Bildirim
Philips 55pfl8007k & Panasonic 55stw60
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu arkadaşlar bu 2 tv yi kullanan? -
8007 gayet başarılı bir tv..amblight özelliği ve renk doğallığı artıları..tv günde kaç saat çalışacak ya da ne sıklıkta sd yayın izleyeceğine bağlı olarak stw60 da tercih edilebilir.
film ve sd yayın için stw60
hd ve amblight için 8007
ama kapalı kutu 8007 i nasıl bulacaksın onu bilmiyorum. -
Panasonic plazma almış bulunmaktayım.Fakat ilk kullanımda dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir onu bilmiyorum.Sanırım logo izi falan gibi durumlar oluyormuş. -
ilk birkaç ay dinamik modunda kullanma aynı araba motoru gibi biraz açılsın
sonra zaten gözün alışır çok aydınlık göz yorar başka bir şey değildir dana sonra inan tv alıştıkça renkler netler coşuyor
bende pana.plazma 42g20e modeli var gelen misafirlerin ağzı açık kalıyor bu nekadar net gösteriyor diyorlar tabii renk ayarı yaptım modla falan alakası yok
akşamdan kapatttığın tv sabah açınca eğer tv yi kapatırken çok keskin renkli görüntü varsa logo izi oluyor ama tv açılıp bir iki kanal değiştirince tv kendisini görüntü ekran yeniliyor
yani uzun lafın kısası logo izi kalmıyor
ancak uzun süre aynı görüntü kalacakki zaten sürekli zırt pırt kanal değiştiriyoruz
ondan dolayı iz miz kalmaz korkma
05442375778
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X