Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manolpan pta 02 varsa neden pta 516 almayı dusunuyorsun merak ettım..birde bu sarzlı daha ıyı degılmı pıl derdı yok..bırde bu pıller nasıl pıl..saat pılımıdır nasıl bır pıldır kac pılle calısır pıller nekadardır ve kac saat gıder..
  • bırde bu medıa playerlar bıldıgım kadarıyla half sbs 3d fılmlerı acıyor..normal 3d fılmlerı gostermıyor..half sbs 3d nedır onuda tam bılmıyorum aslında ama sanırım tam 3 d degıl. hanı hd ready full hd arasındakı fark gıbı olabılır..
  • Kendi ayağını duvar askısı olarak kullanmadım çünki hem gözüm tutmadı hemde duvardan fazla uzaklaştırıyordu televizyonu. Zaten yeterince kalın olan televizyon için askı aparatı almak içinde çok dolaştım bulduklarım ya hep kalındı yada çok dandikdi, kalın olması yani duvardan uzaklaşması ambilightı da olumsuz etkiler diye en ince, en sağlam olanını hepsiburada da buldum
    www.hepsiburada.com
    Brateck PLB-41 37''-63'' Ultra İnce Sabit Lcd Duvar Askı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=evbratkplb41&categoryId=17539
    2 cm bile değil üstelik üzerinde su teraziside var ve sağlamlığı göz doldurucu.

• sabitkale bu ürün 46pfl ye olurmu 42 inç yazıyor
  • Arkadaslar 2 adet 516 gozluk ve 215 transmitter i 360 tl ye buldum. Sizce nasil fiyat?
  • Arkadaşlar televizyon 720p olan mkv leri oynatıyor. 1080p olan iki adet mkv yi ext. hdd den oynatamadım. Oyüzden de media player aldım ve bence media playere fazla para vermeye gerek yok. en ekonomik ve kaliteli bunu alabilirsiniz ben ayrıca 1,5 tb samsung station hdd aldım, ayıptır söylemesi iş yerinde 100 megabit internet var tadından yenmiyor ha. Sadece eksiğim 600 mhz işlemciye sahip bir hd uydu alıcısı almak ekonomiyi doğrultursak ona da sıra gelecek 1000 vivarı fiyatları var çünki mesela gibi.

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

• Tabi oluyor ben aldım taktım. kod numarası Brateck PLB-41 seni yanıltmasın 37" ile 63" tv ler için yazıyor zaten 75 kg de taşıma kapasitesi vermiş bizim tv'ler biliyosun ayaksız 26 kg o yüzden tank gibi askı bu ve kocaman yani geniş ve yükseklik bakımından. Birde genel olarak tavsiye edebileceğim uzatma kablosu var en çok hoşuma giden tarafı ilk yuvaya taktığınız fişteki cihaz çalışıyorsa diğer gözlere de elektrik veriyor. ilk gözdeki cihaz elektrik akımı cekmediğinde diğer gözlere elektrik gitmiyor yani benim için örnek vermek gerekir ise tv stand-by de ise media playera, ext hard diske, uydu alıcısına, dvd playera, home sinema ses sistemine hiç elektrik gitmediği için akım dalgalanmalarından etkilenmiyor ve bekleme konumunda az da olsa elektrik tükettikleri için bu sayede hiç elektrik tüketmiyorlar. Tv yi açtığımda ise diğer bu cihazlara elektrik gidiyor. Aynı zamanda akım korumalı priz ve made in germany
    www.hepsiburada.com
    Unitec Master Slave 7+1 Voltaj Korumalı Grup Priz 8544529 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=hrotm8544529&categoryId=13006539

• pape fıyat ıyı hepsıburadadan alıyorsun sanırım..orda ıdnırımde 150 lıra pta 516 transmıtterda 70 cıvarıydı sanırım..12 taksıtlı ıyı fıyat..fakat su pta 516 dakı ses var demelerı bıraz kafamı karıstırdı pta 02 mı alsak acaba..yada pta 03 gozluklerıde pta 02 yle aynı sanırım onumu alsak..pta 03 gozluk 165 lıra ...
  • Bende de iki adet pta 516 var ses duymadım, hayalet ev 3D (animasyon), şirinler 3D, konser 3D ve belgesel 3D izledim half sbs yan yana iki görüntülü olanlardan karanlık ortamda süperdi, gözlük sesi, baş dönmesi ( ilk 3 dk. sanki biraz olur gibi oldu sonra alıştım), görüntünün üst üste binmemesi gibi bi problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Bende de iki adet pta 516 var ses duymadım, hayalet ev 3D (animasyon), şirinler 3D, konser 3D ve belgesel 3D izledim half sbs yan yana iki görüntülü olanlardan karanlık ortamda süperdi, gözlük sesi, baş dönmesi ( ilk 3 dk. sanki biraz olur gibi oldu sonra alıştım), görüntünün üst üste binmemesi gibi bi problem yaşamadım.

albani uzaklaştırılmış arkadaşlar. nedenkine????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Arkadaşlar televizyon 720p olan mkv leri oynatıyor. 1080p olan iki adet mkv yi ext. hdd den oynatamadım. Oyüzden de media player aldım ve bence media playere fazla para vermeye gerek yok. en ekonomik ve kaliteli bunu alabilirsiniz ben ayrıca 1,5 tb samsung station hdd aldım, ayıptır söylemesi iş yerinde 100 megabit internet var tadından yenmiyor ha. Sadece eksiğim 600 mhz işlemciye sahip bir hd uydu alıcısı almak ekonomiyi doğrultursak ona da sıra gelecek 1000 vivarı fiyatları var çünki mesela gibi.

