Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Film ile aynı ada sahip alt yazıyı görmüyor, daha önce cevaplanmışsa sayfa nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matetech

arkadaşlar Film ile aynı ada sahip alt yazıyı görmüyor, daha önce cevaplanmışsa sayfa nedir acaba ?
    Film ile aynı isimde olması lazım altyazı dosyasının.

Örnek

TuristOmer.mkv ->FILM
    TuristOmer.srt ->ALTYAZI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Mayıs 2019; 14:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Film ile aynı isimde olması lazım altyazı dosyasının.

Örnek

TuristOmer.mkv ->FILM
    TuristOmer.srt ->ALTYAZI

Alıntıları Göster
    Böyle zaten, başka neden sorun çıkıyor olabilir?
  • Philips 2019 TV lerine Android 9 Pie güncellemesi vermeye başlamış.

9 da pek bir traş yok gibi duruyor. Ufak tefek bir iki ekstra belki hiç kullanmayacağımız özellik gelmiş. RAM kullanımı ile ilgili bir iyileştirme var diyorlar ama onunda ne kadar faydasını göreceğiz bilmiyorum.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bizim kullandığımız 8602 tv lere gelmeyecekmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunresul

Bizim kullandığımız 8602 tv lere gelmeyecekmi
    Gelir diye tahmin ediyorum.. Zira google bir cihaz cikardiysanız 3 yıl yazılım güncellemesi sunmak zorundasınız diye bir anlasma yapmıştı.

Büyük olasılkla 9.5 yada 10 u bile görürüz diye tahmin ediyorum. Zira TV nin çıkışı 2017 sonları.

9 un güzelliği güvenlik yapamaları ayrı olacak ana yazılımdan diye söylenmişti. YAni market üzerinden uygulama güncellemesi yapar gibi olacak diye biliyorum. Malum TV dediğin şey uzun ömürlü alıyorsun güvenlik güncellemeleri kesilirse şimdi değil ama 3-4 sene sonra büyük sıkıntı olur.
  • PUS 8503 Modelinede gelmiş, hatta 2 güncelleme gelmişti benim televizyona. 1. güncellemeden sonra küçük bi bilgi ve yenilik gösteren kısım koymuşlardı, 2. güncellemede direk tv olarak açıldı.
    dahili uydu alıcısı aktif şekilde kullanıyorum ve bence kanal geçiş hızında ufakta olsa bir yavaşlama olmuş.
  • matetech kullanıcısına yanıt
    Çözüm önerisi olarak, VLC player kullanmanızı öneririm.
    Altyazı dosyasını özellikle seçebiliyorsunuz.

Hatta BS player da iyi bir alternatif ve onda ise online olarak uygun altyapı bulunup anında yüklenebiliyor da.
    Ben yine de daha stabil çalıştığını düşündüğüm VLC'yi kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savatager

Çözüm önerisi olarak, VLC player kullanmanızı öneririm.
    Altyazı dosyasını özellikle seçebiliyorsunuz.

Hatta BS player da iyi bir alternatif ve onda ise online olarak uygun altyapı bulunup anında yüklenebiliyor da.
    Ben yine de daha stabil çalıştığını düşündüğüm VLC'yi kullanıyorum.
    Biraz ayarlarını kurcalarsanız KODI en iyisi, programda ekleyebilirseniz yok yok, ip tv den atari salonu oyunlarına kadar hepsini oynayabilirsiniz, tek sıkıntı HDR videolar için gelişme yapmadılar daha alternatif yollar var oda PC tarafında oluyor.
  • Tv nin upscale performansını hiç başarılı bulmuyorum. 4k görüntülerde harika ama onun harici -XE9005 ile kıyaslıyorum- aynı performansı uydudaki HD kanallarda göremedim.

Onun harici tv nin can alıcı diğer bir eksiği 4 hdmi portunun sadece 2 tanesinde hdcp, hdr ve 60hz desteği olmasi. Diğer 2hdmi da bu özellikler yok sadece 4k 30hz verebiliyor.

