Şimdi Ara

PHILIPS 55PUS8204

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minderbob -- 14 Mayıs 2020; 21:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evkurla fiyat karşılaştırması mi yapılır. Evkur = geçir spor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekirin kullanıcısına yanıt
    Ürün başka biyerde yok, olsaydı haklıydın..

55PUS7304 modelinin teknosa,mediamarkt ve vatan da 5699TL olması.....

Yorum yapıyorsunuz ama bilmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minderbob -- 2 Mayıs 2020; 0:12:33 >

• 2006 yılından beri bu forumdayım malesef hiç değişme yok, insanlar burda alım satım yapmaktan çok başkalarının işine çomak sokma peşinde, bilgi sahibi olmadan fikrini çok rahat ifade edebiliyor.Herkes kendi işine bakarsa daha hoş olur

• İyide burasının birinci görevi al sat yapılsın değilki,burası forum herkes herşeye yorum yapar saygısızlık etmedikten sonra forum sahibi bile karışamaz,neden bu kadar tepki gösterirsiniz anlamak zor,o zaman letgo,sahibinden oradan ilan verin,orada isterseniz ücretini ödeyin absürd bir ilan verin yine yazarım,şikayet ederim buna mani olamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

İyide burasının birinci görevi al sat yapılsın değilki,burası forum herkes herşeye yorum yapar saygısızlık etmedikten sonra forum sahibi bile karışamaz,neden bu kadar tepki gösterirsiniz anlamak zor,o zaman letgo,sahibinden oradan ilan verin,orada isterseniz ücretini ödeyin absürd bir ilan verin yine yazarım,şikayet ederim buna mani olamazsınız.
    İkinci el kısmına yazılan yorumlara dikkat etmek gerek ilana boş mesaj atılmaması gerekiyor.İlana yorum yazan arkadaş Evkur pahalı fakat şu sitede bu fiyatdan satılıyor şeklinde yorum yapsaydı ilan sahibi arkadaş daha olumlu karşılardı.

• şubat kullanıcısına yanıt
    Saygısızlık yapılmadığı sürece herkes istediğini yazar burası ticari bir platform değil,hakaret,aşağılama varsa haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Saygısızlık yapılmadığı sürece herkes istediğini yazar burası ticari bir platform değil,hakaret,aşağılama varsa haklısınız.
    Tavsiye bölümü olsa haklısınız.Konu ikinci el bölümü ayrıca yapılan yorumu tekrar bir okuyun evkurun pahalı olduğu zaten biliniyor alacakda almayacakda yorum yapıyor.Ben genelde ilana deyil satıcıya özel mesaj göndererek bilgi alıyorum ilana boş mesaj yazmaya hakkımız yok .Tavsiye inceleme vs konularına yorum yapılabilir fakat burası ikinci el illaki yorum yazılır ama incelemeden rastgele birşeyler yazmak doğru deyil

• şubat kullanıcısına yanıt
    Ben aylardır param elimde kullanılmış eski bir tv alıp memlekete götürecektim,herkesin malı altın kaplama kimseye bir şey sorulmuyor,söylenmiyor dh 2. elden umudu kestim uzun zamandır,herkes kendi çapında çakal senin malın ölü onunki altın kaplı,diğer taraftan konuşmayı bilmeyen,derdini anlatamayan al satçılar türemiş onları görünce bu yorumları hoşgörün ayrıca kimin alacağına veya almayacağını bilemezsiniz.

Benimde ilanlarıma yazıyorlar,ayrıca yazmalılarda saygı olduğu sürece hiç bir problem yok benim için.
  • Forum demek tartışma platformu demek bunda hepimiz okeyiz, yalnız ikinci el bölümü al sat bölümü tartışmaları burda yapmak mı doğru sizcede? Ben bunu anlatmaya çalışıyorum sadece.

• gittigidiyor fiyatı 5699. eleman fiyatı uygun yazmış
  • Yav sen ne alaka ne diyosun yok tavsiye mavsiye bölümü olsa yazilir bilmem ne. Ben almicagim ürüne tiklamiyorum bile.

Ki ben ürün alicagim zaman soru soracaksam veya birşey yazacaksam satana özel mesaj atmam direk konuya yazarim ki arkadaşın cevabını tavrını herkes görsün ben almazsam da benden sonra almayı düşünenler de okusunlar.

Fakat madem herkes biliyorum evkurun pahalı olduğunu hemde süper pahalı. Ürünün artık başka yerde satışı yok diye evkurun fiyatının 700 800 TL altinda satmak demek zaten yine pahalı demek. Neyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekirin kullanıcısına yanıt
    Tamam birader sensin, artık konums mesaj atma lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.