Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

oo finans harbıden manyak goruntu..hd goruntumu bu..tv yayınmı ps3 falanmı...nedır..

Bu internetten, daha doğrusu TV'nin uygulamaları içinde olan bir siteden aldığım bir şömine görüntüsü. Resimde net çıkmadı. Aslında daha güzel bir görüntüsü var.

Böylece kısaca açıkladıktan sonra şunu da söylemeden geçemeyeceğim. PS3 ile inanın seyrine doyum olmuyor. Ayrıca 3D performansı da oldukça iyi.

dostum şu 3d performansını biraz açarmısın? 3d sbs mkv mi izledin?göz yorgunluğu vs yaşadın mı?
  • quote:

quote:

oo finans harbıden manyak goruntu..hd goruntumu bu..tv yayınmı ps3 falanmı...nedır..

Bu internetten, daha doğrusu TV'nin uygulamaları içinde olan bir siteden aldığım bir şömine görüntüsü. Resimde net çıkmadı. Aslında daha güzel bir görüntüsü var.

Böylece kısaca açıkladıktan sonra şunu da söylemeden geçemeyeceğim. PS3 ile inanın seyrine doyum olmuyor. Ayrıca 3D performansı da oldukça iyi.

hocam PS3 kalitesi nasil? hangi oyunlarda denedin?

3D hangi oyunlarda denedin ve guzel mi?

ve son olarak yayin olarak ne kullaniyorsun digiturk vs?

• buradaki incelemede 3d vericinin dahili olmaması dışında bir eksik yok.hatta görüntü kalitesi nedeniyle 3d görüntüde daha iyi performans gösterdiğini çıkardım.

http://www.log.com.tr/philips-46pfl9705h12/
  • Arkadaşlar neticede bazı değerlendirmeler görece farklılık gösterebilir. Ben tamamen kendi kişisel izlenimlerimi aktardım.

MKV vs türü filmler izlemedim. PS3 performansı (Killzone 3D) bence oldukça başarılı.

Birbiri ardına sorular gelmeye başlayınca böyle bir açıklama yapma zorunda hissettim kendimi. Kimsenin tercihini doğrudan etkilemek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

sende midaha demin senin gibi bir arkadaşa daha cevap verdim.demek ki 3d konusunda kafası karışan bir tek ben değilim.ama anlamıyorum.bu sayfadaki 9705 kullanıcıları hiç mi 3d izlemiyor.başka marka-modellerin sayfalarında 3d izlenimleri sürekli yazılıp çiziliyor.insanlar fikir sahibi oluyor.peki sen iki tv yi yanyana inceleyip normal 2d görüntüde bir fark gördün mü?

iki tv arsında bence en önemli fark Local Dimming farkı...

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectX

quote:

sende midaha demin senin gibi bir arkadaşa daha cevap verdim.demek ki 3d konusunda kafası karışan bir tek ben değilim.ama anlamıyorum.bu sayfadaki 9705 kullanıcıları hiç mi 3d izlemiyor.başka marka-modellerin sayfalarında 3d izlenimleri sürekli yazılıp çiziliyor.insanlar fikir sahibi oluyor.peki sen iki tv yi yanyana inceleyip normal 2d görüntüde bir fark gördün mü?

iki tv arsında bence en önemli fark Local Dimming farkı...

üstteki tv de siyahların yeşil gibi görünmesi bana şu an kullandığım 32 inç beko lcd mi anımsattı
    bende bu renkler neden böyle,neden siyahlar yeşil gibi diyordum,demek local dimming olmayışındanmış

bu arada finansmen;açıklamana ihtiyacımız vardı.kimse bu tv nin 3d performansından bahsetmemiş.3d yüzünden benim gibi ikilemde olan çok kişi var.bazı incelemelerde crosstalktan bahsediliyor.sen 3d izlerken veya oyun oynarken bu duruma rastladın mı hiç?

• @gümüş_süvari Crosstalk nedir tam olarak açıklar mısın?

