Şimdi Ara

philips 55PUS7504 - SAMSUNG 55RU7400-LG 55SM8200 YARDIMIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PHİLİPS 55PUS7504 2019 YENİ - HANGİ PANEL VAR BULAMADIM
    SAMSUNG 55RU7400- VA PANEL
    LG 55SM8200 IPS PANEL
    ARKADAŞLAR BU FİYAT ARALIĞINDA BU TVLERDEN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ YADA ÖZELLİKLE ŞUNU AL DEDİĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MI

• Philips ips ekran
    Gündüz ağırlıklı tv izlenecekse ips ekran, akşam karanlıkta film izlemek için va ekran tavsiye ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak 3 tv de iyi değil
    Ben olsam 2019 philips the one alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Eylül 2019; 0:24:32 >
  • Önerdiğin the one serisi 7304. Yani yukarıdaki 7504 ün bir alt modeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_basher

Önerdiğin the one serisi 7304. Yani yukarıdaki 7504 ün bir alt modeli.
    7504 modeli” the one “ olarak geçmiyor, hiçbiryerde de Türkçe inceleme yada tanıtımına denk gelmedim. Biri birinin alt yada üst modeli mi emin değilim. 7304 den artısı ne acaba?

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla tek fark 7504'te ek olarak subwoofer olması. Teoride bas seslerini vb daha iyi vermesi lazım ancak pratikte sesleri nasıldır, bariz fark var mıdır bilemem.
    7504'ün 55 inç modelinde hangi panel kullanıldığı belirtilmemiş ancak IPS panel olduğunu tahmin ediyorum.(50 inç için hem 7504 hem de 7304 VA panel - direct led)
    Bir de standları farklı tipte tabi ki.
    Aşağıdaki linklerde özellik karşılaştırmalarını görebilirsiniz.

www.displayspecifications.com
    Comparison between: 54.6" Philips 55PUS7304/12, 54.6" Philips 55PUS7504/12
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5511adcdf

www.displayspecifications.com
    Comparison between: 49.5" Philips 50PUS7504/12, 49.5" Philips 50PUS7304/12
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/f9b2adff6

Edit: Philips, 7304 serisinin ortalama bir tüketicinin ihtiyacı olduğu tüm özellikleri barındırdığı ve en uygun fiyat bandındaki ürün olduğunu düşündüğü için "the one tv to buy"(alınacak bir tv varsa budur) şeklinde bir isimlendirme ve reklam yöntemine gitmiş. Haklı olup olmadıkları tartışılır. Ancak alt-orta sınıf modellerden özellikle öne çıkartılan-reklamı yapılan model pek olmaz genelde. Firmalar en üst general modellerini ön plana çıkarır. Philips bu sene farklı bir şey yapmış kısacası. "The one" muhabbeti buradan geliyor: pazarlama stratejisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_basher -- 10 Eylül 2019; 10:0:26 >

• Philips

55pus7303 modelini dusunuyorum ben fikriniz varmi va ve dled teknolijisi var

Bu arada 55pus7304 the one dedikleri cok guzel bir tv amblight ozelligi zaten gercekten fark uretiyor

Harici sony dusunulebilir eger 6.000 bandina cikarsan

Yada lg 55um7450. İps panel
    50um7450 va ve dled buda bunlar fena degil

• 55pus7504 modeli dün gece vatan da 5099 tl ye satiliyordu. Şuan 6300 tl. Alıp almamakta kararsız kaldım. Ben bu tv yi pc yi takıp oyun oynamak için alacaktım ama input lag değerini bilmedigimden almadım. Ayrıca bu ürün hakkında pek bir bilgi de bulamadım. Bilen varsa yazsın. Oyun için tavsiye ediyotmusunuz? Alan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.

• mami_24 kullanıcısına yanıt
    Tekno markette bakarken başka biri de soruyordu. Danışman anlatıyodu 7304 daha iyi şuan diye. Ekrana eliyle vurdu çalışırken 7303 te ekran her dokunuşta parlama yaptı. 7304 te o parlama yoktu. 7304 ün ekranı daha sağlamdır dedi. İki cihazı da yanyana gördüm ve görüntüde bariz fark vardı. 7304 daha canlıydı. Tabi satış taktiği olarak 7303 ün ışığını kısmış olabilirler. Ama eski ürün elden çıkarmak onlar için de avantaj değil mi bilemiyorum.

LG standına geçtik philips alıcaz dediğimizde ordaki danışman da 7304 ü alın o iyi bi tv dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 25 Eylül 2019; 8:36:33 >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    7303 va panel, 7304 ise ips panelden. Vurduğundaki dalgalanma farkı nedeni bu. Bunun haricinde 2019 modeli geçen seneki modele göre daha parlak. Genele bakarsak 7303 e göre daha iyi olduğu doğru ancak gece film-dizi izleyen biriyseniz siyah performansı sizi mutlu etmeyebilir. Mağazada test ettiğinizin 55 inç model olduğunu varsayarak konuşuyorum. 50 inç 7304 lerin va panel olması lazım.

