Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6.pas

Albani üstad size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,9705 ile nx720 arasında 1000.1500 tl fiyat farkı var 46inçlerde.Teknik olarak aralarında fark varmı.Siz 1000 1500 fazla ver nx720 mi al dersiniz,yada daha az verip 9705 mi al dersiniz.Cevap için şimdiden teşşerkürler.

Aslında basit bir soru vede sen zaten kendin bunun cevabınıda vermişsin

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Buradan yazsana açık olarak;böylece diğer üyelerde önerilerde bulunabilirler+

Tamam, attığım mailin aynısını o zaman buraya koyuyorum.

Abi kesinlikle haklısın, öncelik normal panelin resim-görüntü kalitesi olsun, dediğin gibi 3D side bonusu olsun. Mantıklı çünkü belkide %90 TVde 2D yayınlar kullanılacakken 3D yayınların kullanılma oranı %10-15 lerde olacak, o yüzden dediğin çok mantıklı. Kendime 46" 9705 in fiyatını baz alarak ortalama 3500 TL bütçe koyuyorum :) aslında az da olsa biraz daha yukarı çıkabilmem mümkün ama 9705 i baz alarak söyledim bütçeyi.

Sen ne dersin o fiyata 9705 i al mı dersin, yoksa önerebileceğin başka birşey varmıdır? 3D olayı şu an ciddi anlamda düşündüğümde gerçekten abartı gereksiz ve birazda çılgınlık. Mantıklı düşündüğümde bana normal 2D yayınlarda 3D den ziyade cayır cayır bir görüntü ve performans veren bir tv benim için daha hayırlı olacaktır, tabi hanımda aynı zamanda 3D olmasını istiyor.

Tv nin 46" den aşağı olmaması lazım mevcut philips 42", biraz daha büyüğü olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Can abi ne dersin, fikirlerin nelerdir? Sanki o paraya 9705 i hemen git al diyecekmişsin gibi bir his var içimde :) Benimde gönlüm 9705 e kaydı ama gene fikirlerini önerilerini dinlemek istiyorum :)

senin 9705 hakkındaki görüşlerin neler, yoksa başka şeylermi önereceksin :)

• Pape cevabıda yazarmısın.Seninle aynı şeyleri düşünüyorum . bende biraz önce albaniye bu konu hakkında mail attım.Bu arada benim hanımda ille 3d olsun istiyor.
  • Benim böyle bir 3D "takıntım" yok,bunu çoğu insan bilir ve bir panelide FPR veya SG sistem var diye incelemem ve bakmam bile
    panelin 3D sine veya bakarsam da benim için bugün için en doğru 3D li panel tercihi Pany lerdir,ne Phil nede LGE veya diğerleri!

9705 ler ise bitmek üzere,yani fiyatı güzel oldu ama ömür boyu böyle gitmeyecek bu panel

Ancak sanırım bazılarınız bu olayı gözünüzde çok büyütüyor,sonrada hayalı kırıklığı yaşanıyor;CRT den geçince panele bazı insanlarda
    bir şok veya buna benzer beklenti olmaması durumu oluşuyor!
    Fazla abartmayın bu olayı,bu paneller çünkü çoğu yeri sakat bir teknoloji

46" güzel/normal bir ebattır,ama mekan çok büyükse elbette ufak veya çok ufakta kalabilir ama pratikte 2-3m için idealdir+

Sen ayrıca bu paneli çıplak gözle izledin değilmi???

++
    yaw bu işi Hanımlara filan bırakmayın kardeşim,onlar ne anlar panellerden veya onlar gider direk Samy alırlar,çünkü en yakışıklı
    paneller bunlardır

Alın kafanıza göre bir panel ve getirin eve;Hanımada geç otur izle diyeceksin bu kadar basit
    Ayrıca zaten Hanımdan dolayı evde panel kalmıyorki;onlar paso yerli Dizileri izlerler ve esir alırlar paneli bütün gece boyunca
    valla beni Salondan şutluyorlar!! DİZİ mizi gece 12 ye kadar panel onlara mahkum,bende bu sebebten yedek bir panel daha aldım diğer
    odaya hem monitör hem tv oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Kasım 2011; 21:24:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.pas

Pape cevabıda yazarmısın.Seninle aynı şeyleri düşünüyorum . bende biraz önce albaniye bu konu hakkında mail attım.Bu arada benim hanımda ille 3d olsun istiyor.

