Şimdi Ara

Philips 5507 Smart TV ayar sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonu alalı bir iki gün oldu ancak bir sorunum var. Evimde wireless bağlantı var ve tvyi bu wirelessa bağladım herhangi bir sorun yok. Ancak Smart tv yi açmayı denediğimde "Philips sunucusu bulunamadı. Daha sonra tekrar deneyin." diyor. Daha önce bir smart tv kullanmadığım için bir bilgim yok yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

• Slm, aynı model var. Sorun, modem den kaynaklanıyor. Modeme gir, firewall (güvenlik duvarı) ve bazı erişim kısıtlama imlerini kaldır. Değişiklikleri kayıt et. Modemi aç, kapa. TV ye wifii ye ayarla, güvenlik şifreleri kayıt et ve giriş yap. Sorun çözülmüş olsa gerek. Bende aynı problemleri yaşamıştım, yabancı forumlarda ki bilgilere bu ayarları yapıp, problemim düzelmişti.

Hala bağlantı problemi yaşıyorsunuz, modemin güvenlik duvarı ile ilgili tüm engellemeleri kapatıp tekrar giriş yapınız..

Kolay gelsin.
  • modem arayüzündeki tüm güvenlikleri kapatmama rağmen bendede aynı sorunu veriyor. pilips sunucusu bulunamadı daha sonra tekrar deneyin diyor :(
  • valla bende hiç bir sorun yok smart tv rahatlıkla açıyor hatta trt bile ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsedat

Slm, aynı model var. Sorun, modem den kaynaklanıyor. Modeme gir, firewall (güvenlik duvarı) ve bazı erişim kısıtlama imlerini kaldır. Değişiklikleri kayıt et. Modemi aç, kapa. TV ye wifii ye ayarla, güvenlik şifreleri kayıt et ve giriş yap. Sorun çözülmüş olsa gerek. Bende aynı problemleri yaşamıştım, yabancı forumlarda ki bilgilere bu ayarları yapıp, problemim düzelmişti.

Hala bağlantı problemi yaşıyorsunuz, modemin güvenlik duvarı ile ilgili tüm engellemeleri kapatıp tekrar giriş yapınız..

Kolay gelsin.

tüm dediklerinizi hatta demediğiniz ne kadar kombinasyonlu ayar varsa hepsini denedim sonuç nafile. router siparişi verdim bakalım durum ne olacak
  • Slm, probleminiz mutlaka modemden kaynaklanıyor. Güvenlik ayarlarını (firewall) iptal ediniz. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar Smart tv nizin çalışma hızı nedir diğer tv lere göre youtube, facebook, web browser vs.....

Bendeki çok ağır çalışıyor
    Bazen kilitleniyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    4 yıl önce açıldı
    philips lcd tv görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Samsung Smart TV de IPTV sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dün 6877 aldım. bu gün kuruldu. aynı sorun şuanda bende de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu yaşayan arkadaşlar, yurt dışı bir forumda okumuştum, TV ayarları altında genel ayarlar veya tercihler bölümünde saat ayarına gelip saat ayarını otomatikten el ile ya da maneul olabilir o şekilde ayarlasınlar, zaten otomatikten el ileye aldığınız zaman saat menüsü aktif oluyor ve tarih-saati ayarlayabiliyorsunuz...Tabi bu bir sadece tavsiye kesin çözüm değil :) Bu tip sorunların çoğu açıkçası modemden kaynaklanıyor...
  • Probleminiz modemden dolayı kaynaklanıyor. MUhtemelen güvenlik ayarlarını değiştirdiğinizde/kaldırdığınızda düzelecektir.
  • Teşekkürler tvefsanesi arkadaşım..
    En doğru bilgiyi sen vermişsin.
    Tarih ve Saat ayarlarını düzelttikten sonra
    sorun ortadan ka
    lktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufin64 -- 14 Mart 2013; 0:39:53 >
  • philips led smart tv alacaklar bir daha düşünsün benim aldığım model 46PFL5007K/12 ...

Üzerinde full hd reciever var... Ama cihaz çok yavaş menü geçişleri , kanal geçişleri , smart geçişleri vs... Bit tv kanalından diğerine geçmesi 5 saniye sürüyor tam olarak... 5 gün önce vatandan aldım bu gün geri vericem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 14 Mart 2013; 16:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bono80

philips led smart tv alacaklar bir daha düşünsün benim aldığım model 46PFL5007K/12 ...

Üzerinde full hd reciever var... Ama cihaz çok yavaş menü geçişleri , kanal geçişleri , smart geçişleri vs... Bit tv kanalından diğerine geçmesi 5 saniye sürüyor tam olarak... 5 gün önce vatandan aldım bu gün geri vericem...

