Şimdi Ara

Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
11.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modeli geçen ay vatandan 2.800 tl'ye aldım. Televizyon dün yetkili servis tarafından kuruldu. Hızlıca inceleme fırsatım oldu. Görüntü anlamında tatmin edici. Trt4k soeunsuz açıldı. Amblight'lar hoş vs vs. Genel olarak fiyat performans olarak tatmin oldum gibi. Fakat canımın sıkıldığı noktalar var. Bu konularda daha yeni olduğum için bilgilendirebilirseniz sevinirim. Taşındığım ev yeni olduğu için (İnşaat) henüz internet bağlatma şansım olmadığından telefonun mobil erişim noktasıyla tv'ye internet bağlantısı yaptım.

1-) Hiçbir şekilde Tv içinde hazır gelen uygulamalrdan Digi Play ntv spor trt vs gibi Philips uygulamalarına bağlanamıyorum. Hepsinde Philips sunucusuna bağlanılamıyor hatası veriyor. Epey araştırdım Kimisi güncel yazılım yükle demiş ki cihaz zaten 1 aylık üzerinde son sürüm var galiba. kimisi de saati manuele alın demiş. bunu uygulama şansım olmadı. bu gerçekten sorunu çözüyor mu? saat ile philips sunucu bağlantı hatası arasında mantıklı bir ilişki kuramadım. İnşallah sorun çözülüyordur.

2-) En sinir olduğum nokta ise Google Play. Doğru düzgün hiçbir uygulama bulamıyorum kısıtlamadan dolayı. Dsmart blu tv kullanıcısıyım ve uygulama Google play'de çıkmadığından yükleyemiyorum. Bunun gibi bir sürü uygulama var çıkmayan ve çok can sıkıcı bir durum.

3-) Bu sorunla ilgili forumu ve yabancı forumları epey araştırdım. Hepsinde de "Developer Tools" olayı ortak olarak bahsedilmiş. Google Play'den Developer Tools'u yükledim fakat Show More Apps diye bir seçenek yok. Böyle bir seçenek olmayınca Google Playdeki Appsleri de hala göremiyorum. Developer Tools diye birden fazla uygulama var da yanlış olanını mı indirdim?

4-) Dışarıdan Apk kurabiliyor muyuz? Kurabiliyorsak direk Usb yi takınca görüyor mu? Görmüyorsa nasıl bir yol izlememiz lazım? Terminal Emulator programı da Google Playden Çıkmıyor.

5-) Eve ,nternet bağlattığımızda Pc'den Google Playe girip istediğimiz uygulamayı Pcye indirerek eşzamanlı olarak tv'ye de yüklüyor mu? Yüklüyorsa her uygulamada geçerli mi?

6-) Samsung Tv'lerde screen Mirroring sayesinde samsung telefonla Wifi ye gerek kalmadan telefon ya da tabletin ekranın görüntüsünü anlık yansıtabiliyorduk. Philipste böyle bir uygulama var mı? (Wi-fi kullanmadan)

7-) Akıllı televizyonların neredeyse tamamnında işkenceye dönüşen kanal ekleme, silme, yer değiştirme işlemlerinin Philips'te de olduğunu gördüm. Hiçbir şekilde müdahale edemiyorsun listeye. İlla tüm kanalları favoriye atıp orda işlemleri yapabiliyorsun. Düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir sebep bulamıyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efiltem -- 29 Ekim 2016; 22:31:20 >

• Urun bugun kurulacak. Guncellemelere bakicaz bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamzatov H kullanıcısına yanıt
    Hocam televizyonunuz kuruldu mu? İlk izlenimleriniz nelerdir?
  • Dün medimrkt mağazasında satıcı bu cihazı övdü ama "sadece Ps4pro oynayacaksınız" bunu alın dedi :)
    Demek ki diğer özellikleri kullanamıyormuşuz, bütün firmalar aynı.
    Oled ler de input lag sıkıntısı
    10 bit panel olan samy de arka kapak ayrılıyor
    L.G de ise herşey çalışıyor ama görüntü kötüleşiyor
    Demek ki şuan hiçbirini almamak lazım.
  • Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3

