça başarılı. Ambilight bir harika. Ben 55 inç olanı kullanıyorum. Dsmart modül ile kullanıyorum. D Smart listesi yükledim modül ile oldukça başarılı. Yani olumsuz yorumlara bakmış olsam herhalde vazgeçerdim ama kullanınca memnuyetim arttı

Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3

• Sevgili philips pus6581 kullanıcıları iki aydır ne alacağımı şaşırdım. Harici chromecast ile 4k, ps4 pro ile de oyun oynacacağım. Ne dersiniz çekeyim mi tetiği alayım mı bu cihazın 49 inch boyunu. Smart özellikleri ile çok ilgilenmeyecem belki arada h265 formatında 2160 p mkv ler izlerim. 100 hz olması çok çekiyor beni ancak hdr performansı ile ilgili bir dönüt alamadım tam olarak. Babam da hdr kullanırdı ya o da cabası tabii :)
  • alpearl72 A kullanıcısına yanıt
    10 aydır kullaniyorum fakat ps4 falan baglamadim tv yi youtube twitch kodi puhu tv chrome film sinema izliyorum çok memnunum.

• 49PUS6581 Vatanda Teşhir ürünü olarak var bir mağazasında 55 lik olanda pahalıya geliyor bu TV' ye eş değer ne önerirsiniz ?
  • Bu tv'yi alalı ve konuyu açalı nerdeyse tam 1 yıl oldu. Bu süreçte 4-5 defa güncelleme geldi. Sorunların bir kısmı düzeldi bir kısmı ise hala devam etmekte. 1 Yıllık Süre sonunda Tv ile sıkıntılarımı ise şunlar

1-) Jbl'in Charge 3 Bluetooth speakerını aldım ve tv'ye bağladım. Sonuç fiyasko. Ses kesik kesik ve bozuk bir şekilde çıktı. 3 Saat boyunca sorunun neyden kaynaklandığını anlamaya çalıştım zira hoparlör telefon tablet ve bilgisayarla sorunsuz çalışmaktaydı. Yani sorun Tv'deydi. Tam 3 saat sonra aklımda şimşekler çaktı. Tv'nin uzaktan kumandası bildiğiniz üzere bluetoothla çalışıyor. Hemen kumandanın pillerini çıkardım ve bingo. Ses anında düzeldi. Kumandanın bluetooth transmission frekansı ile hoparlörün transmission frekansları muhtemelen çakışıyor. Hemen Müşteri hizmetlerini aradım. sağolsunlar ilgilendiler. 2 gün sonra telefon ettiler yeni yazılım var yükleyin diye. yükledim fakat sorun çözülmediği gibi senkronizasyon da bozuldu. ses ile görüntü arasında yaklaşık 1.5 saniyelik gecikme oluştu. 799 Tl'lik hoparlör elimde kaldı anlayacağınız. Hala genel Merkezden cevap bekliyorum. Ses gecikmesinin sebebi de büyük ihtimal Philipsin codec seçmesi. Tv maalesef bağlantı sırasında "aptx-ll (Lov Latency) codec'i şart koşuyor ses iletimi için. Yalnız bu codec'i destekleyen kablosuz bir hoparlör ben daha görmedim. Konuya ilişkin kendi çektiğim videonun linkini paylaşıyorum.
    https://drive.google.com/file/d/0BybBl4KaKM_JOFNhdm5uZUpWYmM/view?usp=sharing

2-) Kumanda: Hayatımda bu kadar kullancı dostu olmayan garabet bir kumanda görmedim. Kullanışlık sıfır. Android ile uyumsuzluğu da cabası. 1 yıl oldu ve hala bu ani ses artış ve azalışına, algılamama sorununa, eşleşmenin kaybolması durumuna bir çözüm bulamadılar. Bastığınız bir tuşu algılama süresi bazen 3 - 4 saniyeye kadar çıkıyor.

