Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detaylı anlatım için çok teşekkür ederim sevgili @ogretmen-1970.
    Artık kararım netleşti.
    9705

Salı günü Adana ve Mersin'de MM'nin kuruluş yıldönümü hasebi ile sabah 06.00'dan itibaren indirimler söz konusu olacakmış.
    9705 için ciddi bir indirim olur mu? Ne dersiniz ? En azından İstanbulda'ki 2.890 TL fiyattan satarlar diye düşünüyorum ama...

NOT:Şimdi baktım da Darty'de fiyat yeniden 2899 TL olmuş.Hemen alsam mı yoksa 2 gün daha bekleyip Adana'da ki fiyatlarımı görsem ? Herhalde 2-3 içinde stokları eritip fiyatları yükseltmezler değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 13 Kasım 2011; 8:10:44 >
  • @ogretmen-1970 dostum teşekkürler. gerçekten güzel bir açıklama yağmışsın bir çok detayı sayende tek mesajda öğrenmiş oldum. ancak bir miktar daha beklemeyi düşünmek üzereyim. hala gönlüm 9705 te ancak fiyatının -tabi inerse- bir miktar daha inmesini beklemede olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Detaylı anlatım için çok teşekkür ederim sevgili @ogretmen-1970.
    Artık kararım netleşti.
    9705

Salı günü Adana ve Mersin'de MM'nin kuruluş yıldönümü hasebi ile sabah 06.00'dan itibaren indirimler söz konusu olacakmış.
    9705 için ciddi bir indirim olur mu? Ne dersiniz ? En azından İstanbulda'ki 2.890 TL fiyattan satarlar diye düşünüyorum ama...

NOT:Şimdi baktım da Darty'de fiyat yeniden 2899 TL olmuş.Hemen alsam mı yoksa 2 gün daha bekleyip Adana'da ki fiyatlarımı görsem ? Herhalde 2-3 içinde stokları eritip fiyatları yükseltmezler değil mi ?

DrMert Kurulus yil donumu indirimlerini beklenekte fayda var belki ozel birseyler yapabilirler. Tabi bir de bu tarz gunlerde izdiham olabiliyor ona da dikkat etmek lazim.

@ starr dostum 9706 cikti ve hala stoklarda bir suru 9705 var. 9705'i 4.000-5.000 civari verseler kimse almaz. Ya 9706'ya yonelir burcesi daha musait olanlar ya da 7696'ya yonelir. Fiyati bu denli kirmadaki sepep 9705'i bitirip 9706'ya yer/musteri acma cabasi. Eger 2.899tl den stok bitmezse daha da dusebilir. Biterse de bu urunle ilgili yeni stok gelmez.

Misal 7696'nin fiyati mutlaka daha dusecektir. Ama 6 ay sonra ama 1 yil sonra belki 2.500 TL'den gorebiliriz cunku guncel bir urun.

• @epsilon82 dostum teşekkür ederim. evet kesinlikle haklısın fiyatın düşmesinin sebebi 9706. stok durumunu bilmediğimiz için bir miktar kumar oynamış gibi olacağım sanırım ama beklemeyi tercih edeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: starr

@epsilon82 dostum teşekkür ederim. evet kesinlikle haklısın fiyatın düşmesinin sebebi 9706. stok durumunu bilmediğimiz için bir miktar kumar oynamış gibi olacağım sanırım ama beklemeyi tercih edeceğim :)

Rica ederim dostum. Bugun Media Markt Besiktas'a gidip muhtemelen bekleyise son vericem. Oradaki stok durumunu yazarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Orijinalden alıntı: starr

@epsilon82 dostum teşekkür ederim. evet kesinlikle haklısın fiyatın düşmesinin sebebi 9706. stok durumunu bilmediğimiz için bir miktar kumar oynamış gibi olacağım sanırım ama beklemeyi tercih edeceğim :)

Rica ederim dostum. Bugun Media Markt Besiktas'a gidip muhtemelen bekleyise son vericem. Oradaki stok durumunu yazarim.

tamam bekliyorum dostum haberlerini.
  • Göztepe Media Markt'tan 2899 TL'ye aldım bugun itibariyle, Finanscard'a 4 taksit şeklinde. World'e 10 taksit bir de erteleme vs yapıyorlardı.

Transmitter ve 2x3D gözlük hediyesi oldu, almışken 300 TL daha verip 3 yıl daha uzattım garantisini.

bilginize arkadaşlar..
  • Hayırlı olsun doctorphoto,güle güle kullanın.
    Şimdi sıra epsilon82'de

Birkaç foto daha koyunda gaza gelelim
  • Güle güle kullan doktor:)
  • merhaba arkadaşlar, televizyon, 3d çevirici, ve gözlüğe sahibim, güncellemeler de yapıldı ama hala 3boyutlu izleyemiyorum. download ettiğim 13gblık avatar 3d çalışmıyor usb ile bağladığımda. film oynuyor ama sağ alttaki tuşa bastığımda 3D ve 2/3D seçeneklerinin üzerinde çarpı oluyor.

acaba 3d oynatma usb üzerinden olmuyor mu?

teşekkürler.
  • quote:

Hayırlı olsun doctorphoto,güle güle kullanın.
    Şimdi sıra epsilon82'de

Drphoto gule gule kullan.

