Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D izleyen arkadas yok sanirim daha.Duydugumu soyleyeyim size USB den ve youtube den 3D izlenmiyormus.3D bluray oynatici almak gerekiyormus.Ilerde yeni yazilimla bununda duzeltileceginden eminim.Zaten su an 3D seti 450 tl oldugundan pek alan arkadasta yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 8 Kasım 2011; 18:32:54 >
  • Bu TV ile Half SBS filmler izlenebiliyor mu? Harici media player veya dahili player farketmez..
    Fiyatın neden düşük olduğunu kim açıklayabilir?
  • Açıkçası çok arada kaldım. Bu aralar Philips'in 46PFL9705 modeli fiyat indirimine girmiş. 2900-3000 TL civarlarına transmitter ve gözlükle alınabiliyor. 46D6000 modeli de gözlükle yaklaşık aynı fiyatlarda.
    Evde harici media playerım var.

Bu iki TV arasında karşılaştırma yaparsak
    SD & HD & 3D yayın performansı, USB'den film izleme performansı vs. hangileri ağır basar??
    Samsung 46D6000 serisinin ne gibi +'ları var?

Son günlerde 46D6000 almayı nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum ancak philips'in keskin fiyat düşüşünden sonra çok arada kaldım.

Ambilight Spectra 3 nefes kesici gözüküyor ancak bu TV'nin ne gibi eksileri var ki bu fiyatlarakadar düştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Bu TV ile Half SBS filmler izlenebiliyor mu? Harici media player veya dahili player farketmez..

PHILIPS TR 9 serilerinde hep pahalı fiyat politikası uygulamıştır.Piyasada 3-5-7-8 serileriyle rekabetçi fiyat politikası ile malı zaten götürüyor. Samsung ve LG olmasa o serilerde de acayip rakamlara alırdık emin olun...9705 zaten dağıtımı ve teşhiri az olan bir modeldi.AB pazarında da fiyat ve kullanıcı yorumları pek iyi değildi... Yeni modeli olan 9706 da piyasaya inince ister istemez firma 9705 lerde indirimi yapmak zorunda kaldı.Bu süreç TR de hep böyle oluyor EURASIA SONY X serilerinde ve TNB TOSHIBA SV serilerinde olduğu gibi 55" SV yi 6500 TL alan olduğu gibi en son 2700 TL ye satılması gibi ....Sonuçta ne olursa olsun HIGH END serisi bir modeli ucuza kapan arkadaşlar keyfini sürsün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.flatpanelshd.com
    Philips 9705H review - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229

Bu sitede +/-'ler detaylı bir şekilde incelenmiş. Buna göre
    ARTILARI
    Fantastik siyah seviyesi
    Tepkime süresi
    Bulutlanma (Clouding) nerdeyse hiç olmaması
    SD & HD görüntü kalitesi
    Yansıma olmaması (Mat ekran)
    Hoparlörlerin iyi olması (2x15W)

EKSİLERİ
    Standart ayarların yeterli olmaması (Ayarlarla oynayarak optimum seviyeye getirilebilir)
    Local Dimming sırasında halo oluşması
    Internet hızının iyi olmaması
    Fazla doygun renkler
    3D'de crosstalkun fazla olması

Aynen çevirmeye çalıştım. Ancak siz kullanıcılar bunla ilgili ne gibi yorumlarınız olabilir merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mngb

quote:

Bu TV ile Half SBS filmler izlenebiliyor mu? Harici media player veya dahili player farketmez..

PHILIPS TR 9 serilerinde hep pahalı fiyat politikası uygulamıştır.Piyasada 3-5-7-8 serileriyle rekabetçi fiyat politikası ile malı zaten götürüyor. Samsung ve LG olmasa o serilerde de acayip rakamlara alırdık emin olun...9705 zaten dağıtımı ve teşhiri az olan bir modeldi.AB pazarında da fiyat ve kullanıcı yorumları pek iyi değildi... Yeni modeli olan 9706 da piyasaya inince ister istemez firma 9705 lerde indirimi yapmak zorunda kaldı.Bu süreç TR de hep böyle oluyor EURASIA SONY X serilerinde ve TNB TOSHIBA SV serilerinde olduğu gibi 55" SV yi 6500 TL alan olduğu gibi en son 2700 TL ye satılması gibi ....Sonuçta ne olursa olsun HIGH END serisi bir modeli ucuza kapan arkadaşlar keyfini sürsün...

fiyat dususu icin cok yararli bir aciklama olmus. tesekkurler....Tv nin eksileri arasina fazla doygun renkler ve internet hizinin yavas olmasi maddelerine katilmiyorum.Renklerin doygun ve canli olmasi bu tv nin en iyi ozelliklerindendir.Zira renkler istenilen ayarlara zaten getirilebiliyor.Internet hizi ise PC de ne ise tv de ayni...Browserdeki eksiklik flash yuklu olmamasi ve yukleme yapilamayisidir...

