Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sagolasın..hdd baglayamıyorum suanda hdd yok..gecende arabada mp3 teyp calar usb den calmadı nedense ntfs yle bıcımlendırınce..acaba bundada olurmu dedım..fatta bıcımlendıre calmıstı sarkıları..bırde benım uydu alıcı hd degıl nextın uydusu..hd yayınd ahakkaten goruntu muhtesem fakat normal next uydumla normal yayınlarda abımın bır tv ısı var toshıba 1500 e aldı 3 d degıl.onunla arasında gorutnu olarak pek fark goremedım normal uyduda..oda normal uydu kullanıyor.onun tv sının uzerınde uydu alıcısı var...onunkı hd degıldır sanırım oda normal uydu dıye tahmın edıyorum..goruntuler sd yayında ıkısındede aynı nerdeyse..hd yayında abımınkı benımkı kadar ıyımıdır bılemem fakat sd de ıkısıde aynıysa hd dede aynıdır dıye dusnuyorum..doğrumudur..
  • karazeytın bandıng nedır bılmıyorum ama goruntu cok akıcı futbolda falan cok ıyı hakkaten..hd fılm ızledım usb den araba gıdıyor mesela yolu gosterıyor cok akıcı bır sekılde hızlı bır sekılde yanı gecıyor goruntu bozulma olmadan..sanırım bu hz veya tepkı olayıyla alakalı..sadece ben sd yayınında abımın 1500 luk toshıbasından cok bı fark goremedım..hd ler super zaten..
  • Benim de bir kaç sorum olacak. Yardımcı olur musunuz?

1. Bir türlü PC görüntüsünü TV'ye aktarmayı beceremedim. Bunu yapabilmek şu açıdan önemli. Superplay'de filmler var, üye olup, internet üzerinden izleyebiliyorsun. Malum, 9705'de flash açmıyor, hatta sanırım flash yüklü olduğu için superplay internet sitesini hiç açmıyor. Ben PC görüntüsünü TV'den alabilirsem, PC'de internete bağlanıp TV'de film izleyebilecek miyim?

2. Şu anda blueray player'im yok, kısa süre içinde almayı da düşünmüyorum. Blueray player almak yerine playstation alsam, oyunlar dışında 3D filmleri de oyun konsolu ile izleyebilir miyim?

3. PSP 3004'ü 46PFL9705'e bağlayıp, TV'den görüntü alabilir miyim?

Bu arada TV'den çok memnunum. Bugün gözlük ve adaptörünü de aldım. Fakat ne yazık ki Teledünya'nın test yayınından başka deneyebilecek bir yayın alma imkanım yok. Teledünya 3D test yayını ise pek işe yaramadı.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimle, iyi akşamlar.

• arkadaşlar; bu ürünü içerenköy carrefourda 2999 tl den satıyorlardı bugün. fiyatı 3499 tl den düşmüş dediler. gözlük ve transmitter yoktu. halen almak isteyen varsa duyurulur.
  • finansmen ps3 le oyunları 3 d oynayabılırsın cogu oyun 3 d cıkıyor..fılmlerıde 3 d ızleyebılırsın fakat 3 d fılmerı orjınal alman lazım..neden dıceksın..oyunları ps3 hdd sınden yada harıcı hdd den oynayabılıyorsun suanda ps3 kırılmıs durumda..fakat fılmlerı netten ındırdıgın fılmı ps3 un hdd sınde veya harıcı hdd den ps3 uzerınden ızleyemıyorsun..cunkı bunu bır arkadasıma sordum bende 3 d cıhaz alacagıma ps3 alım dedım senın gıbı dusundum..arkadas bu sekılde sadece orjınal bluray ızleyebılırısn..ındırılmıs fılmlerı gormuyor oyun gibi dedı..sen yınede bı arastır..benım bılgım bu yönde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

