Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 9xx serisinin 52 si TR de yokmu veya hiçmi ithal edilmedi,bana 52" 9xx lazım,daha doğrusu bir arkadaşa bakıyorum??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler 9xx serisinin 52 si TR de yokmu veya hiçmi ithal edilmedi,bana 52" 9xx lazım,daha doğrusu bir arkadaşa bakıyorum??????

9706 Var EW de , 52 inc 8000tl fiyatı var...
  • quote:

Beyler 9xx serisinin 52 si TR de yokmu veya hiçmi ithal edilmedi,bana 52" 9xx lazım,daha doğrusu bir arkadaşa bakıyorum??????

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-philips-52pfl9606k-fiyati,569373.html

bırde buna bak.bende herzaman 52 ınc dusunmusumdur.46 ufak kalacakımıs gıbı gelıyor.seneye 3000 lere dussun bakarız.ancak 9606nın 9705 ten asagı kalır yanı yok gıbı duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz096

quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

arkadaşlar duvara askı aparatı almayı düşünüyorum sizin memnun oldugunuz bi model tavsiye edebilirmisiniz

Kendi masa üstü standı ile duvara asabiliyorsunuz zaten. (2 si bir arada stand tv deki)

Başka bir aparata ihtiyacınız yok.

Bigileri aşağıdaki linkte var.

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/9000-serisi-117-cm-46-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-46pfl9705h_12/prd/?t=specifications

biliyorum dostum ama servisden gelen çocuk duvarlar ytong diye tutmaz o dedi 2 vidayla tutuyomuş çünkü

• Bence multi converter dene daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectX

quote:

9706 Var EW de , 52 inc 8000tl fiyatı var...

Kardeş o rakamı verecek olsak 55HX9x alırız Phil değil

05 serisi artık bittiği ve ciddi ucuzladığı için bakıyorduk!
  • Buyurun size ambilight'lı reklamlar.

• iyi geceler arkadaşlar,

yarın 46" 9705 almayı düşünüyorum kısmetse, tv den kuşkum yok fakat kullananlar cihazın 3D si hakkında fikir belirtebilirlermi rica etsem? Cihazın 3D performansı nasıl?
  • Hala varmiymis kapali kutu 9705?
    3D, hd veya sd performansi neyle neyi kiyasladiginiza gore degisir.
    Bugun 2400tlye 46" en iyi performans bu tvdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

Hala varmiymis kapali kutu 9705?

Yokmus hocam.. Dun aksam 5gibi aradik sorduk. istanbulda bir yerde teshir var fiyatida 3200 dedi.. baskada yokmus :(

Bolu'da oyuruyoruz ankara-izmit-adapazarinda olsaydi gidip alacaktik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 4 Aralık 2011; 6:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

Hala varmiymis kapali kutu 9705?

Hocam bugun ilk darty e gidip bakicam, orada yoksa mediamarkt a gidip alicam. Persembe gunu sordugumda satici ellerinde stok oldugunu soylemisti. Yan ben soyle diyeyim o zaman bu fpr gozluk teknolojisini barindiran philips tv lerin 3d si ile arasinda fark varmi mesela sizce?
  • 469705H TV ALDIM ÇOK MEMNUNUM 3D OLAYINI BLUERAY OYNATICI OLMADAĞINDAN DENEYEMEDİM AMA XBOX TA OYUN PYNARKEN 3D AKTİF OLUYOR GÖRÜNTÜYÜ YANYANA YAPIYORUM GÖZLÜĞÜDE TAKIYORUM AMA GÖRÜNTÜ BİRLEŞMİYOR XBOXTANMI TVDENMİ GÖZLÜKTENMİ ÇÖZEMEDİM
  • @Serhat Bey

eMail attım kontrol et!

Bahsettiğin panel ile Phil 9xx mukayese etme
    3D için fazla takılma,gerçi sen pek işim olmaz demişsin ama yinede takılma!
    3D için panel alınmaz başka bhsettiğin kriterlerde zaten sana uymakta+MPlayer da
    kullandığına göre sorun yok

Teşhir/Sıfır demişsin ama TFt-LCD lerde teşhir bal gibi olur,sadece görmeden alma!!
    senin zaten önceki W4500 de teşhir idi takılma böyle ayrıntılara çünkü bahsettiğin
    rakam sana "özel" olduğu aşikar! ve Satanıda tanıdığına göre sorun yok aynen at
    arabaya getir paneli++

++

@Erol

Benim Blog ta var oradan bakıver
    52 ben bulamadım yaw,bizim Levente alacağım ama yok,birde görmek lazım öncelikle
    bulunsa dahi! teşhir olması daha iyi(şayet dediğiniz yerde varsa,"teşhir" pazarlık için
    elinizi güçlendirir ama 52 olduğunu yinede sanmıyorum orada,bana alo dersin
    oraya gidince)

Selamlar
    CAN

• Arkadaşlar bu tv de servis menusune giriş nasıl? bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabsud33

Arkadaşlar bu tv de servis menusune giriş nasıl? bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaş daha ilk mesajında aramıza çok hızlı bir giriş yapmış. İlk sorduğu soruya baksanıza.
  • arkadaslar su an darty merterdeyım.hatta yetkılınnın pc den yazıyorum.boyle bır fıyat yok.fıyatı3199 mus kım 2400 e aldım dıyorsa magaza yetkılısı yalan soyledıgını soyluyor.
  • ben alalı daha 2-3 hafta oldu media mark tan aldım 2999 tl 2 adet 3d gözlük ve aparatı dahil 46pfl9705h/12
  • Kumanda üzerinden 123654 tuşlanınca bazı renkler çıkıp 3 sayfalık bilgi ekranı geliyor ama bu servis menüsü olamaz sanırım.
  • Servis menüsünü buldum.

Kumanda üzerinden 062596 tuşlarından sonra ortadaki ok tuşu na basın. Yalnız bu menüdeki ayarları değiştirmek cihazı garanti dışına çıkarabilir uyarısı geliyor bilginize.
  • Müsadenizle albani üstada farklı bir soru sormak istiyorum.

Üstada, benim PC'de kulandığım Samsung BX Led monitörün kapanınca ekranı simsiyah. Mikrofiber bezi ıslatıp siliyorum, pırıl pırıl oluyor. Hiç toz zerresi kalmıyor. Aynı şey hemen hemen Vestel LCD için de geçerli. Fakat aynı şekilde 46PFL9705'i siliyorum, siler silmez hemen peşinden toz zerrecikleri başlıyor ekrana yapışmaya.

Ne önerirsiniz, nasıl temizleyelim bu cihazı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.