• quote:

Evet, medya player ile Half SBS filmler izlenebiliyor. USB den deneme yapmadım.
  • Arkadaslar ve özellikle öğretmen arkadasım ... Bende led tv olarak samsung tan yola çıktım ama sizlerin yorumlarını okuyunca bu televizyonda karar kıldım ... Fakat kafamda tek bir soru var ... Ben MacBook Pro kullanıyorum hdmi çıkışı yok ... Hdmi çevirici kablolar varmış fakat bulması zahmetli ... Öğretmen arkadasım kablosuzda bilgisayardaki görüntüyü aktarabileceğimizi söylemişti ... Bunu deneyen varmı ... Ve bu bahsettiginiz programlar büyük ihtimal Windows için ... Bu programların mac os için destegi varmi ... Bunu bilen yada nerden öğreneceğimi söyleyebilecek olan var mı? ...

Bu soruların cevabı olumlu olursa ... Dartyden 2999 tl ye 1 adet gözlük ve transmitter ile almayı düşünüyorum ...
  • 3D'de crosstalkun fazla olması
    bu nedemek
  • Bilgisayar ekranını tv ye yansıtabilirsin ama seninde dediğin gibi windows için geçerli..."wi-fi_mediaconnect_setup_v1.06.43" proğramı PC ye kuruluyor.Saatin yanından tek tıkla PC ekranı Tv ye yansıyor.Ayrıca ortam dosyalarını Tv den açabiliyorsun.Tabi PC de en az windows media player 11 yüklü olması lazım.Benim bildiğim bu kadar...:)
  • Dün bu TV için Teknosa ve Bimeks'e gittik. Yarım saat 46PFl9705 , 46D6510 ve 46D6000 TV'lerini karşılaştırdık.
    Ne gariptir ki iki mekanda da 3D gözlük yoktu ve bu yüzden TV'leri deneyemedim. Yanıma da Half SBS Imax filmini getirmiştim yazık oldu.

Herneyse 3D deneyemedik ancak SD ve HD görüntü kalitesi olarak Philips açık ara önde onu gördük.

Önümüzdeki bir iki sene boyunca çok da fazla 3D izlemeyeceğimiz için ve SD&HD faktörü hala bizim için birinci öncelik olduğu için bu TV'yi almaya karar verdik.
    En uygun nereden alabiliriz?? Bursa MM'lerde bulamadık, Darty'den getirteceğiz artık.
  • quote:

Dün bu TV için Teknosa ve Bimeks'e gittik. Yarım saat 46PFl9705 , 46D6510 ve 46D6000 TV'lerini karşılaştırdık.
    Ne gariptir ki iki mekanda da 3D gözlük yoktu ve bu yüzden TV'leri deneyemedim. Yanıma da Half SBS Imax filmini getirmiştim yazık oldu.

Herneyse 3D deneyemedik ancak SD ve HD görüntü kalitesi olarak Philips açık ara önde onu gördük.

Önümüzdeki bir iki sene boyunca çok da fazla 3D izlemeyeceğimiz için ve SD&HD faktörü hala bizim için birinci öncelik olduğu için bu TV'yi almaya karar verdik.
    En uygun nereden alabiliriz?? Bursa MM'lerde bulamadık, Darty'den getirteceğiz artık.

@ ariaven ,

Phılıps 9xxx serileri gerçekten farklıdır...

Sizin karşılaştırdığınız Samsung D6510-D6000 hafif kalılrlar onun yanında... Samsung C9000 veya D8000 lerle belki olabilir...

3D konusunda şahsi fikrim bence daha erken, ve bu işin ustaları 60'' üstü önermektedir 3D için ;

millet 17'' notebookta 3D izleyip keyif alıyormuş...

SD yayınlarda kesinlikle 9xxx serileri üstündür, bendeki 37PF9731 2005 modeldir...Aşağıda SD Kablo TV ve SD Uydu resimleri var....

