Şimdi Ara

PHİLİPS 720SA HAKKINDA YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ELİMDE BİR ÇOK DİVX FİLM VAR VE BUNLARI YALNIZCA BİLGİSAYARIMDAN SEYREDEBİLİYORUM..ARTIK 2.EL DE OLSA TR KARAKTER SORUNSUZ BİR DİVX PLAYER ALMAK İSTİYORUM...PHİLİPS 720 SA YI BİR ÇOK KİŞİ TAVSİYE ETTİ BENDE İKİNCİ ELİNİ ARAŞTIRDIM VE 100 YTL CİVARINA BULDUM...SİZCE ALAYIMMI ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• 2. el DVD alınmamalı bence.Hareketli aksamı var en nihayetinde.Sıfırı webde yok ama mağazalarda hala bulunabiliyor.
  • TEŞEKKÜRLER,

PEKİ HANGİ MAĞAZALARDA BULUNABİLİR ? İSTANBUL İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI ? BİRDE EĞER BULAMAZ İSEM BAŞKA HANGİ MODEL 720 SA'NIN MUADİLİ OLABİLİR ?
  • İstanbul için mağaza ismi veremem ama bulamazsanız muadili olarak DVP5960 'ı alabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 20 Kasım 2006; 15:48:59 >
  • çok sağolun..valla bu forum ve sizler olmasanız kilitlenip kalıyoruz..artık sizle paylaşmadan bişey alamaz olduk
  • BİRDE DVP5140 İLE DVP5960 ARASINDAKİ FARK NEDİR ? SİZCE HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ ? ÖZELLİKLE DİVX VE DİĞER FORMATLAR AÇISINDAN ?
  • HDMI en büyük farktır.

İki ürünü bu linkte karşılaştırabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendim şahsen 2.el dvp-720SA aldım ve şu an aktif bir şekilde kullanıyorum çok şükür hiçbir problem yaşamadım ama tanıdıktan aldığım ve cihazında nasıl kullanıldığını bildiğim için aldım bu da başka bir gerçek
    kutusunda ve daha uzun bir süre garantisinin olması da başka bir avantaj dı benim için o yüzden kaçırmadım

tabiki kill for you arkadaşımızında dediği gibi 2.el almak sorun olabiliyor,o yüzden sıfırını almakta fayda var gibime geliyor ama en nihayetinde bu elektronik malzeme şans faktörü büyük ...
  • kardeş bnce philips fln alma parana yazık edersin..şu an piyasada sony ve philips e ait ses sistemleri arıza yaparsa parçaları bulunmuo aynı şey arkadaşımın başına geldi..bu aralar sony veya philips sakın ama sakın alma..eğer ses sistemi istiorsan creative al bnce..bnde şuan 5.1 creative var hem bası hemde tizi oldukça çok iii..yan komşu bile zıplıo yerinde yani o derece...42 wat rms... modeli ise sbs-560..şuan piyasada 105 ytl..bnce al memnun kalıcaksın garanti veriorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freelove

kardeş bnce philips fln alma parana yazık edersin..şu an piyasada sony ve philips e ait ses sistemleri arıza yaparsa parçaları bulunmuo aynı şey arkadaşımın başına geldi..bu aralar sony veya philips sakın ama sakın alma..eğer ses sistemi istiorsan creative al bnce..bnde şuan 5.1 creative var hem bası hemde tizi oldukça çok iii..yan komşu bile zıplıo yerinde yani o derece...42 wat rms... modeli ise sbs-560..şuan piyasada 105 ytl..bnce al memnun kalıcaksın garanti veriorum...

yanlış okuyorsun dikkat
  • yanlış fln okumuorum arkadaşım bn başka birisine yazdım bunu.
  • arkadaşım samsung ürünlerine de dikkat etmeni isterim..özellikle hd converter modeli olan cihazı hertürlü görüntüyü izletmekte ayrıca hd uyumlu bir tv alırsan çok fazla olmasada daha kaliteli görüntü alabiliyorsun..bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.