Şimdi Ara

Philips 50PUS8807 Dirty Screen Effect(DSE), Kirli Ekran Etkisi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 hafta önce aldığım Philips 50PUS8807 televizyonumda Dirty Screen Effect denilen problemi yaşıyorum. Daha öncesinde Vertical Banding olarak biliyordum fakat araştırdım DSE olarak geçiyormuş. Bu kadar olması normal mi? Videoda çıplak gözle görüldüğü kadar net değil tabi ama belli oluyor. Geçenlerde dayımlarda baktığım Vestel 55 inc Led Tv de bile bu sorun neredeyse yoktu, çok az vardı ve belli olmuyordu neredeyse. Ben bu sorun için servis çağırmalı mıyım? Çünkü sürekli maç izliyorum ve oynuyorum gözüme çarpıyor bu durum. Gerçi sonuç çıkacağını sanmıyorum, yüksek ihtimalle sorun yok normal diyip geçecekler ve Tüketici Hakem Heyetine başvurmak zorunda kalacağım. Tv den genel anlamda memnunun bu sorun dışında daha kötüsü gelir mi diye de çekiniyorum. Çektiğim videonun linkini bırakıyorum.

https://www.youtube.com/watch?si=5D38Q6nMPaLEXDne&v=MkGjG5vI7_w&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapacak hiçbişey yok bu duruma gelecek olanda muhtemelen buna benzer olacaktır ya bi şekilde iade edip başka tv alacaksınız yada bu şekilde kullanacaksınız bu sorunu çözme şansınız yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki bizim televizyonumuzda da var, kenarlardan siyah dalgalanma yapıyor. Vestel olsa şimdiye çoktan topa tutulur sözlükte başlıklar açılır boykot çağrıları yapılırdı ama yabancı ürünler olduğu için dokunulmazlığı var ne yazık ki çekeceğiz çaresi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 58PUS7304 Ekran Problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.