DrMert hocam valla sira bana geldi de benim fotograf cekmeme daha var maalesef. Alip kutusuyla eve koyucam, kismetse Ocak sonu ancak acip kurdurtabilicem. Bu arada garanti sanirim servise kurdurttugum anda baslar degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorphoto

Göztepe Media Markt'tan 2899 TL'ye aldım bugun itibariyle, Finanscard'a 4 taksit şeklinde. World'e 10 taksit bir de erteleme vs yapıyorlardı.

Transmitter ve 2x3D gözlük hediyesi oldu, almışken 300 TL daha verip 3 yıl daha uzattım garantisini.

bilginize arkadaşlar..

hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullanman dileğiyle...ancak tüketmeyin stokları kardeşim biraz bize bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlergl

merhaba arkadaşlar, televizyon, 3d çevirici, ve gözlüğe sahibim, güncellemeler de yapıldı ama hala 3boyutlu izleyemiyorum. download ettiğim 13gblık avatar 3d çalışmıyor usb ile bağladığımda. film oynuyor ama sağ alttaki tuşa bastığımda 3D ve 2/3D seçeneklerinin üzerinde çarpı oluyor.

acaba 3d oynatma usb üzerinden olmuyor mu?

teşekkürler.

Bildiğim ya da duyduğum kadarıyla internetten inen 3D filmler USB den ve HDD den izlenmiyor.İzlemek için 3D Bluray oynatıcı alınması lazım...tabi artı film...

Güncel yazılımlarla bunun önüne geçileceğini umuyorum...Tabi kim bilir ne zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 13 Kasım 2011; 15:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorphoto

Göztepe Media Markt'tan 2899 TL'ye aldım bugun itibariyle, Finanscard'a 4 taksit şeklinde. World'e 10 taksit bir de erteleme vs yapıyorlardı.

bilginize arkadaşlar..

Doktor hayırlı olsun ... 300 tl ye 3 yıl garanti uzatması bana kalırsa gereksiz masraf olmuş...
  • biraz ani bir karardı ama bu değerde ve teferruatta bir cihaz için olası arızaların ileride daha büyük masraflar çıkarabileceğini düşündüm. 2900 tl verip dartyden alacaktım az daha transmitter ve gözlükler ücretsiz gelince ben de fırsattan yararlanayim dedim.
  • ben gecen carsamba dartyden siparisimi verdim 2999a.
    daha tv gelmedi acaba siparisi 2899 olacak sekilde cevirebilir miyim ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

ben gecen carsamba dartyden siparisimi verdim 2999a.

Mutlaka çevirirsiniz. Hiç sorun çıkarmıyorlar. Yalnız biraz acele edin, mümkünse 15 günü geçirmeyin.
  • quote:

Hayırlı olsun doctorphoto,güle güle kullanın.
    Şimdi sıra epsilon82'de

Hocam ben de sirami savdim sanirim artik sira sana geldi. Az once ben de Media Markt'tan transmitter ve 2 gozluk hediyesiyle satin aldim. Bonus'a 12 taksit aldigim icin vade farki oldu ama banka 9+3 kampanyasi duzenlemis o nedenle gectigimiz haftaya kiyasla daha ucuza geldi vade farkli fiyati da.

Bu arada ben de 300TL verip garantiyi uzattim. Cok ikilemde kaldim ama aylik odememi 20TL gibi bir rakamda etkiliyordu. Ne olur ne olmaz sonradan pisman olmayim dedim.

Tv'yi alip arabaya yukledim ve az once yaklasik 2 ay istahat edecegi halamlarin bos odasina cikardim. Kurup kullanmaya basladikca size yorumlarimi da aktaririm.

Bu arada fiyatin daha dusmesini bekleyen dostlar icin guncel stok adedi vereyim. Tek tek saydim Media Markt Besiktas'te benim aldigim haric 33 kutu yeni sahiplerini bekliyordu.

Son olarak da 3D karsilastirmasina deginmem gerekirse teshirde bir 9705 vardi fakat transmitter olmadigi icin 3D izleyemedim. Artik buradaki yorumlara ve full led ve ambilight 3 gibi artilara gore aldim. 3D rahatsiz edici olursa cok cok da onemli degil 5-6 sene sonra bakariz o zamanki sartlara diye dusundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

ben gecen carsamba dartyden siparisimi verdim 2999a.

Mutlaka çevirirsiniz. Hiç sorun çıkarmıyorlar. Yalnız biraz acele edin, mümkünse 15 günü geçirmeyin.

En kotu ihtimalle alir almaz iade islemi yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Belki aradaki farki hediye ceki olarak da alabilirsiniz.
  • Cep telefonu kamerası ile ancak bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.