Fiyat/performans olarak ise şahane bir ürün. Qled olması parlaklık ve canlılıkta çok farkettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 31 Mayıs 2019; 13:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savatager S kullanıcısına yanıt
    Çözdüm, Altyazıda nokta kabul etmiyor g.o.t yerine got.srt yapınca düzeldi

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Dik açı ile muazzam, en küçük açı sapmasında çöpe dönüyor, istesen bu kadar kötü yapamazsın iyi becermiş Philips

• Bu tv'yi alanlar olacak ise genelde oyun veya 4k film deneyimi için alsın. Uydu bazlı servisler ve dünya'nın geneli 4k yayına daha geçemedi, bu yüzden upscale ile genişleyen görüntü tv zevki için istekleri karşılayamaz..
  • Merhaba herkese,

Gecen sene mart ayi civarinda tvyi aldigimizdan bu yana kullandigimiz Tv+ uygulamasi (android uzerinden kullaniyoruz, kutu yok) iki gundur kasmaya basladi ve senkron kayiyor (ses ve goruntu tutmuyor). Internetimizde herhangi bir problem gozukmuyor, bilgisayardan actigimda gayet akici bir sekilde akiyor goruntu (speedtest degerlerim olmasi gerektigi sekilde).

Dikkatimi ceken sey senkronun goruntu netlestikten sonra kaymaya baslamasi oldu, bir yerden sonra goruntu takilarak ilerlerken ses akici sekilde devam ediyor. Yani bu daha onceki sayfalarda cesitli uygulamalarda yasanan kasma sorununa benzettim bunu, ancak uygulamaya update yapmadan neden boyle oldu cozemedim. Netflixte herhangi bir sikinti yok, 4k yayinlari gayet akici izliyoruz.

Televizyon yazilimi guncel, Televizyonu yeniden yukleme yapildi.

Diger bir sorunum, son 10 gun icerisinde 2 kere tvyi kapattigimda (standbya aldigimda) ekran arka isiginin kapanmamasi oldu (bu sirada sag altta kirmizi isik yaniyor). Ancak sadece 2 defa yaptigi icin ustelemedim, tekrarlarsa fotograf alacagim.

Benzer sorunlari yasayanlar oldu mu, herhangi bir onerisi olan var midir?

• TPM171E _ 107.0.230.0 – Date: 2019/03/11

merhaba bu yazılımı 55PUS7503'te kullanabilir miyiz?
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/

bu sitede sanki kullanılabilir gözüküyor. yine de sormak istedim. teşekkürler.
  • hdr bir içerik izlediğimde görüntü inanılmaz derecede solgun ve karanlık oluyor. bunun bir ayarı var mıdır acaba.
  • crafty25 kullanıcısına yanıt
    Filmi başlattığnda sağ altta HDR içerik aldılandı diyor mu? Ekran birden kararır gelir o arada çıkar. Bunu diyorsa ve hala solu görünüyorsa renkler film açıkken kumanda dan sol ayarlardan görüntü ayarlarından HDR FILM i seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uret21

TPM171E _ 107.0.230.0 – Date: 2019/03/11

merhaba bu yazılımı 55PUS7503'te kullanabilir miyiz?
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/

bu sitede sanki kullanılabilir gözüküyor. yine de sormak istedim. teşekkürler.
    Baya geç oldu cevap ama evet kullanabilirsin. Senin model numaranın sağınddaki yerden indirip usb ile kurabilirsin.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. kurulumu yaptım ntfs sorunu düzeldi. başka da bir sıkıntı görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: standalone

bende duvara astım ama öyle bir problem yaşamadım. tv nin atında mıknatıslanmayı sağlayan metal plakaları çıkardınız değil mi. onlar çıkıp yerine plastik parçaları takıyorsunuz tam oturuyor vida problemde olmuyor. saygılar
    Merhaba,

Ben de duvara asmayı düşünüyorum ama Ambilight nedeniyle tereddütteyim.

Güvenlik nedeniyle duvara astırmayı düşünüyorum, hoparlör TV altına nasıl sabitleniyor? Mıknatıs ile sabitlenmese gerek, vidalı bağlantı mı yapılıyor?

Ayrıca ambilight performansı nasıl, duvara askı aparatı olarak özel bir model mi tercih ettiniz?

Mümkünse resim atabilir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savatager -- 27 Haziran 2019; 14:53:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.