Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
39
Favori
204.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu belirtmekte fayda var. Harici diskten film oynattığınızda kendi playerı ile bir sıkıntı vardı. Bunu daha önce bahsetmiştim. Filme kaldığı yerden devam etmeme sorunu. Şimdi bu gelmiş. Yani filmi kapatıp(tv de dahil) tekrar başlattığınızda kaldığınız yerden devam etme seçeneği gelmiş çok ta iyi olmuş.

• sesem S kullanıcısına yanıt

Merhaba, hiç kurdurmadım. Direkt gönderdim. Maceraya gerek yok diye düşündüm :) evimizde 8 yıldır philips tv var hala görüntü kalitesi çok güzel ve sağlam. Hiç sorun yaşamadık. Biz öyle zannediyorduk ama çok değişmiş. Kumandası bile çok daha kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbo2488 H kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun zaman olmuş ama sorayım, ekranı silmek için sprey şeklinde herhangi bir sıvı sıktınız mı? Kolonya, su vs. her ne olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Puffin browser, Opera, firefox olabilir.

televizyona özel marketten indirilebiliyor mu?

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Puffin var. Opera ve firefox apk olarak bulmak gerekiyor sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pus7304 haraketsiz kalmış, can sıkacak bi durum yok pus8505 in donanım olarak bi farkı yok cihazımızdan, bildiğiniz philips sorunları devam ediyor :)

Philips in sayfasında, menü de gözükmese de yeni güncelleme geldi,

2021/03/12 tarihli TPM191E _ 101.001.250.003 güncelleme yazılımını usb ile yükledim.

usb flash ı fat32 formatlayın,
    zip içinden çıkan autorun.upg yi flash a atın,
    tv de alttaki usb girişine takın.
    tv nin fişini çıkartıp takın, güncellemeyi yapacaktır.
    kolay gelsin..

• mahhhiro M kullanıcısına yanıt

Güncelleme yeni gelmedi. Ben güncelleştirme menüsünden yüklemiştim mart ayında. Sadece güncelleme var diye bildirim gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahhhiro

Pus7304 haraketsiz kalmış, can sıkacak bi durum yok pus8505 in donanım olarak bi farkı yok cihazımızdan, bildiğiniz philips sorunları devam ediyor :)

Philips in sayfasında, menü de gözükmese de yeni güncelleme geldi,

2021/03/12 tarihli TPM191E _ 101.001.250.003 güncelleme yazılımını usb ile yükledim.

usb flash ı fat32 formatlayın,
    zip içinden çıkan autorun.upg yi flash a atın,
    tv de alttaki usb girişine takın.
    tv nin fişini çıkartıp takın, güncellemeyi yapacaktır.
    kolay gelsin..

50 inc için ota gelmedi usb kurulum için link alabilirmiyim acaba hala temmuzdaki güncelleme ile kullanmaktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

50 inc için ota gelmedi usb kurulum için link alabilirmiyim acaba hala temmuzdaki güncelleme ile kullanmaktayım

Alıntıları Göster

mesajınızı yeni gördüm,

Evet ota da gözükmüyor, kısa bir süre gözükmüş

aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz

https://toengel.net/philipsblog/2019/01/23/philips-2019-die-7304-uhd-tvs-mit-android-tv-9-und-hdr10-dolby-vision-und-dolby-atmos//

• Merhabalar, başıma garip bir durum geldi.
    Tv'de youtube uzun süre durdurulmuş bir şekilde beklediğinde, yükleme çubuğundaki kırmızılık ekranda kalıyor. Bir nevi led yanması gibi. Bir iki sonra geçiyor.
    Başına daha önce gelen var mı?
  • Merhaba, bende 50 pus 7304 var verdiğiniz linkten 7304-12 yazılımını indirdim yazdıklarınız aynen yaptım fakat cihazım usb içindeki yazılımı görmediği için yükleme yapamadım. Sorun nerede acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

Merhaba, bende 50 pus 7304 var verdiğiniz linkten 7304-12 yazılımını indirdim yazdıklarınız aynen yaptım fakat cihazım usb içindeki yazılımı görmediği için yükleme yapamadım. Sorun nerede acaba?

sebepler..

-flash mavi usb ye değil alttakine takılacak

-usb fat32 formatlanacak ve sadece zip içindeki dosya olacak

-tv nin fişi çalışırken çekilip flash takılıp fiş takılacak

-ben tr sayfasından indirdim yazılımı, yanlış yazılım indirmiş olabilirsiniz, sürüm notunu kontrol edin

https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS9435_12/9000-series-4k-uhd-android-tv-3-tarafli-ambilight-ile-bowers-wilkins-ses/destek

bu cihazın yazılımıyla aynı..

• Deneyip sonucu paylaşırım teşekürler.

• güncelleme gözüküyor..

Software history Android P
    Philips 2K20 85x5/8x5/9x5/9235/9435/9005 – ranges
    Philips 2K19 73x4/7504/8x04/8x4/9x4 ‐ranges

TPM191E _ 101.002.022.002 – Date: 2021/05/14
    - Improvements for Ambilight Hue
    - PVR improvements
    - Fix for no sound after standby
    - Fix for unexpected appear of OLED screen saver when use apps
    - Stability improvements
    - Other general improvements

• Güncelledim. Bi fark göremedim.