Bana nelere dikkat etmem gerektiğini söylerseniz, sizler için o gözle bakarım TV'nin 3D performansına.
  • quote:

@gümüş_süvari Crosstalk nedir tam olarak açıklar mısın?

Bana nelere dikkat etmem gerektiğini söylerseniz, sizler için o gözle bakarım TV'nin 3D performansına.

walla bende yeni öğrendim.crosstalk, 3D görüntüyü izlerken üstüste gelen iki görüntüyü izleriz ya.işte bu gürüntülerin çakışması bazen çift görüntüye sebep olur.hiç buna benzer birşey gördün mü? ayrıca crosstalkın göz yorgunluğuyla birebir bağlantısı vardır.

• quote:

quote:

@gümüş_süvari Crosstalk nedir tam olarak açıklar mısın?

walla bende yeni öğrendim.crosstalk, 3D görüntüyü izlerken üstüste gelen iki görüntüyü izleriz ya.işte bu gürüntülerin çakışması bazen çift görüntüye sebep olur.hiç buna benzer birşey gördün mü? ayrıca crosstalkın göz yorgunluğuyla birebir bağlantısı vardır.

Tamam, daha fazla dikkat edip, izlenimlerimi aktaracağım.

• Arkadaslar merhaba ...

Bugün mediamarkt Beylikdüzü'nden 2 adet sarzli gözlük ve transmitter la birlikte 2899 tl ye aldım ... ödemeyi worldla yaptıgım için ertelemeli ve 10 taksit oldu ... bence su ana kadarki en iyi fiyat ilgilenen olursa yarında devam edecekmiş ... Haberiniz olsun istedim ...
  • Sevgili @gümüş_süvari,@epsilon82 ;
    Sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım.
    Nano LED'in hayal kırıklığı ile araştırmaya devam ederken Philips 7696,9705 modellerini farkettim.Daha önce neden dikkatimi çekmemiş hayret ettim !
    Gel gelelim ben de bu iki model arasında kaldım.
    Aslında yeterince bütçe ayırabilsem Sony hx920 serisini alacağım ya da olmadı Pany 50VT'yi...Ancak gel gelelim 4 Bin Lira üstü bir parayı TV'ye vermeyi içime pek sindiremiyorum !
    Tam da bu nedenlerden dolayı Philips ilaç gibi geldi.
    SD performansının iyi olması,geçmişte albani üstadın Philips'lerle ilgili olumlu söylemleri içimi rahatlatıyor.
    Finansmen1'in koyduğu şömineli resime de ayrıca tav oldum :)
    Şimdi çözmem gereken problem bu iki modelden hangisini alacağım ?!

Philips 7696 +'ları : 2011 Model
    *En önemlisi FPR gözlüklü 3D
    *Teknosa'da satılan 7696H/12 DVB-S modelinde dahili HD Tuner olması,reciver'a gerek kalmıyor
    *Daha ince olması

Philips 9705 +'ları : 2010 Model
    *En önemlisi Local Dimming olması
    *Gerçek Full LED olması
    *Ambilight 3 olması

Eeee şimdi ne yapacağız arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 12 Kasım 2011; 19:52:59 >

• @drmert Pardon ama Ambilight Spectra 3 dururken düşündüğünüz şeye bak.

Ben en iyisi buraya kısa bir video da koymaya çalışayım.
  • finans ps3 lede koysana bı vıdedo gow yada baska bı oyunda..bu tv bu fıyata dusmus hale dusunenler varsa sasarım..ben nerdeyse ıkıncıyı alacam:))gercı yınede su yorumu bıle yaparken korkuyorum cunkı tv bakmısın yarın 2500 dusmus:)) benım anlamadıgım bırsey var..tv nın 40 ı var bende fıyatı hıcbırzaman 2599 ın altına dusmedı..ben hızlıaldan 2599 aldım..bugun baktım 3250 lere cıkmıs..neden 46 sı dusuyr bu tv nın..40 ında dusu yok..ayrıca hızlıalda urun bıtmeye baslamıskı 3250 ye cıkarmıs fıyatı..sanırım ürünün arkasıda yok..iki gün sonra 46 ları 4 bıne cıkarsa sasırmam..bu benım dusuncem.kımseyıde etkılemek ıstemıdıgım bırkezdaha soylemek ıstıyorum...
  • quote:

