Şimdi Ara

PHİLİPS 55PUS7504 KULLANANLAR YAZILIMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 55pus7504 kullananlar yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemmsy34 -- 27 Temmuz 2020; 16:45:27 >

• philips yeni nvm yazılımları çıktı.0.62. yazılımı
    yazılım linki aşağıdadır.yüklemek isteyenler indirip yükleyebilir.sorumluluk size aittir.
  • Şifre istiyor
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    pardon.gemmey34.şifre
  • pardon araç kullanıyorum.
    gemmsy34 şifre
  • tv fabrika çıkışına getirmek için sürüm düşürme linki.sürüm düşürüp son yazılımı tekrara yüklemek bazı takılma donma sorunlarını ortadan kaldıryor.
  • sürüm düşürmek için yazılımı 4 gb boyutunda usb flaş belleğe yükleyin.tv açıkken tv nin fişini çekin usb belleği arkada bulunan usb girişine takın.fişi takın sürüm düşürme otomatik başlayacaktır.tv açılana kadar bekleyin hiç bir
    şlem yapmayın tv açılınca usb belleği çıkarın.sürüm fabrikadan çıkan ilk yazılıma döner.
  • Çok teşekkür ederim. güzel paylaşımınız için...
  • tüm 2019 ve 2020 tv lere DTS Play-Fi geliyor.
    çok yakında 2019 tv lere yazılımla gelecek ve özellik aktif olacak
  • dts play fi nedir!
    DTS Play-Fi, ücretsiz indirilebilir bir uygulamanın uyumlu iOS ve Android akıllı telefonlara kurulmasıyla çalışan ve uyumlu donanıma ses sinyalleri gönderen kablosuz, çok odalı bir ses sistemi platformudur. Play-Fi, mevcut evinizde veya hareket halindeyken erişilebilir WiFi üzerinden çalışır.

Play-Fi uygulaması, İnternet müzik ve radyo yayın servislerinin yanı sıra, PC'ler ve medya sunucuları gibi uyumlu yerel ağ cihazlarında saklanabilecek ses içeriğine erişim sağlar
  • YENİ YAZILIM VERİLMEYE BAŞLANDI.YENİ YAZILIMDA YENİLİKLER.
    DTSPlay-Fi için destek tanıtımı
    Ambisleep özelliği tanıtımı
    Hbbtv için iyileştirmeler
    Belirli Akıllı TV uygulamaları için geliştirmeler
    Daha birçok küçük iyileştirmeler
  • selamlar,

bu televizyonun smart tv kısmının işletim sistemi nedir? ip tv uygulaması kurulabilir mi (gse, smart ip tv, ss ip tv gibi)?

teşekkürler
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt

tv andoid tv play storeden de kurabilirsiniz iptv uygulaması.apk olarakta yükleyebilirsiniz.ücretsiz uygulama yükleyecekseniz progtv uygulamasını önerebilirim.sorunsuz

• 50PUS7304/12 icin nvm guncelemesi mevcutmu acaba su an 0.58 surumu yuklu servisi aradim sacma sapan seyler soylediler ayarlar gunceleme kismindan gelen guncelleme haric gunceleme yok sorun varsa goruntude cihazi alalim inceleyelim dediler vermedim cihazi nvm surumunu nasil kurabilirim birde risk varmidir acaba
  • Arkadaslar bende 50PUS7304 aldim. Bizim ufaklik için tv de oyun oynamasi icin oyun kolu alacam. Bu tv icin Tavsiye edeceginiz oyun kolu nedir?

Biraderin pes 3'te oynadigi cakma kablolu kollari denedim ama uyumlu degil, tv gormedi kollari.

Simdi vatana gidip siradan bir kol alip elimde patlasin istemiyorum. Bu oyun kollari ambalaji acildiktan sonra geri iade almiyorlarmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.