Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha oncede soylemıstım dahada dusebılırdı ama dusecegı kadar dusmus zaten..ben 40 ını aldım 2600 e..suanda 46 sı 245 ye gelıyor gozlukle..daha nereye dusecebılırkı..dusme ıhtımalı olsa bıle cıkma ıhtımalı daha fazlaydı..kacırılmıyacak bır tvıyı kacırmayın derım...ha dusersede duser..ıllakı dusecek bırgun..teknolojı bu..finans 3d takıl bıraz yaw fılm falan seyret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

quote:

Orijinalden alıntı: epsilon82

quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Hayırlı olsun doctorphoto,güle güle kullanın.
    Şimdi sıra epsilon82'de

Birkaç foto daha koyunda gaza gelelim

Hocam ben de sirami savdim sanirim artik sira sana geldi. Az once ben de Media Markt'tan transmitter ve 2 gozluk hediyesiyle satin aldim. Bonus'a 12 taksit aldigim icin vade farki oldu ama banka 9+3 kampanyasi duzenlemis o nedenle gectigimiz haftaya kiyasla daha ucuza geldi vade farkli fiyati da.

Bu arada ben de 300TL verip garantiyi uzattim. Cok ikilemde kaldim ama aylik odememi 20TL gibi bir rakamda etkiliyordu. Ne olur ne olmaz sonradan pisman olmayim dedim.

Tv'yi alip arabaya yukledim ve az once yaklasik 2 ay istahat edecegi halamlarin bos odasina cikardim. Kurup kullanmaya basladikca size yorumlarimi da aktaririm.

Bu arada fiyatin daha dusmesini bekleyen dostlar icin guncel stok adedi vereyim. Tek tek saydim Media Markt Besiktas'te benim aldigim haric 33 kutu yeni sahiplerini bekliyordu.

Son olarak da 3D karsilastirmasina deginmem gerekirse teshirde bir 9705 vardi fakat transmitter olmadigi icin 3D izleyemedim. Artik buradaki yorumlara ve full led ve ambilight 3 gibi artilara gore aldim. 3D rahatsiz edici olursa cok cok da onemli degil 5-6 sene sonra bakariz o zamanki sartlara diye dusundum.

Hayırlı olsun kardeşim.Güzel günlerde kullanırsın inşallah...İyi araştırdın sen...) sonunda doğru seçim yaptın...

Teşekkürler hocam, 15-16 yıldır odamda Sabah Gazetesi'nin verdiği 37 ekran Vestel'i kullanıyorum, evde de 42'' Philips Plazma vardı ama benim sayılmaz. Bu benim kendime aldığım ilk televizyon oldu, e malum evlilik öncesi masraf da çok, o nedenle hem uzun yıllar keyifle seyredeceğim hem de çok büyük sıkıntılara sokmayacak bir cihazdı almak istediğim. Bu mevzulardan da uzak kalınca iyice araştırmadan almak istemedim. Sizin olumlu yorumlarınızında çok etkisi oldu tercih aşamasında. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

bu arada tvnın usbsınden hd fılm ızlerken ses cıkmıyor dts oldugu ıcın..dıvxlerde sıkınıtı yok hepsını acıyor zaten.ama hd yada mkv olmayınca tadı cıkmıyoır acıkcası..sıdmı ben bı hd player alim dıyorum..philpis hmp3000 var kafamda bırrde ezcool hd media player var..hangısın alsam karar veremıyorum..aslında phılıps hmp3000 daha guzel gorunuyor kasası falan daha şık fakat ezcool 25 lıra daha ucuz..oda guzel.. ararlarında gorutnu farkı yada baska bı fark varmı acaba dıyorum..kullanan varmı bu aletlerden bırını..ve sızler ne yapmayı dusnuyorsunuz hd fılm ızlemek ıcın..bırde tvnın amblıgıtını ben derin suda kullanıyorum..sızler hangısını sectınız..

Ben de ikisi arasında kalmıştım hocam ama yorumlardan HMP3000'in daha çok beğenildiğini gördüm. Ufak altyazı sıkıntısını da 46'' ve üzeri kullananlar yaşamadıklarını söylemişler, sanırım daha ufak panel sahipleri şikayetçi. Bu nedenle tercihimi HMP3000'den yana yaptım. Bu arada internet üzerinden sipariş verecekseniz en uygun Bimeks'te buldum. Hepsiburada'da 135TL'yken Bimeks'te 118TL. Pazar gece siparişi verdim, bu öğleden sonra kargom geldi.

