Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
39
Favori
204.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlık sahnelerde detayları görmekte epey zorlanıyorum parlaklığı ne kadar yükseltsem de. Bu neden kaynaklıdır?

• Alisanap A kullanıcısına yanıt

Aynı durum ben de de mevcut. Ledleri bozuldu TV nin. Yani ekran daki görüntü karanlık oluyordu. Ledleri değiştirip getirdiler. Aynis bölgede ten rengi gibi renklerde solma mevcut. Yaklaşık 1 karislik dairesel bir alan bendeki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadcav kullanıcısına yanıt

Burda defalarca yazdım sesli arama sorunlu diye. çok fazla şikayet eden olmadı. servisi aradım ilgilenmediler. daha sonra farkettim ki tv ye yaklaştıkça daha doğru algılıyor. normal oturma uzaklığımız 2.5 metre civarı , sesle yazma yanlış çalışıyor ya da hiç algılamıyor. 1 metre kadar yaklaşınca doğru çalışmaya başlıyor. pili v.s. değiştirmeyi denedim güncelleme de yaptım düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 13 Mart 2021; 13:22:4 >
  • ben de görüntüden hiç memnun değilim. karanlık sahneler gerçekten kötü. hafif renk geçişlerini parça parça gösteriyor(ayarını yaptım düzelmedi).

ses konusu daha çok sıkıntı şuan. çevre sesleri çok fazla gelirken konuşma sesleri arka planda kalıyor anlamak için sesi açınca da diğer sesler rahatsız ediyor yükseklikten dolayı.

önceki sayfalarda bahsettiğiniz nwm güncellemesi tv ye gelen güncellemelerden farklı mı ? online olarak yükleyemediğimiz için mi usb ile yüklüyoruz ?

• TV'nin arkasından duvara ışık yansıtınca bizim millet mest oluyor niyeyse.

Ne zaman öğreneceksiniz IPS panel TV almamayı?

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

"850" kontrast değerine sahip panelde gerçekten siyah renk görmeyi mi düşünüyordunuz?

3000'in altı kontrast değerine sahip hiçbir TV'de siyah miyah göremezsiniz.

IPS:

VA:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 13 Mart 2021; 14:32:2 >

• bu ve birkaç farklı tv konusunda ips paneli savunanlar neyin kafasında acaba. ya bu tv paneli kalitesiz ya da ips panel tipi gerçekten kötü. bir daha philips tv almam orası ayrı, oled de olsa garanti servisi böyleyken beş para etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

bu ve birkaç farklı tv konusunda ips paneli savunanlar neyin kafasında acaba. ya bu tv paneli kalitesiz ya da ips panel tipi gerçekten kötü. bir daha philips tv almam orası ayrı, oled de olsa garanti servisi böyleyken beş para etmez.

Hiçbir fikrim yok.

Olabildiğince insanları bilgilendirmeye çalışıyorum.

• ARKADAŞLAR TELEVİZYONUMUN SOL ÜST KÖŞESİNDE RENK TONLAMA FARKI OLDU.
    DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN OLDUMU BU TELEVİZYONUN ÖZELLİĞİMİ ANLAMADIM.
    TEST YAYINLARINDA VE İNSAN YÜZLERİNDE ÇOK FAZLA DİKKAT ÇEKİYOR.
    EKTE GÖRÜNEN RENKLERDE HATAYI GÖREBİLİRSİNİZ.
    SERVİS ÇAĞIRDIM FAKAT BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEYİP GİTTİLER.

• hbo2488 H kullanıcısına yanıt

Aynı durum benim TV sağ üst kısmında meydana geldi. Haftaya servisi cagiracagim bakalım ne diyecekler.

Benzer sorunu sol üst köşede yaşadım,önceki mesajlarımda görebilirsiniz, servis alıp istanbul'a gönderdi paneli değiştirip geri getirdiler.

• TPM191E _ 101.001.250.003–Date: 2021/03/12

-Fix for no UHD playback in Disney+

-Fix for subwoofer pre out not working after StandBy

-Fix for garbage bar on top of screen

-Fix for unexpectedappear of OLED screen server when useapps from Philips TV collection

-Not responding for Logitech Harmony RC direct commands is fixed

-Improvementon SmartTV, HbbTV performance in case of IPv6 connection

-Improvements for HDMI ARC connection stability

-Stability improvements

-Other general improvements

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

TPM191E _ 101.001.250.003–Date: 2021/03/12

-Fix for no UHD playback in Disney+

-Fix for subwoofer pre out not working after StandBy

-Fix for garbage bar on top of screen

-Fix for unexpectedappear of OLED screen server when useapps from Philips TV collection

