Şimdi Ara

PHİLİPS 9000 SERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İSTANBUL BİLİŞİMDE PHİLİPS 4700 DEN 3400 DÜŞTÜ HMN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_40PFL9705-LED-TV,15456.html
    ,
    Bİ BAKAR MISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Saatlerdir modellere, tavsiyelere, incelemelere bakıyorum. Bence Philips 40PFL9705 modeli bu boy için alınabilecek ve bütün ihtiyaçları karşılayabilecek tek model. Mağazada da dikkatimi çekmişti zaten. Tam bunu almaya karar verdim, fiyata bir baktım 3,5 miyar. :(

Burak kardeşim, belki okumuşsundur ama şu linki ben yine de vereyim;

http://forum.donanimhaber.com/m_43665937/tm.htm
  • sayın burak

hemen nasıl alacakını sen bu tv yi?
    her zamanki müşteri çekmek taktiği ib nin
    bunların elinde gördüğüm kadarıyla 1 tane bile philips led tv yokki

sen normal ib nin sitesine gir ve oradan led tv ler ve philips diye bak işini sağlama al

edit;şimdi ib nin sitesine baktım,bunların ellerinde sharp,panasonic,toshiba,philips led tv yok
    olanlar ise samsung ve sony dir lg den ise bir iki model vardır

bu adamlar olmayan tv ye ucuz fiyat çekip cazip gösterip diğer elinde olan tv yi satmak isteme
    numarasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanci35 -- 3 Aralık 2010; 20:55:50 >
  • BUGÜN SİPARİŞ VERDİM YARIN GELİYO :D SSTOKLARDA VARMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak34345567

BUGÜN SİPARİŞ VERDİM YARIN GELİYO :D SSTOKLARDA VARMIŞ

Öncelikle Hayırlı Olsun...

Fotoğraflı incelemenizi bekliyoruz...

Birde şu kaçıncı hafta üretimi olduğunu bulma konusunda bilgili arkadaşlar varsa bilgi versinde, Buray Beyin yardımıyla İBnin stoğunda ki hangisiymiş öğrenelim...
  • saol T-una

bn ankarada oturuyorum sordum var mı diye yok dediler 1 hafta sonra gelecek dediler 1 afta sonra aradım hmn gönderiyoruz dediler çok güzel tv d-smart paketi aldım hd leri mükemmel gösteriyor amblight la harika destekliyor tavsiye ederim ps3 de denedim grand turismo 5 i aldım arabalar neredeyse bni ezecek
  • tvnin boyutu ve fiyatı ne kadar?
  • 46pfl9705 almak istiyorum nerde var bu televizyon darty de varmı varsa gozluk ve blu ray veriyolarmı
  • TV NİN BOYUTU 40 İNÇ 3200 TL YE PEŞİN ALDIM PS3 ALDIM VE BLURAYİNİDE ALDIM DAHA SONRA GÖZLÜK ALDIM TOPLAM 4200 TL HARCADIM İNDİRİM FELAN

46 inçide 4500 tl peşin fiyat 4200 felan
  • burak bende 46hx800 4500e aldım fotoğraf makineside hediye.neyse artık aldık.elektronik şans işi umarım şansım yaver gider
  • alanlar kaybolmuşlar.ya bi foto koyunsanıza.bakalım ne kadar mükemmel.
  • burak34345567 foto istiyoruz ve yorummmmmm....
  • 46pfl9705 kullananlar, kullandıkları ayarları yazabilirler mi? Doğal renklerle izlemeyi seviyorum ancak varsayılan doğal ayarı bile bana fazla vivid geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

46pfl9705 kullananlar, kullandıkları ayarları yazabilirler mi? Doğal renklerle izlemeyi seviyorum ancak varsayılan doğal ayarı bile bana fazla vivid geliyor.

Forumda Philips 9000 serisine ait başka bir başlık yok gibi. (teknik anlamda) Kullanan arkadaşların önerileri nelerdir acaba?
  • PHILIPS 46PFL9705

bu tv yi kullanan arkadaşlar aşağıdaki linki açtım.tüm konularıyla paylaşalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_53728159/mpage_1//tm.htm#53735257
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.