Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle birşey var PUS8602/05 diyor onların model için. Bizim burda satılan PUS8602/12 geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunresul

Uk sitesinden indirip yükleyenezmiyiz
    avforums.com da bu tv nin muhabbetini yaptığı yerde elemanın biri desteğe sormuş. Bizimki /05 onun yerine /12 yüklesek sorun olurmu diye.

Bunlarınki V1 bizimki V3 imiş. Donanımda minor değişiklikler var muhtemelen. Ayrıca İngilitere 05 ve Avrupa geneli 12 versiyonlarında APP larda biraz farklıymış. Bu da lisanslama ile alakalı bir olaymış. Yani bizde standart gelen bazı uygulamalar ingiliz versiyonunda olamayabiliyor. Yani bu topa girilmez bence.

8.0 i kuranlar in dikkat ettiği tek şey arayüzün değiştiği ve göze daha hoş geldiğini söylemişler, burda bahsettiği arayüz android arayüzü büyük olasılıkla TV nin kendi arayüzü değil. Onun dışında bir sorun düzeltme varmı keşfetmemişler. Zaten bilinen bir sorunu yoktu diyorlar. İngiliz sitesinde bizde hala yayınlanmayan ama onların aldığı 8.0 güncellemesi ile ilgili chancelog eklememişler. Onun içinde şu düzeldi bu eklendi kimse bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Ocak 2019; 15:6:58 >

• Şöyle bir göz attım cidden çok şeker bir arayüze kavuşuyor baya beğendim.
  • Bir tv yi bende çok istiyordum görmeye gittim görüntü güzel fakat usb okumadı sök tak sök tak kapat aç gene okumadı bende 55nu8000 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bekleyelim o zaman teşekkürler güncelleme gelince haber vermeyi unutmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kubilay92 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın fakat usbnin çalışmama olayı size denk gelmiş. Bende harici 2 tb diski taktığımda görüyor bir sıkıntı çıkarmıyor.
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi takip etmek için;
    Philips
    Philips Gücünü Android TV'den alan 4K Quantum Dot LED 55PUS8602/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8602_12/8600-series-guecuenue-android-tvden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-p5-perfect-goeruentue-motoruna-sahip-4k-quantum-dot-led/destek

linkinden Yazılım güncellemeleri tıklayarak takip edebilirsiniz.

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tabi canım sadece onu baz alarak almadım zaten teşhir ürünü olabilir ama Philips alıp çok mutlu olan arkadaş görmedim hep farklı bir dertleri var kuzenim kullanıyor o gayet memnun şans işi biraz ama görüntü kalitesi fark ettiriyordu hepsi pahalı herkesin gönlüne göre olur inşallah

• Kubilay92 K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Philips in kötü bir imajı var bunu düzeltmeleri gerekiyor ben alırken xe9005 ile arasında 1500 TL fiyat farkı vardı o yüzden tercih ettim. Umarım üzmez.

• Arkadaşlar merhaba, 65pus8602 almayı düşünüyorum 7750 TL fiyata bulabildim. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba olumlu ve olumsuz yanlarını, birde ısınma problemi var mı acaba panelde ? Bir çok yerde ısındığı söylenmiş. Yada biraz daha bekleyip 2019 modelinin çıkmasını mı beklesem karar veremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazirti

Arkadaşlar merhaba, 65pus8602 almayı düşünüyorum 7750 TL fiyata bulabildim. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba olumlu ve olumsuz yanlarını, birde ısınma problemi var mı acaba panelde ? Bir çok yerde ısındığı söylenmiş. Yada biraz daha bekleyip 2019 modelinin çıkmasını mı beklesem karar veremedim.
    65" olanı ile 55" olan arasında yanlış bilmiyorsan panel farklı. Philips 2019 tv lerinde Dolby Vision getirecek anlaşmışlar. Bekleyip yeni model alman daha iyi olur.
  • Biryerlerde yine satışa çıkar belki diye bakıyorum her gün ama piyasada hiç kalmamış galiba.
    2019 serilerini beklerim dedik, onların da çoğunda IPS panel var. VA panelli model göremedim 2019 serilerinde.
  • Philips'in ambilight olayı bir Harika hep derim keşke mu9000 alacağıma ambilightli bir tv alsaydım diye . Bu ara Philips hue olayına acayıp taktım tv alacak olan arkadaşlar kesinlikle es geçmesin .araştırın bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

Philips'in ambilight olayı bir Harika hep derim keşke mu9000 alacağıma ambilightli bir tv alsaydım diye . Bu ara Philips hue olayına acayıp taktım tv alacak olan arkadaşlar kesinlikle es geçmesin .araştırın bakın
    DreamScreen TV
    Welome to DreamScreen - Smart TV Backlighting
    https://www.dreamscreentv.com

Normal TV'yi ambilight benzeri sistemle donatmak için buna bakın isterseniz.

• CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Aman ha Tv tavsiye konusunda böyle demeyim 2 malum şahıs tarafından sözlü lince uğrarsınız.

İşin şakası bu model tv fiyat ve verdiği 4k deneyimi olarak kendi rakipleri karşısında çok daha iyi bir konumda. Tabi bu söylediğim göreceli oluyor işin teknik kısmında Mu9000 olan tv'niz de çok iyi bir ürün iş biraz keyfi.

Bende 3 tane farklı model 55'' tv var biri yazlık, diğer 2 si salon ve oyun odamda iş oyun ve film zevkine geldiğinde direk bu model tv'nin bulunduğu odaya kaçıyorum görsel şöleni beni kendine çekiyor.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ben mu9000 den çok memnunum elektronik işi biraz şans fakat philipsin ambilight ve hue olayı bambaşka bir boyut katıyor olaya . Anlatmaya çalıştığım o tecrube edenşee bırakamaz o hue zevkini.
    Şuannaynısını pc için yapıyorum ve verdiğim paralar az buz pralar değil acıkcası .

• Yani Ambilight Philips kendi sunduğu bir yenilik olunca diğer tv'lerde görmek donanım içinde imkansız ancak farklı yollar ile kısmen ona yakın bir deneyim elde ediliyor ona da giden para az değil.

Artık bir daha ki tv değişim zamanı gelince Philips modeline yönelirsiniz.
  • Selamlar bilgisayardan sinyal geldiğinde en iyi görüntü kalitesi için vs diye bir mesaj verip uhd 4:4:4 formatına otomatik geçiyor, ses de gidiyor görüntü de stabil değil.

4:2:0 da sabitlemek istiyorum nasıl yapabilirim? bu formatta sorun yok. Eskiden sadece bazen yapıyordu şimdi hep yapmaya başladı grafik kartını clean install kurdum değişmedi. hdmi portunu değiştirdim yine olmadı. Kablo değiştir demeyin yere gömülü kablo kullanıyorum.
    derdim 4:2:0 a sabitlemek
    UHD kapalı yapınca çalışıyor ama 4k değil 1080 p çamur gibi görüntü oluyor
  • ANIL A kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının uygulamasından yapman gerek. 4.2.0 i. Birde TV de HDMI ayarlarının orda Super resulation gibi bir secenek olmalı genelde hdmi 1-2 portlarına aktif eder. Ama sen yinede bir kontrol et. Ayrıca TV üzerindeki ayarlarda 4.2.0 olduğuna emin ol.

Kablo değiştirin demeyin demişşin ama, yere gömülü kablo kaç senelik? 4K için HDMI 2.0 filan lazım en azından.

4.4.4 hakkında aklımda kalanı yazayım. Windows 10 dan HDR yi devamlı aktif hale getirdiğinde 4.4.4 kullanabiliyordum yanlış hatırlamıyorsam. Ama o zamanda windows un kendi ve uygulamalar düzgün görünmüyordu yada alıştığım şekilde görünmüyordu. Ama HDR kapandığı zaman 4.2.0 yada 4.2.2 kullanabiliyordum.

Nvidia 1080 li bilgisayara bağlı tv.

Son olarak TV de o HDMI girişini ayarlardan PC MONİTOR olarak ayarlarsan güzel bir görüntü alıyorsun fakat HDMI ı aktif edince ekran yeşile dönüyor. HDR açmam diyorsan birde o modu dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Şubat 2019; 12:26:15 >

• Arkadaşlar tv izlerken kenarlarda bombelik oluştuğunu farkettim sonra üstten bakınca gerçekten çerçevede bombelik olduğunu gördüm acaba sadece bendemi var böyle birşey yoksa bizim tv ler curved tv de haberimiz mi yok 😅

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.