Şimdi Ara

Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
11.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vatanda 3.200 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus6581-12-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv-dahili-uydu-alicili.html

Sahibindende ARC firması 2.950 TL ye satıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-philips-49pus6581-12-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv%2Cdahili-uydu-494350865/detay

• Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    14 aydır kullaniyorum televizyon cok iyi tutarli calisiyor androidi internete girmesi falan.fakat bir sorunum var son 3 aydır televizyonda ekranda siyah lekeler olusmaya başladı internette diğer kullanıcılar tozlanma diyorlar havalandirma deliklerinden panele toz giriyor.bunu bilmenizde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    O siyah noktalar toz benimkinin içi dolmuş aldığıma pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Alıp almama arasında kararsız kaldım.

Vatanda 3.200 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus6581-12-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv-dahili-uydu-alicili.html

Sahibindende ARC firması 2.950 TL ye satıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-philips-49pus6581-12-49-123-cm-4k-uhd-android-led-tv%2Cdahili-uydu-494350865/detay

Sahibimdende bu ürünü satan mağaza güvenilir midir. GET satış açmamış. ürünler üretici garanti dışı diyor, kendi garanti veriyor. Ayrıca bazı ürünler piyasaya göre ucuz.. acaba ürünler sorunlu mu ?
    bilgisi olan var mı ?

• G774 G kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar içine toz giriyor diyince almaktan vaz geçtim.

Android olması Philips olması benim için tercih sebebiydi ama artık almaktan vazgeçtim.

Alacaksanız vatanda arada bir %18 KDV indirimi oluyor, o zamana denk getirip alın.
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    14 aydir kullaniyorum pus 6581 androidden memnunum.fakat bendede tozlanma oldu salı günü servis aldı temizleyecekler toz girişlerini kapatacaklar bakalım netice ne olacak paylaşırım tv servisten gelince

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

14 aydir kullaniyorum pus 6581 androidden memnunum.fakat bendede tozlanma oldu salı günü servis aldı temizleyecekler toz girişlerini kapatacaklar bakalım netice ne olacak paylaşırım tv servisten gelince

bendede 55pus6581 var bendede tozlanma oldu servıs geldı aldı 2 gune getırdı temızlemısler ama tekrar olurmu dedım olmaz dedı ama guvenemıyorum fabrıkasyon cıkısta tozlanıyor servıs ten cıkınca tozlanmıyor ? bakalım zaman gosterecek.
  • asiruhfear kullanıcısına yanıt
    Fabrika üretim lerinde hata yapmış büyük olasılıkla ve sorunuda farkedip servislere çözümün nasıl yapacağını öğretmişse ve serviste düzgün bir biçimde panele toz giren yerleri kapatırsa tekrardan tozlanmayacaktir umarım.benimde korktuğum başıma geldi tv yi dedikleri gibi 3 gün sonra cumartesi getirdiler fakat tv hic açılmadı kurmadan servise geri gitti tv

Televizyonum geldi ekran tertemiz olmuş.bakalim tekrar yapacakmi ilerde meçhul. Şuan için herşey yolunda

• Bu televizyon 5 Tb harici hdd görüyor bilginiz olsun. Birde kendi video oynatıcısından Türkçe karakterleri nasıl gösteririz bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    6501 forumunda paylaşılmıştı oradan alıntıladım kendim tecrübe etmedim belki faydası olur

^Medyayı oynatırken aşağıda ayarlar çıkar, o ayarlarda 3 nokta var ona basım sonra karşınıza başka ayarlar çıkacak yine aşağıda. Orda klavye gibi bi işaret var ona basın türkçeyi seçim eğer zatem türkçe seçiliyse utf 8 i seçin çözülür^

Tesekkur ederim. Bu arada tv'de servis sonrasi durum nasıl ? Bende aynı modeli aldım.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Televizyonum geldi ekran tertemiz olmuş.bakalim tekrar yapacakmi ilerde meçhul. Şuan için herşey yolunda

• merhaba arkadaşlar bende bu model tv var, hareketli görüntülede hep kare kare görüntü veriyor sizde de öyle mi? fotoğraf kalitesi çok iyi ama hareketli görüntüde kare kare oluşumlar gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wampiers W kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir durum bulunmuyor. Ayarları fabrika ayarlarında tutmanızı öneririm. Göruntü tarzı standart olsun.

• bu tv için duvar askı aparatı tavsiye verebilecek var mı? sabit olanları pek düşünmüyorum zira kablo takıp çıkarması eziyet oluyor. Duvara mesafesi fazla olan sabit aparatlardan pek bulamadım. Hareketli olanların da sağlamlarından olması lazım. Burda alıp kullanan veya tavsiye verebilecek olan var mı?
  • .( silinebilir, sehven yazıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calligiato -- 1 Temmuz 2018; 16:42:41 >
  • Yeni güncelleme geldi.

version:000.016.102.009, zip dosya , 950.2 MB, tüm koleksiyonu 19 Haziran 2018 Salı

QM163E_U_0.16.102.9

Date: 2018/06/11
  • pus6581 kullananlar nedir tv nizin durumu.
    Benim tv ekran yine tozlanma yaptı kara kara lekeler var çamur gibi oldu garantide yok korkuyorum vermeye.
    1 kere garantiden temizlenmisti 1 kere ledler yandı değişti

• Bende sıkıntı yok hala sorunsuz kullanmaktayım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.