Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 pas kusra bakma ama hd yayınlar fena degıldı demısın..hd yayında nerdeyse dısarı cıakcak içerdeki insanlar..ozellıkle kendı tanıtım vıdosunu bı ızleyın anlarsınız..bundan daha ıyı hd yayın olacagını sanmıyorum..olsa bıle gözun ayırt etmesı nereydese ımkansız olur..
  • Ben bayide gördüğümü syledim.size sormamın nedeni evdeki görüntünün nasıl olduğunu merak etmemdi.Okuduğum kadarıyla herkes memnun.Şimdi tekrar listeye aldım hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.pas

Ben bayide gördüğümü syledim.size sormamın nedeni evdeki görüntünün nasıl olduğunu merak etmemdi.Okuduğum kadarıyla herkes memnun.Şimdi tekrar listeye aldım hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar ben hala PC görüntüsünü TV'den almayı başaramadım.

Hiç ümidim yok ama teknik servise haber versem yardımcı olurlar mı?
  • finansmen ılgınc..ogretmen hemen acmıs pc baglantısını senın tv de bı sıkıntı olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

finansmen ılgınc..ogretmen hemen acmıs pc baglantısını senın tv de bı sıkıntı olmasın..

Masaüstü PC kullanıyorum. Hatta imzamda bileşenlerini görebilirsiniz. Ben de anlamadım. TV'de "video oynatılamıyor" gibi bir mesaj çıkıyor.
  • allah allah..internet gerekıyor sanırım dımı tv ye baglanmak ıcın..paylasıma actınmı tv ıyı..ben deneyemedım ama ogretmenle beraber bunu cozebılırsınız bıraz kurcalarsanız..tv de b sıkıntı oldgunu sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 27 Ekim 2011; 18:11:41 >
  • Bu arada TV'nin fiyatı sürekli düşüyor. Bekleyin, önümüzdeki ay 2.000.-TL'ye bile alırsınız.

• 30 Ekim'e kadar 2.979 TL + 2 adet gözlük hediyesiyle.

Şeytan git al diyo

• medıamarkt hep ucuz zaten..ama sanırım ınternet uzerınden alısverıs yapılmıyor ordan..ve bence fıyat bundan en fazla 2700 e duser..dahada duseceğını sanmam..ınsan cıldırıyor dustugnu gordukce
  • :) Evet güzel fiyat...Bence 2500 TL ye kadar düşer...Ben Hepsiburada nın indiriminden gözlüksüz 2879 TL ye almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

medıamarkt hep ucuz zaten..ama sanırım ınternet uzerınden alısverıs yapılmıyor ordan..ve bence fıyat bundan en fazla 2700 e duser..dahada duseceğını sanmam..ınsan cıldırıyor dustugnu gordukce

16 Ekim'de TV+2 gözlük hediyesiyle 3.399.-TL'ye almıştık Mediamarkt'tan. Dün verdikleri broşürlerinde aynı ürünün 2.976.-TL'ye düştüğünü görünce bugün gittim, aradaki fiyat farkını istedim.

420.-TL fiyat farkını hediye çeki olarak iade ettiler. Giderken kafamda iade ettikleri tutarla Blueray oynatıcı alırım diyordum. Fakat gaza gelip 799.-TL tutara Playstation 3 aldım. Move Paketi+Killzone+Move Heroes fiyata dahil.

Doğrusu şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Acaba PS3 yerine Blueray 3D alsaydım daha mı iyi olurdu??? Paketleri açmadım. Çünkü sizlerden gelecek cevaplara göre belki iade edeceğim.

Ne dersiniz arkadaşlar??

• ben olsam hd media player alırım..dark lar falan varya bıkac model..at mkvlerı ızle..daha ucuza mal olur...
  • ya ben sunu merak edıyorum ve hala tam anlamıyla ogrenebılmıs degılım..mkv fılmlerı 720 1080 p fılmlerı ses sorunu olmadan ızleyebılen varmı..acıyormu bu fılmlerı tv kendı usb sınden..
  • Arkadaşlar mkv uzantılı 3D film izleyen var mı aramızda? Ne tür bir yol izlediniz?
  • 3D gözlük seti almadığım için benim deneme fırsatım olmadı...
  • Forumda biraz araştırdım ama bulamadım. 9705'te 3D nasıl aktif ediliyor? Half SBS denilen 3D film izlemeye çalışıyorum ancak 2 görüntüyü bir türlü üst üste bindiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvarol -- 31 Ekim 2011; 12:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvarol

Forumda biraz araştırdım ama bulamadım. 9705'te 3D nasıl aktif ediliyor? Half SBS denilen 3D film izlemeye çalışıyorum ancak 2 görüntüyü bir türlü üst üste bindiremedim.

Kumandada sağda üç çubuklu bir düğme var. Basınca gelen ekrandan en soldaki 3D'yi seçip sbs için "3D yanyana" seçeneğini aktifleştiriyorsunuz.
  • Bu televizyon için her şey mükemmel gözüküyor. Ama 3D gözlük olarak şarjlı gözlük mü kullanılıyor yoksa FPR gözlük teknolojisi mi var? Açıkçası buda benim için belirleyici unsurlardan birini oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapeworm

quote:

Orijinalden alıntı: hvarol

Forumda biraz araştırdım ama bulamadım. 9705'te 3D nasıl aktif ediliyor? Half SBS denilen 3D film izlemeye çalışıyorum ancak 2 görüntüyü bir türlü üst üste bindiremedim.

Kumandada sağda üç çubuklu bir düğme var. Basınca gelen ekrandan en soldaki 3D'yi seçip sbs için "3D yanyana" seçeneğini aktifleştiriyorsunuz.

Benim tv'nin menüsünde 3D çıkmıyor. Acaba transmitter takılı olmadığından mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Bu televizyon için her şey mükemmel gözüküyor. Ama 3D gözlük olarak şarjlı gözlük mü kullanılıyor yoksa FPR gözlük teknolojisi mi var? Açıkçası buda benim için belirleyici unsurlardan birini oluşturuyor.

Pille çalışıyor, aktif 3D teknolojisi var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.