Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğretmen bırde avs vıdeo convereterla nsıl cevırmem gerektıgın yazabılrmısın..ben yaptım ama dogrumu ogrenmek ısıtyorum..cunkı avıye bastım cevırıyorum ama dvd ye basıp cevbırsem dahamı net oalcaktı elımdekı mkv fılm onu anlamdıgım ıcın sana sormak ıstedım..
  • Filmi proğrama attıktan sonra yukarıdan hangi formata çeviraceğini tıkla,edit profileden filmin boyutunu da değiştirebilirsin.sonra advanced...

• sagolasın sımdı halletım..
  • Arkadaşlar ben tv de teletex sayfasını açamıyorum.herhangi bir ayarımı var acaba.teletex sayfasını bir denermisiniz.sizde açılıyormu.
  • arkadaşlar bu tv hakkında ciddi eleştiriler var özellikle fiyat düşüşünü buna bağlıyorlar.

local dimming sisteminin düzgün çalışmadığı
    ışık patlamalarının olduğu ? gibi bazı yorumlar var

izlenimleriniz nelerdir ?
  • ozt o yorumlar nerde lınk verırmısın..bende merak ettım..tvıyı yenı aldım..arastırma yaptım öyle sorun olan bı yazıya raslamadım..inşallah oyle bı durum yoktur..bırde su local dimming nedir..tv nın hz sınden contrastından tepksısınden falan anlarım..local dımmıngıde yenı duydum:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcu_izmir_1993

Arkadaşlar ben tv de teletex sayfasını açamıyorum.herhangi bir ayarımı var acaba.teletex sayfasını bir denermisiniz.sizde açılıyormu.

Evet ben de açamadım teletext'i. Neden acaba?
  • Ayri bir giris'ten (HDMI fln) TV izledigin zaman TV'den teletekst calismaz galiba. Kablodan direk TV'ye verirsen signali (Analog TV) icin gecerlidir. Digiturk veya D-Smart kumandasinda yok mu ayriyetten teletekst butonu?
  • bende almayı düşünüyorum hatta yakınımda philips teknik servisi var gidip sordum hiç bir geri dönüş olmadığını en üst seviye bir ürün olduğunu söyledi,
    youtube bir kaç videbuldum ;http://www.youtube.com/watch?v=pQ0ita9F5Ek&feature=related

buda incelemesi tv :
    www.flatpanelshd.com
    Philips 9705H review - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229

• Local dimming denilen olay bölgesel kararma anlamına geliyor. TV panelinde belirli bölgelerdeki LED ışıkların açılıp kapanmasını sağlar ve bu sayede en düşük (yani en iyi) siyah seviyelerini almayı sağlar. Yani görüntüde karanlık görünecek yerlerdeki led ışıkları kapatarak hem en derin siyah görüntüyü veriyor hem bu sayede elektirk tüketimi azalmış oluyor. Bir TV deki siyah kalitesi de görüntü kalitesi determinantlarının en başında gelir. Yani asıl siyah ekranlarda belirli eder kendini local dimming.

Ama bu tv de Local dimming var.

Local dimmingte hiç bir sorun yok bence. Siyahları mükemmel veriyor.Siyahlarda kesinlikle gri olma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 25 Ekim 2011; 22:23:47 >
  • oğretmen local dımmıng var demıssın..local dımmıng sorunu varmı pekı:)) nasıl bu tv nın local dımmıng olayı basarılımı sorunlumu sence.
  • bırde bu ozt nın verdıgı lınkte test lınkınde şöyle bısey dıkkatımı cektı..bunlar tv ıcın en ıyı goruntu ayalarımı anlayamadım..eğer öyleyse butun ozlelıkler nerdeyse kapalı..

Picture preset: Custom
    Contrast 48
    Color: 50
    Brightness: 50
    Sharpness: 0
    Noise reduction Off
    Tint Custom
    Perfect Natural Motion Off
    400 Hz Clear LCD On/Off
    Super resolution Off
    Perfect Contrast Off
    Dynamic backlight Best picture
    MPEG artefact reduction Off
    Gamma -1
    R Gain 121
    G Gain 105
    B Gain 92
    Light sensor On/Off

senın ayarları nasıl contrasrt parlaklık vs onları paylaslaım ısteresenız...
  • Benim Kişisel ayarlarım bunlar:

Kontrast : 100
    Parlaklık :30
    Renk :70
    Netlik :6
    Parazit Azaltma : Maksimum
    Renk Sıcaklığı :Serin
    Perfect Natural Motion :Maksimum
    400Hz Clear LCD : Açık
    Süper Çözünürlük : Açık
    Mükemmel Kontrast :Kapalı
    Dinamik Arka Işık : En İyi Görüntü
    Mpeg Parazit Azaltma : Kapalı
    Renk Geliştirme : Maksimum
    Gama : 4
    PC Modu : Kapalı
    Işık Sensörü : Kapalı
    Görüntü Formatı : Oto.Doldur
    Ekran Kenarları : 2

