Teşekkürler karazeytin Bakalım diğer forumdaşlar ne diyecekler...
Benimde gönlümden geçen 9705 aslında. Bu TV ile beraber aktif gözlük verilmiyor mu? Bir de kafamı kurcalayan bir mevzu var.Linkini vereceğim 7696'da DVB-S'te var.Hani REciver'ın kalabalıklığından kurtulurduk. 9705'te var mı?
Ben de 46PFL9705 kullanıyorum. Dahili uydu alıcısı ne yazık ki yok. Bir üst modelinde yani 46PFL9706'da var.
Ben bir aydır kullanıyorum. Ambilight gerçekten çok fark ediyor, seyir zevki açısından. Tavsiye ederim.
Hele ki markası ne olursa olsun, kenarları siyah çerçeveli paneller artık bana hiç bir şey ifade etmiyor.
finans ps3 le nasıl oldu tv oyunlarda istedigin zevkı aldınmı.
quote:
Orijinalden alıntı: indiana79
finans ps3 le nasıl oldu tv oyunlarda istedigin zevkı aldınmı.
Süper diyebilirim.
Ambilight harika bir ambians yaratıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hvarol
9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız? Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.
Philips Tüketici Danışma Merkezi'nden cevap geldi.
quote:
Sayin Varol,
Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.
Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; urununuzden 3D goruntu elde edebilmeniz icin PTA516 gozluk almaniz yeterli olacaktir.
Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.
Bilgilerinize sunariz.
Saygilarimizla Turk Philips T. A.S. Tuketici Danısma Merkezi 444 7 445
PTA516 gözlük için en ucuz fiyatı Darty'de buldum. Yarın Yenibosna Darty'den alacağım. 3D izlenimlerimi paylaşırım.
quote:
quote:
9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız? Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.
quote:
Sayin Varol,
Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; urununuzden 3D goruntu elde edebilmeniz icin PTA516 gozluk almaniz yeterli olacaktir.
Bilgilerinize sunariz.
Maalesef philips yanlış cevap vermiş, pta01 senin tv de gömülü fakat işlev olarak sadece wireless dongle (yani network kullanım) pta02 (transmitter+ 2xPTA03) ve pta03 (gözlük) zaten artık üretilmiyor ve satılmıyor, yerine pta215 (transmitter) pta516 (gözlük) satılıyor. Velhasıl 3D için verici (PTA02 yada PTA215) ve gözlük (PTA03 yada PTA516) kombinasyonlarına sahip olmanız şart.
quote:
Orijinalden alıntı: hcrazy
quote:
quote:
quote:
Sayin Varol,
Bilgilerinize sunariz.
Maalesef philips yanlış cevap vermiş, pta01 senin tv de gömülü fakat işlev olarak sadece wireless dongle (yani network kullanım) pta02 (transmitter+ 2xPTA03) ve pta03 (gözlük) zaten artık üretilmiyor ve satılmıyor, yerine pta215 (transmitter) pta516 (gözlük) satılıyor. Velhasıl 3D için verici (PTA02 yada PTA215) ve gözlük (PTA03 yada PTA516) kombinasyonlarına sahip olmanız şart.
Doğrudur, sana katılıyorum. Ben de Philips tüketici merkezi'ne bir soru sormuştum bana da abuk sabuk bir cevap vermişlerdi.
Anlamadığım şey, bir işe yaramayacak çağrı merkezlerine neden yatırım yapıyorlar. Oraya cevap versin diye oturttukları arkadaşların eline bir kullanım kılavuzu veriyorlar. O zavallılar da bir soru geldiğinde ellerindeki kılavuzlara bakarak soruları yanıtlamaya çalışıyorlar.
Hayır zavallı diyorum ama yanlış anlaşılmasın, kimseyi rencide etmek istemem. Bu bütün dünyada bir vaka. Ellerine 3 kuruş para ver, asgari ücret ve bütün gün müşterilerin stresini üzerlerinde toplasın. Sadece Philips değil, Samsung, Sony vs hepsi aynı.
