Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gölgelenme gibi, mesela tüfeğin 1 santim yanında silik bir kopyası var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 17 Kasım 2011; 15:42:54 >
  • allah allah boyle 3dmı olur..senın deıdgın olay suna benzıyor..3d gorutnu var bende gozluklsuz bakınca goruntuler ust uste bınmıs bırbırne karısmıs gıbı cıplak gozle baktıgında gozu yoruyor.daha dogrusu bısey bellı olmuuyor ekran karman corman..bu gozlukler eger sneın dedıgın gıbıyse 3d gozlugu takınca cıplak gozde olan karısıklıgı tam gıderemıyor..lg de cam gıbıydı pırıl pırıldı goruntu..kaırısklık yoktu..butun aktıflermı boyle sadece bızımkındemı var bu ghostınmı neyse.
  • bu arada hepsburadadan ezcool hd boxı aldım..sımdılık ıdare eder..3d player cıkıp bırazz uculayınca ona kayarız.fakat bu tv nın 3d sını pek begenmıcez sanırım..teknosadakı elemana sordum..aktıfmı ıyı pasıfmı dedım..abı aktıf daha gercekcı goruntler verıyor ama benı yoruyor dedı..ben olsam pasıf alırdım onda yorma vs hıcbısye yok dedı..ama aktıfın daha grcekcı oldugunu soyledı..gercekcı olsun yorsun dıye dusnuyorum bende..bı goremedık su 3dyı..alıcam sımdı gozlugu bosa para vermım dıyorum..3d medıa playerla beraber seneye alırım dıye dusunuyorum..bırde bendekı 40 pfl 2600 e aldım 2300 e dusmus hey masallah.kendımı ucurumdan dusuyormus gıbı hıssetmeye basladım..sankı 4 boyut hıssı vermeye basladı bana bu tv...
  • lg deki demodur, demoya kanmamak lazım. 3d derinlik ayarı var oyunlarda 10 kademe onu azaltınca netleşiyor. Ama daha net beklerdim.

Bir de gran turismo 5 daha net gibi geldi killzone 3'e göre. Başka 3d oynayan yok mu?
  • derınlık ayarını kaca cektın pekı..demoydu dogru..demoyla fılmın farkı ne olabılırkı..lg nın 3dsın begendım sahsen..öyle senın dedıgın gıbı ıkı goruntu yanyana olaıy yok..pırıl pırıl aynı normal hd ızlermıs gbı net..ınsallah dedıgın gıbı demodandır..bence ps3 te 3d yı cok ıyı veremıyor dıye dusnuyorum..1000 lıraya bluray 3d okuyuucu saıtlıyor..ps3 oyun makınesı adamlar iyi kotu bırde 3 d eklemıslerdır..cok bısey beklememek lazım ps3 un 3dsınden..lg bluraye baglıydı ve domoydu teknosadaki..blurayle denemek lazım bu tvıyı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 17 Kasım 2011; 17:01:12 >
  • Albani hocam birşey sorucam,yanlış anlamayın.yukarıdaki yazınızda phil 8xxx serisinin daha stabil ve başarılı olduğunu söylüyorsunuz,ama 9xxx serisi tv arıyorsunuz
    8xxx daha iyiyse neden 9xxx arıyorsunuz?iyice kafam karıştı doğrusu,bizi aydınlatırmısın üstad
  • @süvari

Hiç kafan boşa karışmasın

Ben panellerin her birisini ayrı ayrı değerlendiriyorum!
    İlla bir Marka şöyledir diğer Marka böyledir demiyorumki

Her panelin(Markası önemli değil) başarılı veya çok başarılı veya vasat v.s v.s panelleri vardır!

9xx serisini ayrı 8xx serisini ayrı değerlendiriyorum!

Bahsettiğim 8/9 durumunda ise dikkat edersen stabilite ve müşteri memnuniyeti v.s olayını öne çıkardın!

Ayrıca 8xx çok fazla satılan ve bir kaç senedir en başarılı Phil serisidir,diğeri ise fazla sorunlu olarak hep geldi
    ancak bu illa kötü demekte değildir,ayrıca fiyatta çok önemli ve şuanda geldiği fiyat itibarıylada alınır bir paneldir!

Benim bunu düşünmem ise sadece Monitör gibi PC den kullanmak istemem vede fiyatı cazip ise alabilirim
    manasındadır,3D ilede zaten işim yok,bana 2D yetiyor,32 9xx da 3D yok zaten++

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Orijinalden alıntı: ProjectX

quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Bir rivayete göre 9706 çıktığı için mm, philips türkiyenin elindeki tüm 9705i almış (yaklaşık 250 adet), şu an 9705 satanlar ya kendi elindeki yada kendi deposundaki ürünü satmaktadır elinde olmayan satıcıya tedarikçisinden yok cevabı almakta çünki. mm bu ürünü kaça kadar düşürür onun bileceği iş şu an 200 den biraz az stok kaldı deniyor. onlarda biterse elveda 9705.

Doğrudur, Şuan en uygun satan firma MM , Dün EW yazan fiyat 4400tl idi, 2011 Model 8000 ve 9000 serilerinde indirim olması için, 9705 stokta eritmeleri gerekiyor.. 9705 En son 2500-2600tl fiyatları görüp bitirirler diye düşünüyorum...

Bence 2500'lere varmadan biter gibi. Belki 2799'u görür ama daha altını görmez diye düşünüyorum.
    Bu arada TV'yi alacak arkadaşlar 3D'den fazla bir şey beklemesin. Bu TV'nin 3D performansı HD&SD performansının altında deniliyor. ben daha test etmedim, haftasonu test edeceğim.