hocam iyiakşamlar,

cevabı albani üstadın yazması gerekli muhtemelen zaten burada yanıtlar mail üzerinden yanıtlarsa tabikide seve seve paylaşırım üstad ;) benide fpr teknolojili tv den daha üst düzey panellere o yönlendirdi sağolsun. 46" 9705 ciddi anlamda aklıma yattı şu an ama genede albani hocamın 9705 ile ilgili görüşlerini ve eşdeğer tv önerilerini bekliyor ve rica ediyorum kendisinden. 9705 anladığım kadarı ile çok üst düzey tv, benim bütçe ise 3500 TL civarı.

ama 9705 i alırsam bir philips kullanıcısı olarak beni çok memnun edecekmiş gibi bir his var içimde, albani hocamında önereceğini düşünüyorum nedense içimde öyle bir his var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Benim böyle bir 3D "takıntım" yok,bunu çoğu insan bilir ve bir panelide FPR veya SG sistem var diye incelemem ve bakmam bile
    panelin 3D sine veya bakarsam da benim için bugün için en doğru 3D li panel tercihi Pany lerdir,ne Phil nede LGE veya diğerleri!

9705 ler ise bitmek üzere,yani fiyatı güzel oldu ama ömür boyu böyle gitmeyecek bu panel

Ancak sanırım bazılarınız bu olayı gözünüzde çok büyütüyor,sonrada hayalı kırıklığı yaşanıyor;CRT den geçince panele bazı insanlarda
    bir şok veya buna benzer beklenti olmaması durumu oluşuyor!
    Fazla abartmayın bu olayı,bu paneller çünkü çoğu yeri sakat bir teknoloji

46" güzel/normal bir ebattır,ama mekan çok büyükse elbette ufak veya çok ufakta kalabilir ama pratikte 2-3m için idealdir+

Sen ayrıca bu paneli çıplak gözle izledin değilmi???

++
    yaw bu işi Hanımlara filan bırakmayın kardeşim,onlar ne anlar panellerden veya onlar gider direk Samy alırlar,çünkü en yakışıklı
    paneller bunlardır

Alın kafanıza göre bir panel ve getirin eve;Hanımada geç otur izle diyeceksin bu kadar basit
    Ayrıca zaten Hanımdan dolayı evde panel kalmıyorki;onlar paso yerli Dizileri izlerler ve esir alırlar paneli bütün gece boyunca
    valla beni Salondan şutluyorlar!! DİZİ mizi gece 12 ye kadar panel onlara mahkum,bende bu sebebten yedek bir panel daha aldım diğer
    odaya hem monitör hem tv oldu

abi 9705 i bir iki mağazada görmüştüm tabi ama öyle detaylı bir inceleme olmadı açıkçası. tv yi görüntü olarak gördüm, ekrandaki tanıtım demoları cabasıydı.
    onun dışında ödüllü bir tv olduğunu, philips in en üst düzey modellerinden olduğunu ve fiyatına görede uygun olduğunu biliyorum bu forumda ve dış forumlardaki kullanıcıların yorumlarıda olumlu.

son olarak da senin fikirlerini almak istedim, sende ok veriyorsan zaten problem kalmaz diye düşünüyorum açıkçası :)

bütçeyi sorduğun için soruyorum misal o fiyata 9705 haricinde önerebileceğin başka panel varmı?

• Ben fiyatları genelde takip etmiyorum,zaten sürekli Kampanya ve zaman geçmesiyle inen fiyatlar v.s olarak
    takip etmek biraz zor+

Phil 9xx soruyorsan,bu fiyata çok iyi diyebilirim,cihazda seni kesiyorsa alabilirsin+
  • Yazımın bir kısmı çıkmamış, tekrar yazıyorum

Ps3 te 3d Call of Duty oynadık 2 kişi ve 3 kişi . Tabiki ekran bölününce küçülüyor (3 kişide 18" gibi) 3d biraz baş ağrıtıyor.

