Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerboranlı

2899 tl ye gözlük kalmamış gelince vercekler transmitter vardı

selam ,
    hangi MM ?benbiraz önce beylikdüzü mm ı aradım telefonla.
    rakam söylemediler ama ben 2899 tl nin üstündemi bari onu söyleyin dediğimde evet cevabını aldım.
    Belkide telefonda uğraşmak istemediler.
  • tv nın herseyı mukemmel kım ne derse desın..sadece 3d kafamda soru ısaretı..pasif gozluk kadar ıyı olmasını beklemıyorum ama ınsallah kotu degıldır..arkadas ps3 te silahın 1cm yanında silik bır sılah daha varmıs gıbı demıstı..mustafa denılen arkadasta kılzonede 3d super goruntu dıyor..şöyle ıyı bı 3d den anlayan test etsede su tv ıyı bır bılsek 3 d sının nasıl oldugunu..
  • beylikdüzünde sordum fiyat 3300 tl idi bazı şubelerde fiyatlar farklı oluyor dedi satıcı çocuk ben bahçelievlerden aldım 4 adet kalmışdı en son stokda..
  • 3 boyutlu kitin kullanma kılavuzunda düzgün bir 3 boyutlu görüntü için çarpraz ekran büyüklüğünün üç katı bir mesafeden seyredilmesi gerektiği söyleniyor. Bu mesafe 127x3= 3.8 metre, herkes bu mesafeden mi bakıyor televizyona? Ben dün National Geographic 3d seyrettim, göremedim çünkü bu crosstalk hadisesinin esamesini.
  • ceyarar kac mtreden seyrettın sen..ve 3d sını nasıl begendınmı..netmı..titresım varmı..bas donmesı rahatsızlık yaptımı..brıaz acarmısın 3 d işini..bırde lg nın pasıf gozuluklu tvsını hıc gordunmu..
  • şu anda bu fiyat aralığında hangi 3D tv yi alırsanız alın mutlaka sorunlu bir tarafı olacaktır.mesela fpr gözlük diye LG LW alırsanız belki daha rahat bir 3D izlersiniz ama 3D dışında SD gibi görüntülerde,ve tepki süresinde LG nin çuvalladığını artık biliyoruz.öte yandan 7696 gibi fpr philips alırsanız düşük kontrast ve local dimming olmamasından kaynaklanan sorunlar yaşarsınız.
    fiyatı düştüğü için 9705 alırsanız mükemmel görüntünün yanında yeterince tatmin etmeyen bir 3D ile karşı karşıya kalabilirsiniz.birde tepki süresinin yeterince hızlı olduğundan emin değilim.Albani üstad bu modelin 3D ve tepki süresi konusunda stabil olmadığını söylediğine göre birşey var demek ki.tabii bu değerler kişiden kişiye değişir.birini rahatsız eden şeyi başka biri hiç farketmeyebilir.
    peki diyeceksiniz ki; madem bu paraya alınabilecek 3D ve diğer özellikleriyle 4x4 lük bir tv yoksa ne yapacağız?

üç seçenek var:

1.maddi sorun yoksa ve izlediğimi en iyi şekilde izlemeliyim diyorsanız daha başarılı ama daha pahalı olan modellere yöneleceksiniz,pana vt30,sony hx920 gibi.(aslında bu modellerde bile ufak tefek sorunlar var)yani diğer fiyatın 2 katını vereceksiniz.

2.eğer bu kadar para veremem ama yinede bir 3D tv sahibi olmak istiyorum diyorsanız 4x4 lük bir tv nizin olmayacağını, bazı özelliklerden feragat etmeniz gerektiğini kabulleneceksiniz.

3.bu teknoloji karmaşasında hiçbirşeye para veremem,bazı şeyler biraz daha yerine otursun,bir süre daha eski tv ile idare ederim deyip hayallerinizi biraz daha erteleyeceksiniz.(bu durumda artık film arşivi yapacağım diye acele etmenize gerek yok,hatta sipariş ettiğiniz harici hdd nizi bile iptal edebilirsiniz

biraz moralinizi bozar gibi oldum ama bende uzun süredir sizinle aynı karmaşayı yaşayan biri olarak acı gerçekleri söyledim

bu panel işi zor be arkadaş,bir defa alışıldı mı bırakılmıyor meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 19 Kasım 2011; 11:03:09 >

• Dediklerine katılıyorum gümüş_süvari
    Eğer maddi durumunuz çok iyi ise gidip hx920 alın.
    Eğer maddi durumunuz iyi ise VT30.
    Yok eğer F/P ürünü istiyorsanız Philips 7xx6/8xxx/9705 vb. ürünlere yönelin.
    Çok kafa yormadan birini alın gitsin.
    Yoksa bu başlıklara bağımlı olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

ceyarar kac mtreden seyrettın sen..ve 3d sını nasıl begendınmı..netmı..titresım varmı..bas donmesı rahatsızlık yaptımı..brıaz acarmısın 3 d işini..bırde lg nın pasıf gozuluklu tvsını hıc gordunmu..

Ben 4 metreden seyrediyorum, 3d'si benim için tatmin edici. Dün 2 saate yakın kullandım, rahatsızlık verici bir hadise olmadı.