finans ps3 lede koysana bı vıdedo gow yada baska bı oyunda..bu tv bu fıyata dusmus hale dusunenler varsa sasarım..ben nerdeyse ıkıncıyı alacam:))gercı yınede su yorumu bıle yaparken korkuyorum cunkı tv bakmısın yarın 2500 dusmus:)) benım anlamadıgım bırsey var..tv nın 40 ı var bende fıyatı hıcbırzaman 2599 ın altına dusmedı..ben hızlıaldan 2599 aldım..bugun baktım 3250 lere cıkmıs..neden 46 sı dusuyr bu tv nın..40 ında dusu yok..ayrıca hızlıalda urun bıtmeye baslamıskı 3250 ye cıkarmıs fıyatı..sanırım ürünün arkasıda yok..iki gün sonra 46 ları 4 bıne cıkarsa sasırmam..bu benım dusuncem.kımseyıde etkılemek ıstemıdıgım bırkezdaha soylemek ıstıyorum...

Killzone video koyarım yarın. Nasıl?

Ayrıca fiyat düşüşüne ben de hiç anlam veremiyorum. Geçtiğimiz sene tam 7-8 ay 46PFL7605-65-95 serisinin fiyatını takip ettim. Bir türlü 2.700.-TL'nın altına düşmedi. Zaten ben daha indirim olur diye beklerken de bu sefer yeni ürünler geldi. Oysa bizim ki 10 basar. Neden fiyatı bu kadar düşüp duruyor???

• nasıl koyacagını bende bılmıyorum...tv 10 numara cok memnunum.3 dsını denemedım tabı..fıyat dususune bısey dıyemıcem..
  • az once lg kullanan bır arkadas geldı dukkana yanıma..abi 3d guzel bı olay ama benı yoruyor dedi:)) sanırım bunun yormayanı yok..ha abelkı polarıze aktıfe gore daha ıyıdır..ama cocugun bana dedıgı sey aynen su..abı 3 d bıze cok gelır..hd yayın hepsınden guzel..3 d yı daha gelıstırmelerı lazım..aksama kadar ben o gozlugu tkaıp fılm seyredemem yoruyor benı dedi..o yuzden suanda hd ve sd yayınınından ötürü ve birçok özelliğiyle pfl9705 i tek gecerım..ama su fıyatın dusmesı adamı harbıden delı edıyor..bıraz daha beklenırse dahada dusermı bılınmez..ama cıkabılırde..bundan ıyısı can saglıgı derım..herhalde dahada dusurup 100.bine bir 2 bın lıralık normal ledlerın fıyatına gelecek halide yoktur..allah sonumuzu hayır etsin:)))
  • arkadaşlar 2899 nası fiyat? bir aydır araştırıyorum tv alacam. ancak hedefim 2000 civarıydı. bu rakam biraz da olsa beni aşıyor. ancak çok methedilen bu cihazı bu fiyattan alsam mı acaba ne dersiniz? düşmesini mi beklesem biraz daha tabi düşerse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: starr

arkadaşlar 2899 nası fiyat? bir aydır araştırıyorum tv alacam. ancak hedefim 2000 civarıydı. bu rakam biraz da olsa beni aşıyor. ancak çok methedilen bu cihazı bu fiyattan alsam mı acaba ne dersiniz? düşmesini mi beklesem biraz daha tabi düşerse :)

Valla daha düşmez diyemeyeceğim!!!!!

