Şimdi Ara

Philips 65PUS7600 ve LG 65UF850V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığında belirttiğim iki televizyon ile ilgili olarak siz üstadların yorum ve görüşlerine ihtiyacım var.

Neredeyse iki haftadır girip çıkmadığım internet sitesi, araştırmadığım konular kalmadı. İşim gereği Excel tabloları ile çok uğraştığımdan gözüme kestirdiğim 16 televizyonu kapsayan bir tablo bile çıkardım. En sonunda 55" LG oled tv lerden, Samsunglardan vs. vaz geçip Philips ve LG de takılana kadar hepsini eledim.

Bu iki televizyonu da kullananlar var mı? artıları eksileri nelerdir?
    Philips in Smart TV özelliği ve kumandası bahsedildiği gibi insanı çıldırtıyor mu?
    Philips in görüntü kalitesi LG ye göre daha mı önde? (Ambilight özelliği benim için bir artı)

Son olarak Philips in üst seri ama geçen yıla ait "65PUS9109/12" ve "65PUS9809" televizyonları var. Bunlar da biraz kafamı karıştıran modeller. Acaba üst seri olması mı yoksa televizyonun ve işletim sisteminin daha yeni bir model olması mı sizce daha önemli?

Aşağıdaki link te epey.com da yukarıdaki televizyonların karşılaştırması var. Kolaylık olması ve size de fikir vermesi açısında size de sunuyorum:
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/2292-2393-25585-26272/philips-65pus9809_philips-65pus9109_lg-65uf850v_philips-65pus7600/

Konu ile ilgili yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

• Lg oled i eleme sebebin nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Oled TVleri iki sebepten dolayı eledim:

1- Ekran boyutu (Alınabilecek modeller genelde 55 ekranlar)
    2- Maliyet (65 ekran a çıkıldığında ise fiyatlar çok yüksek seviyelere tırmanıyor maalesef)

65 ekran oled TV lerin fiyatları biraz tuzlu geldi. Bütün bütçemi ona ayırmak yerine yukarıdaki TV lerden birisini alıp yanına güzel bir TV ünitesi ve ses sistemi almayı tercih ediyorum.

TV ler ile ilgili yorum yapabilecek / Fikir verebilecek yok mu üstadlar ?
  • aynı ikilemde bende kaldım..yok mu cevap verebilecek??
    65uf850 v mi yoksa 65pus7600 mu?

philipsin pus9600 nedense turkiyede yok eğer mantıklı akıllı fiyattan gelseydi ciddi ciddi iyiymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 23 Kasım 2015; 13:40:06 >
  • philips al bence
  • Bende şuan aynı ikilemdeyim alan kullanan varmı şuan bu tvlerden konunun açılma tarihinde bayağı geçmiş ama mutlaka kullanan vardır diyerekten yazıyorum ikisinin görüntü kalite performansı açısından yorum yapabilecek birileri varmı ayrıca şuan fiyat olarakta Philips 5995TL LG 7579 TL buldum hangisini tercih etmeliyim.

Birde şu model gözüme takıldı Samsung 65ju7000 ama pek piyasada kalmamış gibi 5999 buldum biyerde

benmi amacım 65inç 4K 3D ve Flat ekran F/P bi TV almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomicrosoft -- 2 Eylül 2016; 16:37:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.