< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 27 Ekim 2019; 11:51:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 27 Ekim 2019; 11:51:8 > |
Son tartışmaları okudum da bir konu sinirlendirdi...
Anlamayan arkadaşlar için, burası Philips 58PUS7304 model TV'nin forum sayfası. LG muhteşem mi senin için, hiç durma basgit LG sayfasına. Sony kral mı? Sayfası mevcut, orada istediğin kadar über muhteşem tv'im var diye takıl. Bu sayfada bizler 58PUS7304'ün özelliklerini, iyi yanlarını, sorunlarını, güncellemerini konuşmak istiyoruz. Mesele boklamak ise emin ol arkadaşım senin o über muhteşem galaksi lideri tv markanıda gömeriz bu sayfada. Misal: Biz Samsung sayfasına gidip, Samsung alanlar işi bilmez, bu devirde dolby ses ve görüntü anlaşması olmayan firma mı olur, taş devrinden kalma dinozor codec'ler artık çalışmıyor, tv'de film izleyemedikten sonra ne işe yarar, çöp çöp çöp diyor muyuz? Biz LG sayfasına gidip, LG'nin detay görüntüleri çamur, aynı filmi 3 rakip tv'de yanyana açınca anlıyorsun hanyayı konyayı üstelik oled yanma belası cabası, alan salaktır, kandırılmıştır diyor muyuz? Biz Sony sayfasına Sony'nin siyahları bir tık daha başarılı ama iş yüksek çözünürlüklü sahnelere geldiğinde fena çuvallıyor, bu TV'yi beğenenin gözleri görmüyordur, kördür diyor muyuz? Özetle bir zahmet rakip marka yağlamalarınızı, yaranmalarınızı (hoş firma sizin gıdınızı okşayıp bahşiş vermeyecek) lütfen gidip ilgili marka modelin sayfasında yapın, burayı çöplüğe çevirmeyin. |
Konu sahibi olarak ve televizyonu ilk alan kullanıcılardan biri olarak fırsat bulamadığım için aylar sonra foruma giriyorum . Hiç şaşırmıyorum. Hâlâ aynı sorular , tavsiye ediyor musunuz , ölü piksel var mı bulutlanma var mı..
Alın arkadaşlar , daha estetik duruyor diye incecik ekranlı edge LED (kenar aydınlatma) televizyonlar alın, kullanmayacağınız halde 100 hrtz hatta 120 hrtz televizyonlar alın, ip tv uygulamalarını desteklemeyen fi tarihinden kalma işletim sistemine sahip televizyonlar alın, gidin dünyanın parasına televizyonlar alın. Siz akillanmazsiniz. |
Son iki-üç sayfayı dikkatli okumadınız sanırım; Kronik diye bahsedilen sorunların kronik olmadığını, üç-beş kişinin yaşadığı münferit sorunlar olduğunu, olayın, tv'den anlamayanların abartmalarından başka bir şey olmadığı kanıtladık. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
|
Aynen katiliyorum millet kafayi kirmis bu konuda yok acikliklik var yok banding var yok siyahlik var yok beyazlik var abi teknisyenmisin nerden buldun bukadar sorunu tv isde koy duvara izle ne kurcaliyosun sagini solunu hey allahim yarabbi😃
|
tv'y alalı 2 ay oldu. tvnin tepesine çıkıp ekrana sıfır yapışıp çerçeve de açıklık var mı 176 derece bakınca görüntü kayboluyor mu yok bulut yok duman demeden izliyorum. belki de var bilmiyorum. ama 2 metre mesafeden oturup ambilight ı açtığımda varsa da hiçbiri dikkatimi çekmiyor siyahın kaçıncı tonuyla film izliyorum onu da bilmiyorum. iyi ki de bilmiyorum aklını kaybedersin böyle. en düşük bütçeyle en iyi tv ye sahip olmak istiyorsunuz sona 123081 defa iade değişim yapıyorsunuz. bu şekilde bir yere varamayız. açın ambilightınızı keyfinize bakın arkadaşlar.
|
50PUS7304 DSE var benim TV de birazcik ozellikle buz hokeyi videosunda belli oluyor. Ama O videoyu acana kadar farketmemistim. Ayni sekilde vertical bandingde zorlasan gorunuyor
Yani diyecegim o ki bu seviyede pekcok tv de illa bulacam arayacam diyorsan ve pür dikkat baktiginda onu bulacam diye gozune gorunuyor. Aklina taktigin an TV de kusur aramaya basliyorsun. Tabiki bu bariz sorunlu TV leri kullanin demiyorum ama durum boyle. Ben simdi sorun yok diyen bircok kisinin evine gidip gozlemlesem kesin bulurum banding ve farkli bisi |
Bu test videosu hatali bence...farklı tv lerde ve bilgisayarda telefonda hepsinde bandingler aynı gösteriyor, video kendiliğinden clor banding efektli 😁....
|
3 aydır 58pus7304 kullanıyorum. muazzam bir görüntüsü ve gayet yeterli kontrası var. android olarak da mi box s den daha stabil çalışıyor.
ne ölü piksel, ne ışık sızması, ne panel açıklığı, ne tozlanma, ne de başka bir olumsuzluk yok. mavi şömine videosundaki sorun başka tvler de de var. yazılımla renk ve kontrastı zorlayınca çıkan bir sonuç. ben bu fiyata gönül rahatlığı ile alınabilecek bir tv olduğunu düşünüyorum. forumda çoğunlukla sorun yaşayanların tartıştığı da aşikar. çoğunluk mutlu mesut tvnin keyfini çıkarıyordur eminim. renk ayarı olarak bu kadar detay ayara izim veren başka marka var mı bilmiyorum. kendi göz zevkinize göre istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir tv. tam da dh forum kullanıcılarının alacağı bir tv aslında. standart görüntü ayarlarıyla izlemek isteyenler q70r alsın. bence bu fiyata rakibi yok. |
Vestelin kanal geçişlerinin -sözde- daha hızlı olmasını, kalite standartları ile bağdaştıranlara gülün geçin.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|