Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla suanda pta02 gozluk hemen hemen butun sıtelerde tukenmıs durumda..sanırım begenılmıs..bırac sıtede var onlarda pahalı..
  • birşey daha söylim..dun farkettım..sd yayında ızlıyorum tvıyı..goruntu gercekten guyzel..uyduya bıraz ınce ayar cektım dahada guzellestı..ama futbol ızlerken topun golge yaptıgını farkettım..hanı 50 hz veya 6 ms tv ler olurya top golge yapar..onun kadar olmasada golge bırakıyordu arkasında topun..sızdeded boyle bır durum oldumu..yoksa benım sd uydudan kaynaklanan bıseymı bu..
  • maç izlemek için daha iyi bir tv görmedim ben.top gölge yapmıyor.,hareketli görüntülerde hiç bir gölge yok.uydu ayarlarından ya da başka ayardan kurcalamışsın sen...:)
  • 3D izleyen var mı arkadaşlar, baş dönmesi vs oluyor mu gerçekten.
  • Öğetmen sen satıcı falan değilsin demi.Şaka bir yana senin mesajlarını okuyunca hemen tv alasım geliyor, ama tekno marketlere gittiğimdede bir tarafım alma diyor.Bundan iki gün önce izmir DARTY de satıcı satmak için okadar uğraştıki bir ara müdürünüde çağırdı ikisi bir yandan okadar baskı yaptılarki bu tv de biirşey var dedim,almadım.Fiyatta 3.299tl idi, bir gün sonrada 2.999tl düştü.Bunlarda beni tv den soğutuyor.Ama dediğim gibi senide okuyunca alasım geliyor.
  • uydu ayarlaırnı yaptım dogru..ondna olabılır..zaten cokta kurcalamadım..gece gdıyorum 1 de eve..gorutnusu super..amöblıght super..400 hz 0,5 tpksı suresınde zaten top glge yapmaz normalde..benım uydudan veya yayındna sanırım bu olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.pas

Öğetmen sen satıcı falan değilsin demi.Şaka bir yana senin mesajlarını okuyunca hemen tv alasım geliyor, ama tekno marketlere gittiğimdede bir tarafım alma diyor.Bundan iki gün önce izmir DARTY de satıcı satmak için okadar uğraştıki bir ara müdürünüde çağırdı ikisi bir yandan okadar baskı yaptılarki bu tv de biirşey var dedim,almadım.Fiyatta 3.299tl idi, bir gün sonrada 2.999tl düştü.Bunlarda beni tv den soğutuyor.Ama dediğim gibi senide okuyunca alasım geliyor.

Hayır satıcı değilim...Sizlere tavsiye etmemin sebebi de paranızı boş yere harcamamanız içindir.Çünkü ben gerek mağazalarda gerekse çevremdeki,akrabalarımdaki gördüğüm bir çok model tv lerin görüntüsünden bu televizyonun görüntüsü bin kat daha hoşuma gitti.Yapım gereği aldığım elektronik eşyalardan aldıktan hemen sonra pişman olan bir insanım ama bu alışverişimden çok memnun kaldım.Aslında ben 55" tv arıyordum,diğer konularda da mesajlarımı görebilirsiniz,çok araştırdım.46" tv alacağım hiç aklıma gelmezdi.Ama görüntü kalitesi beni cezbetti...Renkleri bu kadar canlı veren bir tv gösteremez siniz.Evet sayın 6 pas ben satıcı değilim sadece memnuniyetimi dile getiriyorum bazan burda...Önceleri çoğunlukla vaktimi PC başında geçirirdim.şimdi ise tv başında oluyorum...:) önceden izlediğim filmleri bile bu tv den tekrar izliyorum.çünkü görüntü,kalite ve canlılık bambaşka ve bambaşka bir film izleme keyfi yaşıyorum.Diğer tvlerde farketmediğim nesneleri en ince ayrıntısına kadar görebiliyorum bu tv de ve canlı renk ve kaliteli görüntüyle...Aslında ben de şunu merak ediyorum : Tv denince akla görüntü kalitesi,canlı renkler,netlik ve hareketli görüntülerde gölgelenmenin olmaması akla gelir.tüm bu özellikler bu tv de muhteşem ve dehşet...Ama malesef forumda gördüğüm kadar bu tv nin kullanıcı sayısı çok az...Galiba herkes görüntü kalitesinden ziyade dahili uydu alıcılı,FPR ucuz gözlüklü,düşük fiyata 51"-55" tv alıyor gibime geliyor...Ama aramaya başka tv almaya gerek yok.Tv denince akla izleme keyfi,görüntü kalitesi ve canlı renkler gelir..Maden burda...bu tv de...ne reklam yapıyorum ne de satıcıyım...Bir kullanıcı olarak kendi görüşüm bu...