Sen ne dersin @indiana79.
  • Bu 46 PFL9705 tv yi 6.Ekim.2011 de Hepsiburada dan peşin havale yaparak 2.879,87 TL ye aldım.Üstelik transmitter ve gözlük yok.Görüyorum ki bu geçen yaklaşık bir aylık zaman içerisinde gözlük ve transmitter dahil ve taksitli fiyatı, benim aldığım peşin fiyata düşmüş.

Bu tv nin fiyatı daha da düşecektir ya da düşmeyecektir.Eğer buna takılırsak o zaman yaşamayacağız.Çünkü zamanla sadece tvlerin değil tüm elektronik cihazların fiyatları düşer,yenileri çıkar v.s...Ben anı yaşamaktan yanayım.İnsan ömrü zaten belli... Diyelim ki 3 ay sonra bu tv nin fiyatı düştü 2000 tl ye...nolacak...6 ay sonra da başka modeller çıkacak ve yine pişmanlıklar başlayacak.

Tv nin kalitesi ortada...tartışmaya gerek bile yok.Bana kalsa tartışılması dahi teklif edilemez... Tabi ileriki aylarda yeni modeller çıkar bunu kimse şimdiden bilemez.Şu var ki bu kaliteye bu fiyat şu an için SÜPER....Televizyon almak ileriye yatırım yapmak değildir.Elbetteki araştırılacak bütçeye ve ihtiyaca en uygun tv seçilecek.Ancak kesin olan bir şey var ki Tv denince akla en başta görüntü kalitesi,canlı renkler gelir...Bu özelliklerin alası da bu tv de....

Fiyat düşüşü bu tv nin bir şeylerinde sorun var diye değildir.Tv de sorun ne olabilir.Kullanıcılardan herhangi bir memnuniyetsiz bir şey duymadım,bir aydır kullanıyorum kendi ihtiyaçlarıma göre tek bir kusur görmedim...Şu an piyasada olan tv lerden eksiği yok,fazlası çok şey var.2010 model olduğu için stokları eritiyorlar diye tahmin ediyorum.Çünkü 9706 modeli çıktı,adamlar bunu satmaya yüklenecek.9706 nın fiyatı da şu an 6500 TL civarında...İki kattan fazla fiyat edecek çok çok üstün özelliği de yok...2010 Eylül-Ekim aylarında 9705 te 6500 TL civarlarıydı.Bir yıl sonra 9706 da düşecek 3000 TL lere...Sonu 5 ile bitenler 2010 model,6 ile bitenler 2011 model.

46PFL9705 in görüntüsünde süper ötesi bir kalite var,Perfect Pixel HD Engine'li Full HD,Mükemmel kontrast ve parlaklıkla LED Pro,Gerçek parlaklıkla Bright Pro,400Hz Clear, 0,5ms ile hareketli görüntüde mükemmel netlik sayesinde SD ve HD yayını daha iyi veren bir tv ye rastlamadım ben.İnternet tvde ,browser,youtube,facebook,hava durumu,oyun v.s var,google den istenilen her şey hızlı şekilde açılıyor,browserde flash yüklü olmadığı için video ve ses açmıyor.Video ve ses Net tv ekranında var olan YOUTUBE,DAİLYMOTİON,FACEBOOK gibi sitelerden açılıyor. Philips sitesine üye olup tv nin seri nosunu kaydederseniz hem otomatik olarak sabit yazılım güncellemesi yapıyor hem de tv den izlenecek NTV,FOXTV,HABERTÜRK,CNNTÜRK,İNTERNET RADYO,BLOOMBERG,VİMEO gibi Türkiye için video izlenebilecek bir çok haber ve spor sitelerini sürekli net tv ana sayfasındaki galeriye atıyor.

