Şimdi Ara

philips 76?5 veya 7000 seri led tv genel konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceash

quote:

Orijinalden alıntı: civax

quote:

Orijinalden alıntı: ceash

selam arkadaslar 42PFL7665 tv'yi dün dün Darty'den askı aparatı ile 2250 TL'ye satın aldım, ancak henüz elime geçmedi nasipse yarın gelecek, daha önce alıp deneme fırsatı olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;
    1- internet TV'den hangi kanalları seyredebiliyoruz
    2-bilgisayar içeriğindeki müzik, film ve fotoğrafları Wifi ile seyredebilir miyiz veya bu konu için kablolu bağlanmak mı gerek,

Bilgisayardaki dosyaları bildiğim kadarıyla kablosuz modemin varsa dongle ile lana bağlanarak ortak bir klasörden
    görebiliyorsun ve oynatabiliyorsun
    darty hediye olarak daongle vardimi ?
    net tivi yi de diğer arkadaş gayet iyi açıklamşı
    gerçi ben hala kullanamadım oz özelliği

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    kablosuz modemim var fakat şu an için kablolu bağlanmayı düsünüyorum, ayrıca alçak darty dongle hediye etmedi ancak liste fiyatı üzerinden indirim yaptırarak askı aparatı dahil 2250 ye aldım

Bende darty den almıştım 2100 tlye 42pfl7665 birde dongle hediye etmişlerdi
    o yüzden sordum hediye ettilermi diye normalde 100 tl civarında bi alet bu dongle
    vga ile bağlanırsan zaten pc monitörü gibi oluyor yok ethernet kablosuyla bağlanacaksan sanırım o zmn
    bir ağ kurman ve ağdanda ortak bir klasör oluşturman gerekiyo diye biliyorum.tam net bir bilgi olmamakla beraber

• Bende yaklaşık 6 ay kadar önce Hepsiburadanın kişiye özel kampasından 32" PFL7675H Led almıştım. Tv den oldukça memnunum. Sd yayınlarda bile çok başarılı. HD kalitesinden bahsetmeye bile gerek yok :) Cihazın son yazılım sürümü: 000.140.032.000 (4.3.2011 tarihli) mevcut. Ben tv nin kendi ayarlarında çok fazla kullanmıyorum. Kendime göre bazı ayarlar yaptım onları kullanıyorum. Ama ideal ayarlar yapılsa daha iyi olur. TV ethernet ile modeme bağlı. İnternet bağlantısında sorun yok. Ama sıkıntım, Philips Media Manager programı ile bilgisayar ve TV yi birbirlerini görmelerine rağmen paylaşımdam mkv uzantıları görmüyor. Ancak, usb veya harici hardisklerle sorunsuz oynatıyor. Bu konuda sizlerin çözüm veya başka bir program tavsiyesi varmı? Saygılarımla.
  • arkadaslar tv elime geçti biraz kurcaladım ancak kablo yardımı ile internete giriyorum fakat pc içeriğini göremedim bunun için philips medai meneger programını yükledim fakat meneger programına yüklediğim filmlerin sesleri geliyor fakat görüntü yok, tv'nin ayarları konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceash -- 20 Mart 2011; 20:41:19 >
  • Ben ps3 ve pc'deki ps3 media server programı ile pc içeriğini oynatabiliyorum...Bu arada tv'nin kumandası ilginç bir şekilde ps3'e de kumanda ediyor...Bu ps3'ün bir özelliğimidir bilmiyorum ama hoşuma gitti....

Pc içeriğini görmek için dongle'a ihtiyaç var mı?
    Bu bilgiyi netleştirmek gerek diye düşünüyorum...Yukarıda civax "Bilgisayardaki dosyaları bildiğim kadarıyla kablosuz modemin varsa dongle ile lana bağlanarak ortak bir klasörden görebiliyorsun ve oynatabiliyorsun" demiş...
    a.arslan ve ceash ise ethernet ile tv'e bağlanarak pc içeriğini görebildiklerini belirtmişler...Ben de tv'e ethernet ile bağlanıyorum..Bu akşam philips media server programını pc'e kurup içeriği görmeye çalışacağım...
  • Şİmdi Dlna özelliği kullanarak pc'ye bağlanıp film izlemeye çalışırken her formatı oynatacağını düşünmeyin.
    Bu şekilde bağlandığınızda dahi tv sadece desteklediği formatları ve codecleri oynatıyor .
  • philips media manager programını kurdum, pc'den görüntü aktarımı yaptım, ses ve görüntü var (dongle yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandarin -- 22 Mart 2011; 2:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