finansmen ps3 le oyunları 3 d oynayabılırsın cogu oyun 3 d cıkıyor..fılmlerıde 3 d ızleyebılırsın fakat 3 d fılmerı orjınal alman lazım..neden dıceksın..oyunları ps3 hdd sınden yada harıcı hdd den oynayabılıyorsun suanda ps3 kırılmıs durumda..fakat fılmlerı netten ındırdıgın fılmı ps3 un hdd sınde veya harıcı hdd den ps3 uzerınden ızleyemıyorsun..cunkı bunu bır arkadasıma sordum bende 3 d cıhaz alacagıma ps3 alım dedım senın gıbı dusundum..arkadas bu sekılde sadece orjınal bluray ızleyebılırısn..ındırılmıs fılmlerı gormuyor oyun gibi dedı..sen yınede bı arastır..benım bılgım bu yönde..

@indiana79 Teşekkürler. Ben orijinal olmayan film veya oyunları kastetmemiştim. Zaten öyle çok fazla oyun oynayan veya film seyreden biri değilim. Ben sadece bazı aksiyon filmlerini (avatar) veya 3D için özel hazırlanmış animasyon (şirinler gibi mesela) filmleri, sadece 3D deneyimi için izlemeyi düşünüyorum. Hareketli sahneler, bombalar, tüfekler, uçaklar vb. O zaman demek ki 2. soruma olumlu bir yanıt almış oluyorum. Yani gidip 3D uyumlu bir blueray player almak yerine 300.-TL fazla versem PS3 de benim işimi görür?

Peki mkv formatlı filmlerde durum nedir? Kopya film izlemeyeceğim için sanırım böyle bir sorunum olmayacak?

• finansmen orjinal oynmıcaksan sıkıntı yok..cunkı ps3 slim modellerınde 3 d destegı var oyunlar ıcın..sanırım fılmler ıcınde vardır.yınede alırken sen bı sorarsın onu emın ol yani..bırde slım model alacaksın eskı modellerde 3 d yok oyunlarda falan..mkv dedıgın gıbı kopyadır blurayın sıkıstırılmıs formatı..yanı senın ondan yana bı sıkının yok zaten orjınal dusnuyorsan..ha dersen ben mkvde ızlıcem..benım gıbı yaparsın flash bellege atarsın mkv fılmlerı ızlersın..fakat ben dün bır fılm ındırdım ses cıkmadı fılmden..sanırım x2 64 uzantılı dosyaydı..tv nın acıklamalarında codec destegıyle oynatır demıs..codecı nerden yuklıcem..sıtesıne gırdım phılpsın bı yazılım vardı ındırdım.fılmlerle beraber flasa attım..flasha gırıyorum klasorun ıcıne bana dedıgı su..bu klasorde oynatılacak dosya yok.yazılım guncellemeden gırdım yıne aynı sey.acaba acık olarakmı atmam gerekıyor dosyaları gunceleme ıcın..daha fazla uzatarak sormım..guncelemmeyı codec vs butun guncellemelerını nerden ve nasıl yuklıcem tv ye..pc yok evde flashtan nasıl yuklenır onu sormak ıstıyorum sıze.. bırde ılgınc bırsey daha ssoylım..aynı tvıyı arkadasada aldık..tv nın 2 tb hdd destekledıgını duymustum..destkelemıste fakat mvk fılmlerı acmamıs hdd den..ripleri avıleır acmıs ama 1080 720 p mkv lerı falan acmamıs..flasha atmıs oda o sekılde acmıs oda ılgınc geldı bana..su codec yazılımı nasıl olacak onu yazarsanız bugece bı hd fılm ızlemek ıstıyorum..ses cıkmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