• Benim TV bugün yarın gelecek, sanırım yarın kurulumunu yapacağım.
    Elimde Atlanta HD Box ve Egreat Media Player hali hazırda olduğu için TV'den film izleme veya dahili uydu alıcısı gibi özelliklere dikkat etmedim.

TV kurulduktan sonra sizlerle 3D durumunu paylaşırım
  • Philips HMP 3000'den bir tane de ben aldım dün.Yorumları okuyunca dayanamadım
  • @albani üstad sahalara inmiş

Üstad;
    Satın aldığımız 9705 modeli hakkında bilgilendirir misiniz bizleri ?
    Sizin bu panel ve TV hakkında ki yorumlarınızı çok merak ediyorum.
    Bilelim ki yanlış yönlendirmeyelim çevredekileri...
  • Philips HMP 3000 HD MEDİA PLAYER ben de almak niyetindeyim.Başka konulardan araştırma yapmadım.En iyi yorumu markası Philips olduğu için bu tv yi kullanan arkadaşların vereceğini düşünüyorum.Kullanan arkadaşlardan bir kaç soru hakkında yorum bekliyorum.

Desteklediği formatlar nelerdir?
    İçerisine HDD takılabiliyor mu?
    HDD takılıyorsa takılı olan HDD ye PC den ağ üzerinden film atılabiliyor mu?
    PC ve TV ye Wireless ile ağ bağlantısı yapılabiliyor mu?
    Ve sizlerin önemli gördüğünüz özellikler nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 16 Kasım 2011; 10:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

@albani üstad sahalara inmiş

Üstad;
    Satın aldığımız 9705 modeli hakkında bilgilendirir misiniz bizleri ?
    Sizin bu panel ve TV hakkında ki yorumlarınızı çok merak ediyorum.
    Bilelim ki yanlış yönlendirmeyelim çevredekileri...

Bunun cevabını Avrupa Forumlarında bulabilirsiniz!

-Phil ana Modül olarak iki yerden bunları alıyor;LGD(S_IPS/AS_IPS tipli ve Sharp(UV2a tip)

LGD Modüllerdeki panelleri hep başarılı olurken,Sharp larda çuvallıyor,özellikle Hi-End 9xx larda
    9003/9004/9005 ve 9006 hk.henüz bir şey bilinmiyor!

Panel FULL-LED+Local-dimming ama "hikaye";asıl sorun burada başlıyor ve Phil bu FL+LD işin "hala"
    beceremiyor! zaten asıl sıkıntı buradan çıkıyor!

Bu herifler dünyada "bitik" ve sadece Avrupa Kıtasında Panel satabiliyorlar!

Teknik olarak Phil Engine+Sharp Modül birleşmesinden ortaya bugüne kadar istenen seviyede
    bir başarı çıkmadı!

Çok daha fazla teknik ayrıntılar hada var ama bunları geçiyorum,kafanız hepten karışmasın!

++
    Ben bir çok kişiye bu paneli aldırdım(9003 den başlayarak) ancak benim bu seneki Phil deki tek tavsiyem
    8xx serisidir
    2010 Model olarak en başarılı tek seride zaten budur!
    ++

Şimdi bardağın dolu tarafına bakalım;

Engine;oldukça iyi ama 8xx deki kadar stabil ve başarılı değilse bile yinede bu konuda üzmüyor!
    Resim kalitesi;bence panelin en önemli artısı burada
    Black&Contrast;Sharp Modülden dolayı iyi ama,o bildiğimiz Sharp kalitesinde değil!teknik olarakta
    sistemden(HW kaynaklı)dolayı çok iyi değil,ancak bu konuda da bana göre yine üzmüyor,ancak Local-dimming iyi
    olmadığı için Banding efekti ve fon çalışması ile buna bağlı efektlerde çok iyi değil(çoğu bunları zaten görmez!)
    dolayısıyla bu konuda bence başarılı sayılabilir

Bir diğer artısı ise şudur;ilk çıktığında bu seriler hem çok pahalı hemde "o paranın malı değildi" ama bugün
    geldiği fiyatı itibarıyla artık alınası bir paneldir!!

++

Not;bu panelin 32/40/52 leri acaba bir yerlerde hala bulunuyormu??? nerede ve fiyat bilgileri varmıdır?