Offffff ya. Arkadaşım az sonra 46PFL5007K/12 modelden sipariş verecektim. Oğlum düğün yapıyor da. Şimdi benim aklımı başımdan aldın :((( Ne yapacam şimdi? Görüntüsü nasıl? biraz ondan bahsedermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mussev

quote:

Orijinalden alıntı: bono80

philips led smart tv alacaklar bir daha düşünsün benim aldığım model 46PFL5007K/12 ...

Offffff ya. Arkadaşım az sonra 46PFL5007K/12 modelden sipariş verecektim. Oğlum düğün yapıyor da. Şimdi benim aklımı başımdan aldın :((( Ne yapacam şimdi? Görüntüsü nasıl? biraz ondan bahsedermisin?

Menü yavaşlığı göreceli bir kavram ama ekran ve görüntü kalitesi açısından muazzam bir televizyondur. Paneli oldukça kalitelidir ve forumda da görebilirsin en çok tavsiye edilen f/p ürünlerinden bir tanesidir hatta en çok tavsiye edilendir.Alabilirsin, pişman olmayacağına ve oğlunun görüntü kalitesinin farkını ve tadını çıkartarak televizyon izleyeceğine eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar, yurt dışı bir forumda okumuştum, TV ayarları altında genel ayarlar veya tercihler bölümünde saat ayarına gelip saat ayarını otomatikten el ile ya da maneul olabilir o şekilde ayarlasınlar, zaten otomatikten el ileye aldığınız zaman saat menüsü aktif oluyor ve tarih-saati ayarlayabiliyorsunuz...Tabi bu bir sadece tavsiye kesin çözüm değil :) Bu tip sorunların çoğu açıkçası modemden kaynaklanıyor...

Cok tesekkurler arkadaşım. Nerdeyse yüreğime iniyordu. Tv'yi geri göndermek zorunda kalacağımi sanmıştım. Basit bir saat ayarı her şeyi çözdü. Tabi ayar basit ama asıl önemli olan onu bilmek. Tekrar teşekkürler.

• Evet saat ve tarih ayarlari geri gitmiş sagolasin abi.kanal geçişleri zayif uygulamada az. Ambilihgt güzel .madein holland yaziyor diye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar, yurt dışı bir forumda okumuştum, TV ayarları altında genel ayarlar veya tercihler bölümünde saat ayarına gelip saat ayarını otomatikten el ile ya da maneul olabilir o şekilde ayarlasınlar, zaten otomatikten el ileye aldığınız zaman saat menüsü aktif oluyor ve tarih-saati ayarlayabiliyorsunuz...Tabi bu bir sadece tavsiye kesin çözüm değil :) Bu tip sorunların çoğu açıkçası modemden kaynaklanıyor...

bana kesin çözüm gibi geldi çünkü ayarı el ile yapınca smart tv ye girebildim koca gün çözüm aramıştım sağolasın harbiden efsanesin konuyu hortlattım ama teşekkürü borç bildim arkadaşa bence bu sorunu yaşayanlar önce bu ayarı denesin modem falan deniyor ama sanmıyorum önce bu ayarı yapın

EKLEME:yukarıdaki ayar bi süre sonra yine bozuluyor kesin çözüm şu ayardır. saat ayarın bozuluyorsa saat ayarlarından yaz saatine ayarla ve bölgeye göreyi seç çık ayarlardan ben böyle çözdüm bidahada kapatsanda bozulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ocak 2014; 22:49:25 >

• Mussev M kullanıcısına yanıt
    @Mussev kardeş sen milletin vay tepkime süresi uzun sürüyormuş muhabbetine bakma bu Philips 5507k serileri varya görüntü açısından belki samsung F7000 ile bile yarışır bu Tv efsane kardeş sen ne diyorsun ya hele çoğu Ledlerin SD görüntüleri çamur gibi ikene bu 5507'nin SD görüntüsü HD görüntüsünü aratmaz derim gözünü kırpmadan alderim hem ekonomik hemde görüntü süper,zaten bırakın smartı,wifiyi TV neden alınır görüntüsü için bu hususta 5507 süper !

Alternatif olarak biraz daha yeni nesil oda fena değil Philips 5008 serilerine bakabilirsiniz,ya zaten çoğu ledler zaten ucuzladı 3 gün önce Vatanda Philips 46 mı 47'inçmi led tv 2100 TL'ye satılıyordu 5507 1800-1900 vereceğine 400 felan daha ekle son model led al dediğm gibi örneğin 46'inç 7007 Philips !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 19 Ekim 2013; 3:21:16 >
  • Bendede aynı sorun var saat ayarını yaptım ama nafile başka çözüm yolu yokmu TV yi yeniden kur desem omazmı yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslkerf3

Bendede aynı sorun var saat ayarını yaptım ama nafile başka çözüm yolu yokmu TV yi yeniden kur desem omazmı yardım edin.

saat ayarın bozuluyorsa saat ayarlarından yaz saatine ayarla ve bölgeye göreyi seç çık ayarlardan ben böyle çözdüm bidahada kapatsanda bozulmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.