Philips, 50 yıl garantili yeni LED ampullerini duyurdu
-
-
Umarim Türkiye'ye gelir ama galiba tanesini en az 100 150 tl veririz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 senede bir değiştirip 50 lira vereceğime bi sefer 250 verir 50 yıl kullanırım çok daha iyi. Keşke gelse...
-
5 sene önce yeni ev yaptım tüm ampulleri phillips led yaptım şuana kadar sönen olmadı. Eskiden bir ampülün ömrü maks 3 sene idi; Muhtemelen phillips diğer ampul üreticilerini bitirmeye karar verdi ki planlı ömür programından çıktı.
-
Faturayı kaybederiz seri numarası üzerinden garanti olursa güzel olur 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da 15 yıllık evlerde PLC denilen bir duy kullanmışlar o yüzden kanser oluyorum bunları nasıl led ampüle çeviricem
-
Benden çok yaşayacak demek ki Bu arada Centennial Light diye bir ampül 1901 yılından günümüze 122 yıldır hiç durmadan yanıyor hatta online olarak yanışını izleye biliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Nisan 2023; 17:29:49 > -
en az 200 lira olacak ama alınır, ama sormal ampullerde 5 wat çekip 50 60 watlık yanma durumu olmuyor muydu, eğer öyleyse elektrik de pahalıya gelir
-
50 yıla taşınırken falan illa ki kırarım ben o ampülleri^^
-
Eve aldigim led lambalar 2 yili gecmiyolar.
Ledler uzun omurlu olur normalde.
Arkadasinda dedigi gibi bi tarafini zayif yapiyolar urunun.2-3 yil sonra bozuluyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar aldığım Osram olsun Philips olsun tüm led ampuller 2-3 yıl sonra sadece bir led diyot yandı diye kaldırdım çöpe attım. Elektronikten anlasam da elime lehim havya alıp üç lambadan 2 lamba elde etmek için diyot değiştirmekle uğraşamam. Şu halojen gazlı tasarruflu ampullerden alıyorum artık, sıkıntı sıfır.
Bu 40 yıl dayanıyor denen ampuller gelsin bir denerim ama led dünyası ampul noktasında 2-3 sene önce bitti benim için.
-
2010 da aldığım eski tip philips led halen daha sağlam.
Bu a/c ledler 50hz flicker yapıyor. Hareketli cisimlerde belli oluyor. D/c led kullanmak lazım.
Ben osramın üstüne led tanımam ama Kırsal kesim için muhteşem olur bunlar 2 tane 300ah bi aküyle 4 5 tane ampül rahat 3 4 ay idare eder bide küçük 30 40 watlık bi güneş paneli kurulursa sınırsız aydınlatma olur
-
Bugüne kadar kullandığım led ampullerde zaten ledlerin kendisi değil de ampulün içindeki transformatör devresi bozulup ampulü kullanılmaz hale getiriyordu. Mahsustan ürün satmak için mi o kadar dandik yapıyorlar bilmiyorum, yoksa ledlerin ömrü epey yüksek. Ledler kullanılabilir durumdayken trafonun yalan olması elektronik çöpü çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor.
a101den asla ampul almayın 5 6 ayda 1 bozuluyor :D
-
Başımızda bir tane var 20 yıldır yanıyor ama ömrünün sonuna geldi, ışığı söndü sönecek! Yenisinden umutluyum
Aslında bu enflasyonist ortamda yazdığın şey aşırı mantıklı. O 250 TL değil 50 yıl 10 yıl sonra çikolata, bisküvi parası bile olmayacaktır.
O akkor ampul hocam, deli gibi elektrik yakıyor ama fazla aydınlatmıyor, çabuk da bozuluyor. Safi israf.
kendi deneyimlerime göre şuan piyasadaki led ampullerin çoğu 2 sene dolmadan çöp oluyor.
bırak 50 seneyi 10 sene gitse alnından öpülür. ama elbette fahiş fiyatlara satılırsa yine saçma olur bana göre.
5 sene önce yeni ev yaptım tüm ampulleri phillips led yaptım şuana kadar sönen olmadı. Eskiden bir ampülün ömrü maks 3 sene idi; Muhtemelen phillips diğer ampul üreticilerini bitirmeye karar verdi ki planlı ömür programından çıktı.
|
2-3 senede bir değiştirip 50 lira vereceğime bi sefer 250 verir 50 yıl kullanırım çok daha iyi. Keşke gelse...
|
Başımızda bir tane var 20 yıldır yanıyor ama ömrünün sonuna geldi, ışığı söndü sönecek! Yenisinden umutluyum
|
a101den asla ampul almayın 5 6 ayda 1 bozuluyor :D |
O akkor ampul hocam, deli gibi elektrik yakıyor ama fazla aydınlatmıyor, çabuk da bozuluyor. Safi israf. |
Şimdiye kadar aldığım Osram olsun Philips olsun tüm led ampuller 2-3 yıl sonra sadece bir led diyot yandı diye kaldırdım çöpe attım. Elektronikten anlasam da elime lehim havya alıp üç lambadan 2 lamba elde etmek için diyot değiştirmekle uğraşamam. Şu halojen gazlı tasarruflu ampullerden alıyorum artık, sıkıntı sıfır. Bu 40 yıl dayanıyor denen ampuller gelsin bir denerim ama led dünyası ampul noktasında 2-3 sene önce bitti benim için. |
Bu a/c ledler 50hz flicker yapıyor. Hareketli cisimlerde belli oluyor. D/c led kullanmak lazım.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X