Ambilight Spektra zaten bambaşka bir şey alışkanlık yapıyor geceleri başka TV lere bakamaz olacaksın belli bir süre sonra....

Fiyat konusunda sorun yoksa HIGH END serisi bir modeli kap kullan...

Kolay gelsin...Şimdiden hayırlı olsun...

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

• Lanet gitsin hepsiburadaya, aynı fiyata gözlük transmitter olmadan sattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

3D'de crosstalkun fazla olması
    bu nedemek

Merhaba, okuduğum kadarıyla, 3D görüntüde, iki sinyalin birbirinin üzerine binerek görüntüde gölgelenme yapması demektir (Karartı şeklinde görünür ama parazit yaratabildiği de söylenir). Şu anki 3D tvlerin hassas olduğu nokta da budur. 9705 serisinde karşılaştım ama diğer tv lere göre kıyas yapamam.
  • PHILIPS 46PFL9705H 3D cihaz için kıyaslama yapabilecek arkadaş ya da kullanıcı var mı acaba?
    samsung D6500 ile kıyasla üstünlükleri nelerdir?
    D6500 ya da 6510 almak üzereyken bir anda aklımı PHILIPS 46PFL9705H çeldi..
  • corail kardeş ben aylardır araştırma yapıyordum philips hiç alternatiflerin arasında yokken aldım. Niyemi yoktu çünki alınabilecek tv'si 5000 liranın üzerinde bi fiyata satılıyordu. Eğer deseydin ki D7000 yada D8000 mi alayım 9705 mi alayım o zaman karar senin derdim ama senin mukayese ettiğin samsung ile 9705 kıyaslanamaz. Ayrıca senelerdir ambilight'i gördükçe ne gereksiz ne saçma dedim mağazalarda gördükçe ama tv yi duvarıma asınca anladım dersem ne demek istediğimi anlarsın. Birde bu işlerden hiç anlamıyorsan sana diyeceğim şudur markası ne olursa olsun local dimming yani halk arasında full led olsun çamurdan olsun.
  • 9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız?
    Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Uzun zamandır LG'nin Nano LED TV'sini bekliyordum ancak beklentileri karşılamayacak gibi.
    Velhasıl hiç aklımda olmayan Phlips'e yöneldim.
    Esasen SD+hd+PS3 performansı önemli benim için.Yine de yeni tüm modeller de 3D olduğuna göre pasif olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Bu bağlamda 7696 modeli güzel gibi.
    Gel gelelim bu model full LED değil galiba.
    9705 modeli Full LED ama o da aktif gözlük kullanıyor !

Şimdi bu iki modelin birbirinden önemli farkları nelerdir? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 10 Kasım 2011; 19:40:23 >
  • Ben de de ayni dilemma var..

3D'yi cok az veya hic kullanmazsam 46PFL9705 oneririm, mukemmel bir TV cunku.
    3D'yi ara sira kullanirim diyince, passive daha cok onerim. Hem gozlukler beles (sinemadan aldim zaten 5 - 10 tane), sarj istemez, ve bence daha rahat izlemesi.
    O zaman da secenek 47PFL7696 oluyo.

Su an 46PFL9705 daha cok oneriyorum, cunku bence SD ve HD'yi daha da fazla izliyecem, 3D daha yeni yeni gelisiyor.
    Ikinci generation 3D ciktiktan sonra artik ona bakariz yine. Hem daha cok yayin ve film olur.

Baska artilar benim icin 9000 serisinde:
    - Ayagi duvar aparati olarak kullaniliyor
    - Full led arti local dimming
    - Ambilight 3 var (7000 serisinde sadece sag sol var)
    - Kumandasi daha guzel :D

7000 de bir tek arti passive 3D olmasi.

Yazdiklarima baksam herhalde 9705i alcam yakinda :)

PS: Passive 3D olan Philips televizyonlari zaten LG ekrani kullaniyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karazeytin -- 10 Kasım 2011; 20:21:37 >

• Teşekkürler karazeytin
    Bakalım diğer forumdaşlar ne diyecekler...

Benimde gönlümden geçen 9705 aslında.
    Bu TV ile beraber aktif gözlük verilmiyor mu?
    Bir de kafamı kurcalayan bir mevzu var.Linkini vereceğim 7696'da DVB-S'te var.Hani REciver'ın kalabalıklığından kurtulurduk.
    9705'te var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 10 Kasım 2011; 20:14:13 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.