Bildirim
philips 50pf9966 plazma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dostum onun yerıne eger nakıtın varsa dogubanktan SAMSUNG 50Q7 modelını almanı onerırım fıatı 6000ytl sıkı pazarlıkla 5500ytl ye alabılırsın -
eros,SAMSUNG 50Q7 tv yi arıyordum.Fakat bulduklarımın fiyatı 8500 ytl civarında .Uygun fiyatla nereden bulabilirim yazarsan sevinirim. Teşekkürler. -
dostum fırmanın kendı garantısınde sırkecı dogubankta yada hemen arkasındakı gencten ıshanında bulabılırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
dostum fırmanın kendı garantısınde sırkecı dogubankta yada hemen arkasındakı gencten ıshanında bulabılırsın
GARANTİSİ BİZİZ ABİ
ver 6000 ytlyi otur uğraş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 23 Şubat 2007; 8:38:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: AHMETOLCAY
merhabalar ,
yaklaşık 2 aydır forumu düzenli olarak takip ediyorum. philips 50pf9966 plazma için ev sinema sistemi hediyeli6500 ytl nakit seviyesinde bir fiyat gördüm.liste fiyatlarının daha yüksek olduğunu bildiğim bu eski sayılabilecek ürün için ne dersiniz.
görüşlerinize ihtiyacım var.
syglr
sayın ahmetolcay,
evet bu model biraz eski ama philips'in üst seviye plazmalarındandır. Samsunglar bununla kıyaslanamaz bile.
pixel plusII, ambilight I, özellikleri tek başına birçok plazmanın üzerine çıkarıyor. Kıyaslanacağı plazmalar sadece pioneer lowe gibi plazmalardır. Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir alt model 42pf 9966/10'u 6,5 milyar tl.ye aldım. o tarihte yaklaşık 2 ay boyunca araştırma ve karşılaştırma yaptım. aklımı karıştıran bir tek pioneer plazmalardı. satın aldığım mağazada 50 pf de vardı. ancak fiyat o tarihte 10 milyar civarında olduğundan 42 pf'yi aldım. Pioneer'a tercih etmemin tek sebebebi ambilight özelliği idi. bugün de bir kıyaslama yapacaksan sadece pioneer plazmalarla yap. bence fiyat oldukça makul, tek eksisi bildiğim kadarıyla 1920x1080i 'ye kadar hd desteği. 1080p yani full hd değil. ancak o tarihte full hd hiçbir plazma da yoktu. bugün bile birçok plazma hala HD ready, Full HD değil.
bence listende öncelikli plazmalardan biri olarak değerlendirilmeli hala.
saygılar
-
ambilight özelliği nedir? biraz açabilirmisiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Emre I
ambilight özelliği nedir? biraz açabilirmisiniz.
Televizyonda Philips plazma reklamlarında görmüşsünüzdür. Sanırım "yeşil renkli Hulk" görüntüleri sırasında ekranın dışının yeşil renkle aydınlanması. Philips plazmalara özgü bu özellik ilk nesil plazmalarda sadece ekranın sağ ve sol yanında iken(Ambilight 1), ikinci nesil plazmalarda ekranın dört tarafında da kullanılmıştır(Ambilight 2).Her Philips plazmada yoktur. Genelde üst düzey ekranlarda kullanılmaktadır. Ekranın dış tarafında boydan boya bir aydınlatma elemanları yerleştirilmiş ve kumanda ile bu aydınlatmanın çeşitli fonksiyonları(ekrandaki görüntünün temel rengine göre sürekli değişen veya sabit bir renk vs.) seçilebilir. Özellikle duvara asılı ekranlarda ve gece seyretmelerinde oldukça hoş bir ambiance (sinema salonu etkisi) yaratmaktadır.
-
Teşekkürler rg206.
Anladığım kadarıyla görsel bir güzellik katmakla beraber netlik üzerinde bir etkisi yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Emre I
Teşekkürler rg206.
Anladığım kadarıyla görsel bir güzellik katmakla beraber netlik üzerinde bir etkisi yok.
netlik özelliği "pixel plus 2". Philips'in geliştirdiği ve görüntüyü yeniden işleyip netliği/çözünürlüğü %30'a varan oranda arttıran bir teknoloji. Her markanın böyle kendi geliştirdiği bazı görüntü işleme teknolojileri var ama Pixel Plus ödül almış bir geliştirme teknolojisi ve plazmalarını üst seviyeye çıkartabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X