Bu mantik yanlis ne yazikki o zaman 6 binlik sonude 7304 den iyi deriz hocam ben 4.099 liraya aldim 55pus7303 u ama 55pus7304 ise suan 5.800 lira aradaki fiyat degermi degmezmi butun soru bu yoksa ben 6.000 ciksaydim sony alirdim net

Bu soruyu bende sordum adını vermeyeyim tekno market diyeyim. Ram farkı var, metal kasa, kanal geçişlerinde hızlanma, görüntü kalitesi dersen all in one var zaten dedi. Andoid 9 ile geliyor dedi. Aradaki 900 TL farka fazlasıyla değer dedi. Ben 5.414,05 TL ye aldım. Ambilight sadece philips te olduğuna göre başka marka almayacaktım. Ambilight için duvar yaptırdık o kadar diyim 😃 7303 kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Almışsınız hayırlı olsun. Sonraki seri 7305 olacaktır ve tabiki gelişmiş olmalı bir öncekinden. Bunu dert etmemeliyiz bence. Sorunsuz olsun da gerisi çok önemli değil.

• c_basher kullanıcısına yanıt
    Aynen 55 inç. Film izlerken siyahlar falan çok rahatsız edeceğini sanmıyorum. Çok az fark vardır belki dikkat edilirse anlaşılır. O da dert değil. Kurulsun da bakıcaz. Şuan bişey diyemiyorum.

Yani simdi ne kadar ekmek o kadar kofte tabiki 7304 ,7303 den iyi ama en iyi ihtimallah arada 1.500 tl fark var 800-900 yok ben 4.099 liraya aldim 55pus7303 u butcem max 4.000 di benim toz cikmassa sikinti cikmassa mantikli bi hareket oldugunu dusunuyorum

Ben 2 gün önce aldım. Şuan bakıyorum en ucuz 4.349.00 TL. Arada 1.100 TL fark var. Siz daha önce almışsınız ve iyi fiyat. Bu iş bütçe meselesi ve tabiki mantıklıdır. Benimde tek derdim sorun çıkmaması. PPI değeri 1700 benim aldığımda yani 100 fark var ama bunu insan gözü bence anlamayacak bile. Tv yayını zaten hangi televizyonu alsak aynı. 4k yayın trt de var sadece. Güncel olsun dedim 7304 ü aldım. 2 aydır 7303 alacaktım araştırdım karar verdim. Bi baktım 7304 çıkmış 😃1 ay sonra öğrensem 7303 ü alıcaktım. Bakalım hayırlısı

• ben 3 gün önce 55 7504 aldım. ekran gölge yada piksel sorunu yaşamadım. 5 senedir ambiligth kullandığım için zaten başka TV seyredemiyorum. bütçeye göre de en son ve uygun modeli buydu. TRT 4K ve HDR + sorunsuz çalışıyor 4K videoları da izleyebildim. altında harici hoparlör ve akrada 12,5 W subbofer var. çok değiştiriyor mu ben pek fark göremedim TV hoparlörü ile soundbar arası bir ses diyebiliriz. şuan için bir sıkıntı yok önceki TV 2015 model Pus7600 idi. doğrusu 5 sene önce önceki aldığım TV panel görüntü kalitesini bu yeni TV de yakalayamadım. belki renk ayarlarını tam yapamadım bilemiyorum ama renkler biraz soluk gibi geliyor bana. forum bir yerde biri bu renk konusu bir güncelleme yaptırdığını yazmıştı servise ve düzeldiğini yazmıştı tekrar o konuyu bulamadım.

elektronik şans işi bütçe durumuda alacağınız TV nin her türlü performansını doğrudan etkiliyor. bence alınabilir keyifle seyredilebilir bir ürün 7504.

tek buladığım şey TV and ayarlarında bilinmeyen kaynaklar bölümü var ve pasif durumda. sadece dış kanayklı ayzılımdan doğan zararların bizim sorumluluğumuzda olduğunu yazan bir metin var. aç kapa gibi bir şey göremedim. USB ye tarayıcı apk attım ama TV USB içinde bu dosyaları görmedi diğer dosyaları görüyor ama. onu da çözen varsa paylaşsın lütfen tşk ler

• Philips 55 7504 tvyi kullananlar lütfen TV hakkında yorumlarınızı yazabilir misiniz ? Almayı düşünüyorum ama pek yorumla karşılaşmadim.

• Arkadaşlar ürünü bende sipariş verdim öğrenmek istediğim televizyona telefonla bağlanıp klavye olarak kullanabiliyormuşuz bu konu hakkında bilgisi olan varmı televizyonda yazmak zor oluyor bas konuş var ama yinede yazmayı tercih ederim

• skull67 S kullanıcısına yanıt
    usb denemedim ama usb den hafıza kartı takılan aparat var. Ona 4Gb lık hafıza kartı taktım. Mini olanlardan. Drone hafıza kartı. Drone ile çektiğim videoyu izleyeyim dedim. İlk takınca okuyor klasörler görünüyor sonra kayboluyor. Usb takılı değil diyor. Çıkartıp takıyorum yine aynı. Usb ve harici hdd bağlamadım. Bi de onu deneyip yazarım. Apk dosyası da atarım denerken.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.