Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamepad ile tv yi kullanan var mı?
    Yani tv üzerinden (oyun konsolu bağlayarak değil) oyun oynandığında, malum kumanda ile oynanabiliyor ama, kullanılabilecek sanıyorum bluetooth ile bağlanan oyun konsolu tavsiyesi rica edeceğim.
    Çocuğa oyun gösterdim, aslında güzel de oynanıyor ama kumandanın pilini mahveder bu şekilde. Hem oynaması da saçma ve zor.
  • Aileme hediye olarak 55" tv arıyordum. bu modeli hemen hemen herkes f/p olarak övmüş.
    bizimkiler smart tv özelliğini kullanmayacağı için "ISINMA" problemi yaşanır mı?

madem smart tv lazım değil şunu al diyebileceğiniz başka bir F/P ürünü TV var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus Bayram

Aileme hediye olarak 55" tv arıyordum. bu modeli hemen hemen herkes f/p olarak övmüş.
    bizimkiler smart tv özelliğini kullanmayacağı için "ISINMA" problemi yaşanır mı?

madem smart tv lazım değil şunu al diyebileceğiniz başka bir F/P ürünü TV var mı?
    Ailene FHD bir tv al geç ucuz yollu. İcerik yaygınlaştıktan sonra alırsın bir tane 4K tv hediye edersin.

Misal ben bizimkiler tv bozulmaya başladı deyince kendi tv mi yenileyip, bendekini onlara veriyorum. Çok tv kullanmadığım içinde onlara sıfır gibi geliyor o tv. Bahaneyle kendime aldığım tv de model atlatmış oluyorum.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    aslında çok haklısın. 4k olayı henüz yaygınlaşmadığı ve bizimkiler mediaplayer kullanmadığı için fhd daha mantıklı.
    peki fhd tavsiye edebileceğiniz f/p ürünü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus Bayram

aslında çok haklısın. 4k olayı henüz yaygınlaşmadığı ve bizimkiler mediaplayer kullanmadığı için fhd daha mantıklı.
    peki fhd tavsiye edebileceğiniz f/p ürünü var mı?
    Valla televizyon aramaktan aramaya piyasadaki modelleri takip ediyorum. Çok tavsiye arama bence tavsiyelerde 2000 TL lik tv bakıyorum dersin 1 hafta sonra tavsiyeler sonucu 5000 TL lik tvlere bakarken bulursun kendini.

Git bir teknoloji magazasına ucuz yollu LG yada SAMSUNG tv lere bak. Evdekiler için android filan bakma çünkü arayüz teknolojiyle alakası olmayanlar için baya kafa karıştırıcı. Qdot ivir zivir bir ozellik arama düz tv al birde harici bir uydu alıcı (tvlerin kendi uydu alıcıları en iyisininki bile biraz yavas kalıyor) geç.

Birde magaza çalışanlarının gazına gelme, prim alacaklar belli modelleri satma derdinler sonuçta.

• Güncelleme gelmiş.

TPM171E _ 107.001.038.000

Philips 55PUS8602

Philips
    Philips Gücünü Android TV'den alan 4K Quantum Dot LED 55PUS8602/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8602_12/8600-series-guecuenue-android-tvden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-p5-perfect-goeruentue-motoruna-sahip-4k-quantum-dot-led/destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Haziran 2019; 18:11:58 >

• Guncelleme yapan oldu mu durum nasil? Ayrica bi cihaz fazla isinmiyor mu arkadslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imachine

Guncelleme yapan oldu mu durum nasil? Ayrica bi cihaz fazla isinmiyor mu arkadslar?
    Ben yaptım güncellemeyi, herhangi bir problem yok ve evet cihaz ısınıyor. Yukarıda sony xe9005 ile bunun sıcaklıklarını ölçüp yazmıştım. Bir sorun teşkil etmiyor ama ısınıyor. Bunun olduğu oda küçükse ve klima yoksa yazın vay halinize

• quote:

Orijinalden alıntı: savatager

Bir ilave sorum da;
    Gamepad ile tv yi kullanan var mı?
    Yani tv üzerinden (oyun konsolu bağlayarak değil) oyun oynandığında, malum kumanda ile oynanabiliyor ama, kullanılabilecek sanıyorum bluetooth ile bağlanan oyun konsolu tavsiyesi rica edeceğim.
    Çocuğa oyun gösterdim, aslında güzel de oynanıyor ama kumandanın pilini mahveder bu şekilde. Hem oynaması da saçma ve zor.
    Philips 55PUS8602

Bu cihazı ben bağladım bluetooth ile gayette güzel oynanıyor idi bilginiz olsun

• omergormez O kullanıcısına yanıt
    Playstation kol (ds4) desteğide geldi diye hatırlıyorum. Xbox koluna göre daha bulunabilir ama şu cihazların fiyatlar öyle böyle artmadı. Pc de oyun oynamak için aynı (beyaz olan) kolu 180 TL ye almıştım, geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Haziran 2019; 14:9:51 >
  • merhabalar bir sorum olacaktı.Televizyon kanalları nasıl olmuşsa çoğalmış yani ayni kanaldan üst üste 4-5 tane olmuş.Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok keza nasıl düzelteceğim hakkındada...Ne yapabilirim bunu düzeltmek için ?
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    Kanal taraması yapmanız gerekiyor. Müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.

• Arkadaşlar bu televizyon çift band wifi de 5ghz ağı bazen goruyor bazen görmüyor, kafasına göre takılıyor. Çözüm var mı?

• Arkadaslar tv ye bluetooth kullakligi baglayamadim bu tv de kablosuz kulaklik kullanan varmi

• rawcu R kullanıcısına yanıt
    Situation
    Philips TVs with built-in Bluetooth functionality cannot be connected to Bluetooth speakers.

Answer
    The TV supports the Bluetooth profile HID (Human Interface Device) to connect a Bluetooth device. This Bluetooth profile is mainly used for mice, keyboards and joysticks. Bluetooth audio devices cannot be used in combination with the TV. A wired connection (e.g. HDMI) is required for external audio devices, like soundbars, speakers or home theatre systems.

Bluetooth Transmitter ler var. Bunlar iş görebilir bir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 9 Ağustos 2019; 15:50:51 >
  • Cihaz için en iyi Uzman Modu Ses ayarları hakkında bilgisi olan yok mu?
  • savatager S kullanıcısına yanıt
    Merhaba kendi resmi sitesinden bulduğum veri 10-15 cm diyor yani 12-13 ideal olur ama altı ambilight için kötü bende 7 cm kullanıyorum idare eder daha önce sehpa üstündeydi 15 cm çok iyidi.
  • Arkadaslar tv ye yazilim guncelledikten sonra chrome ve diger tarayicilara giremez oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Arkadaşlar bu televizyon çift band wifi de 5ghz ağı bazen goruyor bazen görmüyor, kafasına göre takılıyor. Çözüm var mı?
    philips-tvconsumercare.kxondemand.com
    What to do if the Philips TV cannot find or connect to the router (5 GHz)? | Philips TV
    http://philips-tvconsumercare.kxondemand.com/portal/en/Faq/All/3399

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardan askılık seçtim, Philips teknik servise taktıracağım; tamamı 500 tl olacak. TV nin takribi 10cm den başlamak üzere, duvardan mesafesini ayarlayabileceğim.
    Bu aralar bunu yaptıracağım ama vakit bulamadım. Bitince resimleri de paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.