Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

upgrade philips.com.tr'ye hala gelmedi, ne zaman gelir acaba?
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=65OLED903/12&dct=FUS&link=/cgi-bin/dcbint/get?url=/files/6/65oled903_12/65oled903_12_fus_deu.zip%26ofn=FUS_TPM171E_107.0.230.0_prod.zip&scy=EN&slg=ENG

üsteki linki kopyala yapıştır browser in diger sayfasına ( DH referans ekleyip indirmeyi engelliyor referans), açılan pencerede sağdaki butona tıklayarak indirip usb den kurabilirsin. Ben dahil birkaç kişi kurduk sıkıntı yok. Eski ayarların kaybolmuyor. Güncelleme gibi kuruluyor öyle deyim sana.

linkte 65OLE903/12 yazmasına takılma 2017-2018 tv leri senesine göre paket olarak vermeye başladılar, önceki sayfalarda muhabbetini yapmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Mart 2019; 19:31:50 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hocam vazgeçtim artık webrip indirirsem de 1080p indireceğim. 4k webrip düzgün oynatamadım mecbur 1080p izledim. 4k bluray riplede sıkıntısız.

Bu arada usb ile güncelleme yapacak olanlar görüntü ayarları sıfırlanıyor kişisel ayar yapmışsanız bir kenara not alın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye sitesine 4 Mart 2019 tarihli güncelleme geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Türkiye sitesine 4 Mart 2019 tarihli güncelleme geldi.
    NTFS sorunlu olan güncelleme bu. Zaten vardı arkada sadece tarihi güncellememişlerdi.

Sorunun düzeltiği güncelleme 107.0.230.0 olan.

2 mesaj üste fizli güncellemenin linkini verdim çekip usb den kurabilirsiniz sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 15 Mart 2019; 16:52:31 >
  • Philips 55PUS8602

Firefox Android TV için.

ALtta indirme linkini verdim. Firefox Amazon Firetv ile anlaştığı için diğer cihazlara verilmediği yani andorid markete konulmdığı söyleniyor. Ben dün yükledim TV nin kendi browserina göre daha iyi ve Turbo modunda reklamları engelliyor. Tv film sitelerinden film izliyorum diyenler için reklamdan arındırılmış oluyor en azından. Video da oynatabiliyor net üzerinden. TV kumandası iş görüyor, yalnız Mouse kullanmanız tavsiye edilir.

İndirme linki-->
    www108.zippyshare.com
    Zippyshare.com -
    https://www108.zippyshare.com/v/vywdXuqF/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 21 Mart 2019; 9:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Firefox Android TV için.

ALtta indirme linkini verdim. Firefox Amazon Firetv ile anlaştığı için diğer cihazlara verilmediği yani andorid markete konulmdığı söyleniyor. Ben dün yükledim TV nin kendi browserina göre daha iyi ve Turbo modunda reklamları engelliyor. Tv film sitelerinden film izliyorum diyenler için reklamdan arındırılmış oluyor en azından. Video da oynatabiliyor net üzerinden. TV kumandası iş görüyor, yalnız Mouse kullanmanız tavsiye edilir.

İndirme linki-->https://www108.zippyshare.com/v/vywdXuqF/file.html
    dostum merhaba, verdiğin linki indirip kurdum, herşey güzel fakat, kumanda üzerindeki mikrofon çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

• Merhaba, son gelen güncelleme ile NOVA Video Player uygulamasında USB Hard Diski görmüyor. Video Player olarak severek kullandığım bir uygulamaydı. Altyazıları dahi kendisi buluyordu. Hard diskte olan tüm filmler hakkında detaylı bilgiler sunan mükemmel bir uygulamaydı. Ama güncellemeden sonra artık hiç kullanamıyorum uygulamayı. Bu konu hakkında tecrübesi olan ve sorunu halletme yolunda bilgisi olan var mıdır?
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Firefox üzerinde ses komutu desteklenmiyor olabilir. Amazon Fire tv için browseri çıkardıkları için büyük olasılıkla, onların ALEXA sı var sesli komut için zira. Bu arada Yeni güncellemeyle Amazonun ALEXA da geldi TV ye ama komutları ingilizce istiyordur. Türkçe destek uzun bir süre vereceklerini düşünmüyorum.