finansmen orjinal oynmıcaksan sıkıntı yok..cunkı ps3 slim modellerınde 3 d destegı var oyunlar ıcın..sanırım fılmler ıcınde vardır.yınede alırken sen bı sorarsın onu emın ol yani..bırde slım model alacaksın eskı modellerde 3 d yok oyunlarda falan..mkv dedıgın gıbı kopyadır blurayın sıkıstırılmıs formatı..yanı senın ondan yana bı sıkının yok zaten orjınal dusnuyorsan..ha dersen ben mkvde ızlıcem..benım gıbı yaparsın flash bellege atarsın mkv fılmlerı ızlersın..fakat ben dün bır fılm ındırdım ses cıkmadı fılmden..sanırım x2 64 uzantılı dosyaydı..tv nın acıklamalarında codec destegıyle oynatır demıs..codecı nerden yuklıcem..sıtesıne gırdım phılpsın bı yazılım vardı ındırdım.fılmlerle beraber flasa attım..flasha gırıyorum klasorun ıcıne bana dedıgı su..bu klasorde oynatılacak dosya yok.yazılım guncellemeden gırdım yıne aynı sey.acaba acık olarakmı atmam gerekıyor dosyaları gunceleme ıcın..daha fazla uzatarak sormım..guncelemmeyı codec vs butun guncellemelerını nerden ve nasıl yuklıcem tv ye..pc yok evde flashtan nasıl yuklenır onu sormak ıstıyorum sıze.. bırde ılgınc bırsey daha ssoylım..aynı tvıyı arkadasada aldık..tv nın 2 tb hdd destekledıgını duymustum..destkelemıste fakat mvk fılmlerı acmamıs hdd den..ripleri avıleır acmıs ama 1080 720 p mkv lerı falan acmamıs..flasha atmıs oda o sekılde acmıs oda ılgınc geldı bana..su codec yazılımı nasıl olacak onu yazarsanız bugece bı hd fılm ızlemek ıstıyorum..ses cıkmadı..

@ Ben senin sorduğun soruları cevaplandırmak için henüz çok yeniyim bu TV'de.

• ok:)) teşekkürler..
  • beyler bu yazılım olayın naısl yapacaz.phlıps sıtesınden orjınal yazılımını ındırdım zıpten cıakrıp flasa attım klasor ıcınde ama okumuyor tv..bu klasor ıcınde oynaıtlacak dosya yok dıyor..fılm gıbı goruyuor yanı..yazılım yuklemeyı nasıl yappıyorsunuz tvnın usb gırısınden..forumda kımse yokmu...
  • "46pfl9705h_12_fus_eng" klasörünün içindeki "autorun.upg" dosyasını direkt USB ye at. Tv seni yönlendirerek yükleyecektir...Ben bu şekilde yükledim. Yani yeni 46pfl9705 ler böyle.

Philips sitesinde ama şöyle yazıyor:
    İçerisinden "autorun.upg" dosyası çıkacak bunu usb flash memory içine direkt atın.
    Tv'yi açın ve usb memoryyi televizyona takın. Televizyon kendiliğinden kapanacak. 10 saniye kapalı kalıp sonra tekrar kendiliğinden açılacak. Bu arada sakın siz açma kapama tuşuna basmayın! Tv açılınca upgrade işlemi başlayacak. Menü ingilizceyse "operation successful" yazacak, türkçeyse sanırım "yükleme tamamlandı" diye yazar.
    Sonra usb memoryyi çıkartın ve kumanda üzerindeki açma kapama butonuna "sadece bir kez" basın ve tv kapansın. Dikkat edin birden fazla basmayın tv tekrar açılmasın hemen!!!
    10 saniye sonra tv kendiliğinden açılacak. Upgrade işlemi bitmiş olacak. Sonra USB memeorydeki "autorun.upg" dosyasını da silmeyi unutmayın çünkü bir sonraki sefer de upgrade yapcakken dosyalar karışabilir.

Önemli not: Bu işmeler sırasında elektrik giderse sakın ha sakın usb memeoryyi televizyondan çıkarmayın ve o şekilde bekleyin. Elektrik geldiğinde kendiliğinden kaldığı yerden devam edecek.

