Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sabah Adana MM'den 9705'i 2.899 TL'ye transmitter+2 gözlük hediyesi ile satın aldım.
    Haftaya teslim alacağım.
    Buradan vesile olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor,henüz araştırma aşamasında olanlara kolaylıklar diliyorum.
    Ürün geldiğinde paylaşıma devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurİ

Herkese merhaba,
    pazar günü media markt kampanyadan 9705 aldım bende 7696 ile arasında kararsız kalmıştım,ve daha ucuz olduğu için 9705 i aldım fakat diğerindeki dahili uydu alıcısı olması ve altyazı desteği olması benimkinde olmaması beni bir hayli üzdü , galiba yanlış bir seçim yaptım piyasada 3.599 artı birde internet ağını kablosuz görmesi için 100 tl daha vermem gerekiyordu bu yzden vazgeçmiştim pişman gibiyim yorumlarınızı bekliyorum
    selamalr sevgiler

Onur Bey ben de aynı ikilemi yaşayıp 9705 tercih edenlerdenim. Bence bu iki eksik de canınızı sıkmasın. Daha önce de yazmıştım, dahili uydu alıcısı receiverı ortadan kaldırması açısından güzel olabilir ancak söz gelimi receiver bozulduğunda televizyonun tamamen servise gitmesi, serviste 30 iş günü kalması daha büyük bir problem. Bu nedenle ben buna olsa da olur olmasa da olur gözü ile bakıyorum. Öte yandan alt yazı desteği ya da türlü media formatları oynatma sorununu da media player ile çözebilirsiniz. Ben Bimeks'ten kargo dahil 125TL'ye (en uygun fiyatlı orada buldum ve 2 gün içinde elime ulaştı) HMP3000 media player aldım. Ocak sonuna kadar o da mahzende yatacak o yüzden iyidir kötüdür diyermiyorum ama buradaki yorumları okuyunca kullanıcılarına küçük yazı karakteri dışında (o da 46'' TV'de rahatsızlık vermiyormuş) bir problem yaşatmadığını gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Tekrar merhaba arkadaşlar.
    Bu sabah Adana MM'den 9705'i 2.899 TL'ye transmitter+2 gözlük hediyesi ile satın aldım.
    Haftaya teslim alacağım.
    Buradan vesile olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor,henüz araştırma aşamasında olanlara kolaylıklar diliyorum.

Hayırlı olsun hocam, güle güle seyredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Orijinalden alıntı: wituy

46" ile aranızdayım :)

Bu arada tv'nin sehpası özel yaptırtıyorum , perşembe gunu elime geçicek o yuzden tvyi satın almış olmama rağmen perşmbeye kadar kullanamıycam. Bu 3D izlemek için bir tek gözlük eksik sanırım dimi ? 3D dönüştürücü fln bişiler okudum ama pek anlamadım ne yazık ki... Bide 3D gözlük ne öeneririsiniz

Hayırlı olsun hocam 3D gözlükler ve transmitter hediyesi olmadan mı aldın?

Yok hocam ben dedğim gibi pek bilgili diilim bu 3D olayına nedir bu gözlük ve transmitter denilen olay onu almadan 3D gözlükle 3D izleyemezmyz ?

• quote:

Tekrar merhaba arkadaşlar.
    Haftaya teslim alacağım.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...Çok doğru bir karar verdiğine emin ol.pişman olmayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 15 Kasım 2011; 20:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Hayırlı olsun doctorphoto,güle güle kullanın.
    Şimdi sıra epsilon82'de

Birkaç foto daha koyunda gaza gelelim

Hocam ben de sirami savdim sanirim artik sira sana geldi. Az once ben de Media Markt'tan transmitter ve 2 gozluk hediyesiyle satin aldim. Bonus'a 12 taksit aldigim icin vade farki oldu ama banka 9+3 kampanyasi duzenlemis o nedenle gectigimiz haftaya kiyasla daha ucuza geldi vade farkli fiyati da.

