Bildirim
Philips 55Pus7502 ve LG 55EG9A7V.APD 55 inç Kararsızlığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben kararsızlığa devam o halde -
Bir haftadır lg 55eg9a7v oled kullanıyorum.iyi ki almışım diyorum.kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips Tv bende var işletim sistemi çok kararsız yazılım konusunda iyi değil. Ses güzel Dahili uydu alıcısı berbat.. Şimdi 65 Oled bakıyorum
LG alayım madem teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurohige
LG alayım madem teşekkürler
Hocam lg alırken 10 kere düşün. Teknik servis konusunda inanılmaz yetersizler.
quote:
Orijinalden alıntı: Vazgectim35
quote:
4000 - 4500 tl baktığımda görüntü kalitesi olarak en iyi bu modeli buldum. OLED fakat 4k değil. Philips 7502 baktığımda 4k fakat OLED değil düşündüm taşındım ben bu 4kyı nerede kullanacağım diye o yüzden LG'yi seçtim. Teknik servis konusunda hangi sıkıntıları yaşadınız? -
Hocam sorunsuz bir panel bence düşünmeden al.servis konusuna takılma emin ol kurulum haricinde servis ile bir diyaloğun olmuycak.
Şuan kızımla daha önceden sinemada izlediğimiz “Moana” isimli animasyon filmi Digitürk beinmovies hd family kanalında seyrediyoruz.kızımın bile ağzı açık kaldı görüntünün canlılığı karşısında.kesinlikle bu paraya daha iyisi herhangi bir led tv olamaz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vazgectim35
quote:
4000 - 4500 tl baktığımda görüntü kalitesi olarak en iyi bu modeli buldum. OLED fakat 4k değil. Philips 7502 baktığımda 4k fakat OLED değil düşündüm taşındım ben bu 4kyı nerede kullanacağım diye o yüzden LG'yi seçtim. Teknik servis konusunda hangi sıkıntıları yaşadınız?
Hocam ses sorunu için çağırdığım servis tv me haberim olmadan 2.el anakart takmış. Bizlete sıfır taktık dediler ama. Benim anakartımı da başkasına takmışlar. Hemde bilgileri sıfırlamadan. Ona da sıfır demişler. Yani anakartlar change yapılıyor sıfır taktık deniyor. Amaç ne bilmiyorum. Sıfır anakart geldi ise onlar nerede onuda bilmiyorum. En ufak sorunda ana kart değiştirmeleride ayrı bir soru işareti. Anakart çalışıyorsa sorun yoksa neden değişim diye bir süreç başlatılıyor o da ayrı konu.
Mahkemeye verdim hem manevi tazminat kazandım hemde tv yi iadeyi kazandım. Çok zor süreçlerdi ve inanın kimse benimle ilgilenmedi. Yalnızca olay bu yapılacak bir şey yok dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vazgectim35 -- 2 Ocak 2018; 0:21:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. el anakart takıldığını nasıl anladınız peki? Geçmiş olsun. -
quote:
2. el anakart takıldığını nasıl anladınız peki? Geçmiş olsun.
Tv de smarta girdim başkasının hesabı çıktı :)))
oled olan modelde 4k yok 4k olan philipste oled yok :) yalnız philipste HDR var yazıyor oled performansı alırmıyım kararsızım. Mağazada baktığımda aydınlık ortamda Lg daha kaliteli duruyor. -
aydınlıkta ips paneller rezalet kontrastı düşük olduğundan dolayı karanlıktada rezalet çünkü siyah yerine gri gösteriyorlar maddi olarak bütçesi ips panele yeten alabilir ama 4500tl gibi rakamlara çıkınca ips panellerden koşarak uzaklaşmak lazım.
olede gelirsekte hala mavi ton ve logo yapışma sorunlarını aşamadılar kaldı ki sizin baktığınız oled eski model bu modelde daha fazla mevcut bu sorunlar yeni modellerde biraz daha iyileştirdiler ben sizin yerinizde olsam xe8505 ve mu8000 modellerine bakardım sizin fiyat aralığınızda alınacak başka model yok çünkü bu iki panelde gerek kontrast gerek siyah performansı olarak pus7502 modelinden çok daha performanslılar.
Kararsızlıkta master yaptım şu an :) -
quote:
Orijinalden alıntı: GORDONNN
aydınlıkta ips paneller rezalet kontrastı düşük olduğundan dolayı karanlıktada rezalet çünkü siyah yerine gri gösteriyorlar maddi olarak bütçesi ips panele yeten alabilir ama 4500tl gibi rakamlara çıkınca ips panellerden koşarak uzaklaşmak lazım.
olede gelirsekte hala mavi ton ve logo yapışma sorunlarını aşamadılar kaldı ki sizin baktığınız oled eski model bu modelde daha fazla mevcut bu sorunlar yeni modellerde biraz daha iyileştirdiler ben sizin yerinizde olsam xe8505 ve mu8000 modellerine bakardım sizin fiyat aralığınızda alınacak başka model yok çünkü bu iki panelde gerek kontrast gerek siyah performansı olarak pus7502 modelinden çok daha performanslılar.
Lg oled bahsettiğin led tvleri tokatlar.mağazada bizzat gördüm.
-
size sadece :)
Ben gördüğüme inanırım.
Arkadaşın baktığı tv eski değil; 2017 model.
Başka bir model ile karıştırıyorsunuz sanırım. -
eg920 karıştırmışım hocam yalnız 2018 olsa yada b7 olsa ne olur hepsinde bu mavi ton sorunu mevcut logo yapışması saymıyorum bile...
Daha önce 55B6 kullandım şimdi de 65B7 kullanıyorum ve bahsettiğiniz gibi bir mavilik görmedim.
Bilemem tabii belki yanyana bakmak gerekiyordur anlayabilmek için.
2009 yılında Pioneer plazma alırken de aynı burn-in muhabbeti vardı; ben aldım ve 8 sene sorunsuz kullandım.
Ancak annemlere 4 yıl evvel Samsung plazma almıştım, dün logo yapışması olduğunu gördüm.
Yani kullanımdan kullanıma değişiyor bu iş.
İşin özü tv seçiminde kimin veya kimlerin kullanacağını da hesap etmek lazım.
Benzer içerikler
- sunny televizyon alınır mı
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- lg tv screen share bağlantısı kurulamıyor
- lg tv kanal silme
- lg mi samsung mu
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X