Anlaşıldığı üzere bu tv çok yakın zamanda tarih olacak.9706 ların da ne kadar zaman sonra ucuzlayıp alınacak fiyata geleceği bilinmez...

Benim tavsiyem SD ve HD kalitesiyle,canlı renklerle tv izleyim derseniz kapın bir tane...

• Bu arada Philips HMP 3000 HD MEDİA PLAYER almaktan vazgeçtim.

HDD ye PC den ağ üzerinden film atılamıyormuş.
    PC ye Wireless ile ya da ethernet ile ağ bağlantısı yapılamıyormuş.

Netten indirdiğim filmleri PC den playerin HDD sine ağ üzerinden kopyalayacağım bir HD player arıyorum.
  • Ağ üzerinden PC den media oynatıcıya film atılacak en iyi player WDWD TV Live HD dir. fiyatıda 230 tl filan.

ama 3D destekliyormu bilmiyorum.

bir de bunu buldum WDWD TV Live HUB ama fiyatı 550 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

derınlık ayarını kaca cektın pekı..demoydu dogru..demoyla fılmın farkı ne olabılırkı..lg nın 3dsın begendım sahsen..öyle senın dedıgın gıbı ıkı goruntu yanyana olaıy yok..pırıl pırıl aynı normal hd ızlermıs gbı net..ınsallah dedıgın gıbı demodandır..bence ps3 te 3d yı cok ıyı veremıyor dıye dusnuyorum..1000 lıraya bluray 3d okuyuucu saıtlıyor..ps3 oyun makınesı adamlar iyi kotu bırde 3 d eklemıslerdır..cok bısey beklememek lazım ps3 un 3dsınden..lg bluraye baglıydı ve domoydu teknosadaki..blurayle denemek lazım bu tvıyı..

Genellikle 4-5 yapılıyormuş, uzun süre oynayıp görüş bildireceğim.

• akakce.com
    Philips 46PFL9705H Full HD LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-philips-46pfl9705h-led-televizyon-fiyati,380501.html

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    404
    http://www.cimri.com/philips-46pfl9705h-12-46-smart-tv

www.en-uygun.com
    404 Not Found
    http://www.en-uygun.com/en-ucuz/46PFL9705

En ucuz yine DARTY de Fiyat : 2 899,00 TL

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-LED-Televizyon/PHILIPS/46PFL9705H-3D-p-45077-c-9.htm?affil=3F1F873B219BFD1604C11B6D4A817635&utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campaign=LCD%20%2F%20LED%20TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 18 Kasım 2011; 10:33:30 >

• Arkadaslar coook nadir gordum daha once philips in tvde reklam verdigini.su aralar tvlerde philips smart tv reklamlari donmeye basladi.ustatlar bunu.neye baglar acaba.
  • 2 saat önce aldım cihazı MM den p.tesi gelcek inş incelerim
  • Aylardır forumu takip ediyorum, inanılmaz faydalı ama bilgi arttıkça işin içinden çıkmak da pek mümkün olmuyor. Uzun zamandır 3D led almayı istiyorum ve 1 ay önce Philips 42PFL7696 aldım ama ekranda sorun çıkınca geri verdim. Şimdi tekrar bakıyorum ama kafam iyice çorba oldu... Ürünler arasında kıyas yapmak da mümkün olmuyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Philips 46PHL9705 , Sharp LC40LE830E, LG 42LW570S

9705 lerin fiyatı birden çok düşünce inanılmaz kıllandım, bu işte bi sorun mu var diye; yeni seri 46 tv nasıl olur da eski seri 42 den ucuz olur. Bir de philips hong-kong lu bir firmaya hisselerini satmış, acaba bu biz işten çekiliyoruz mu demek? Aldığım 7696 görüntüsü harikaydı, o yüzden aklım hala philips'te. Ama kiminle konuştuysam herkes LG LW diyor.

Bir de tabii ayrı değerlendirilecek SHARP var. Tavsiyesi olan var mı?
  • PS3 killzone3 3D oyunda denedim, performans ve görüntü 10 numara....Tavsiye ederim
  • hayırlı olsun kaça aldığını yazmadın
  • 2899 tl ye gözlük kalmamış gelince vercekler transmitter vardı
  • Herşeyi ile süper, içime siniyor ama sadece sd yayınlarda arkada hareketli görüntü var ise altyazı bulanıklaşıyor, fondaki görüntü az hareketli yada durağan ise kayan alt yazı netleşiyor. Tabi hızlı geçen alt yazılardan bahsediyorum. Mesela tivibu reklemı ve turkcelin ellerin göründüğü bugün konuştuğun kadar yarın bedava reklamındaki kampanya açıklamaları alt yazı olarak geçerken eller hareketliyse alt yazı bulanık eller hareket etmediğinde alt yazı net. hd uydu ile hd kanalda henüz denemedim veya başka sd uydu alıcı ile de denemedim acaba benim alıcıdamı sorun var yoksa 9705 resmi işlerken o müthiş!!! işlemcisi yetersiz mi kalıyor. 9706'da biliyosunuz 400 hz 1200hz olmuş. Acaba başkalarında da varmı bi kontrol edip burada paylaşırmısınız? Birde bu ürünü 7xx6 serisi ile kıyaslayanlar olmuş ambilight'ı hikaye resmen 7xx6 da sadece sağda ve solda 20şerden 40 adet küçük ledler var ama 9705 de sağde 36 solda 36 üstte 31 tane toplam 103 adet büyük boy led var dikkat edin!

• hocam tek poblemi o olsun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.