• öğretmen bende bıraz fakrlı olduı..ben klasor halınde atmısım.sımdı acık attım..tv kapanmadan dırek upgrade basladı..ıslem tamamlandı dedı..tvıyı kapatıp yenıden acın dedı..bende kapattım ve yenıden actım..kendınden aıclmasın beklemedım yanı..bı sorun cıkmadı upgrade sanırım oldu..sımdı bırsey sormak ıstıyorum..bu benım ıcın cok onemlı..ıkı gundur hd fılm ıdnırıyorum 1080p hd.takıyorum tv ye ses cıkmıyor goruntu var ama..fılmın formatı 1080p.DUAL.x264-CHD.BLRYNDR dıgerıde x264 tu..sıtesınde baktım codec yardımıyla x2 64 actıgı yazıyordu..guncelmeme yaptım yazılım guncellemesı yıne ses yok..codec guncellemenın ıcınde degılmı..ayrı bır yerden codecmı ındırıcez..ses neden cıkmıyor..fılm usbden ızlıyorum bu arada 16 gb lık..arkadas hdd den hıc acmadıgın soyuledı 1080 plerı..ama normal dıvxlerı acmıs..napmam lazım beyler..ses cıkmıcakmı sımdı hd fılmerde..ozaman bu olay cok kotu olur.
  • 1080p leri açıyor seste vadır.

ama 1080p lerin DTS ses olayını çözmüyor.Senin bahsettiğin filmlerin sesleri DTS ondan ses çıkmıyor....boş yere uğraşma DTS sesleri çömez...:)
  • ok pekı.. dts olmayanları nasıl anlıcaz fılmelrın bıtanesınde dts yazıyor dıger ıkısınde dts yazmadıgı halde ıkınsıde acmıyor..nası lanlayabılırım dts olup olmadıgını..bosuna ındırıdım bırsuru fılmı..bırde altyazıları acıyormu tv denedınızmı oğretmen..hd fılm ızleyemeyınce cok kotu oldu bu iş..
  • alt yazıları da malesef göstermiyor....filmlerin seslerinin DTS sesli olup olmadığını anlamak hakkında benimde bilgim yok....
  • siz usbden fılmlerı cok net ızledıgın soylemıstınız..usb sınden hd ızlemıyormsuunuz..bırtane hd fılmınızın uzantısını buraya kopyalarsanız bende o formatları ındırır ızlerım..x2 64 actıgın soyluyor codec destegı ile philips.com da bunun codegını nerden ındırecez pekı :) sıtesınden guncel yazılımını ınıdırıdım..codegıde ıcındemıydı o yazılımın..eger ıcındeyse ıse yaramadı cunkı.. sız fılmerı nasıl ızlıyorsunuz bırde onu soyelrsenız sevınrıım..
  • USB den izlemiyorum.direkt PC ye bağlanıp ortam dosyalarından izliyorum.ben indirdiğim HD ya da DVD filmleri avı formatına çevirip izliyorum.AutoGordianKnot ve AVS Video Converter proğramlarıyla avı ve ts formatlarına dönüştürüp izliyorum.görüntü kaybı olmuyor zaten.Ama indirdiğin her film için 1 saat ila 1.5 saat arası çevirme işlemi sürüyor...Tv nin mediası çok net gösterdiğinden dolayı böyle dönüştürme zahmetine katlanıyorum.

zira "wi-fi_mediaconnect_setup_v1.06.43" proğramını pc ye de kurdum tek tıklamayla pc ekranını tv ye yansıtıyorum.Filmi pc den açıp tv den de izleyebilirim ama dediğim gibi ben tv nin mediasına hayran kaldım.sen bu şekilde indirdiğin DTS sesli filmleri pc den açıp tv den izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 24 Ekim 2011; 21:15:33 >
  • öğretmen sagol cok yardımcı oluyorsun..benım evde pc yok..mecbur çeviricem bende..goruntu hıc kayıp vermıyor dımı cevrıdıgınde..
  • kayıp vermiyor.700mb lık dvdripte dahi orjinal dvd den daha net oluyor.çünkü tv nin mediası hd kalitesinde gösteriyor...
  • sagolasın.. avs vıdeo connverterı ındırıdım cevırmeye baslıcam sıdmı..sanırım bu program dıger yazdıgından ıyıdır..ılk bunu yazmıssın dıye bunu ınıdırdım:)) ıyıaksamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.