Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende 2 gün önce 55PUS7504 aldım. görüntü kalitesi ve menü hızı uygulamalardaki çeşitlilik, kullanım kolaylığı gerçekten güzel. Amlight içeriği farklılaştırılmış müzik modu eklenmiş. tek olumsuz tespitim dahili uydu alıcısı kanal geçişleri yavaş. ben harici cihaz kullandığım için kullanmıyorum. sorun olarak görülmeyedebilir hatta. And 9.0 ile geldi ürün. üzerinden harici hoparlar ve 12,5 Watt lık subbufer var. standart TV sesinden bir tık daha iyi ses veriyor. ama bir sorunbar gibi değil elbette.

Bu TV ye dışarıdan APK yüklenebilir mi? sadece chrome yüklemek istiyorum, birde google play de asphalt 9 var :) ama 2,5 gb kadar bir alan kaplıyor. 32 GB lık bir usb yi sabit olarak TV ye taksak onu nasıl hafıza kartı olarak gösterebiliriz ve oyunu TV ye değilde hafıza kartına taşıyabiliriz. teşekkürler
  • merhaba 7303 model TV de ne crome cast üzerinden nede başka bir şekilde alt yqzılı film oynatmayı başaramadım, film her türlü oynuyor fakat alt yazıyı bir türlü görmesini sağlayqmadım, aynı isim noktasız srt, txt, sub tüm uzantıları denedim yok görmüyor altyazıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serokutay S kullanıcısına yanıt
    Android markette film ile ilgili bir uygulama yok mu, VLC Player ya da benzeri?

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

Arkadaslar tv ye yazilim guncelledikten sonra chrome ve diger tarayicilara giremez oldum.
    ARKADASLAR SORUMA CEVAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

ARKADASLAR SORUMA CEVAP

Alıntıları Göster
    Firefox u denedim sorun yok. Chrome hakkında bilgim yok tv de kurulu değil artık.

https://www.apkmirror.com/apk/mozilla/firefox-android-tv/firefox-android-tv-4-2-release/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Ekim 2019; 23:48:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Firefox u denedim sorun yok. Chrome hakkında bilgim yok tv de kurulu değil artık.

https://www.apkmirror.com/apk/mozilla/firefox-android-tv/firefox-android-tv-4-2-release/

Alıntıları Göster
    Freefoxu indirebilsek zaten yapicaz da

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Hangi kısmında takılıyorsun. Verdiğim linkten apk yı indir. Tv ye file manager kurup pc den oraya aktar ve kur. Daha önceki sayfalarda anlatılmıştı yapımı yada youtube a android tv apk install yaz bir dünya video çıkar.

Zor birşey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Hangi kısmında takılıyorsun. Verdiğim linkten apk yı indir. Tv ye file manager kurup pc den oraya aktar ve kur. Daha önceki sayfalarda anlatılmıştı yapımı yada youtube a android tv apk install yaz bir dünya video çıkar.

Zor birşey değil yani.
    Takildigim sey tv son guncellemeden sonra hicbiseyi acmamaya basladi google ye bile girmiyor kumandadaki sesli komut calismiyor kumandadaki klavye tusu calismiyor bu androidi tv ye bulastiranlar hic iyi etmemis

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Aslında sağlıklı olması açısından güncellemeden sonra fabrika ayarlarına çekin tv yi diyorlar. Bir yap belki sorunu çözer . Son çare olarak TV yi sıfırla.
  • Televizyonu duvara astırdım sonunda; güvenli ve çok da güzel oldu.
    Tavsiye ederim.

Öte yandan duvara astırmayı düşünmeyenlerden ricam olacak;
    tv ile birlikte verilmiş saydam L köşe bir parça var. Hoparlörü onunla sabitlemek gerekiyormuş.
    1 tanesini bulabildim, diğer tarafı yapıştırmayı denedim olmadı. Kablo bağı ile de yamuk durdu.

O parçayı servise sordum ama bulamadılar.

Elinde olup gönderebilecek olursa, ücreti karşılığında, çok sevinirim.
  • 55PUS8804 deneyimleyen oldu mu aranızda ?
  • Güncellemelerin en çok işe yaradığı elektronik aletim bu oldu, görüntü kalitesi şu anda inanılmaz bir noktada, televizyon resmen tekamüle ulaştı. Süper
  • matetech kullanıcısına yanıt
    Güncelleme mi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Son versiyon TPM171E_107.1.38.0. Yeni bir güncelleme yok.

Muthemelen Android 9 gelecek ama biraz daha zamanı var.
  • matetech kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi bende düşünüyorum. Dün netfilixten El Camino'yu izledim. Şahane görünüyordu HDR film ayarlarında. (Sadece motionu minimumda tutuyorum). Siyahlar led edge olmasına rağmen ciddi başarılı ve ilk aldığımdaki hareketli sahnelerde gözüme takılan mozaiklenme vb. gibi hatalar yok denecek kadar azaldı. Ki 3900 tl ye aldığımı düşününce tam f/p canavarı oldu benim için.
  • crafty25 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu özellikle netflixte oluyor bende de. Hdr böyle bişeyse hiç de iyi değil ya da bizim cihazlarda sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Dün netfilixten El Camino'yu izledim. Şahane görünüyordu HDR film ayarlarında. (Sadece motionu minimumda tutuyorum). Siyahlar led edge olmasına rağmen ciddi başarılı ve ilk aldığımdaki hareketli sahnelerde gözüme takılan mozaiklenme vb. gibi hatalar yok denecek kadar azaldı. Ki 3900 tl ye aldığımı düşününce tam f/p canavarı oldu benim için.
    Hocam çoğu hdr görüntüde benim ekran çok solgun oluyor.servis mi çağırsam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: h.cagil

Hocam bu özellikle netflixte oluyor bende de. Hdr böyle bişeyse hiç de iyi değil ya da bizim cihazlarda sıkıntı var.
    aynen öyle, mesela 15 GB 4K film çekiyorum, hdr sinyali algılandı diyor ve görüntü rezalet, hdmı ultra hd 'ye gidip optimumdan standart a alınca mükemmel görüntü alıyorum, çözemedim açıkcası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: h.cagil

Hocam çoğu hdr görüntüde benim ekran çok solgun oluyor.servis mi çağırsam acaba

Alıntıları Göster
    Hdr de renkler evet daha solgun oluyor. Bence bu sekilde daha gercekci oluyor ve siyahlar daha tok görünüyor. Özetle daha soft ve yapay olmayan bir görüntü sunuyor bence. Mesela ps4 de god of war 4'ü hdr'den cikardigimda renkler cok daha canli oluyordu ama hdr de oyun daha solgun ama daha gercekci gorunuyordu. Kisiye gore degisir tabi bu görüşler. Su standart - optimum ayarlarini da deneyecegim bende.

• Yeni güncelleme geldi.

TPM171E _ 107.001.101.002–Date: 2019/12/02

Link:
    Philips
    Philips Gücünü Android TV'den alan 4K Quantum Dot LED 55PUS8602/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8602_12/8600-series-guecuenue-android-tvden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-p5-perfect-goeruentue-motoruna-sahip-4k-quantum-dot-led/destek

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.