3-) Tv fişten çekilip geri açıldığında yaklaşık 2 dakika sistem kendine gelene kadar kumanda işlevsiz. sesi azaltamıyor kanalı değiştiremiyorsunuz. Hadi kanal değiştirmek neyse de ses eğer yüksek kalmışsa 2 dakika boyunca yüksek ses maruz kalıyorsunuz.

4-) Markette olmayan Harici uygulamaların apk'sını yüklediğimizde ana ekran yerine uygulama yöneticisinde çıkması durumunu ısrarla neden devam ettirdiklerini anlayamıyorum.

5-) Markette olmayan Harici uygulamaların apk'sını yüklediğimizde son güncelleme ile birlikte (android 7.0) uygulamalar ekranda yatay kalıyor. Bu duruma çok itiraz edemesem de (Sonuçta uyumsuz bir apk yüklüyoruz) D- Smart go'da bu durum işkenceye dönüşüyor. Görüntü ekranda yatay çıktığı için kanalaı açana kadar kafamızı da yatay tutuyoruz. yakında boyun fıtığı olacaz.

6-) Arayüz. Ben böyle rezalet bir arayüz görmedim arkadaş. Çok Çok kötü. Tasarımında tut en ince noktasına kadar.

7-) Kablosuz hoparlör bağlanma sorunununda sonra aux ile bağlayayım bari dedik ama o da ne. Burda da sağolsun philips mühendisleri yine kullanıcıya nasıl işkence çektiririz, acaba nasıl yapsak da müşteri gün boyu bize hakaret etse diye düşünmüş olacaklar ki, aux bağlantısıyla hoparlöre ses aktarmak çin işkencesine dönüşmüş. Efendim burdaki sıkıntı da şu. aux ile tv'nin arkasındaki kulaklık girişine takıyorsunuz jakı. Buraya kadar her şey normal. Sonra sesi kısmak ya da artırmak için kumandanın ses tuşuna basıyorusunuz. ama o da ne. seste ne bir azalma ne de bir artma var. yahu noluyor falan derken kurcaladığınızda görüyorsunuz ki hoparlörün sesini kısmak için önce kumandadan settings tuşuna basıp ardından çıkan ekranda en altta yer alan kulaklık ses seviyesine tek tek aşağı inerek gelmek sonrasında ok'ye basmak ve bundan sonra sesi artırıp azaltmanız gerekiyor. Şaka gibi değil mi? Bunu cidden bir yazılım mühendisiyim diyen adam yaptıysa acilen diplomasını yırtsınlar ve hayataı boyunca bir daha kodlama yapmasına izin vermesinler.

Başka da sözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efiltem -- 21 Ekim 2017; 9:34:17 >

• Yılların Panasonic plazmacısı olarak led tv arayacağım günleri hayal bile etmezdim ama maalesef plazmam anakart arızası sonucu bozuldu ve maalesef tamiri de mümkün görünmüyor. Gözüme Philips'in bu modelini kestirdim muhtemelen 49 inç olanı alacağım. akıllı olması, Android olması,Smart özellikleri çok da umrumda değil eski plazmacı olarak doğal ve kaliteli görüntü peşindeyim kullanan arkadaşlardan özellikle görüntü performansı hakkında bilgi almak isterim. Panel 100 hz diye biliyorum umarım yanlış değildir. Teşekkürler...

• ismail84 İ kullanıcısına yanıt
    1 yildir kullaniyorrum.memnunum android cok tutarli philipste sagiv cikiyor tv lere android 7.1 geldi goze batan banding ışık sızması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

1 yildir kullaniyorrum.memnunum android cok tutarli philipste sagiv cikiyor tv lere android 7.1 geldi goze batan banding ışık sızması yok

Teşekkür ederim

• Ekranda renkli karıncalanma orunu yaşayan oldu mu? Youtube açıkken dün ekranın bir kısmında renkli karıncalanma oldu kapatınca düzeldi açınca tekrar oldu falan. Servisi aradım gelecekler ama bir fikri olan varsa servisle ona göre görüşeyim. (İade/değişim vs.)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.