Selamlar

CAN+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Kasım 2011; 11:52:38 >

• Albani üstad döndüğüne sevindim.kısaca birşey sorucam;biz senin kadar teknik detayları bilmiyoruz.ama genel olarak phil 9705 i gerek mağazalarda izleyenler gerekse alıp kullananlar kendi fiyatındaki diğer markalara göre çok başarılı buluyor.ben bu zamana kadar lw serisi bir tv düşünürken şimdi 9705 i düşünüyorum.gerçi biri sg diğeri fpr gözlük,ama önemli değil benim için.zaten seninde onaylayacağın gibi 3d hala gelişme aşamasında.
    sonuç olarak albani usta phil 9705 in lw serisine göre daha iyi sd,daha canlı ve doğal resim üretimi,daha hızlı olduğunu söyleyebilir miyiz?
  • Bu televizyonun görüntü kalitesi gerçekten çok güzel. İlk açıldığı zamanki ayarları göz yoracak cinsten, tüm aktif destekler açık falan uzun süre seyredilmesi göz yoruyor. Ben flatpanelshd.co.uk'de test için verilen ayarları ile kalibre ettim, sonuç çok güzel ve doğal.

Picture preset: Custom
    Contrast 48
    Color: 50
    Brightness: 50
    Sharpness: 0
    Noise reduction Off
    Tint Custom
    Perfect Natural Motion Off
    400 Hz Clear LCD On/Off
    Super resolution Off
    Perfect Contrast Off
    Dynamic backlight Best picture
    MPEG artefact reduction Off
    Gamma -1
    R Gain 121
    G Gain 105
    B Gain 92
    Light sensor On/Off
  • abı butun ozellıkklerı kapatmıssın:)) öğretmenın ayarlarıda senınkıne yakındı..tabı zevk meselesı ama benım ayarlar aklıdma kaldıgı kadarıyla su sekılde..

Contrast 95
    Color: 57
    Brightness: 41

Perfect Natural Motion maximum
    400 Hz Clear LCD on yada maximum:))
    Super resolution on
    Perfect Contrast on
    MPEG parazıt azaltma minimum
    Gamma 0
  • bu tv yi almak istiyorum dostlar kullanma amacım 3d oyun oynamak ps3 den hd yayın digiturk ve maçlar arada da gözlükle 3d film izlerim falan(3d performansı önemli benm için) 46d6500 ile lw5500 diğer seçenekler bi yardımcı olun lütfen acil karar vermeliyim tek başıma hiç karar veremem
  • valla tv super 3 dsını dogru duzgun deneyen yok daha..ama lg nın pasıf gozluklerının 3d ıcın daha ıyı oldugun dusunyorum..pasıfler aktıf kadar yormuyormus..ama tv sd ve hd yayında lg ye emınım 10 basar..lg nın goruntusunu hıc sevmem fakat 3d dede sanırım daha ıyı philipsten..ve son olarak sunu soylım phılpsın bu tv ısının cok ozelıgı var..amblıgt zaten yeterde artar bıle..3 d ıcın alacaksan bısey dıyemıcem..ıyı dusun..acelen yoksa 3d sını kullanan arkadaslar buraya yazdıkca fıkır sahıbı olup o sekılde alabılırsın..
  • teşekkürler 3d azda olsa önemli sanırım biraz daha bekliycem bence dış görünüşde bu tv nin çok kalın olması beni itiyor sanki eski teknolojiymiş gibi geliyo bana samsunglar kagıt gibi bide wi-fi özelliği varmı ?
  • wifi var sanırım ben pek anlamam net ozellıklerınden ama net tv sıı falan var facede orda burda gezebılıyorsun demıstı arkadaslar..kalınlıgına kalın dogru dıyorsun..ama amblıgt oldugu ıcın kalın cunkı tv nın arkasında led ısıklar var..kalınlık cokta onemlı degıl bence..onemlı olan ışlevi..sen bılırsın ıyı dusunmeden alınmaz..sonucta 3 bın lıra para vercen..
  • sanırım ben ezchollu alıcam medıa player olarak..hmp3000 den ucuz ve sorunsuz bır cıhaz..hdmı kablo olarakta 1,4 bır kablo alım dıyorum..3d ıcın hazır olsun tv 3d sonucta..kablo olarakk tavsıye edecegınız bırsey varmı..
  • çok uzun olmamasına ve ucunun kaplama altın olmasına dikkat et özünde hepsi kablo
  • Arkadaşlar merhaba,

birkere televizyon sadece hdmi den girişi yapılan 3D leri oynatıyor usb den, ex hdd 3D'yi unutun.