Bundan daha iyi net ve mükemmel görüntü kalitesi,canlı renkler oluşturan varsa söylesin...Ama bundan daha iyi ayar yok,çünkü ben 1 hafta uğraştım...:)

• bunu bende denıcem buaksam fakat..senın parlaklık cok az geldı bana ustelık gamayıda 4 e cekmısın dahada kararamıstır bu sekılde dogalık bozulmustur gıbı gelıyor bana..bırde dıkkaıtmı ckeen kontrastı fullemıssın ama mukemmel kontrastı kapatmısın onu nıye oyle yaptın..mpeg parazıt azalatmada kapalı onları neden kapattınıgıda bı yazarsan ıyı olur..
  • Parlaklık 30 da olmasının ve gammanın 4 te olmasının nedeni doğal canlı renklerdir...dene memnun kalacaksın...

mükemmel kontrast minumumda olsa dahi insaların yüzleri pastel boya gibi yapmacık oluyor...doğallığı yitiriyor.bu ayarın kapalı olması yanayım.Normal kontrat ayarının 100 de olması da parlaklıktan kısılan ışığın kontrastla daha canlı ışık hale gelmesi içindir.

Mpeg parazit azalmayı görüntüyü dondurup ayar yaptığında kapalı olmasının ne kadar doğru olduğunu görürsün...özellikle maçlarda çimlerin netliği kapalıda mükemmel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 25 Ekim 2011; 23:42:58 >
  • ok sen dıyorsan dogrudur..dedıklerını denıcem buegece eve gıdıcne..mpeg parazıt azaltma ılgınc adı ustunde parazıt azaltma açık olması gerekırken parazıtın gıtmesı ıcın kapalıya alıyoruz..bunun mantıgı ne..neden yapmıuslar parazaıt azaltmayı ılgınc dogrusu senın dedıgın gıbı netlesıyorsa kapalıyken..bırde keskınlık neden ful degıl..sen bunları ekranı donduruptamı denedın baya ugrasmıssın deıdgıne gore bu ayarı bulmak ıcın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 25 Ekim 2011; 23:50:08 >
  • ögretmen senın dedıgın ayarlar tahmın ettım gıbı bana kotu geldi..cok karanlık goruntu..ama ben fılm ızlekren brrip ızlerken ayar yaptım..normal yayınlarda cok kurcalamaıdm..hd yayınlarını ıse hıc bılemıyorum senıun ayarlarının..tabı kısıden kıse degısır goruntu olayı..ben parlaklıgı 48 kontrast 90 mukmmel onrtrastı orta rengı 65 yaptıum..gama da 2 de..
  • Öğretmen bende bu tv den almayı düşünüyorum, yalnız izmir agora philips bayisinde tv izledim sd yayınlar bana çok kötü geldi, hd yayınlar fena değildi. gerçi orada bir kaynaktan birçok tv bağlanılıyor ama. birde kağıt üstünde tv çok iyi olduğu ama pratikte bunu göremediğimizi söylüyorlar siz kullanıcı olarak ne dersiniz.Hakikaten özelliklerine ve fiyatına baktığın zaman müthiş.Fakat hiçbir tv nin fiyatının bukadar yarı yarıya düştüğünüde görmedim.
  • Bende hızlı fiyat düşüşünden rahat değildim ama tv yi aldıktan sonra hiç pişmanlık duymadım.Genelde aldığım şeylerden pişmanlık duyan bir insanım fakat bu tv mükemmel.kağıt üzerinde de gerçekte de çok mükemmel,görüntü kalitesi çok güzel,SD yayınları daha iyi veren tv de yok bence...çünkü ben de canlı olarak çok izleyip, inceleyip aldım...Alırsan pişman olmayacağından eminim...SD ve HD görüntü kalitesinde samsungd8000,LGlw55000 le defalarca karşılaştırdım,inceledimde aldım ...Phılıpspfl9705 hepsine görüntü canlılığı, SD ve HD yayında çok fark atar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 26 Ekim 2011; 15:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

Bende hızlı fiyat düşüşünden rahat değildim ama tv yi aldıktan sonra hiç pişmanlık duymadım.Genelde aldığım şeylerden pişmanlık duyan bir insanım fakat bu tv mükemmel.kağıt üzerinde de gerçekte de çok mükemmel,görüntü kalitesi çok güzel,SD yayınları daha iyi veren tv de yok bence...çünkü ben de canlı olarak çok izleyip, inceleyip aldım...Alırsan pişman olmayacağından eminim...SD ve HD görüntü kalitesinde samsungd8000,LGlw55000 le defalarca karşılaştırdım,inceledimde aldım ...Phılıpspfl9705 hepsine görüntü canlılığı, SD ve HD yayında çok fark atar...

@ ogretmen-1970

Phılıps yıllardır doğala en yakın renk tonlaması ve uygulaması ile pazarda yer aldı.

Gerçekten ten de öyleydi.

Marka olarak satıldıktan sonra (TV-Elektronik) markanın yeni sahipleri çekik gözlüler ; kozmetik işinin kralı olan

Samsung'a benzetmeye başladılar PHILIPS'i.

Canlılıkta Samsung'u geçmesinden belli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.