Ancak 2d de 2 kişi yarış çok zevkli
  • 3D izleme hususunda bir kaç küçük tavsiye (Kendi şahsi tecrübem ama kişiden kişiye değişebilir);

3D izleme ortamınız karanlık olmalı, tv nin parlaklığını biraz artırabilirsiniz.Ambilight açık/kapalı keyfinize kalmış.
    Yorgun veya uykusuz gibiyseniz uzun süreli 3D izlemek pek iyi olmamaktadır.Yani dinlenmiş vaziyette kaliteli bir 3D izlemek daha keyif verici olmakta.Filmin ilk 10-15 dk. sında muhtemelen adaptasyondan kaynaklı, genelde baş ağrısından ziyade biraz gözlerde yorgunluk gibi bir hissiyat oluşabiliyor.Yine kişisel duruma bağlı olarak her yarım saatte 5-10 dk. mola vererekte izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 1 Aralık 2011; 9:19:01 >
  • Dikkat ederseniz forumda 3D Tv lerde SG-FPR gözlükle ilgili bayağı yazılmış bir yazı var.Çoğu kişi, tv de öncelikle bakılması gereken 2D resim kalitesini bırakıp diğer özelliklerine bakmaktadır.İnternetmiş, SG imiş, PFR imiş, usb den mkv, dts desteği var mı vb. gibi özelliklere bakılmaktadır.Bundan dolayıda çoğunlukla tv ler hakkında yanlış yorumlar yapılmaktadır.Örneğin LGE nin LW serisi hakkında sayfalarca yazı var ama SD yayın ve 2D görüntü kalitesi hakkında adam akıllı bir inceleme ve yazı yok.Ne varsa FPR ye yönelinmiş.Diğer marka ve modeller hakkında da öyle yazılar var ki bilmeyen ve acemi insanların resmen kafası karışmakta.

Aslında bu 2D ve 3D görüntü durumuda bir nevi göreceli ve kişiden kişiye değişmektedir denilebilir.Mağazadaki görüntü ayarları ve resim kalitesiyle evdeki durumda çok farklı olmaktadır.Adam doğru düzgün başka tv leri incelememiş veya görmemiş, almış evine bir tv ve benim tv nin SD yayın kalitesi veya 3D görüntüsü harika diyebiliyor.

Bilenler biliyor zaten ve imkanları dahilinde Sn. Albani üstadın da tavsiyelerine bakarak tv alanlar oturup seyir keyfi yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 1 Aralık 2011; 10:11:19 >

• Dün Teknosada, bahsettiğiniz led lerdeki sd görüntüler hiçte matah değildi arkadaslar ya:( yanında LG nin 4500 ü de vardı. aynı kalitesizliğe sahiptiler:( Bana öyle geliyorki, SD konusu hala problem.üstelik tüm televizyonlarda yoktu SD yayın, bir kaç tanesine bağlamışlardı.öbürlerinde demo dvd ler oynuyordu.
  • Bir acemi olarak öneriyorum, alın ucuz ve düz bir plazma sonra beklemeye yatın.Hem mevcut bir takım yaşanan soruların halledilmesine zaman vermiş olursunuz, hem 3D nin oturmasına zaman tanımış olursunuz, e zaten bir kaç yıla kadarda 3000 tl civarında alacağınız bu ledlerden daha iyilerini inanın aynı fiyat farkına alma şansınız olabilecektir.Ve bencede 50 inçten aşağısını düşünmeyin.
  • cumhur 3d teknolojisi oturur bu sefer baska bır teknolojı cıkar..sonucta sureklı gozun en ıyısınde olacak ama bız en ıyısıne yetısemeyız..burası turkıye..bu fıyata bu tv kacmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

cumhur 3d teknolojisi oturur bu sefer baska bır teknolojı cıkar..sonucta sureklı gozun en ıyısınde olacak ama bız en ıyısıne yetısemeyız..burası turkıye..bu fıyata bu tv kacmaz..

Televizyonu almış fakat halen kutusunu açamamış biri olarak ben de aynı şekilde düşünüyorum. Teknolojik aletler beklemeye gelecek şeyler değil. Biz bundan yaklaşık 10 sene önce 42'' Philips plazma aldık ailemle şu anda oturduğum ev için. 10 senedir Digiturk SD yayınları hiç bir sorun yaşamadan izliyoruz. Üstelik ne burn-in konusunda bilgimiz vardı ne de bu konuda bizi uyaran oldu. Buna rağmen hiç bir sorun yaşamadık bu konuda da. 10 sene önce babam, "dur bakalım plazma teknolojisi yeni biraz bekleyelim" deseydi bugün hala bekliyor olacaktık, ledler gelişsin, 3D gelişsin diye. Onun yerine 10 yıldır geniş ekran bir panelin keyfini çıkarıyoruz, üstelik izleme mesafemiz de yeterli olduğundan SD yayından kaynaklanan sorunları da gözümüz algılamıyor.

