Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Philips 55pus8602
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
indirim bekleyip almak daha mantıklı
-
Cihazın özelliklerini lütfen bilmeden yazmayın karalamayın 100 hz tv ve 100 hz tvler içinde en uygunu diğer özellikleri yazmıyorum yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
4k 60hz bu tv 100hz degil 100 veya 120hz i 1080p de verio olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 3 Nisan 2023; 22:56:43 > -
Dediğim gibi yanlış bilgi ile karalama yapıyorsun hala senin 60 hz dediğin yer tv yayın hz bu hz her tvde aynı yenileme hz önemli tvlerde oda bu tvde 100 hz yayın hz ile yenileme hz karıştırmışınız siz 50k lık tvdede 60hz yayın hz 10klık tvdede 60hz yayın hz si
-
bence siz bilerek yanlış bilgi veriyorsunuz bikere 4k 120hz için hmdi 2.1 lazım bu cihazda hdmi 2.1 varmı diye basit bir soru sorucam size
hdmi 2.1 li başka bir cihazla karşılaştırması için tıklayın
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/90039-715150/philips-55pus8602_philips-65pus9206/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 3 Nisan 2023; 23:6:54 > -
Bence sİz yenileme hz ile yayın hz bi araştırın benden tavsiye tv alırken yayın hz değil yenileme hz si ne bakarak alın
-
ben 4k 60hz de çalıştıgına ve hdmi 2.1 olmadan 4k 120hz veremeyecegini söyledim link verdim artık insanlara yanlış bilgi verip vermemek sizin kendi tercihiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X