Pasif gözlüklüleri (LG ve Philips) bunu alırken çok karşılaştırdım, başarılılar ancak 2b görüntüleri bunun kadar etkileyici değildi. Benim için alırken 2b görüntü kalitesi daha önemliydi, 3b de bonus olmuş oldu açıkçası , aletten memnunum. Bundan önceki televizyonum da yine Philips LCD idi, aldıktan 15 gün sonra tam yılbaşı sabahı arızalanıp da aynı gün tamir edildiğinden beridir tüm işkencelerimize rağmen hala sağlam ve ayakta, biraz da ona güvenerek aldım zaten, o fiyata alternatifleri ile karşılaştırınca bariz öne çıkıyordu zira.

• @gümüşsüvari + drmert, teşekkürler...aslında şimdiden müdavimi oldum bile başlıkların :)) ne karmaşık bir işmiş.
    Maddi olarak bir limitim yok ama bir TV'ye 3% üzeri vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Hatta böyle yerli/yabancı forumları okuyup bi ara gaza geldim rakamlar uçuyordu ama allahtan duraksadım.

9705'deki fiyat düşüşü biraz şüphelendiriyor beni. Bir de philips'in TV işinden çekilyor olması, yoksa 10 kere almıştım bu ürünü.

SHARP konusunda bilgisi olan var mı? MM'da Sharp 40'-3D-100Hz-dahili uydu alıcı -SD gözlük 2990 gibi bişeye satıyorlar. Salon küçük 40/42 sanki daha iyi olur gibi...
  • Ceyar arkadaş

4mt.den 46" mı izliyorsun??

46" Panelde HD içeriklerde(1080i/p) izleme mesafesi 180/200cm dir!!!
    720p lerde ise 270/300cm(veya 240/270cm dir)

SD içinde ortalama 250/400cm arasında resşm kalitesine göre ayarlarsınız

ANCAK 3D efektinde ise bu mesafe çok yakındır,örneğin 42/46 panel için 80/120cm dir!!

++
  • albani olsun biraz geriden izilversin bas donmesı veya baska bır sıkıntı yaratmasında..demekkkı tv nın 3d sıde oldukca ıyı..dogru secım yaptıgımıza ınanıyorum..ben lg ye para vermem..goruntude ıs yok..teknosada baktıgımda 10 tanbe lg nın bıtanesının gortunu benım phlıps 7905 hd demosunun yanından gecemez..phlıps capcanlı..lg donuk ve mat..ama 3d sını begendım ona bısey demıyorum..fakat lg ye yakın bır 3d verebılırse bızım 9705 benden ıyısı yok..varsın pasif gozluk bırazdaha ıyı olsun.hdsı manyak tvnın..hele local dımmıng yokmu kendmı karanlıkta hıssedıyorum
  • ceyarar peki lg nin 9705 ten daha ıyı oldugunu soyleyebılırmısın 3 de ...ve hangı konuda daha ıyı oldugundua acıklarsan ıyı olur..tıtresımmı gercekcılıkmı golgelenmemı mesela ne konuda lg daha ıyı..yada ıyımı..3 dsı ıcın soruyorum..ok
  • Sanırım bu resim ile cihazın fiyatı konusunda yeni bir fikir vermişimdir!!!

19.11.2011, saat 15:00 suları, Cevahir Teknosa.

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 19 Kasım 2011; 19:40:55 >

• arkadaşlar cihaz erken geldi ama satan çocuk servis gelene kadar açma dedi garanti olmaz dedi doğru mu
  • evet acma..servıs acssın..aslında kutuya almadan ocne servıse kutu geldı teslım alıyorum dıye soyleseydın ıyı olurdu..kutuda bı darbe falan olmasında..sonra sıkıntı yasama..
  • acmadm kutuyu ama MM nin kargosu getirdi kutu çok temizdi dış tarafında ki karton da ezilme falan yoktu servis p.tesi kurmaya gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

acmadm kutuyu ama MM nin kargosu getirdi kutu çok temizdi dış tarafında ki karton da ezilme falan yoktu servis p.tesi kurmaya gelcek

Aynen bende de öyle oldu. Pazartesi gelir kurulumunu yapar servis.

İyi günlerde kullanın.
  • saolasın dostum hepimiz
  • Evet arkadaşlar dün sonarous sehpa gelmişti , bugun de yetkili servis gelip tv yi kurdu. Yeni Fenerbahçe maçı bitti , klavyenin başına zor yetiştim Gerçektende muhteşem bir tv , her kuruşunun hakkını sonuna kadar veriyor. Yarın tv yi iyicene kurcalıyıp daha kesin bilgiler veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Evet arkadaşlar dün sonarous sehpa gelmişti , bugun de yetkili servis gelip tv yi kurdu. Yeni Fenerbahçe maçı bitti , klavyenin başına zor yetiştim Gerçektende muhteşem bir tv , her kuruşunun hakkını sonuna kadar veriyor. Yarın tv yi iyicene kurcalıyıp daha kesin bilgiler veririm.

Değerlendirmelerinizi merakla bekliyoruz. Birer 46PFL9705 kullanıcısı olarak.

Ayrıca yukarıdaki mesajıma kimse yorum yapmamış.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.