philips media manager programını kurdum, pc'den görüntü aktarımı yaptım, ses ve görüntü var (dongle yok)

pc den görüntü aktarımını nasıl yaptın dongle yoksa eternet kablosuylamı bağlandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: civax

quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

philips media manager programını kurdum, pc'den görüntü aktarımı yaptım, ses ve görüntü var (dongle yok)

pc den görüntü aktarımını nasıl yaptın dongle yoksa eternet kablosuylamı bağlandın

tv, ethernet kartı ile kablosuz modeme bağlı, masaüstü pc'de internete bağlanmak için airties wireless adaptör var...pc'e programı kurdum, tv'de DLNA yazan kısmı açınca programda belirlediğim klasörlerdeki içerikleri görebiliyorum....
  • şimdi 7xxx serisinde en yüksek donanımlı ve güzel cihaz hangisi acaba? (32 ve 37 inç olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamann7725

şimdi 7xxx serisinde en yüksek donanımlı ve güzel cihaz hangisi acaba? (32 ve 37 inç olarak)

hepsi aynı özelliklere sahip tvler 32pfl7695 kullanıyorum bu modelin artısı fırçalanmış metal olması başka ayırt edici bir özelliği yok düşünüyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

quote:

şimdi 7xxx serisinde en yüksek donanımlı ve güzel cihaz hangisi acaba? (32 ve 37 inç olarak)

hepsi aynı özelliklere sahip tvler 32pfl7695 kullanıyorum bu modelin artısı fırçalanmış metal olması başka ayırt edici bir özelliği yok düşünüyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin.

ben wireless alııcıyı tv nin (dahili donanım) içinde zannediyordum.yanında usb aygıt olarak veriyorlarmış.acaba heryerde hediye ediliyor mu birde ona göre yerden almak lazım? (gerçi bazıları fiyatın üstüne vuruyor o da ayrı mesele ya...)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

quote:

ben wireless alııcıyı tv nin (dahili donanım) içinde zannediyordum.yanında usb aygıt olarak veriyorlarmış.acaba heryerde hediye ediliyor mu birde ona göre yerden almak lazım? (gerçi bazıları fiyatın üstüne vuruyor o da ayrı mesele ya...)

Her yerde hediye edilmez mesela ben dartyden hediye olarak almıştım ama başka bi arkadaş alamamış
    normalde satış fiyatı 100 tl filan

• merhaba uzun zamandır takip ediyordum bu tv yi hafta sonu tesadüfen gittiğim pendik media marketten tv yi aldım kuruldu fakat daha göz alışkanlığı olmadı kullanan arkadaşlar görütü ayarları veya önceden ayarlanmış sinema oyun gibi modlardamı kullanıyorlar önerebilecekleri ayarlar varmıdır yazarlarsa denemek isterim yada uzn bir süre kendim ayarlamaya çalışacağım bu arda fiyatı 2099 tl idi birde satıcı demesinmi kilonuz kadarda hediye çeki veriyorum tabi tartıya çıktım 120 fazla kiloların faydasını ilk defa gördüm
  • fiyat gerçekten süper, bir de hediye çeki vermeleri cabası!
    ben bir kaç gündür pfl7605 in fiyatını araştırıyorum google da; öğrendiğim en iyi fiyatlar:

beyazesyamerkezi.com diye bir sitede:1950 TL
    tekcarsı.com:2.000 TL
    istanbul bişimi:2.100 TL
    teknosada:2200TL gibi; ilk 3 sitenin güvenirliği de tatışılır..

ha bu arada 7605 modelini kimse almamış sanırım; aldığınız diğer modellerle bütün özellikleri aynı mı acaba;
    ben de bu tv.nin rengini çok beğenmiştim tabi diğer modelleri görme fırsatım olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

fiyat gerçekten süper, bir de hediye çeki vermeleri cabası!
    ben bir kaç gündür pfl7605 in fiyatını araştırıyorum google da; öğrendiğim en iyi fiyatlar:

ha bu arada 7605 modelini kimse almamış sanırım; aldığınız diğer modellerle bütün özellikleri aynı mı acaba;
    ben de bu tv.nin rengini çok beğenmiştim tabi diğer modelleri görme fırsatım olmadı...

pfl7695 de aynı fiyatlarda neden özellikle 7605 düşünüyosunuz ayrıca7695 42"
  • Geçtiğimiz hafta sonu Vatan'daki %20 indirim i değerlendirerek 1.998TL ye 42PFL7695 aldım.. Gerçekten görüntü performansı ve ambilight deneyimi çok keyifli.. herkese tavsiye ederim. Altyazı sorunu olduğunu biliyordum alırken umarım bu çözümlenir bir şekilde tv yazılımı ile yoksa bir de HD medya oynatıcı gerecek sanırım :)

