Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda ses ayarlarıyla alakalı kapsamlı bir güncelleme geldi. Bu tv den aldığım sesi daha da geliştirdi. Yaptığım ayarlar tam anlamıyla çalışıyor. DTS Surround ve Otomatik DTS Ses seviyelendirme ayarları senkronize bir sekilde çalışmakta. Artik TV kapanip tekrar açılınca ayarlar bozulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Androidtv versiyon 10 u google firmalara dağıtmaya başlamış, kendilerine uyarlasınlar diye.

Yanlış bilmiyorsam 10 ile birlikte güvenlik yamaları direk market üstünden indirilebilecekti. Yani philips ten güvenlik güncellemesi beklemek gerekmiyecek.
  • Yaşadığım bir sorun ve çözümü ile ilgili bilgi vermek isterim. 55PUS8602 cihazımın ekranın sağ ve sol alt köşelerindeki lekelenmeler olmuştu. İç kısımdaymış gibi gözüküyordu. Servisi aradım ve TV'yi almaya geldiler. Ekranın kendisinde mi yoksa ekran koruyucusunda mı diye kontrol edeceklerdi. Eğer ekranın kendisindeyse genel merkeze götüreceklerini, eğer ekran koruyucusundaysa temizleyerek teslim edebileceklerini söyledir. Lekeler ekran koruyucusundan çıktı. Temizleyip gönderdiler ve TV'nin köşelerindeki lekeler yok oldu. Böyle bir problemle karşılaşan olursa servisin böyle bir hizmeti ücretsiz verdiğini bilmeniz faydalı olur diye düşündüm.
  • 19tlhspr03 1 kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız ayarları bizimle paylaşabilirmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5700 XT kartlı bir sistemi bu tv ye bağlayarak oyun oynamayı düşünüyorum sizce 1440P den upscale performansı nasıl olur?
  • ANIL A kullanıcısına yanıt
    Gtx 1080 bağlı bende 2K açıyorum genelde oyunları Vsync i açıyorum 60fps. Bir sıkıntı yada olumsuz birsey gozume çarpmadı.

Oyun HDR değilse Görüntü ayarlarından Monitor ü seciyorum, orda daha monitor e yakın bir goruntu oluyor.

Ama oyun HDR ise görüntü ayarlarında Monitor seciliyse HDR yi aktif edemiyor. O zaman Oyun moduna geçiriyorum.

Oyun ve Monitor seçeneklerinde Monitor görsel olarak daha tatmin edici. Ama ayarlarla oynayıp Oyun görüntü modnuda Monitör Moduna yakın yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19tlhspr03

Yaşadığım bir sorun ve çözümü ile ilgili bilgi vermek isterim. 55PUS8602 cihazımın ekranın sağ ve sol alt köşelerindeki lekelenmeler olmuştu. İç kısımdaymış gibi gözüküyordu. Servisi aradım ve TV'yi almaya geldiler. Ekranın kendisinde mi yoksa ekran koruyucusunda mı diye kontrol edeceklerdi. Eğer ekranın kendisindeyse genel merkeze götüreceklerini, eğer ekran koruyucusundaysa temizleyerek teslim edebileceklerini söyledir. Lekeler ekran koruyucusundan çıktı. Temizleyip gönderdiler ve TV'nin köşelerindeki lekeler yok oldu. Böyle bir problemle karşılaşan olursa servisin böyle bir hizmeti ücretsiz verdiğini bilmeniz faydalı olur diye düşündüm.
    hocam siz söyleyince bakayım dedim. Baktım lekeler var sileyim dedim ama çıkmadı hiçbir şekilde. Bunlardan mı bahsediyorsunuz? Hem solda var hem sağda.

Philips 55PUS8602
    Philips 55PUS8602

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    ALttakinden birsey anlamadım ama üstteki resimdeki sorundur. Servisle irtibata geç derim. Biraderdeki LG tv de üsttekine benzer golgeler oluştu zamanla bunun arkadaki amplullerin üstündeki kısmının yerinden düştüğünü anladık. Komple ledleri değiştirdik baya bir paraya patladıydı.

Sana tavsiyem servise bir goster daha büyük bir sıkıntı yaratmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Yeni güncelleme geldi.

TPM171E _ 107.001.101.002–Date: 2019/12/02

Link:https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8602_12/8600-series-guecuenue-android-tvden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-p5-perfect-goeruentue-motoruna-sahip-4k-quantum-dot-led/destek
    Bu güncelleme görünmüyor sitede. Geri mi çektiler acaba?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Bu konularda versiyonu kontrol etmek için herzaman sürüm notlarına bakın. Sürüm notlarında versiyon sizdekinden güncelse Dosyayı indir kısmından güncellemeyi indirebilirsiniz. Bizimkiler miskinlik edip güncellemenin değiştiği yazısını düzeltmesede.

Bu arada OTA ile de tv üzerinden kontrol edebilirsiniz ama uzun sürüyor çekmesi.
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Evet bu lekeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19tlhspr03

Evet bu lekeler.
    dostum, eve gelip evde mi temizlediler yoksa servisemi götürdüler? Birde içini açarak mı temizliyorlar acaba, elektronik cihazın açılmasına gıcık oluyorum biraz. Bi kere açıldımı arızalar baş gösterir gibi psikolojik bişey var bende 🤣

• arkadaşlar merhaba
    55pus7304 modeli ile 55pus8602 arasında hangisi tercih edilmeli
  • TV deki ses çıkışlarını açıklayıcı bir almanca yazı buldum. Google Translate çevirisi ama derdini anlatıyor.