Peki transmitter ve gözlüğü aldık. Half SBS 3D filmleri izleyebilecek miyiz?
quote:
Peki transmitter ve gözlüğü aldık. Half SBS 3D filmleri izleyebilecek miyiz?
Son iki sayfada iki kez evet demiştim
quote:
Orijinalden alıntı: indiana79
ınslalah fıyatı dahada suemz..bu düşüsün sebebı benı dusnuruyor..bıde ses sorun varmıs falan dıye okudum..ses kesılıyormus varmı boyle bır durum..
18 Ekim'de inşallah fiyatı daha da düşmez demişsiniz.
Bugün Mediamarkt 2.900.-TL'ye indirmiş fiyatını.
Ben önce 3.400.-TL'ye almış daha sonra aradaki farkı alarak 3.000.-TL'ye mal etmiştim. Ama şimdi 100.-TL daha düştüğünü görünce kıllanmadım değil!!!!
Daha önce hiç böyle bir fiyat politikasına rastlamamıştım.
finansmen1,,:( çok adisin, eklediğin bu ambians görüntüler nasıl kışkırtıyor insanı biliyomusun.:(şimdiye kadar hep plazma plazma diyorduk SD yayınlar nedeniyle, buradaki yorumları görünce Philips hakkında, sanırım SD yayın hendikapını aşmışlar LED tv de.Tek eksisi sanırım aktif gözlükten hala vazgeçememiş olmaları. Neyse, alan arkadaşlar güle güle kullansınlar güzel günlerde:) bakarsın fiyatı biraz daha düşer. Du bakali nolcek.
finansmen1 süper görüntü, ambilightın yaptıgı etkiyi bi bakarmısınız ateş tvnin dışına taşmış gibi duvar yanıyor sanki, Gözlüksüz 3D gibi sanki süper
aylardır incelemediğim tv kalmadı,kafayı sıyırmak üzereyken bu tv yi tesadüfen farkettim ve nasıl bu zamana kadar farkedemedim diye hayıflanırken LG nin 200 küsür sayfalık konusu geldi aklıma.LG özellikle fpr teknolojisi ve düşük fiyat politikası yüzünden çok tutmuştu.ama yorumlara bakınca LG nin özellikle SD gibi düşük çözünürlükte çuvalladığını kendi gözümle gördüm. sonra LG den başka tek fpr üreten phil e yöneldim.tam pfl7696 düşünürken 9705 in üstünlüğünü keşfettim ve zorlu bir ikilemde kaldım.9705 in aktif gözlük kullanması üstelik transmitter gibi ek cihaza gerek olması beni düşündürüyor.sonuçta her iki tv yi de gözümle canlı olarak görmeden almam.işin tuhafı iki modelin fiyatı nerdeyse aynı.benim için 3d ikinci planda.ama bu tv yi alınca en az 5 yıl rahatça kullanmalıyım.bundan 2-3 yıl sonra 3d filmden geçilmeyecek.artık her 2 filmden biri 3d çekiliyor.dolayısıyla SD-HD görüntülerin yanında 3d özelliğininde rahatlıkla kullanılabilir olması çok iyi olur. bu durumda şöyle düşünüyorum.eğer 7696,9705 ten 3d konusunda daha iyiyse ve sd-hd olarakta dikkate alınacak fazla fark yoksa 7696 derim.ama sırf 3d içinde diğer özellikleri çöpe atamam.işte bu yüzden hala düşünme aşamasındayım.
