Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhur45

Bir acemi olarak öneriyorum, alın ucuz ve düz bir plazma sonra beklemeye yatın.Hem mevcut bir takım yaşanan soruların halledilmesine zaman vermiş olursunuz, hem 3D nin oturmasına zaman tanımış olursunuz, e zaten bir kaç yıla kadarda 3000 tl civarında alacağınız bu ledlerden daha iyilerini inanın aynı fiyat farkına alma şansınız olabilecektir.Ve bencede 50 inçten aşağısını düşünmeyin.

50 inçten aşağı düşünmeyin konusunda aynen katılıyorum arkadaşımıza. 46 inç bile küçük geldi. İyi ki 42 inç düşünüyordum, aldanıp almamışım.
  • indiana79, bana da öm ile atmışsın aynı soruyu, tel no vermediğim için cevap veremedim, bendeki HMP3000'de iso dosyalarını aynı dvd'den seyreder gibi menüsü vs ile açıyor ama hiç blueray denemedim, bu işlerden pek anlamam açıkçası.
  • çok güzel bilgi paylaşımı yapılmış, emeği geçen herkesin eline sağlık
  • Arkadaşlar DARTY 5.Yılına özel % 20 İNDİRİM yapıyor 2-5 Aralık günlerinde PHILIPS 46PFL9705 acaba indirimde olabilirmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz096 -- 2 Aralık 2011; 13:36:27 >
  • 46pfl9705 şu anda 2400tl dartyde, hediye transmitter veya gözlük yok sadece tv fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemagru11 -- 2 Aralık 2011; 14:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

46pfl9705 şu anda 2400tl dartyde, hediye transmitter veya gözlük yok sadece tv fiyatı.

Hocam ben mediamarkt tan almayi dusunuyorum ama fiyat 2400 un baya uzerinde. Bahsettiginiz 3d paketi ayri olarak ne kadara satiliyor peki?
  • quote:

46pfl9705 şu anda 2400tl dartyde, hediye transmitter veya gözlük yok sadece tv fiyatı.

Ayrica ben darty nin sitesine baktim fakat goremedim, link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karazeytin

3D'yi bugun bi deneyim dedim. Bi kac tane SBS MKV indirdim, gozluklerin ikisini full sarjladim, sonra basladim 3D izlemeye.

Bir tane gozlukte sorun cikti. Her 5 - 10 saniye arasinda 3D goruntu bir kesilip bir geri donuyor, tabikki izlerken cok uyuz oluyor.
    Obur gozlukte hic bir sorun yok. Bunu ben bir Media Markt'a geri getireyim. Boyle bir sorun oldu mu hic kimse de, belli bir problem mi?

Bozuk cikan gozlugu MediaMarkt'a geri verdim, orda bir eleman kontrol ederek onayladi, gozlukte sorun var (hardware problemi).
    Gozlugu geri yollayip eve yeni bir gozluk teslim edilecekmis. Ben de sevinmistim. Sonunda bozuk bir alete para verdik.

Bugun Philips beni arayip gozlugu ben bozdum diye gecirmeye calisti ve 150 TL bir ucret almak istiyorlar benden.
    Boyle bir sacma nasil olabilir? Nereye sikayet yapmam lazim simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Hocam ben mediamarkt tan almayi dusunuyorum ama fiyat 2400 un baya uzerinde. Bahsettiginiz 3d paketi ayri olarak ne kadara satiliyor peki?

dikkat edin teşhir olmasın
  • bu arada darty den aldığım tv nin yanında gelmesi gerekip de gelmeyen gozluk ve transmitter yerine sadece gozluk gondermisler.
    normalde pta 02 paketi gelmesi gerekiyordu ama akıllilar pta516 gönderdiler. transmitter olmayinca tabi kullanmıyorum.
    ah darty beni bu tvyi senden aldığım pisman ettin.şimdi bekle dur pta02 paketini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

bu arada darty den aldığım tv nin yanında gelmesi gerekip de gelmeyen gozluk ve transmitter yerine sadece gozluk gondermisler.
    normalde pta 02 paketi gelmesi gerekiyordu ama akıllilar pta516 gönderdiler. transmitter olmayinca tabi kullanmıyorum.
    ah darty beni bu tvyi senden aldığım pisman ettin.şimdi bekle dur pta02 paketini...

Yok hocam teshir degil elimizde var dedi satici fakat genede dikkatli olmak lazim. Bu arada darty den sendemi 2400 e aldin? Ben darty nin sitesine baktim fakat 9705 i goremedim, link varsa atarmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

bu arada darty den aldığım tv nin yanında gelmesi gerekip de gelmeyen gozluk ve transmitter yerine sadece gozluk gondermisler.