Philips TV setinize bir soundbar veya çok kanallı alıcı gibi harici bir ses sistemi bağladıysanız, TV'de belirli ses ayarlarını yapmanız gerekir, böylece HDMI-ARC (Ses Dönüş Kanalı) veya S / PDIF ( Sony / Philips Digital Interface) çıkışı. TV setleri bunun için çeşitli ayar seçenekleri sunar. Ancak ilgili ayarların tam olarak arkasında ne var? Aşağıdaki ayarlar kullanılabilir:

Stereo (sıkıştırılmamış)
    Çok kanallı
    Çok kanallı (bypass)(bizde ATLAMALI olarak geçiyor)
    Dolby Digital Plus

Bununla birlikte, yukarıdaki ayarlarla ilgili olarak, bir TV'nin hangi yıldan geldiğini ayırt etmek gerekir. Tüm seçenekler her zaman mevcut değildir. Örneğin, 2016 android'lerinde sadece stereo ve çok kanallı ayarlar vardır (çok kanallı, aşağıda açıklanan çok kanallı baypas ile aynı işleve sahiptir), 2017/18 dört ayarın tümü ve 2019 sadece ilk üçü.

Aşağıdaki kısaltmaların arkasında ne olduğunu gösteren küçük bir ipucu:

PCM: Darbe Kodu Modülasyonu (sıkıştırılmamış ses formatı, TV'ler tarafından yalnızca 2.0 desteklenir)
    AC3: Dolby Digital (5.1 kanala kadar, sıkıştırılmış ses biçimi)
    DD +: Dolby Digital Plus (7.1 kanala kadar, sıkıştırılmış ses biçimi)
    DTS: DTS, Inc. şirketinin ses formatı (DTS Core: 5.1 kanala kadar, sıkıştırılmış ses formatı)

Yukarıdaki ayarlardan biri seçilirse ne olur?

Stereo (sıkıştırılmamış)
    Tüm ses sinyalleri PCM 2.0 ile karıştırılmıştır (TV'nin orijinal ses biçimini desteklemesi şartıyla)
    PCM → PCM, AC3 → PCM, DTS → PCM, DD + → PCM
    Çok kanallı
    AC3 5.1'e her zaman bir dönüşüm olur
    PCM → AC3, AC3 → AC3, DTS → AC3, DD + → AC3
    Çok kanallı (bypass)
    ses TV tarafından işlenmez, ancak doğrudan çıkış cihazına bit akışı olarak aktarılır
    Dolby Digital Plus
    her zaman DD + 'ya dönüşüm olur
    hariç: DTS, DTS olarak kalır
    PCM → DD +, AC3 → DD +
    kanal sayısı korunur
    PCM 2.0 → DD + 2.0, AC3 2.0 → DD + 2.0, AC3 5.1 → DD + 5.1

Diğer notlar:

HDMI 2.1 özelliği eARC henüz uygulanmadığından, DTS-HD veya Dolby TrueHD gibi HD ses formatları HDMI aracılığıyla desteklenmez.
    TV içeriği buraya dönüştürmediği için DD + içeriği oynatılırken S / PDIF sesi kapatılır.
    Dolby Atmos yalnızca sıkıştırılmış ses formatları için Dolby Digital Plus ile desteklenir (sıkıştırılmamış formatlar için Dolby TrueHD ile)

Kaynak ALMANCA:https://toengel.net/philipsblog/2020/02/13/philips-stereo-multichannel-multichannel-bypass-dolby-digital-plus-was-steckt-hinter-diesen-einstellungen/

• Bu tv için bir Tripod Stand var mı?
  • Tv’nin yazılımını yüklemek istiyorum usb ye kopyaladım yüklemek isterken yazılım eski diyor varmı bir çözümü

• coskunresul C kullanıcısına yanıt
    TV imternete bağlıysa tv üzerinden kendi yazılım güncelle kısmından deneyin. Ordaki sürüm günceldir.

Güncel sürüm TPM171E_R.107.001.101.002
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Yanlış ifade ettim zaten bu sürüm yüklü ne yaptıysam aynı ağ üzerindeki daha önce bağlandığım telefona bağlanamıyorum o yüzden aynı sürümü tekrar yüklemek istiyorum

Fabrika ayarları ve tv yi yeniden kuru denedim

• coskunresul C kullanıcısına yanıt
    Aynı yazılımı tekrar kurmana izin vermez zaten. Ancak tv yi yeniden kur dan sıfırlayabilirsin dediğin gibi. Aynı yazılımı tekrar kurabilmek için bootloader i açmak lazım o zamanda twrp gibi yardımcı programlarla yükleme yapılabilir. Ben tv de bu işi yapan gormedim, bir ara birileri şu hardiski gostermeyen yazılımdan sonra devemişlerdi birşeyler ama tv tarafı riskli telefon olsa hertürlü yapılacak basit işlemlere bile tv de yapmaya korkuyorum.TV elimde kalır düzeltmek içinde sağdan soldan bakılacak kaynak ta yok.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Aynen tvyi sıfırlama ve yeniden kurma işe yaramadı tv ye telefon philips uygulamasıyla ağda görünmediği için bağlayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.