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

Kabloları güzel gizlemişsin hoş olmuş. Transmitter de aşağıda daha iyi duruyor. Ben de deneyeceğim. Güle güle kullan. Güzel bir sistemin olmuş. Bence iyi bir de ses sistemi eklemelisin. Bu TV de amblihgt açık, ortam karanlıkken, full HD, DTS veya surround bir konser izlemek şu anda benim en fazla keyif aldığım şey.

• arkadaşlar tv 2 saat önce geldi kurulumu yapıldı fakat ben 2 saat kadar uğraşmama rağmen doğru ayarları bulamadım maalesef :(

bilen, ps3 ve harici media oynatıcı kullanan arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum. Eski televizyonum 42" 7433 philips ti. Kendi çapımda bu yeni tv de ayarlamalar yapmaya çalışsamda başaramadım maalesef. Misal harici media oynatıcıda film izlerken 1080p filmlerde bile karıncalanmalar mevcut ayrıca film akıcı bir şekilde oynamıyor maalesef. Eski tv de böyle değildi daha doğrusu henüz doğru ayarları yapamadığımı düşünüyorum.

Sizlerden ricam ps3 oynadığınızda ve harici media playerinizden film izlediğinizde yaptğınız ayarları buraya yazabilirmisiniz rica etsem?

Benim kullandığım ayarlar:

kontrast:90
    parlaklık:55
    renk:60
    netlik:3(ne işe yaradığını bilmiyorum)
    parazit azaltma:orta
    renk sıcaklığı:serin
    perfect pixel hd:kapalı(ps3 te açık olunca lag oluşuyor yanılmıyorsam)
    400 hz:kapalı(buda lag sebeplerinden birtanesi galiba)
    süper çözünürlük:açık
    mükemmel kontrast:açık
    dinamik arka ışık:standart
    mpeg parazit azaltma:orta
    renk geliştirme:orta
    gama:+1(ne işe yaradığını bilmiyorum)

playstation da yukarıdaki ayarlar sanki fena olmadı gibi ama media oynatıcıda maalesef istediğim verimi alamadım. Media oynatıcıda ilave olarak 400 hz i ve perfect pixel hd yi açık tuttum fakat görüntüde karıncalaşmalar ve donukluk mevcut (yani akıcılık yok sanki saniyenin 5 te biri kadar zamanda geçici takılma donuklaşma gibi birşey oluyor)

eski televizyonumda uzun uğraşlar ve aldığım yardımlar sonucunda ayarları istediğim gibi yapmıştım, özellikle media oynatıcıda mkv filmleri cam gibi izlerken bunda maalesef o görüntünün üçte birini bile yakalayamadım :(

tv yi ps3 ve media oynatıcı ile kullanan arkadaşlarımdan ricam yukarıdaki kendi ayarlarını benimle paylaşabilirlermi acaba?

birde ilave olarak 7433 lcd tv de mesela hdmi 1 ve hdmi 2 nin görüntü ayarlarını ayrı ayrı yapabiliyordum bunda ise beceremedim. ana menüye girip görüntü ayarları ile oynadığımda sonrasında exit1 e veya hdmi2 ye geçtiğimde orada da görüntü ayarları ile oynanmış oluyor :/ yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

eee eleman 3 d hangı gozlugu alım demiş hemen başka konuya sıcramıssınız..bu sayfada cozuelmeyen en buyuk konu suanada kadar 9 sayfa oldu 3d..arkadasın sordugu soruyu bende merak ettım..bı ekranda ıkı kısının oyun oynaması ozellıgını nette gormustum..bu tv de bu ozellık varmı ve pta 02 veya 03 veya 516 gozluıklerın hepsıyle bu aynı ekranda iki oyuncu olayı oluyormu..

Aynı ekranda iki kişi ile oyun oynama özelliği Philips in 2010 model 8 ve 9 serisinde yoktur.2011 model 8 ve 9 serisinde vardır.PTA 02/03 ile PTA 516 arasında teknik olarak pilli(PTA02/03) ve şarjlı(PTA516) olmasından başka fark yoktur.Her iki tip gözlükte 2010 ve 2011 model 8 ve 9 serisinde kullanılabilmektedir.

Tranmitter, 2010 model 8 ve 9 serisi tv ler için gereklidir.Bunlar 3D Ready Tv dir.Bu verici(Transmitter) olmadan bu tv lerde 3D izlenemez.2011 model 8 ve 9 serisi tv lerde yerleşik verici olduğundan, harici olarak satılan bu transmittere gerek yoktur.