• Valla arkadaslar ogretmene katiliyorum.hemen hemen en iyi tv ozellierinin bir araua geldigi tek led diyebilirim.ben henuz almadim ama piyasaya ciktigi ilk gunden beri takibindeyim.size soyle ornek vermem gerekirse atiyorum 200.000 tl lik bir mercedes yada bmw yi size 70.000 tl ye verirler se naparsiiniz gibi birsey.bende eski bir philips plazma var.2004 model ambilight2. Pixel plus 2. Hala tas gibi ve aslinda idare ediyor da..cogu arkadasimin evinde mihtelif markalarda led ve lcd seyrettim.hemen hemen hepsinde bir sanallik bir dogalsizlik var.ancak bu 9705 cok.baska.netlik ayrintilar hareketli goruntulerdeki dogallik.gercek hayatta goz neyi goruyorsa buda oyle gosteriyor.bugun eski plazmammdaki abilight 2 ye( sag sol ambilight) uste serit led takarak spectra 3 hevesimi torpuledim.gercek spectra nin yerini tutmaz ama hos oldu.ben 9705 i 2400 2500 tl ye duserse alicam kesin.evimde 20 kalem philips urun kullaniyorunm.kalitesini yasayarak ogrendim.adamlar yapiyor. Resim atmayi bilsem yapay spectrami paylasmak isterim.

• cakma spektra 3:))

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]
  • buda emektar plazmamın orjinal ambilight 2 si

• azmettim ogrendım resım atmayıda by sayede..sag sol olan orjinal ambilight .uste ben kendım cektım.serıt led ile.orjinalını almak kısmet olur nsallah...
  • e altundag guzel olmus tebrıkler..tv nın goruntusu gerecekten guzel..sd yayındda ızlıyorum oldukca ıyı..hd ızlerken zaten muthıs mkv filmlerde...bırde su 3d olayını bı deneybılsek..kımsedede gozluk yok henuz..lg nın 7 gozluklu tvısı cok ıyı dıyor bır arkadas..gozlugude cok ucuz ve bızım bu tv leırn gozluklerı gıbı yormuyormus bas agrısı yapmıyormus hafıfmıs goruntude tıtreme yokmus flaan dedı..bende dedım 450 lıra 2 gozluk ve bızımkkı sızın 20 lırlaık gozlukten kotumu dıye..evet dedı lg yenı 3d ıcın yenı teknolojı uretmıs suandakı gozlukler cok rahat vs dedı ..benımde en hosma gıtmeyen tv lg..renklerı cok donuk soğuk gelıyor..3 desını bılemıcem tabı..bizim tv yı denemek lazım .eger bas agrısı gorutnu tıtremesı yapıyorsa cekılmez...
  • Bu tv ninde gozlukleri ucuzlayacaktir. Bu mesaji tv nin net tv ekranindan,ekran klavyesiyle yaziyorum.
  • Uzanarak kisa mesaj icin gayet yeterli bir ozellik......HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 5 Kasım 2011; 17:34:07 >
  • iyi bayramlar:))
  • PS3 ile birleşince nasıl olur sizce bu TV?????

• Benimde şuan evimde 6yıllık philips lcd var fulhd bile değil 32inç .Bu güne kadarda hiç bir sorun çıkarmadı.Ama 9705 hem almak istiyorum hemde istemiyorum garip bir durum.Biraz panasonic plazmaya doğru kayıyorum hayırlısı artık.Aslında altı üstü bir televizyon al geç nekadar araştırırsan o kadar kafan karışıyor. Herkese iyi bayramlar.
  • Hergun buraya takiliyorum.fiatin dustugunu goren lutfen paylassin.herkese iiiiiiii bayramlar:-))
  • finansmen ps3 le baglamısın hayırlı olsun..nasıl oyuın oynadınmı goruntu nasıl..ve hangı oyunu oynadın..ayrıca sen hd uydumu kullanıyorsun sd yayınmmı ızlıyorsun..bırde ps3 ü 3 d gozlugun varsa 3 d oyun oynadıysan nasıl bır sey oldugun anlatabılrmısın..bu tv oyun manyak sarar...
  • iyi bayramlar arkadaşlar

9705 3D, yi deneyen kullanan arkadaşlar varmı, Net tv den youtube'da olan 3d videoları açıyormu? Dsmart 3D yayını izleye biliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.