Sen komple TV de kumandanın ses komut özelliği çalışmıyor diyorsan. Androdi ayarlarından HAkkında Kısmında yeniden başlat var. Ordan TV yi yeniden başlat. Geçenlerde banada aynısı oldu yeniden başlatıktan sonra düzeldi bir daha sorun yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 22 Mart 2019; 12:4:7 >
  • 19tlhspr03 1 kullanıcısına yanıt
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=65OLED903/12&dct=FUS&link=/cgi-bin/dcbint/get?url=/files/6/65oled903_12/65oled903_12_fus_deu.zip%26ofn=FUS_TPM171E_107.0.230.0_prod.zip&scy=EN&slg=ENG

Bu yeni güncelleme bunu çek usb ile kur, sorunun düzelecektir.
  • son güncelleme philips tr'ye hala gelmedi, bende dayanamayıp usb ile kurdum, boşuna beklemişim, gayet sorunsuz ve stabil, usb'deki 4k filmlerimi mx player'dan sorunsuz izliyorum, bu arada benim tv 50pus7303 güncelleme de sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Firefox üzerinde ses komutu desteklenmiyor olabilir. Amazon Fire tv için browseri çıkardıkları için büyük olasılıkla, onların ALEXA sı var sesli komut için zira. Bu arada Yeni güncellemeyle Amazonun ALEXA da geldi TV ye ama komutları ingilizce istiyordur. Türkçe destek uzun bir süre vereceklerini düşünmüyorum.

Sen komple TV de kumandanın ses komut özelliği çalışmıyor diyorsan. Androdi ayarlarından HAkkında Kısmında yeniden başlat var. Ordan TV yi yeniden başlat. Geçenlerde banada aynısı oldu yeniden başlatıktan sonra düzeldi bir daha sorun yapmadı.
    evet hocam komple çalışmıyor. deneyeyim.

Teşekkür ederim. USB ile güncellemede dikkat etmemiz gereken herhangi bir unsur var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19tlhspr03

Teşekkür ederim. USB ile güncellemede dikkat etmemiz gereken herhangi bir unsur var mıdır?
    Yok. Usb Fat32 olsun. indirdiğin dosyası zip ten çıkarıp içindeki dosyayı usb nin içine açacağın upgrades klasörünün içine tak. Usb yide tv ye. Tv güncellemeyi yapmaya başlayacak. Bİrtek görüntü ayarları sıfırlanıyor onu tekrar düzeltmen gerekebilir daha evvel bir düzeltme yaptıysan.
    Dediğiniz gibi usb den güncelleme yaptım. Nova uygulamasi 1 tb lik harddiski artik görüyor. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Daha önce degistirdigim görüntü ayarlarım da aynen duruyordu. Ancak harddisk teki 4K filmleri oynatirken ses yaklasik olarak 0.5sn geriden geliyor. Sizin önerdiğiniz ses tarzi nedir? Uzman modu ise bu modun altında hangi ayarlari seçmek en doğrusu olur bilgi verirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19tlhspr03 1 kullanıcısına yanıt
    Benim avr var sesi ona paslıyorum yani HDMI ses sistemi çıkışı ayarlı. Onun dışında DTS surround seçili, çok kanal atlamalı olan birde.

Tv de varmıydı hatırlamıyorum ama ses geçikmesini telafi et diye bir seçenek olabilir biryerlerde.

Yoksa bile sesi en basit şekilde işleme seçeneğinden başlayıp hepsini sırasıyla dene. Birde kendi playeri dışında bir player kullanıyorsan onunda ses geçikmesi ileri geri alma şeçeneklerine bak derim.
  • Usb sorunlu son yazılım için Philips e mail atmıştım. Onlarda maille bana usb sorunu düzeltilmiş Son yazılımı yollamışlar. Bende Dropbox a yükledim.

indirip kurabilirsiniz.

hocam bi kaç satır üst mesajlardaki belirtilen yazılımdan farkı ne acaba?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Aynı diye tahmin ediyorum. Enteresan bir şekilde yazılım ellerinde var ama sunmuyorlar, isteyene verin kafasındalar sanırım.
    evet hocam gerçekten ilginç, yazılım sorunsuz gayet güzel çalışıyor, niye sunulmuyor bende anlamış değilim.
  • Diğer yerlere sordum ama cevap alamadım. 65pus8102 nasıldır arkadaşlar? Özellikleri kağıt üzerinde çok başarılı duruyor;

Va panel
    10 bit
    Direct Led
    100hz
    128 bölgeden oluşan tam dizi yerel karaltmaya sahip(FALD)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.