Şimdi Ara

philips 76?5 veya 7000 seri led tv genel konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gündür kullanıyorum. 42 pfl7655 aldım. Hd yayın süper, sd yayın idare eder. Kanalların kalitesine göre değişiyor. Bazı kanallarda hd ile sd neredeyse aynı. Benin sormak istediğim bu tv ntfs diski okuyormu? Bilen varsa yardım bekliyorum.
  • İyi günler Bende 7605 aldım ... Daha usb den bağlanmayı deneyemedim ama burada okuduklarımdan sonra altyazı olmaması cidden kötüymüş :(
  • Bende 7605 aldım download yapıyosanız tavsiye atmem altyazıdan dolayı onun dışında memnunum
    tv kumandasını uyduda kullanabiliyormuyuz epg teletext vs...
    coax çıkıştan ses alamadıp hopörler ayarlarında ampfi seçtiğimde olumsuz cevap veriyo ne yapmak lazım
  • usb den ziyade wifi kullanıyorum daha kolay oluyo tabi konser ve yerli filmlerde altyazı olayınıda wifi media connect ile hallediyorum ama 1080p desteklemiyo 720p diziler için zaten yeterli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huzunbaz

İki gündür kullanıyorum. 42 pfl7655 aldım. Hd yayın süper, sd yayın idare eder. Kanalların kalitesine göre değişiyor. Bazı kanallarda hd ile sd neredeyse aynı. Benin sormak istediğim bu tv ntfs diski okuyormu? Bilen varsa yardım bekliyorum.

sıkıntı yok hepsini açar en azından benim 1 tb hariciyi sorunsuz okuyor ntfs formatlı
  • uydunun tv out çıkışından tvye taktığım kabloyla kanalları kaydediyorum fakat kanal listesinde hepsini görmeme rağmen sadece kaydettiğim son kanalı seyredebiliyorum nedendir ayrıca bu anten kablosunu kaliteli altın uçlu bi kabloyla değiştirsem görüntü kalitesi scart kadar iyi olurmu
  • Bende 42pfl7665 aldım daha gelmedi, Bende 1 Tb Harici disk almak istiyorum ancak aldığım diski Tv görmez korkusuyla disk alamıyorum. Sizin kullandığınız 1 Tb Harici disk ne marka ve hangi model acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

quote:

Orijinalden alıntı: Huzunbaz

İki gündür kullanıyorum. 42 pfl7655 aldım. Hd yayın süper, sd yayın idare eder. Kanalların kalitesine göre değişiyor. Bazı kanallarda hd ile sd neredeyse aynı. Benin sormak istediğim bu tv ntfs diski okuyormu? Bilen varsa yardım bekliyorum.

sıkıntı yok hepsini açar en azından benim 1 tb hariciyi sorunsuz okuyor ntfs formatlı
  • Sevgili Philips 42pfl7665 kullanan Arkadaşlarıma birkaç sorum olacak, Cevaplarsanız çok sevineceğim...

Arkadaşlar, Geçen gün Darty'de bu Philips 42pfl7665 Led Tv'yi Gördüm ve Samsung Led Tvlerle Sd yayın görüntü kalitesini karşılaştırdım ancak Samsung Tvlerin Görüntüsü çok daha hoş,canlı ve parlak geldi bana. Esasında aklımdan geçen Samsung Tv almaktı ancak, oradaki yetkili philips 42pfl7665'in çok daha iyi ve kaliteli olduğunu söyledi ve beni Samsung Tv'den vazgeçirdi :) bende Philips 42pfl7665 aldım ancak Tv henüz eve gelmedi ve içimde kuşkular var :(
    Bu kuşkuları sizlerin sayesinde atlatmak istiyorum. Sizlere bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok Bahtiyar olacağım :)

1- Gerçekten Darty'de dikkatimi çektiği gibi Samsung ile karşılaştırdığımızda Bu Tv'nin Sd yayında Görüntü kalitesi nasıl ?
    2- Bu Led Tv Kaç Gb'ye kadar Disk destekliyor ?
    3- Kullandıığınız, tavsiye ettiğiniz Taşınabilir disk hangisi ?
    4- Hangi Film formatlarını destekliyor ?
    5- Alt yazı desteği varmı ?

• alt yazı desteklemiyor o yüzden harddisk bağlamadım.
    görüntü kalitesinden memnunum kardeşimde samsung var bana göre philips daha iyi geldi ama ama kendimi avutuyoda olabilirim
    amblight özelliği hiç önemsemediğim bi şeyken şu an gayet önemli bi hal aldı.
    wifi adaptör kullanıyorum bilgisayardaki biçok formatı açıyo bazı 1080p lerde sorun çıkıyo galiba farklı programlarla o da değişebiliyo
    altyazı olayınıda wifi media connect ile çözebilirsin onun handikapıda 1080p desteklemiyo otomatikman 1360*768p ye düşüyo renkte win aero yerine basic e dönüyo başka makine kablo uğraşamam diyorsan tvni gelir gelmemez açmadan değiştir yok önemli değil diyosan philips iyidir
  • Öncelikle cevabınız için Teşekkür ederim Arkadaşım. Aşağıda wifi adaptör kullanıyorum demişsiniz, Hangi marka ve model wifi adaptör kullanıyorsunuz ?