Bu arada ben de 300TL verip garantiyi uzattim. Cok ikilemde kaldim ama aylik odememi 20TL gibi bir rakamda etkiliyordu. Ne olur ne olmaz sonradan pisman olmayim dedim.

Tv'yi alip arabaya yukledim ve az once yaklasik 2 ay istahat edecegi halamlarin bos odasina cikardim. Kurup kullanmaya basladikca size yorumlarimi da aktaririm.

Bu arada fiyatin daha dusmesini bekleyen dostlar icin guncel stok adedi vereyim. Tek tek saydim Media Markt Besiktas'te benim aldigim haric 33 kutu yeni sahiplerini bekliyordu.

Son olarak da 3D karsilastirmasina deginmem gerekirse teshirde bir 9705 vardi fakat transmitter olmadigi icin 3D izleyemedim. Artik buradaki yorumlara ve full led ve ambilight 3 gibi artilara gore aldim. 3D rahatsiz edici olursa cok cok da onemli degil 5-6 sene sonra bakariz o zamanki sartlara diye dusundum.

Hayırlı olsun kardeşim.Güzel günlerde kullanırsın inşallah...İyi araştırdın sen...) sonunda doğru seçim yaptın...

• quote:

Orijinalden alıntı: mangey

Arkadaslar merhaba ...

Bugün mediamarkt Beylikdüzü'nden 2 adet sarzli gözlük ve transmitter la birlikte 2899 tl ye aldım ... ödemeyi worldla yaptıgım için ertelemeli ve 10 taksit oldu ... bence su ana kadarki en iyi fiyat ilgilenen olursa yarında devam edecekmiş ... Haberiniz olsun istedim ...

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

ben gecen carsamba dartyden siparisimi verdim 2999a.
    daha tv gelmedi acaba siparisi 2899 olacak sekilde cevirebilir miyim ki???

Bu tv nin kullanıcı sayısı çok azdı ama son 2 ayda maşallah sayı arttı.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...
  • quote:

Bu arada tv'nin sehpası özel yaptırtıyorum , perşembe gunu elime geçicek o yuzden tvyi satın almış olmama rağmen perşmbeye kadar kullanamıycam. Bu 3D izlemek için bir tek gözlük eksik sanırım dimi ? 3D dönüştürücü fln bişiler okudum ama pek anlamadım ne yazık ki... Bide 3D gözlük ne öeneririsiniz

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...Senin aldığın tv de sanırım Philips PTA02 3D Gözlük + Transmitter hediyesi var. Almana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karazeytin

Bugun'den itibaren ben de 46PFL9705 kullaniciyim :D

MediaMarkt'ta 2899,- TL ye, 2 adet gozluk ve 3D aleti ile beraber.

Daha fazla test yapamadim, ama ilk bakis'ta pixel problemi yok ve goruntu cok guzel.

Hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde, yıllarda kullanırsın inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurİ

Herkese merhaba,
    pazar günü media markt kampanyadan 9705 aldım bende 7696 ile arasında kararsız kalmıştım,ve daha ucuz olduğu için 9705 i aldım fakat diğerindeki dahili uydu alıcısı olması ve altyazı desteği olması benimkinde olmaması beni bir hayli üzdü , galiba yanlış bir seçim yaptım piyasada 3.599 artı birde internet ağını kablosuz görmesi için 100 tl daha vermem gerekiyordu bu yzden vazgeçmiştim pişman gibiyim yorumlarınızı bekliyorum
    selamalr sevgiler

Hyırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...Doğru seçim yaptığını tv yi izleyince anlayacağından eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

quote:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah...Senin aldığın tv de sanırım Philips PTA02 3D Gözlük + Transmitter hediyesi var. Almana gerek yok.

Hocam daha açmadım paketi perşmbe gunu servis gelince açıcaım da hediye var falan var demediler İnşallah vardır da dielimki yok ne yapmam gerek birde ne kadar fiyatları bunların

• Fiyatlar çok pahalı malesef. Ben de almadım daha..."Philips PTA02 3D Gözlük + Transmitter" 450 TL civarı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 15 Kasım 2011; 21:15:52 >
  • Öğretmen arkadasım TSK. Ederim .... Ve yeni alan arkadaslar hepimizin cihazı hayırlı olsun ...