quote:
Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
aylardır incelemediğim tv kalmadı,kafayı sıyırmak üzereyken bu tv yi tesadüfen farkettim ve nasıl bu zamana kadar farkedemedim diye hayıflanırken LG nin 200 küsür sayfalık konusu geldi aklıma.LG özellikle fpr teknolojisi ve düşük fiyat politikası yüzünden çok tutmuştu.ama yorumlara bakınca LG nin özellikle SD gibi düşük çözünürlükte çuvalladığını kendi gözümle gördüm. sonra LG den başka tek fpr üreten phil e yöneldim.tam pfl7696 düşünürken 9705 in üstünlüğünü keşfettim ve zorlu bir ikilemde kaldım.9705 in aktif gözlük kullanması üstelik transmitter gibi ek cihaza gerek olması beni düşündürüyor.sonuçta her iki tv yi de gözümle canlı olarak görmeden almam.işin tuhafı iki modelin fiyatı nerdeyse aynı.benim için 3d ikinci planda.ama bu tv yi alınca en az 5 yıl rahatça kullanmalıyım.bundan 2-3 yıl sonra 3d filmden geçilmeyecek.artık her 2 filmden biri 3d çekiliyor.dolayısıyla SD-HD görüntülerin yanında 3d özelliğininde rahatlıkla kullanılabilir olması çok iyi olur. bu durumda şöyle düşünüyorum.eğer 7696,9705 ten 3d konusunda daha iyiyse ve sd-hd olarakta dikkate alınacak fazla fark yoksa 7696 derim.ama sırf 3d içinde diğer özellikleri çöpe atamam.işte bu yüzden hala düşünme aşamasındayım.
Gümüş_süvari sizinle aynı durumdayım en az 5-6 yıl rahatça kullanacağım bir tv arıyorum. Yaşadığınız ikilemi birebir yaşadığım için de buhttp://forum.donanimhaber.com/m_54330065/tm.htm başlığı açtım. İki cihaz (yanyana olmasa da) Mecidiyeköy Darty'de teşhirde var, yakınlarda iseniz gidip her ikisini de çıplak gözle inceleme şansınız olur.
Yorumlardan izlenimim 9705'in iki dezavantajı var. Birincisi biraz daha kalınca olması, ikincisi ise 3D. Gerçi Media Markt bu haftaki kampanyasında transmitter ile iki gözlüğü hediye olarak veriyor ancak pasif 3D yine de daha avantajlı. Ama öte yandan 9705'in avantajları dezavantajlarına göre daha çok. Öncelikle 700TL daha uygun fiyatı, edge led değil full led ve Ambilight 3 Spectra. Terazinin kefesi avantaj ve dezavantajları ile bakınca 9705'i gösteriyor gibi geliyor bana. Ama tabi gözlerinizle görüp içinizin sinmesinde yarar var.
maalesef yakında değilim,taa doğu karadenizdeyim sende benim gibi ikilemdeysen teşhirdeki bu iki ürünü incelemiş olman lazım.çünkü ben senin yerinde olsam o mağazanın içinde yatıp kalkardım benimde gönlüm 9705 ten yana.eğer 3d konusunda beklentimi karşılarsa çok iyi olacak.yoksa gidip panasonic vt30 alıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: gümüş_süvari
Bende aynı durumdayım arkadaşım, aynı iklemi yaşıyorum, 9705 teki tek sıkıntım 3D , Biri çıkıpta deseki ben 9705 de 3D filim baştan sonra izledim ne başım döndü nede vs gibi bi durum oldu dese ,gidip alıcam düşünmeden.. ne zaman gitsem Mağazaya iki tv yanyana 7696-9705 de. ikisinin fiyatı yakın birbirine işte budur diyemiyorum, yılbaşına kadar bekliyicem bakalım..
sende midaha demin senin gibi bir arkadaşa daha cevap verdim.demek ki 3d konusunda kafası karışan bir tek ben değilim.ama anlamıyorum.bu sayfadaki 9705 kullanıcıları hiç mi 3d izlemiyor.başka marka-modellerin sayfalarında 3d izlenimleri sürekli yazılıp çiziliyor.insanlar fikir sahibi oluyor.peki sen iki tv yi yanyana inceleyip normal 2d görüntüde bir fark gördün mü?
Bu internetten, daha doğrusu TV'nin uygulamaları içinde olan bir siteden aldığım bir şömine görüntüsü. Resimde net çıkmadı. Aslında daha güzel bir görüntüsü var.
Böylece kısaca açıkladıktan sonra şunu da söylemeden geçemeyeceğim. PS3 ile inanın seyrine doyum olmuyor. Ayrıca 3D performansı da oldukça iyi.