Birde Alt yazı olayı konusunda ( wifi media connect ile çözebilirsin ) diye yazmışsın o nedir yoksa Media playerdenmi bahsediyorsunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: akuzu

alt yazı desteklemiyor o yüzden harddisk bağlamadım.
    görüntü kalitesinden memnunum kardeşimde samsung var bana göre philips daha iyi geldi ama ama kendimi avutuyoda olabilirim
    amblight özelliği hiç önemsemediğim bi şeyken şu an gayet önemli bi hal aldı.
    wifi adaptör kullanıyorum bilgisayardaki biçok formatı açıyo bazı 1080p lerde sorun çıkıyo galiba farklı programlarla o da değişebiliyo
    altyazı olayınıda wifi media connect ile çözebilirsin onun handikapıda 1080p desteklemiyo otomatikman 1360*768p ye düşüyo renkte win aero yerine basic e dönüyo başka makine kablo uğraşamam diyorsan tvni gelir gelmemez açmadan değiştir yok önemli değil diyosan philips iyidir

• http://www.philips.com.tr/c/tv-ve-monitoer-aksesuarlar/pta01_00/prd/
    bunu kullanıyorum tknosadan tv ile beraber almıştım
    media player benzeri bişey değil adaptörün bi özelliği içindeki cd de bi kısayol var ona tıkladığında cd zarfındaki şifreyi girip programı indirip kuruyorsun. sonra tvyi kablosuz olarak monitör gibi kullanabiliyorsun yani monitöründe gördüğün herşeyi tvde görüyosun tek handikabı fullHD desteklememesi otomatikman 768p e çeviriyo çözünürlüğü ayrıca çok işlemci harcıyor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ işlemci kullanıyorum ve bütün programları kapatıp sadece ligtv seyrederken cpu %99 au buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akuzu -- 19 Nisan 2011; 14:55:04 >

• Sanırım ayrıca bu aygıt ile Tv'ye kablosuz internet ozelligide katmış oluyoruz dogrumu ?
  • evet hem internete girebiliyosunuz hem de nettivi uygulamalarını kullanabiliyorsunuz, hem de bilgisayarınızdaki istediğiniz medya dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz, çoğu video formatını mkv dahil çalıştırıyo tvnin medya playerı. tabi altyazı dosyaları hariç
  • Beyler philips kullanıcısı olarak size bir soru sormak istiyorum.

Samsung d5000 ile kıyasladığınızda philipsin aşağı kalır bir özelliği varmıdır? Kullanıcı olarak kıyaslarsanız ne tavsiye edersiniz.
  • arkadaşlar mrb,
    şu sıralara philips 42pfl7695 modelini almayı düşünüyordum iyi bir kampanya denk gelirse ancak;
    dün philipsin televizyon bölümünü kapatacağı (%70.ini koreli bir firmaya devredeceği ya da bölümün hepsini kapatacağı)
    ile ilgili haberler çıktı!
    ne yapmalı acaba, kararsız kaldım bu tv.yi (ya da philips marka bir tv) alıp almama konusunda?
  • 7685 model televizyonu pazar günü aldım. görüntü kalitesi sd yayınlarda en iyi görüntü veren televizyon diyebilirim. hd yayınları zaten söylemiyorum bile. ama philipsin televizyonda çekilmesi benide düşüdürüyor açıkçası. ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contaci -- 20 Nisan 2011; 11:08:23 >
  • alıcak firma bari altyazı için bi güncelleme yapsa
  • arkadaşlar ; 42 pfl 7685 yeni aldığım televizyona packard bell laptopu bağlamak istedim hdmı çıkışı bilgisayarda olmadığı için mecburen vga kablolu çıkış aldım. akşam bağlantıyı yaptım ama bir türlü görüntüyü televizyona taşıyamadım. bağlantılarda bir sorun yok . televizyonada yeni cihazda ekledim ama malesef sinyal yok diyor tv.eminim bir şeyleri eksik yapıyorum . neler yapmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  • bilgisayarda masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarından ayar yaptın mı
  • Arkadaslar bende bi suredir LCD almak icin arastırıyorum. Philips'in 42PFL7655 modelini gormustum saturnde. Sanırım 7665'in ambilight olmayanı.
    Kullanan arkadaslar genelde memnun kalmışlar.

Bi kıyaslama yapılacak olursa Philips 42PFL7665 mi yoksa Samsung 40C650 mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.