Philips 49PUS6581/12 Android 4K Amblight 3

pazar günü kocaeli vatan bilgisayardan 2800 TL philips 49pus6581 tv aldim.Bugün servis kuruluma geldi.TV kutusundan çıkardılar servis elemanı arkadaş direkt ekranda çizik olduğunu gördü.teşhir ürünümü diye sordu hayır dedik tv yı açtılar bir kod girdiler kumandasindan tv nin çalışma saatine baktılar 2 saniye idi.ürünün sıfır olduğuna emin oldular haklı olarak foto çektiler.ürünü kutusuna koyup bize biraktilar kullanmayin dediler istanbula merkeze mail atacaklar bakalım nasıl bir cevap alacağız. yetkili servis arkadaşlar sagolsunlar ilgilendiler.

buna benzer konuda tecrübe yaşayan varmı bilgi verecek.ürün sizce degisimmi olur yoksa onarımı. onarım derlerse kabul etmem ancak bu sefer hukuki sürece girmemiz gerekir sanırım....
    resimler ekledim resim logosuna tıklayınca açılıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 18 Mart 2017; 3:32:15 >

• philips ci arkadaşları bilgilendirmek istiyorum hala televizyonuma kavuşamadim 14 gün oluyor 2 günde bir philips tv çağrı merkezini arıyorum söylenip kapatıyorum yavaş işleyen bir sistemleri var mühendisler inceleyecekmis fotoları falan karar verilecekmiş çok gıcık bir durum evdeki tv yı izleyeceğim bunlar netice verene kadar

• dün çarşamba günü aradılar yetkili servisten değişim onayı çıktı tv nin tam 4 hafta oldu.bugün servis değişim kartını getirecek.55" yapacaktım tv yi değişim ile ancak tv fiyatları çok pahalanmis. 2800 TL almıştım suan3200tl 55" olan ise 4000 TL olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 18 Mart 2017; 3:33:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada bu süreçte 1 hafta ben tv yı kurdum kullandım. cidden çok güzel bir tv kesinlikle tavsiye ederim.kanal geçişleri nete giriş ambilight sıfır sorun
  • 6581 güncelleme geldi yükledim. fakat 6501 lere gelen güncellemede android 6.0 oluyor fakat 6581 güncellemesi 5.1 lolipop devam şimdilik sitesinde yakın zamanda gelecek diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 18 Mart 2017; 3:34:7 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=o8ylCfIkylc

ben bu linkteki adımları izleyerek seyirturk kurdum izliyorumda.ama başka yayınları kodi de denemedim

• YouTube
    philips 49"pus 6581 televizyon incelemesi
    https://youtu.be/TrTZ_KYqmRo

philips tv ile ilgilenen yeni satın almak isteyen tv araştırması içinde olan arkadaşlar için amatörce bir tanıtım videosu yayınladım umarım faydalı olur.modelimiz:philips 49"pus6581

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

Google Chrome kuramayan arkadaşlara faydalı olur umarım

chrome kısayolu smarta eklemek istiyorsan
    APKPure.com
    TV Shortcut for Chrome (free) for Android - APK Download
    https://apkpure.com/tv-shortcut-for-chrome-free/com.swissinter.chrometvfree

bunu kurman yeterli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 29 Ocak 2017; 14:43:58 >

• çok teşekkür ederim bytrojan

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Bukadar mi izlenimler. Karanlik ortamda foto renkler banding deneyimlerinin fotolarini fln atarmisin. Bak belki sayende bizde aliriz bilmedigin konuda yardimci oluruz ilerde :)

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmedi vakit bulursam yaparım yine bir aksiyon amatörce

Emin ol bisuru kisi beklemede deneyimleri

• Bende 49pus6561 aldım ama 6581 ile bi fark göremedim 81 kullanan arkadaşlar ürünler arasında fatk varmı 3 ambillight android vs herşey aynı benim gördüğüm.

Şimdi izledim incelemenizi 6561 ile 6581 in kumandaları farklı, 6561 de mikrofonda yok bu arada

• SirSdü kullanıcısına yanıt
    Şuan ne durumda bilemiyorum ancak ben tv yi aldığımda 6581 sadece "vatan " da satılıyordu.6561 ile aynı fiyatta idi kumanda mikrofon olması güzel bir özellik

• PUS6581 kullanan arkadaşlar yorumlarınız nedir SAMSUNG KS8500 alıcaktım fakat satıcı arkadaş bunu çok övdü ve karar değiştirdim nasıl son tecrübeleriniz yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.