Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
84.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunulmayan güncelleme sadece bizim ülke bazlı ise rezillik..
  • Merhaba herkese hayırlı forumlar bu TV yı ikinci elden almak mantiklimi acaba kullanan arkadaşlar TV lerinden memnunmu acaba kronik bir sorunu yada eksi bir yönü varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 6 Nisan 2019; 6:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Türkiye' ye dün tarihli son çıkan güncellemenin internet üzerinden sunulması için mail attım. Cevap gelince paylaşırım.
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı,arıza,sorun olmadı. Android işletim sistemi gayet iyi ve hızlı çalışıyor(Eski modellerde yavaşlığından şikayetçilerdi). Uzun vadede ne olur bilemem. Tavsiye ederim.
  • Bana guncelleme gelmis sizde bir bakin. Yeni androide gectim

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    Pus8503 le hiç karsilastirdinizmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    PUS8503 modelinde IPS panel kullanılıyor. 8602 de ise VA panel kullanılıyor.
    Her iki modelde güzel tavsiye ederim. Aşağıda verdiğim linkten detaylı olarak karşılaştırma yapabilirsiniz.

www.displayspecifications.com
    Comparison between: 54.6" Philips 55PUS8503/12, 54.6" Philips 55PUS8602/12
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a43944700

Temiz bir 8102 serisini bulabilirseniz tavsiye ederim ,

Va panel
    10bit
    Gerçek FALD
    100 hz

Yalnız maç yayınlarında çimler biraz sorunlu... Ya ben ayarını yapamadım, ya 4K panellerde bu hep sorunlu ya da işlemcisi bu konuda yetersiz kalıyor diyeceğim ama dün şampiyonlar liginde bahsettiğim problemler bizim maç yayınlarına göre çok daha azdı. Sanırım kaynak bu konuda çok önem arz ediyor.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Hocam 8102 55 inç yok galiba piyasada 65 incten başlıyor

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim 8602 ikinci el var 8503 vatanda teshirde var ikisinide canlı görmedim ama ikiside güzel cihaza benziyor bu arada attığınız link açılmıyor hocam

• Doğrudur sadece 65” için var. Şu kadarını söyleyeyim; izleme mesafem 3 metre civarında (önceki tv 47 “ idi)ve tv kurulur kurulmaz keşke 70-75” birşey alsaydım diye düşünmedim değil...

O sebeple eğer sizin de izleme mesafeniz 3 metre veya üstü ise kesinlikle 65”den aşağısını düşünmemelisiniz.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oturma odası çok küçük belki 55 bile buyuk olabilir 49 inç düşünüyorum aslında ama 49 larda 100 Hz panel yok o yüzden en kotu ihtimal 55 almayi düşünüyorum inşallah

• Mehabalar, 55PUS8602 cihazına yeni gelen güncelleme ile ses ayarlarında baya bir farklı ayarlar geldi. Farklı farklı kombinasyonlar ile birkaç deneme yaptım ve sonunda DTS Surround gibi yeni gelen tüm ayarları kapatıp sadece Uzman Modunda Ekolayzer ayarını düzenleyerek bıraktım. Aslında hoparlörün sağladığı tüm özellikleri kullanarak alabileceğimiz maksimum verimi hangi ayarlarla sağlayabiliriz bir türlü bulamadım.

Bu konuda tecrübesi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
  • 2. El olarak temiz bir cihaz buldum. 55pus8602 aldım. 75xe9005 ve 55nu8000 kullanıcısı olarak , bu tv yi çok başarılı buldum. Daha evel Teknosa 4.500 tl civarına satmıştı, büyük kayıp olmuş o dönem alamayan herkes için.

Tv nu8000 den net olarak daha iyi görüntü sunuyor. Edge led ve local dimming konularından dolayı karanlık sahnelerde Sony kadar iyi değil. Kötü demiyorum yalnız Sony kadar iyi değil sadece. Parlaklık ve canlılık olarak Philips iki tv den de daha iyi. Sanirim kullandığı qled panelle alakalı.

Cihazla ilgili tespit ettigim sorun kasasının ciddi ısınması. Bunu küçük bir odaya koydum, isitti odayi, soba gibi resmen. Elimdeki kablosuz sıcaklık ölçer ile ölçtüm cihazı. Kasanın sol üst köse ve üst tarafları yaklaşık 43 derece civarında. Sony 75xe9005 de bu değer 34 derece seviyesinde. Bunun harici gayet başarılı.

• Hayırlı olsun evet odayı ısıtan bir yapısı var kışın şahsen baya iş görüyor ama yazın klima yok ise ve uzun süreli tv açık olursa odada ciddi bir sıcaklık artışı oluyor ama bunun tv'ye bir zararı yok.

Ayrıca oyun bazlı deneyimde görüntü modu oyun ve hdr destekli ise hdr oyun seçili olsun ciddi şekilde renkleri ve sunduğu deneyimi çok daha farklı bir seviyeye çıkartır.
  • TPM171E: 107.0.239.4 numaralı güncelleme bazı kullanıcılarına OTA üzerinden dağıtılmış. Değişenler hakkında bilgi yok henüz.

İndirlebilir şekilde paylaşılırsa buraya indirme linkini eklerim.

TV üzerinden güncelleme sorgulamayı deneyin yinede.

Yükleyen birkaç kişi tv deki görüntü kalitesinin artık daha iyi olduğunu yazmış. Ama aynı güncellemeyi bizim tvnin de dahil olduğu 6 modeli philips tv yi kapsadığı için bu bahsettikleri tv modeli hangisi olduğunu yazmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 1 Mayıs 2019; 4:31:50 >
  • 65 inç olanı var bende bahsigeçen güncellemeyi kurdum wifi 5gz olanı hiç görmüyor acaba benim routerden mi? tv den mi? anlamadım
  • Telefona indirdigim mkv dosyasini tvde acamadim. Ozelliklerde destekliyor gorunuyor ama nedir sorun bilen varmidir

• Bu televizyonun yeni serisi ne zaman çıkar acaba bilen var mı?

Piyasada sıfır olarak bulmak çok zorlasmis malum

• spidey99 kullanıcısına yanıt
    Bu model tanıtımından neredeyse 1 sene sonra geldi buralara. Gerçi avrupaya da aynı şekilde geldi. OLED leri getirmişler yeni seri tanıtımlarını görmüştüm. LED ler den ses yok sanırım, dolar euro kurunun durumundan da acele etmiyor olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.