Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın iş dolayısıyla sürekli foruma giremiyorum. Cevabınızı yeni gördüm.

Cihazı ben Philips Teknik Bayisi'ne götürdüm. Biraz zor oldu ama garantisi bitmeden halletmek istemiştim. Büyük ihtimalle cihazın ön panelini açıp öyle temizliyorlar.
  • Bu tv de anlam veremediğim böyle sari filtre gibi birsey var. Bir sarılık var tonlarında, bilhassa ana menüde, ve altyazılarda çok bariz belli oluyor. Özel renk sıcaklık ayarları ile oynadim ama tam çözümü olduğunu sanmıyorum. Bu durumu fark eden var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Renk sıcaklığımı ne vardı menulerde bir yerde onu soğuk yaparsan beyaz tonu daha öne çıkıyor. Ama renklerden soğuyor. Bağsettiğin şeye ben raslamadım bu arada benimkinde. Daha evvel konuda bir arkadaş daha sarımsı demişti o zamanda bakmıştım özellikle farkedememiştim.

ayrıca tam bizim model olmasada bir deneyin derim.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda yazmıştım 2 sene oldu olmadığını söyleyenler var bazı kişiler farkına varamıyor bence evet belli miktar kısabiliyoruz belki ama yok yani bu tv de hele bazı program ve kanallarda çok belirgin

Bu tv ye cepheden bakarsanız neredeyse oled ama biraz cepheden değilde yan açıdan bakarsanız inanılmaz görüntü kaybı oluyor

Eski tv de bunun 4/1 i yoktu bende bu tvyi cepheden izlemeye çalışıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar pus8602 için güncel kanal listesi lazım
  • Philips bizim modelinde icinde olduğu 2017 ve 2018 model android tv leri için Android 9 u yakında yayınlayacak.

Philips 55PUS8602
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum inşallah çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, bu TV DE arka plan resmi koyabiliyor muyuz android uygulamalarının olduğu ekrana.

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu için birşeyler varda bir kurcala bu yonergeyi istersen.
    support.google.com
    Change the screen saver on your TV - Android - Android TV Help
    https://support.google.com/androidtv/answer/9684975?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en-GB
  • yeni gelmiş sanırım, bakayım dedim bu çıktı.

Philips 55PUS8602

• Merhabalar, yeni güncelleme yine android 8.0 üzerine gelmiş. Bluetooth baglantisi ve wifi kopmalarina çözüm için yayınlanmış bir güncelleme.

Benim sorum ise şu olacak. Digiturk'te iken Otomatik Ses Düzeyi'ni DTS TruVolume seçtikten sonra TV sesini 15te iken yeterli duyuyorum. Ayni ayarlarda PS4'e geçince TV sesini 4 veya 5'teyken yeterli duyuyorum. Aradaki bu fark neden olabilir? Ses ayarlarini sorunsuz yapip rahat bir ses alan kisi var mi? Varsa ayarlarini paylasirsa çok sevinirim.

NOT: Digiturk kendi HDMI kablosu ile HDMI/MHL ye, PS4 de HDMI 2 ARC a bağlı. Digiturk HDMI kablosunu farkli kalitelerdeki kablolarla denedim sonuç aynı.
    Ayrica Genel Ayarlar --> HDMI Ultra HD --> HDMI 1& 2 --> Optimum seçili.

• arkadaşlar bu tv max kaç tb harici hdd destekliyor? 2 veya 3 TB alacağım ama bazı tvler 3 desteklemiyormuş.

2 TB destekliyor ben denemiştim ama 3-4 TB HDD takmadım o konuda emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

2 TB destekliyor ben denemiştim ama 3-4 TB HDD takmadım o konuda emin değilim.
    eyvallah.

8-10 TB ta alip 2TB lik bölüp tüm diski kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Temmuz 2020; 0:50:2 >
  • Arkadaşlar merhaba bende 2.el 55 8602 aranıza katıldım, önceki tv yine plihips 48 8109 du,, aralarında baya fark var, 8602 ses görüntü güzel, Android arayüzü hızlı geldi bana, bir tv boxdan farkı yok, hatta elimdeki meccol tv box çıkardım, stb emu player de tv işini çok iyi yapıyor, YouTube ses komut 4k, donmadan izleniyor, (65 mbit) tabi ben new tube, ve ucmate kullanıyorum, YouTube reklamlar sıkıcı, seyirtürk, watched apk akıcı güzel çalışıyor. 👍 bazı arkadaşlar kumandayı beğenmemiş, plihips klasik kumanda böyle Android arayüzde çok kullanışlıdır, klavyesi vs,, sadece maus özeşliği yokmuş, uygulama ile yapılırsa benim için eksiksiz tv.. 👍 Ben çok beğendim arkadaşlar.. Ps , xbox, jiç tarzım deyil konsol deneyimini bilmiyorum tv nin, bana stb ve youtu.be yetiyor. Birde 4 tb hdd var onu okumadı bölücez artık hdd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICEBLUEE -- 12 Ağustos 2020; 13:38:3 >
  • Ev tadilatından sonra TV yi duvara asmaya karar verdik, Kutuyu hanım atmış, Hoparlöri tvye sabitlemek için gerekli aparatta kutu ile birlikte atılmış. Bu Tv nin en saçma tarafı burası idi ve ben şu anda tam bu konuda ne yapacağımı şaşırdım, servisine sordum yokmuş yurtdışından getirtilmeli diyor. Ne yapabilirim, aramızda hiçbir zaman kullanmam ben bunu diyen olur mu acaba satın alabilirim, başka önerilere de açığım,

• matetech kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hocam o plastik ince bişi, bir plastik bulup mahkapla vida yerlerini delip takılır diye düşünüyorum veya ince sac da olur, biraz uğraşla takılır yani. Tv duvarda daha hoş oluyor, ayağı ile biraz sallanıyor, önüne ıvır zıvır koyamıyorsunuz, duvarda daha kullanışlı, ambilight dahada etkili. Askı vşda yerlerinin araya somun koyarsanız duvarla arası birazdaha açılır, ambilight daha etkili olur. 👍

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Uyduruk görünmesini istemediğim için orjinalini arıyorum aslında ama bulamazsam uyduracağız bişeyler, birde Askı aparatına Tv yi sabitlemek için ince diş vida da eksik, vida satan yerlerde mutlaka vardır ama ölçüsü nedir acaba?
  • Merhaba ölçüsünü bilemiyorum ustamda ben ORJİNALini takmadım kısa diye, önceki plihips 8109 askı aparatı ve vidası olduğu gibi bunada oldu, 1cm daha uzun somunla 2 cm kadar uzuyor, ve ambilight daha etkili oluyor.. O vidalardan göz kararı her boydan alın, evde deneyerek takarsınız artık _) 3,4 cm boyu olanlar idaldir.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.