By nedenle ben teknolojik bir cihaz alınırken yakalanacak fırsatların kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum. Hızla giden bir tren var, yakaladığın noktadan vagona atlamak gerekiyor. Tren dursun diye beklemenin sonu yok.

• beyler bı sorum olacak..50 gb termınator ındırdım orjınal blu ray sanırım..bunu ezcool media playerde ızlemek ıcın klasor halındemı atmam gerekıyor..cunkı pc de ızlemek ısterken bısuru dosya cıkıyor hangısıne basıp baslatacagım bulmak zor oluyor. hata baslatamadım kısa kısa parcalar halınde gosterıyor gom veya medıa player pc de ..medıa playerda nasıl olacak..dırek klasor halınde atıp klasorun ıcıne gırınce dırek fılmın baslayacagı dosyayımı gosterıyor makıne yoksa elle yıne fılm dosyasını bulupmu acıcaz..bısuru dosya cıktı ıcınde fılmın kısa kısa parcalar halınde fılmın butun dosyası yok..
  • İyi günler

SD konusu;çünkü sürekli gündeme getiriyor bazı arkadaşlar hatta çoğunuz

-Günümüz yeni panelleri(FULLHD) SD lerde genel olarak başarısız hatta bana göre çok ciddi çuvallıyorlar
    Aynı durum;her ne kadar PDP lerde SD ler çok daha iyidir debsede,bu tanım pratikte doğru gibi görünsede
    teknik olarak tamamen yalnıştır!

Örneğin yukarıda Sn.epsilon,yaklaşık 10 sene önce aldıkları PDP den bahsediyor ve SD ler sorunsuz diyor,bu tamamen
    doğru ama neden doğru derseniz o zaman paneller 852x480pixel idi
    Bu panele dandik bir Receiver bile bağlasanız,oldukça iyi bir resim alırsınız!
    Çünkü çöz.ölçüsü düştükçe panelin değeri SD yayınlara uyumlu/yakın hale gelmektedir!

Ancak 1920x1080pixel panelde SD lerin iyi olması zaten mümkün değildir veya sizi kesiyorsa iyidir diyebilirsiniz v.s
    ama ortada bir fiziik ve matematik kuralları var

-Genel olarak Tosh lar hariç FULLHD panellerde SD kalitesi düşüktür/kötüdür/vasattır v.s
    Ancak burada en belirleyici unsur Receiver ın veya dahili DVB-S in resim üretme başarısıdır,ben dahili Tuner(DVB-S)
    tamamen karışıyım,neden böyle şeyleri panelin içine tkıyorlar anlamış değilim bu uyanıkları

-Örneğin Mağazalarda bazen SD yayın bağlarlar,sakın bunlara bakarak paneli değerlendirmeyin! çok ciddi yanılırsınız!
    Ama kalkıpta bir CRT den SD kalitesi veya eski nesil panelden bir SD yayın kaliteside asla beklemeyiniz!
    CRT ile eski nesil PDP leri aynen unutun Beyler

-Dahili Tuner kullanımı SD&HD genelde tercih edeceğiniz bir özellik olmasın,HD lerde iş görse bile(bana göre orada da iş yok)
    SD lerde fazla bir beklentiniz olmasın ya eyvallah deyin yada harici Receiver kullanın;ama hangisi derseniz orasıda ayrı bir sorun

Kendim bu konuda en iyi Receiver lar sınıfından bir şeyler kullandığım için ne SD lerde ne HD lerde sorun yok;özellikle SD ler açısından!

-Bugün USA/Canada/UK ve diğer çok gelişmiş TV yayıncılığı ülkelerinde(kısmen Japonya hariç)SD ler çok ciddi yüksek oranda
    gündelik TV izleme hayatındalar!!!

Hani HD derken SD ler bitik veya bitiyor v.s olayu kesinlikle yoktur!