• mahhhiro M kullanıcısına yanıt

Bu yazılımı gördü ve sorunsuz yükledi teşekkürler 👍🙂

• Selamlar, ben 55pus7304 kullanıyorum.Tv ilk aldığımda nvm sürümü 0.58 di.Görüntüden memnun olmadığım için forumda paylaşılan 0.62 güncellemesini kurdum.Hdr 4k görüntüler fena değil izlenebilir düzeyde ama Hd uydu yayınlarındaki görüntüyü bir türlü düzeltemedim ve istediğim şekilde olmuyor maalesef.Biliyorum kanalların yayın kalitesi düşük fakat daha önceki tvimde böyle olmuyordu.

Hem dahili hem de harici uydu alıcısı (Vu+) bağlayıp izliyorum.Karanlık sahnelerde cilt tonları acayip gözüküyor.Bazen insan yüzleri turuncu renge kayıyor veya tam tersi çok açık bir ten rengi oluşuyor.Bu sorunlar renk ayarları ile düzelmiyor.Sadece azaltılabiliyor.

Daha önce 10 yıllık Fhd Sony Bravia tv (ips) kullanıyordum.Philips te Sony görüntüsünün yarısını dahi yakalayabilirsem memnun olucam.Sanki gri bir katman veya efekt var gibi oluyor bazı sahnelerde.Ten ve cilt tonları parlak doğal değil, ya çok açık ya çok koyu oluyor.Bilmiyorum ne derece anlatabildim sorunu fakat sizin de dikkatinizi çekiyor mu bu durum ?

Çözüm önerileriniz olursa denemek isterim arkadaşlar...

@sesem
    @andreoni
    @Denizinbabası
    @tgezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo7000 -- 24 Mayıs 2021; 11:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memo7000

Selamlar, ben 55pus7304 kullanıyorum.Tv ilk aldığımda nvm sürümü 0.58 di.Görüntüden memnun olmadığım için forumda paylaşılan 0.62 güncellemesini kurdum.Hdr 4k görüntüler fena değil izlenebilir düzeyde ama Hd uydu yayınlarındaki görüntüyü bir türlü düzeltemedim ve istediğim şekilde olmuyor maalesef.Biliyorum kanalların yayın kalitesi düşük fakat daha önceki tvimde böyle olmuyordu.

Hem dahili hem de harici uydu alıcısı (Vu+) bağlayıp izliyorum.Karanlık sahnelerde cilt tonları acayip gözüküyor.Bazen insan yüzleri turuncu renge kayıyor veya tam tersi çok açık bir ten rengi oluşuyor.Bu sorunlar renk ayarları ile düzelmiyor.Sadece azaltılabiliyor.

Daha önce 10 yıllık Fhd Sony Bravia tv (ips) kullanıyordum.Philips te Sony görüntüsünün yarısını dahi yakalayabilirsem memnun olucam.Sanki gri bir katman veya efekt var gibi oluyor bazı sahnelerde.Ten ve cilt tonları parlak doğal değil, ya çok açık ya çok koyu oluyor.Bilmiyorum ne derece anlatabildim sorunu fakat sizin de dikkatinizi çekiyor mu bu durum ?

Çözüm önerileriniz olursa denemek isterim arkadaşlar...

@sesem
    @andreoni
    @Denizinbabası
    @tgezer

Az çok tahmin edebiliyorum. Nasıl olduğunu. Özellikle yüz renklerinde sarıya çalar renk patlaması şeklinde. Renk renk üzerine bindirmişsin gibi. Diğer sahnelerde enazından bariz bir şekilde görülmediğini sanıyorum. Aslında NVM'de biraz düzelmiş olması gerekirdi. Ancak şunu baştan söyleyeyim. Kesinlikle bu serinin panelleri sorunlu. Benim kullandığım 55PUS7504/62. Ama hepsi değil. Baştan itibaren okuyabildiyseniz forumu yaşadığım problemleri yazmıştım. Daha sonra tamamen gitti. Neyse. En sonunda panel değiştirildi. Tüm yaşadığım şikayetlerin hepsi gitti. Bu nedenle diyorum ki bu serilerin iyi panellerine denk gelirseniz hiç bir şikayetiniz olmaz ver iyi bir seyir keyfi sunar. Kendinizce yapabileceğiniz çözüm hatta ayarları da paylaşmıştım.Tek tek ayarları yapın. Bulabilirseniz onu deneyin. Uzman ayarlarından. Bir nebze gideriyor bu şikayeti.

• Tekrar paylasabilirmisiniz acaba ayarlarınızı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar76

Tekrar paylasabilirmisiniz acaba ayarlarınızı

Bir dene bakalım :

Görüntü Tarzı : Doğal

Renk : 60

Kontrast : 85

Keskinlik : 5

Parlaklık : 50

Gelişmiş

Renk

Renk Geliştirme : Maksimum

Renk Sıcaklığı : Normal

Kontrast

Kontrast Modu : Görüntü Optimizasyonu

HDR Video Ölçekleme : Açık

Dinamik Kontrast : Orta

Video Kontrast : 100

Işık Sensörü : Kapalı

Gama : 0

Keskinlik

Ultra Resolution : Açık

Görüntü Tarzları

Parazit Azaltma : Maksimum

MPEG Parazit Azaltma: Maksimum

Hareket Tarzı : Standart

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.