Benim tv'de (9705) transmitter var ve ps'te 2 ve hatta 3 kişi yarış, savaş vb. oyun oynadım?

• pape ilginç..tv nın ayarları nekadar kötü olursa olsun yinede eski tv nden ıyı olmalı dıye dusnuyorum..baska bır sıkıntı olmasın..sımdı kendı ayarlarımı yazıyorum..uzun sure ugrasarak buldugum en ıyı ayarlar bana gore..ben canlı ızlemeyı sevıyorum onuda soylım..

parlaklık:47
    renk:55
    netlik:1 yapp.. en yukaır aldıgında cok daha netlesıyor fakat flashgın denılen ışık çakma olayı oluyor bazen o yuzden 1 de bırak..
    renk sıcaklığı:normal
    perfect pixel hd orta
    400 hz:açık
    mükemmel kontrast:macimum
    dinamik arka ışık:en ıyı goruntu
    mpeg parazit azaltma:minimum
    renk geliştirme:maximum
    gama: -1

boyle dene bence bu tvnın en ıyı ayarları bu sekılde..
  • akfom bı ekranda ıkı gorutnuylemı oynadınız..
  • Evet bahsettiğiniz ekranın bölünmesi ise evet. İki kişi oynarken ekranın örneğin üst kısmında ben alt kısımında arkadaşım yarışıyor. Ya da üçe bölününce üstte bir kişi alt sağ ve solda iki ikişi oynuyor. 3d'de ik kişi oynadık.
    Tv şu anda serviste olduğu için size foto ekleyemiyorum. Gelince eklerim

Ses ile ilgili bir soru vardı; Ben tv'ye stereo hoparlör bağladım Logitech 2+1. Gayet güzel çalışıyor tek sıkıntı tv kapandıktan sonra 5 sn kadar daha hoparlörden ses geliyor. Diğer ses çıkışlarını deneme fırsatım olmadı.
  • Pape, mesela cinema ayarinda seyretmeyi denedin mi? Bende problemsiz akici bu ayarlarda, aslinda baska ayarlarda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

pape ilginç..tv nın ayarları nekadar kötü olursa olsun yinede eski tv nden ıyı olmalı dıye dusnuyorum..baska bır sıkıntı olmasın..sımdı kendı ayarlarımı yazıyorum..uzun sure ugrasarak buldugum en ıyı ayarlar bana gore..ben canlı ızlemeyı sevıyorum onuda soylım..

parlaklık:47
    renk:55
    netlik:1 yapp.. en yukaır aldıgında cok daha netlesıyor fakat flashgın denılen ışık çakma olayı oluyor bazen o yuzden 1 de bırak..
    renk sıcaklığı:normal
    perfect pixel hd orta
    400 hz:açık
    mükemmel kontrast:macimum
    dinamik arka ışık:en ıyı goruntu
    mpeg parazit azaltma:minimum
    renk geliştirme:maximum
    gama: -1

boyle dene bence bu tvnın en ıyı ayarları bu sekılde..

yok hocam maalesef, aynı filmlerde cam gibi görüntü alıyordum eski tv de bir gariplik var işin içerisinde anlamadım gitti :/ senin dediğin ayarları da denedim değişen pek birşey olmadı. ps3 te karıncalanma tarzı birşey yapmıyor fakat sd yayınlarda ve media oynatıcıda maalesef karıncalanma mevcut. (aslında düzelteyim karıncalanma değil karlanma mevcut arka planda oda rahatsız ediyor)

yani dediğin gibi, eski tv den kötü görüntü vermemesi lazım, denemediğim ayar kalmadı :( renklerde bir sorun yok. siyahlar siyah beyazlar beyaz, renk paletleri cıvıl cıvıl fakat bu media oynatıcıdaki ve sd yayındaki kötü performansı canımı sıktı bir anormallik var fakat çözemedim :( Ayrıca bahsettiğim gibide 400 hz ve perfect pixel hd yi çalıştırdığımda da akıcılık gidiyor kesilmeler oluyor maalesef :(

• alla alla senın tv de bır sıkıntı var ozaman..bende öyle bır durum yok..akfom ekranın bolunmesınden bahsetmıyorum..sanırım senın dedıgın oyunun ayarlarından bolunuyor..benım dedıgım gozlugu takıyorsun..ekrana bakıyorsun sen oyunun baska bı bolumundesın. ben baska bır boşlumundeyım...ıkımızde tam ekranda oynuyoruz..gozlukle tabı..gozluksuz oldugu zaman ekran karısık oluyor..olmuyor yanı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Pape, mesela cinema ayarinda seyretmeyi denedin mi? Bende problemsiz akici bu ayarlarda, aslinda baska ayarlarda da.

hocam dediğin moda getirdim, biraz düzelme oldu fakat genede olması gerektiği gibi değil az da olsa arka planda karlanma mevcut, ne yapmamı önerirsiniz?

sd yayınlarda da aynı problem mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.