Bilakis siz USA/UK/Japonya gibi ülkelerdeki çok yüksek bit-rate&kaliteli SD leri görseniz bizim yerli HD leri SD bulursunuz
    Astra dan açın bazı Alman kanallarını ve görün nasıl bir SD kalitesi varmış!!(ama hepsi böyle değil tabiki ama ulusal kanalların çoğunda
    süper SD ler var,USA yı zaten geçiyorum

Bizim KanalD/ATV/Star gibi "sözde" HD yayınlara bakıyorum sonra açıyorum SD sini ülen bu ne biçim HD yayın diyorum
    "Çakma HD" bunlar,ama yinede buna da eyvallah demek zorundayız! bunlar adam gibi HD filan değil ve panelinizi boşuna eleştirmeyin
    bu gibi sebeblerden!!
    Adam bizde eline almış HD-Cam ama ucuzundan tabiki($ 5-10binlik Cam ler bizde süper!!) elin adamı ise o bahsettiğim ülkelerde ise
    özel Cam.(Pany/Sanyo/JVC/Hitac/NEC/Sony v.s)ile ki bunların fiyatları $ 100bin ile 500/800bin gibidir!! bunlarla resim çekiyor
    Spor CAM.leri ise felaket pahalı ve çok daha özeldir!!

-Sonuç olarak bu kullandığımız paneller çoğu yönden resim işlemede ciddi sorunlu olduğu için en ufak bir falsoda,siz bunu çıplak gözle
    görebilirsiniz yani KARTAL gözlü olmaya gerek kalmıyor ama CRT de KARTAL bile falsoyu göremiyor (adam gibi CRT den bahsediyorum,
    KARTAL burada hiç bir falso göremez o zaman)

-Günümüzde artık yayınların çoğu Uydu üzerinden izlendiği için(veya bazı sistemlerde Merkezide olsa ana kaynak yine Uydu kullanılmaktadır)
    dolayısıyla Receiver kalitesi çok ama çok önemli olup öne çıkmaktadır! gerek SD lerde gereksede HD lerde ve bu iş o kadar basit değildir!
    vede günümüz panelleri maalesef çok fazla falsolu olduğu için,en ufak bir şeyde hemen falsoyu ortaya çıkamaktadır!

Receiver lara gelirsek zaten eski "SD cihazlar"* kalmadı gibi ve neredeyse tüm cihazlar artık SD&HD-Receiver oldu ve olduktan sonrada ciddi
    çuvalladılar,HD ler genelde zaten iyidir desek bile herifler SD lerde işi iyice serdiler
    Bazı SD&HD-Receiver larda SD ler tek kelime berbat,buna birde panelin FULLHD olmasıda eklenince "ortaya karışık" çıkıyor resim

Bende bu sebebten SDlerde hala 11 senelik efsane Humax ırcı5400z Receiver ı kullanıyorum(arada kutusuna koyup dinlendiriyorum)
    SD ler süper bunda
    HD lerde yine imzamdaki diğer model Humax var buda süper! SD leride çok çok iyi ama 5400 kadar değil!
    Ana panelimde ise yine imzamdaki Kati-912 var buda süper bir cihaz hem SD hemde HD lerde

*SD cihazlar=eski nesil 90ların sonu/2000 lerin başı zamanındaki çoğu SD-Receiver lar çok iyidir

+++
    Bana bazı arkadaşlar özellikle panellerin SD&HD resim kalitesine soruyorlar(Receiver kaynaklı ve dahili DVB-S li)bu yazıyıda genel olarak
    yazdım,çünkü çoğu insan bir sürü şeyi hiç bir kritere ve teknik kapasiteye v.s bakmadan değerlendirip;sonrada "hayal kırıklığı" diyor!
    Yine çoğu insan hala CRT de kalmış

Dolayısıyla ya olayı gözünüzde büyütmeyeceksiniz yada CRT ye aynen devam,veya alacaksınız paneli ne veriyorsa eyvallah diyeceksiniz!
    Çünkü bu meretleri adam edebilmek çok çok zor hatta imkansız ve heri birşeyde sorun çıkarıyor ve yinede ortaya adam gibi bir resim
    çıkamıyor,dolayısıyla elinizdekiyle yetineceksiniz!

Yada yeni nesil ....LED leri bekleyeceksiniz(SED/OLED/FED/AMOLED/TOLED/PMOLED/SPLED v.s v.s
    Bu şimdiki LED paneller "çakma LED tir"!! evet aynen çakma ve eski nesil klasik panele yeni uygulama ile baclit kaynağını LED yapmaktır!