Pc ekranı tv ye yansıtılıp pc den açtığım her şeyi tv den izleyebiliyorum.Yalnız tv den izlerken pc nin sesi otomatik kesiliyor,ses tv den çıkıyor...pc de de görüntü oluyor tabi...Tv,PC nin ortam dosyalarında kitaplığa eklenmiş resim,müzik ve videoları açıyor,HDD ve USB ile uğraşmaya bile gerek yok...Üstelik Pc nin ortam dosyalarından ve USB den açtığınız filmin gösterim kalitesini,markası ne olursa olsun hariçten taktığınız bir media oynatıcı da bulamayacaksınız.Tv nin mediası SD bir filmi, HD olarak oynatıyor.

Şimdiye kadar pek ışık kapalı tv izlemezdim...Ambilight Spectra 3 akşamları ışık kapalıyken süper bir keyif veriyor...Işık kapalıyken Ambilight lı tv, yaz mevsiminin sıcaklığı,yaprakların yeşilliği,neşesi ve parlaklığını andırır...Ambilight lı tv izleyen kişi, Ambilight sız tv de, kış mevsiminin soğukluğunu,matlığını hissedecek ve yaprakları dökülmüş ağaçlar kadar fark görecektir.

Gözlük ve transmitter almadığım için 3D izlemedim ama full HD olan ve süper görüntü kalitesi olan bir cihazında 3D görünümü paraleldir diye düşünüyorum.

Almayı düşünen ya da kararsız kalan arkadaşlara sonuç olarak tek cümle yazayım :

BU GÜNÜN ŞARTLARINDA CANLI OLARAK 46 PFL9705 TV Yİ İZLEYEN BİR KİŞİ, MODEL,EKRAN,ÖZELLİK V.S. NE OLURSA OLSUN BAŞKA TV DEN ZEVK ALMAYACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 13 Kasım 2011; 3:55:34 >

• @ gumus suvari. Valla daha once gittigimde yalnizca 9705 vardi 7606 yeni gelmisti hocam fazla vaktim olmadigindan 3D ile ilgili demo isteyemedim. Ama ikisinin de HD performanslarini gordum, menulerinde gezindim vs. Yantana durmadiklarindan cok keskin bir fark da goremedim ama gun icinde tekrar gidip bir bakarim.

@Dr. Mert. Dostum benim izlenimim 9705 agir basiyor. Hatta gecen hafta diger baslikta da yazmistim Philips bayisi bile elinde urun olmamasina ragmen 3.000TL'ye 9705 kacmaz bambaska bir tv o demisti. Ote yandan 7696'dski dahili recieveri bence avantaj olarak gorme cunku misal bozuldu, haydaaa tum tv sokulup servise gidecek 1 aya yakin ev tvdiz kalacak vs. Ama disaridan kullandigimiz receiverlar bozulsa en kotu 1 ay sinema seyredersin olur biter. Tabi ya bozulursa diye ozellikleri degerlendirmek dogru degil ama bu acidan da dahili reciever benim acimdan elzem bir ozellik degil ya da olmamasi beni pasif 3D'nin olmayisi kadar uzmez.

@ ogretmen: hocam siir gibi yazmissin ozellikleri eline saglik. Zaten TV'yi gordugum ilk andan beri senin yorumlarinin hepsini okudum. Verdigin ayrintili bilgilerin uzerine diyecek birsey kalmiyor. Tesekkurler. Ayrica fiyat konusundaki fikirlerine de katiliyorum. Su an icin iki olasilik var. Yanilmiyorsam en cok stok Media Markt'in elinde, zaten bu fiyata bi de Darty satiyor. . Bu kampanya ile MM elindeki Stoklari eritirse fiyat daha dusmez 9706 6.500TL civarina gelir, bir kac ay sonra 5.000 civarina duser, 9705 de tarih olur. MM stoklari eritemez ise belki yilbasindan sonra bir indirim daha olur. Ama dedigim gibi burada etken elde kalan stok miktari olacaktir. Bu fiyatlara 9706 9705 varken satmayacaktir arada iki katini asan fiyat farkini olusturan bir ozellik farki yok cunku ogretmenin de dedigi gibi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.