Yok hocam teshir degil elimizde var dedi satici fakat genede dikkatli olmak lazim. Bu arada darty den sendemi 2400 e aldin? Ben darty nin sitesine baktim fakat 9705 i goremedim, link varsa atarmisiniz?

ben 2899a aldım. gozluk ve transmitter dahildir ancak gösteremediler bi türlü.

• quote:

3D için 46" zaten yetersiz lakin philips 9 serisi ve ambiligth için bile 2400 TL Ye alınabilir. Hangi darty de gördünüz mal bitmeden kapalim. Ofiste duvara asip kullanacağım. 3D içinde 65" Panasonic dusunuyorum yilbasina yakin onunda fiyatinda indirim olunca aliriz.
  • tüm dartylerde vardır bu fiyat
  • arkadaşlar duvara askı aparatı almayı düşünüyorum sizin memnun oldugunuz bi model tavsiye edebilirmisiniz
  • herkese selamlar.l
    bu işlerde biraz cahil oldugumdan sizlere birkça soru sormak istiyorum.bugun 46pfl9705 aldım.
    1 tb iomega bellek aldım.3d filmleri ve normal filmleri bu sekilde seyretmeyi düşünüyorum.
    fakat sanırım altyazı,ses gibi sorunlar yaşanıyormuş.
    bunları yaşamamak için en kolay ne gibi çözümler bulabilirim.
    şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar simdide philips 9606 yı cıkarmıs.hemde 52 inc,dahılı hd alıcı,1000hz,ambilight spectra xl ve daha bırkac artısı ıle.ben kararımı verdım..9606 alıcam kısmetse.3000lere dusmesını bekleyıp hedefı vurmayı dusunuyorum.darty den kısmetse kız kardesıme 9705 alıcaz yarın hayırlısı bakalım.
  • e.altundag hayırlı olsun şimdiden,

teledünya hd abonesiyim, kablo tv arızasından dolayı eve sabah kablo tv den adamlar geldi, 1-2 şeyi düzelttikten sonra (uydunetle ilgili) tv deki bir problemden bahsettim, teledünyda hd kanalları cam gibi inanılmaz net ama diğer kanallarda fbtv, ntv vs mozaiklenme mevcut...

ben hep teledünya kaynaklı sanıyordum bu sorunu ancak adamlar, teledünyanın asla bu kadar kötü görüntü vermeyeceğini sorunun kesinlikle tv den kaynaklandığını söylediler...

canım çok sıkıldı, tv yeni, yetkili servisi aradım ancak salı gelebiliriz dediler, acaba diğer kanallarla ilgili görüntü ile alakalı unuttuğum atladığım bir ayar mı var?

dediğim gibi hd kanallar cam gibi...

ailemin evinde 8404 var, orada fbtv, ntv vs aşırı farklı görüntü veriyor aşırı net... bendeki tv de cidden çok farklı...

başına böyle bir şey gelen var mı? basit bir çözümü vardır belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

arkadaşlar duvara askı aparatı almayı düşünüyorum sizin memnun oldugunuz bi model tavsiye edebilirmisiniz

Kendi masa üstü standı ile duvara asabiliyorsunuz zaten. (2 si bir arada stand tv deki)

Başka bir aparata ihtiyacınız yok.

Bigileri aşağıdaki linkte var.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

e.altundag hayırlı olsun şimdiden,

teledünya hd abonesiyim, kablo tv arızasından dolayı eve sabah kablo tv den adamlar geldi, 1-2 şeyi düzelttikten sonra (uydunetle ilgili) tv deki bir problemden bahsettim, teledünyda hd kanalları cam gibi inanılmaz net ama diğer kanallarda fbtv, ntv vs mozaiklenme mevcut...

ben hep teledünya kaynaklı sanıyordum bu sorunu ancak adamlar, teledünyanın asla bu kadar kötü görüntü vermeyeceğini sorunun kesinlikle tv den kaynaklandığını söylediler...

canım çok sıkıldı, tv yeni, yetkili servisi aradım ancak salı gelebiliriz dediler, acaba diğer kanallarla ilgili görüntü ile alakalı unuttuğum atladığım bir ayar mı var?

dediğim gibi hd kanallar cam gibi...

ailemin evinde 8404 var, orada fbtv, ntv vs aşırı farklı görüntü veriyor aşırı net... bendeki tv de cidden çok farklı...

başına böyle bir şey gelen var mı? basit bir çözümü vardır belki...

servıs cagırmadan once baska bır kaynaktan sd yayın almayı dene.baska bır uydu alıcı dan dvd yada karasal yayından bak.belkıde teledunyanın sd yayınları kotudur digiturk gıbı.dedıgının olmaması gerek.hd de cok ıyı goruntu alıyorsan tvde sorun olmamalı.sd yayınları aynı teledunyadan bırde scartla seyret.benım plazma scart kablo ıle hdmı kablodan daha ıyı goruntu verıyor standart yayında.once herseyı bır tuket sonra servıs cagır derım ben.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.