Sonuç olarak panel her bir şeyiyle,"sakat" ancak o zaman bunu ürettiler ve pazarda hala aç olduğu için buna devam yoksa yeni
    nesil paneller hazır Kıta bekliyorlar,ama uyanıklar pazarı iyice yemek istedikleri için bunları çıkarmıyorlar doğal olarak

LÜTFEN bu panel olayını fazla büyütmeyin,yani parası az-buz değil ama,yapacak bir şeyinizde yok maalesef!

Saygılar

CAN++

• Arkadaslar, ben sittin sene bekleyin demedimki,Uygun bir plazma, düz bir plazma yani,fazla süsü püsü olmayan plaazma alın, panel iştahınızı köreltin.Panasonic in ce 3 müdür nedir 50" olanı 1500 ün altına düşmüş alıcı bekliyor 1024 çözünürlük.Bu arada sayın Albani nin dediklerinede dikkat ettiğimizde 1024 epey yeterli diye düşünüyorum. 1500 lira bu panasoniğe verip pişmak olmakla 3000 küsür verip filanca LED de pişman olmak arasında epey bi fark olsa gerek. Bahsettiğim Teknosadaki o ledlerde gördüğüm SD yayını( basket maçı vardı) görünce , benim evdeki göbekli 70 ekran seg marka crt daha sevimli geldi gözüme.
  • bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamakta fayda var
  • Cumhur kardeş,yukarıda yazdım,bu iş önce Fizik sonrada Matematik hesabına bağlı
    Bu arada "SD" lerden bahsediyorum,dalgaya düşmeyin

A-"SD" için en uygun panel(hem teknik hemde işin hesap kitap yönünden) 852x480pixel ilk nesil PDP panellerdir,
    bunlar çoğunuzda yoktur ama olanlar varsa SD ler için en avantajlı olanlarda bunlardır!

B-CRT hala SD aleminin Kralıdır hele hele elinizde son nesil 2000lerin başı/ortası gibi
    Pany/Sharp/Loewe/B&O/Sony/Tosh*/Phil** gibi 72cm den büyük(100Hz)ekranlı TV leri olanlar
    ise en şanslı olanlardır

*Tosh;şimdi Seri no.sonu unuttuğum bu TV,dünyadaki en başarılı;hem teknik hemde resim kalitesi olarak
    o zamanlarda Uzmanların en iyi TV olarak seçtiği modeldir

**Phil;Match-Line;2.sıradadır ve çok çok iyi bir TV dir örneğin bunda bir DVD izleyin sonrada panelden izleyin
    ne demek istediğimi şak diye anlayacaksınız!!

Sharp/Loewe/B&O/Pany/Sony ve bir kaç Marka TV lerde süperdi!!
    Özellikle ""tam doğru renk üretiminde"" Loewe "Referance" TV dir
    B&O da en az onun kadardır!!

-Biz şimdi olmayacak bir teknikten SD için üstün başarı bekliyoruz,ama bu mümkün değildir!!
    Üstelik artık piyasada adam gibi SD resim üretemeyen dandik Receiver lardan
    Veya panelin dahili Tunerinden SD başarısı v.s

Olmayacak Dua ya amin denmez

++
    Elbette bu saatten sonra kimse gidip "CRT" alacak değil,zaten arasanda bulamazsın!
    Ama ben şahsen bu dediğim TV lerden birisini istediğim şartlarda bulsam zaten fiyatı komik
    hale gelmiş bir TV yi alır ve bağlarım benim efsane Humi ye süper SD izlerim,hatta çoğu insanada
    bu görüntüyü HD diye yuttururumsm=s17.gif]

Benim Sony CRT TV vardır,şimdi kızıma gönderdim,çok "özel istek aldığı" için kıramadım ve gönderdim!
    55cm bana artık ufak geliyordu! bu TV 1987 Modeldir hala süper resim üretiyor daha tık demedi!
    72 gibi olsaydı hayatta vermezdim zaten

++

Deme odur ki,SD konusunda kafanızı takmayın!! panel ne üretiyorsa eyvallah deyip geçin gidin!

++

• ben beklemekten veya bekletilmekten hiç hoşlanmam
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.