Herkese selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

vallaha teknosa.daki kazma satış görevlisi;
    -philipsin, samsungun ve sonynin 42 inçlik modeli olmadığını 40 ve daha sonra 46 inçlik modelinin olduğunu söylediği için!..

tabi dün dartyde 42 inçlik modelinin olduğunu görene kadar öyle olduğunu düşünüyordum ben de; yalnız inçler 7605, 7695 e göre mi gidiyor yoksa; modelin başındaki 40-42 (40pfl7605 ya da 42pfl7695) ye göre mi değişiyor?

bir de dartyde satış temsilcisi arkadaş philips 42pfl7665h için (7000 serileri dahil) mkv.de altyazıları göstermede sorun yaşayabilirsiniz, altyazıları görmez vs gibi şeyler söyledi; deneyen varmı gerçekten de öyle mi yoksa bi espirisi kalmayacak benim için!..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

vallaha teknosa.daki kazma satış görevlisi;
    -philipsin, samsungun ve sonynin 42 inçlik modeli olmadığını 40 ve daha sonra 46 inçlik modelinin olduğunu söylediği için!..

tabi dün dartyde 42 inçlik modelinin olduğunu görene kadar öyle olduğunu düşünüyordum ben de; yalnız inçler 7605, 7695 e göre mi gidiyor yoksa; modelin başındaki 40-42 (40pfl7605 ya da 42pfl7695) ye göre mi değişiyor?

bir de dartyde satış temsilcisi arkadaş philips 42pfl7665h için (7000 serileri dahil) mkv.de altyazıları göstermede sorun yaşayabilirsiniz, altyazıları görmez vs gibi şeyler söyledi; deneyen varmı gerçekten de öyle mi yoksa bi espirisi kalmayacak benim için!..

altyazı göstermiyor tv philips bu usb işini aslında tam multimedia olarak görmüyor sadece resim görüntüleme ve oynatma gibi belli şeyleri yapıyor genel kullanım için mail attığımda herhangi bir yurtdışı çalışması olmadığını söylediler yani güncellemelerde olamayacak dediler yalnız avileri DLNA dan altyazılı şekilde açabiliyorum tvden mkvlerde denemedim daha wild media serweri tavsiye ederim bu konuda çok iyi transcoding yöntemiyle aynı isimli altyazı dosyalarını tanıyor.en mantıklısı bir media plyayer alman

Ayrıca wild media server kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımı olsa iyi olur sorunlar hakkında.

• cvp için teşekkürler..

ancak daha önce de dediğim gibi bir espirisi kalmıyor öyleyse; herhangi bir medyayı oynatamıyor ya da altyazıları göremiyorsak! kaldı ki bir de fiyatı muadili olan samsunga göre daha yüksek ve samsungun medya oytacısı üzerine de yok diye biliyorum şu an! Philipse daha fazla para verip bir de ayrıca min. 100-200 tl ye media oynatıcı almak zorunda olmak da ayrıca bir saçmalık olacak!..

hani samsung.dan fiyatı uygun olur ona da media oynatıcı alırım dersin de o başka-yoksa media oynatıcıyı da eklersen muadilleri arasındaki fiyat farkı min.250-300 tl daha artıyor...
  • quote:

cvp için teşekkürler..

ancak daha önce de dediğim gibi bir espirisi kalmıyor öyleyse; herhangi bir medyayı oynatamıyor ya da altyazıları göremiyorsak! kaldı ki bir de fiyatı muadili olan samsunga göre daha yüksek ve samsungun medya oytacısı üzerine de yok diye biliyorum şu an! Philipse daha fazla para verip bir de ayrıca min. 100-200 tl ye media oynatıcı almak zorunda olmak da ayrıca bir saçmalık olacak!..

hani samsung.dan fiyatı uygun olur ona da media oynatıcı alırım dersin de o başka-yoksa media oynatıcıyı da eklersen muadilleri arasındaki fiyat farkı min.250-300 tl daha artıyor...

herhangi bir medyayı oynatamıyor diye birşey yok...mkv,divx oynatıyor...Muadili dediğin tv'nin şikayet sitelerindeki sayısına bakarsan muadili olamayacağını da görürsün...Hangi tv'de ambilight teknolojisi var? Hangi tv'den pizzacı numarası öğrenebilirsin, yada uçak fiyatlarına bakabilirsin? internetten gazete okuyabilir misin? Görüntü özelliklerinden bahsetmiyorum bile...

Olayı sadece altyazıya bağlamışsın, altyazı varsa iyi, yoksa kötü...Böyle bir mantık yok...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.