şu an seoul 1453 sd uydu bağlı sd görüntü müthiş, bence 24-25 fps çekilen videoları 50-60 fps çekerseniz görüntüde bir canlılık oluyor ya işte onun gibi sd görüntüleri fps si artmış gibi görüntü veriyor. Canımı sıkan tek şey ise sadece ekranda hareketli görüntü varken alt yazılar geçerken alt yazılarda bulanıklaşma oluyor fondaki görüntüler çok hareketli olmayınca kayan alt yazı netleşiyor, birde hd uydu alıcısı alınca deneyeceğim hd yayınlarda. Bunuda galiba 9706 da iyileştirmişler 400ü 1200 yapıp. Dahili uydulu tüm marka televizyonları inceledim kanal geçiş hızları beni deli ettiği için harici uydu bence. 3D bence başarılı ilk dakikalarda başımı döndürür gibi oldu ama sonra alıştım sorunsuz izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Albani üstad döndüğüne sevindim.kısaca birşey sorucam;biz senin kadar teknik detayları bilmiyoruz.ama genel olarak phil 9705 i gerek mağazalarda izleyenler gerekse alıp kullananlar kendi fiyatındaki diğer markalara göre çok başarılı buluyor.ben bu zamana kadar lw serisi bir tv düşünürken şimdi 9705 i düşünüyorum.gerçi biri sg diğeri fpr gözlük,ama önemli değil benim için.zaten seninde onaylayacağın gibi 3d hala gelişme aşamasında.
    sonuç olarak albani usta phil 9705 in lw serisine göre daha iyi sd,daha canlı ve doğal resim üretimi,daha hızlı olduğunu söyleyebilir miyiz?

Kardeş bu panelin LGE nin ne LW si ile nede başka serisi ile alakası neki!!

Ayrı kulvarlarda(resim kalitesi ve diğer teknik özellikleri v.s olarak)olan paneldir Phil 9xx lar

Fiyatı ise şimdilerde ucuzladı çünkü baktılar satılmıyor ve Modelide geçiyor,indirdiler doğal olarak
    ve alınır hale getirdiler!

Ben paneli ^3D si yok FPR yok SG v.s diye ele almamki!
    Panelin asli işlevine bakarım öncelikle,dolayısıyla 9xx serisi bu konuda her haliyle iyidir ve tabiki fiyatıda
    uygun olmak koşuluyla!

++
    LW panelmi yaw,sadece ucuz fiyatı ve FPR nin ciddi artısı ile satılıyor bu panel!
    Çok FPR li panel istiyorsanız çok daha doğru seçenek olan o zaman Phil in FPR li 7xx serisini alın!!

++
    SD&HDTV ise panelin ya dahili Tuneri yada bağlayacağınız Receiver ile alakalıdır,buna kimse net şöyledir diyemez!
    Kaldıki piyasada adam gibi çok kaliteli SD&HD Receiver mı var!!
    İyi kötü herkes birşeyler alıp bağlıyor Receiver olarak paneline veya varsa dahili DVB-S/S2 Tunerinden kullanıyor

Kısaca işin bu kısmı biraz göreceli bir durum
    Sana çok güzel gelen bir resim,bir başkasına vasat gelebilir!

Burada teknik ayrıntılar elbette var ama bunu anlatmaklada sizin kafanız karışır sadece!
    Tavsiyem işin SD sine değilde HD sine takılın,nasılsa HD ler bir şekilde iyi veya oldukça iyi v.s
    SD lerde yüz tane kriter var yaw

++

Birde sorum olacak,bilen duyan varsa cevap verebilir,bu 9xx serisi panelin 32/40/52 leride vardır,bunlar bulunuyormu
    veya nerede,kaça bulunuyor;birisine 32 almak istiyorum örneğin,bir başkasına 52 gibi

++

• sd sı boyleyse hd sını soylememıze gerek yok sanırım..hd mkv ızledım kendı usb sınden tabı ses yok..goruntu harıka..zaten tv nın kendı demsounu seyredın 1-2 dkkalık içine koymuslar..o sıze hd sı hakkında yeterlı bılgıyı verır:)) adam nerdeyse dışarı çıkacak demosunda..pırıl pırıl goruntu var..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.