Şimdi Ara

Philips 4k Tv de wifi HDMI adaptör görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Umarım doğru yere açabilmişimdir başlığı. İş yerimizde toplantı odasında sunumlarda kullanılmak üzere büyük ekran ve ekonomik olabilecek bir tv ararken Phlips 65PUK7120/12 model 65 inç 4K tv aldık. Ayrıca Activesync marka 5 Ghz wifi HDMI adaptörü aldık. Yalnız bu adaptör üzerinden laptopdan TV ye yansıtma yaparken görüntü sola kaymış gibi duruyor. Ekranın sağında kalın bir siyah şerit var. Sol tarafta ise görüntü kaybı var. Resimlerden daha iyi anlaşılır. Aynı laptopu evimdeki vestel 9 serisi 55 inç tv ye bağladım. Kumandadaki ekran formatı ayarlarından full mode a getirince 1:1 ekran görüntüsü alabildim. İşyerindeki Philips TV den ne ettimse ne ayarla oynadımsa bir türlü 1:1 ekran görüntüsü alamadım. Laptopda 4:3 ekran formatında çözünürlük ayarlayınca 1:1 görüntü alabiliyorum. Ama bu da kullanışlı değil. Sizce bu durumun çözümü nedir acaba?
     Philips 4k Tv de wifi HDMI adaptör görüntü sorunu Philips 4k Tv de wifi HDMI adaptör görüntü sorunu Philips 4k Tv de wifi HDMI adaptör görüntü sorunu Philips 4k Tv de wifi HDMI adaptör görüntü sorunu

• Merhaba,

Oncelikle HDMI adaptorunuzu laptop'a dogru suruculer ile yuklendiginden emin olunuz. Muhtemelen goruntu duzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://uae.souq.com/ae-en/hdmi-wireless-sender-receiver-kit-6984580/i/#Reviews
    ürün bu. tak ve çalıştır tarzı bir cihaz. yazılım desteği yok yani.
  • Dostum tv de bulutlanma mevcut gibi bi servis çağırıp göstersen iyi olur..
  • Fotoğraf çekerken ekrana yansıyan görüntüler onlar. Bulutlanma, ölü piksel felan gibi dertler yok. Dediğim gibi 1:1 görüntü alamıyoruz. HDMI kablo da sıkıntı yok, adaptörü takınca görüntü kaybı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.