Şimdi Ara

philips 55PUS7504 - SAMSUNG 55RU7400-LG 55SM8200 YARDIMIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu 3 tv arasında kaldım üstüne üstlük birde Samsung 55q60rat arasında kaldım sizce hangisini ve ne sebeple almalıyım acil yardım edermisiniz düğünüm var almam lazım da 😂

Philips 55pus7504 mü
    Samsung 55ru7400 mü
    Samsung 55q60rat mı
    Lg 55SM8600 mü alayım 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam tv konusunda bilgili birisine benziyorsun anladığım kadarı ile sizce benim verdiğim seçeneklerden hangisi en iyisidir hangisini almak daha mantıklı ve birde 50 hz ve 100 hz tv de çok fark eder mi, tercih ederken öncelik verilmesi gereken bir kriter mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun15

Arkadaşlar bende bu 3 tv arasında kaldım üstüne üstlük birde Samsung 55q60rat arasında kaldım sizce hangisini ve ne sebeple almalıyım acil yardım edermisiniz düğünüm var almam lazım da 😂

Philips 55pus7504 mü
    Samsung 55ru7400 mü
    Samsung 55q60rat mı
    Lg 55SM8600 mü alayım 🤦🏻‍♂️
    Senin seçimin son derece basit
    QLED VA Panel
    Samsung 55Q60R

• Q60 kaç hz?@dallass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hektor20tr -- 26 Kasım 2019; 15:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektor20tr

Q60 kaç hz?@dallass
    55inç olanı 100hz,49 olanı ise 50hz
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Net bir bilgi bulamadım. Bazı kullanıcılar 50hz olduğuna dair test sonuçları paylaşmışlar...

• 2 hafta önce 55pus7504 aldık. N11 den. PS4 proyu bağladım. Gerekli testler ve incelemeleri yaptım. Çok şükür bir problem yok.
    Ses ve görüntü kalitesi çok iyi. Menülerde filan bir yavaşlık yok gayet akıcı. 55ru7400 de takibimdeydi ancak o fazla indirime girmeyince bunu aldık.
    Sorusu olanlara yardımcı olurum.
    Tavsiye ederim güzel cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun911 T kullanıcısına yanıt
    Hocam gülerek kullan bende arastirma icerisindeyim suan 55ru7400 daha ucuz 55pus7504 den arada 400 tl fark var. Hangisini almaliyim sence.

• Hocam hangi tv yi aldiniz siz ayni televizyonlar arasinda kaldim bende

• kuzgun15 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hangisine karar verdiniz

• Mıhçı M kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim. Ben ona da bakmıştım fakat forumda Philips i çok kötülüyorlar diye bir ara Philips ten vazgeçip ru7400 e kayar gibi oldum ancak 11.11 de pus7504 baya cazip hale gelince hemen yapıştırdım. Ru7400 va panel Philips ise ips. İşletim sistemi konusunda da biri android diğeri tizen. Ben ses ve amblight konusunu önemsediği için Philips tercih ettim. Tabi indirme girmesi büyük etken oldu. 55ru7400 daha ucızsa şuan o tercih edilebilir. Ne kadar şuan her iksinin de fiyatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16turko16 1 kullanıcısına yanıt
    merhaba

bu cihazlar Oled panel olmadığı için bu görüntüler ortaya çıkıyor illaki. ama her durumda görüntü kalitesi konusunda philips candır..
  • quote:

Senin seçimin son derece basit
    QLED VA Panel
    Samsung 55Q60R

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Philips 50pus7304 almayı düşünürken sizin mesajınızı gördüm. TV çok kullanılan bir şey olduğu için şartlarımı zorlayıp tavsiyeniz olan Samsung Q60R fiyatına baktımda , 49 inç olanın fiyatı 5.699 TL. Sizce değermi bu fiyata? Alacaksanız zorlayın şartları alın bu modelimi dersiniz? Philip 50PUS7304 fiyatı ise 3.500 TL. Arada 2.000 TL fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Merhaba
    Philips 50pus7304 almayı düşünürken sizin mesajınızı gördüm. TV çok kullanılan bir şey olduğu için şartlarımı zorlayıp tavsiyeniz olan Samsung Q60R fiyatına baktımda , 49 inç olanın fiyatı 5.699 TL. Sizce değermi bu fiyata? Alacaksanız zorlayın şartları alın bu modelimi dersiniz? Philip 50PUS7304 fiyatı ise 3.500 TL. Arada 2.000 TL fark var.

Alıntıları Göster
    Ben o mesajı o arkadaşın kriterine göre yazıp 55 inçlik 100 hz Qled panel 55Q60R modelini önerdim.

Ben 5300 gibi bir rakamı gidip 50 hzlik 49q60r ye vermem, senin dediiin plipsi alırdım ancak
    Madem 5300'e çıkabiliyorsam bi 500 daha koyar 5800'e(terndyol) 55Q60R modelini alırdım işte bunu almaya değer..
    Karar senin.
    Ama bana sakın 55 büyük gelir deme 3 mt 75 inç kullanan var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 2 Ocak 2020; 23:56:22 >

• quote:

Ben o mesajı o arkadaşın kriterine göre yazıp 55 inçlik 100 hz Qled panel 55Q60R modelini önerdim.

Ben 5300 gibi bir rakamı gidip 50 hzlik 49q60r ye vermem, senin dediiin plipsi alırdım ancak
    Madem 5300'e çıkabiliyorsam bi 500 daha koyar 5800'e(terndyol) 55Q60R modelini alırdım işte bunu almaya değer..
    Karar senin.
    Ama bana sakın 55 büyük gelir deme 3 mt 75 inç kullanan var...

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
    Televizyonu oturma odasına koyacağız.Normalde izleme mesafesi 2 metre,zorlasak en fazla 2,5 olur. Peki 50 inç olarak Samsung, Sony, Lg , Philips içinde hangi modeli önerirsiniz?
    Yada 50 inçlerin hemen hemen hepsi aynı;
    3.500 TL'ye "Philips 50PUS7304 The One" al, hem Ambilight'in(ilk tecrübem olacak), hem Tv'ye google playdan uygulama indirmenin keyfine bak, hemde 2.000 TL cebinde kalır uzun sürede kullanırsın mı dersiniz?
    Tekrar Teşekkürler

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Sen kararını vermişsin en iyisi öyle yap

• quote:

Sen kararını vermişsin en iyisi öyle yap
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.