Benim cihaz dün kuruldu başladım kurcalamaya ... İPad2 yi bağladım televizyona ... Şimdi sadece laptop kaldı ... Media Markt takı satıcılar mac os cihazlar kabloluda olsa bağlanmıyor diye biliyoruz dedi ama hırs yaptım aldım .... Philips servisi aradım öyle ısrarlı sordum ki bak baglanmiyosa almicam diye basta bağlanır diyorlardı ... Sonra yav aslında denemedik bilmiyoruz dediler ... :):)

Neyse bu televizyonlar mac os cihazların uyumunu baya test edicim herhalde ...

Ben denedikçe paylaşırım burdan ... Bari foruma katkımız olsun ... :D
  • biri şu tvnın 3 d sıhakkında bıseyler yazsın...finansmen senın 3d nası gıdıyo..tırtreme goz yorma vs gıbı olaylar varmı..3 d gercekten harıka bırsey denlebılırmı.. tvıyı alan herkese hayırlı olsun buarada..
  • Media Markt hazretlerinin elinde transmitter kalmadığı için daha sonra haber vericez ...gelip alırsınız dediler ... Bu yüzden 3d deniyemiyorum ... Deneyince yazarım ...
  • bu arada tvnın usbsınden hd fılm ızlerken ses cıkmıyor dts oldugu ıcın..dıvxlerde sıkınıtı yok hepsını acıyor zaten.ama hd yada mkv olmayınca tadı cıkmıyoır acıkcası..sıdmı ben bı hd player alim dıyorum..philpis hmp3000 var kafamda bırrde ezcool hd media player var..hangısın alsam karar veremıyorum..aslında phılıps hmp3000 daha guzel gorunuyor kasası falan daha şık fakat ezcool 25 lıra daha ucuz..oda guzel.. ararlarında gorutnu farkı yada baska bı fark varmı acaba dıyorum..kullanan varmı bu aletlerden bırını..ve sızler ne yapmayı dusnuyorsunuz hd fılm ızlemek ıcın..bırde tvnın amblıgıtını ben derin suda kullanıyorum..sızler hangısını sectınız..
  • Bu MM'ta garanti uzatma için öyle ısrar ediyorlar ki anlatamam !
    Bu işten çok karları var belli...Gıcıklığına almadım extra garanti,umarım zararlı çıkmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

biri şu tvnın 3 d sıhakkında bıseyler yazsın...finansmen senın 3d nası gıdıyo..tırtreme goz yorma vs gıbı olaylar varmı..3 d gercekten harıka bırsey denlebılırmı.. tvıyı alan herkese hayırlı olsun buarada..

Yemişim 3D'sini diyecem ama dur bakalım.

Ya arkadaş, hadi PC görüntüsünü TV'ye aktaramıyorum onu anladık. Ama geçtik görüntü aktarmayı, o kadar geç ve zor bağlanıyor ki wireless'a. Çıldırcem. Giderek de daha zor bağlanmaya başladı. Acaba benim wireless ile ilgili bir ayar falan mı yapmam gerekiyor, anlamadım ki.

3D için şu anda sadece Killzone deneyimim oldu. Çok uzun süre oyun oynamadığım için baş dönmesi vs gibi bir sorun yaşamadım. Tabi bence bu biraz da alışkanlık meselesi. Gittikçe daha keyif almaya başlıyor insan 3D görüntüden.

• Bu cihazin goruntusu renkleri samsung d6000 ve uzeri serilere kiyasla nasil?
    Bugun bir teknosa ya ugradim,kendi gorsel testime gore samsung diger tum markalardan renkler ve goruntu konusunda bariz ustun..
    Bu tv nin bir miktar daha ucuzlamasini bekleyen biri olarak moralim bozuldu..
    Tum tv lerde ayni yayin vardi bu arada
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.