-Not responding for Logitech Harmony RC direct commands is fixed

-Improvementon SmartTV, HbbTV performance in case of IPv6 connection

-Improvements for HDMI ARC connection stability

-Stability improvements

-Other general improvements

50 pus 7304 için de mevcutmudur bu sürüm ? acaba

Benim tv dede aynı led sönmesi oluştu panel değişimi dedi servis bende tv nnin yenisi ile değişimini istedim philips kabul etmedi bende tüketici hakem heyetine başvurdum...yakında karar çıkar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdogrul

Benim tv dede aynı led sönmesi oluştu panel değişimi dedi servis bende tv nnin yenisi ile değişimini istedim philips kabul etmedi bende tüketici hakem heyetine başvurdum...yakında karar çıkar...

Kabul etmiyorlar. Değişim için bazı şartlar var. aynı arızadan bilmem ne, şu kadar arıza yapacak falan gibi. Ancak benim panel değişti, gerçekten harika olmuş. Şimdilik ileride ne olur bilemem. Keşke panel değişimini kabul etseydiniz.

• sesem S kullanıcısına yanıt
    Kabul etmemeleri normal...ancak yasal değil...tüketici hakları açısından kabul etmek zorundalar...bende hakkımı arayarak tüketici hakem heyetine başvurdum...panel değişimi neden kabul edeyim ki...daha 4 aylık olmadan tv önemli bir arıza verdi...ayrıca daha önceki deneyimlerim sonucu tv tarzı elektronik cihazlar onarım sonrası onarım sürecindeki dikkatsizlik v.b.sebeplerle randıman vermiyor...bu sebeple başta çözmek bana daha mantıklı geldi...ayrıca yasal hakkımız ve kullanmalıyız ki firmalar yasaları görmezden gelerek yüzlerce müşterinin hakkını gasp ediyor.onlarda bu yasaları bizden iyi biliyor ancak işlerine geldiği gibi davranıyor...tabiki tadilat yada değişim talebi müşteriye kalmış bir durum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam, abimde 50pus var çok hoşuma gitti ama büyük olsun diye 55pus7304 aldım. Abim memnun diye ben de aldım, yanlız okudukça çok korktum. Düğün üzeri aldım bir iki yıla bozulursa ciddi yorar beni. İade edip samsung 55tu8000 modelini alacağım, en azından servis konusunda problem yaşamam diye düşündüm. Bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreoz25 -- 4 Nisan 2021; 17:33:43 >

• Merhabalar benim televizyonumda aylardir böyle bi problem var acikcasi pandemi de tv siz kalmamak icin servis filanda çağırmadım ama mac izledigimde Galatasaray ve Fenerbahçe maclari ozellikler sarilar bazen yesil oluyor bazen turuncu oluyor sebebi nedir sizce. Resimdeki formalar normalde sari ama bu renk görünüyor.

• Bu tv'yi almayın, aldırmayın.. neredeyse 1 yıl olacak ve hiç bir dönemde memnun kalmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Herkese selam, abimde 50pus var çok hoşuma gitti ama büyük olsun diye 55pus7304 aldım. Abim memnun diye ben de aldım, yanlız okudukça çok korktum. Düğün üzeri aldım bir iki yıla bozulursa ciddi yorar beni. İade edip samsung 55tu8000 modelini alacağım, en azından servis konusunda problem yaşamam diye düşündüm. Bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim

Ne zaman aldınız bilmiyorum. Kurulum yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız yaptırın biraz kullanın bir bakın. Samsung'a gelince tvleri hakkında bir bilgim yok. Ancak doğrudur biraz bu tvler sıkıntısı var. Artık bu işler şans işi. Benim ekran değiştiğinden beri memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burooooooo

Merhabalar benim televizyonumda aylardir böyle bi problem var acikcasi pandemi de tv siz kalmamak icin servis filanda çağırmadım ama mac izledigimde Galatasaray ve Fenerbahçe maclari ozellikler sarilar bazen yesil oluyor bazen turuncu oluyor sebebi nedir sizce. Resimdeki formalar normalde sari ama bu renk görünüyor.

Eğer imkanınız varsa harici diskten 1080p ve 4k bir içerik oynatın oradan iyice inceleyin derim. Her iki sistemde farklı ayar yapılabiliyor. 1080p'de nasıl ayar yapıysanız o kalıyor. 4k da aynı şekilde. İkisi arasında geçiş yaptığınız hangi ayarları bırakıysanız o şekilde izliyorsunuz. Kısacası video ayarları bir çok seçenek var onlarla oynayın.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.